- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #32.201
iyiyiz inci sitedeki degisikligi anlamaya calisoyorum giremedim telefondan. tatildeyiz. sen nasilsin napiyo cimcime?Mattikaaaa nerelerdesin? Herşey yolunda mı?
Özlem nerelerdesin ?? Facete de göremiyorum seni. Merak etmiştim. Çok şükür herşey yolundaymış. Kızlara sevgiler canım
iyiyiz inci sitedeki degisikligi anlamaya calisoyorum giremedim telefondan. tatildeyiz. sen nasilsin napiyo cimcime?
Akasya mesajlarını okudum, riskli gebelik için avrupa yakasında dr.önersi istemişsin.Sana şiddetle mecidiyeköydeki Vildan hanımı tavsiye ederim, nettende araştırabişirsin.Perinatoloji ve riskli gebelik dr.benim oğlumu sağlıklı kucsğına almamda önce allah sonra vildan hnm, dır.Eğer istersen özelden tlf.numarasını verebilirim.
Herkese merhabalar...
Konu çoook uzun olduğu için hepsini değil de büyük kısmını okudum...Önceden tüp bebek denildiği zaman hiç başıma geleceği aklıma gelmezdi...Ama artık aklımdan da çıkmaz oldu...
Kısaca kendim hakkında bilgi vereyim. Eşim ve ben 27 yaşındayız. İlk gebeliğimiz trizomi 13 şüphesiyle sonlandırıldı. Fetüsten alınan kan sonucuna göre de kesin sonuç kondu. Bebeğimizde Robertson tipi bir translokasyon çıktı. Yani 13. Kromozom 3. sefer ayrılıp 1 tanesi 14. kromozomla birleşmiş....
Bebeği kaybettik....En son bizden de kan aldılar. Bizde translokasyon taşıyıcılığı olabilirmiş. Aslında sağlıklı görünen her bireyde bu durum olası bir ihtimal. Şimdi önümüde iki seçenek var. Sonuçlara göre yüksek ihtimal taşıyıcı çıkabiliriz. Çıkmazsak zaten her şey doğal olarak başa dönecek ve sil baştan doğla gebelik olacak inş...
Ama Translokasyon taşıyıcısı çıkarsak mutlaka PGT İle TÜP BEBEK şart olacak...
Şimdi sizlere sorum ; PGT İle tüp bebek yaptırmanın maliyeti hakkında bilgi verir misiniz ?
Samsun ya da İstanbul'da nereleri önerirsiniz ?
PGT yaptırıp sağlıklı gebelik yaşayan kimse var mı ( illaki vardır lütfen bize moral )
pgt ile gebe kalabilmek için her şey yolunda giderse kaç ay süreye ihtiyacımız var...
Dua istiyoruz...
Önce hiç bir şekilde umudunu kayb etme. Translokasyon olup da normal yoldan bebeğine kovuşan çok arkadaş var (tabii bunun kendi zorlukları, stresi var). Burayı okusan pgt ile sağlıklı bebek sahibi olanları ve doğal yolla sağlıklı bebek sahibi olanları bulursun.Herkese merhabalar...
Konu çolduğu için hepsini değil de büyük kısmını okudum...Önceden tüp bebek denildiği zaman hiç başıma geleceği aklıma gelmezdi...Ama artık aklımdan da çıkmaz oldu...
Kısaca kendim hakkında bilgi vereyim. Eşim ve ben 27 yaşındayız. İlk gebeliğimiz trizomi 13 şüphesiyle sonlandırıldı. Fetüsten alınan kan sonucuna göre de kesin sonuç kondu. Bebeğimizde Robertson tipi bir translokasyon çıktı. Yani 13. Kromozom 3. sefer ayrılıp 1 tanesi 14. kromozomla birleşmiş....
Bebeği kaybettik....En son bizden de kan aldılar. Bizde translokasyon taşıyıcılığı olabilirmiş. Aslında sağlıklı görünen her bireyde bu durum olası bir ihtimal. Şimdi önümüde iki seçenek var. Sonuçlara göre yüksek ihtimal taşıyıcı çıkabiliriz. Çıkmazsak zaten her şey doğal olarak başa dönecek ve sil baştan doğla gebelik olacak inş...
Şimdi sizlere sorum ; PGT İle tüp bebek yaptırmanın maliyeti hakkında bilgi verir misiniz ?
PGT yaptırıp sağlıklı gebelik yaşayan kimse var mı ( illaki vardır lütfen bize moral )
pgt ile gebe kalabilmek için her şey yolunda giderse kaç ay süreye ihtiyacımız var...
Dua istiyoruz...
iyiyiz inci sitedeki degisikligi anlamaya calisoyorum giremedim telefondan. tatildeyiz. sen nasilsin napiyo cimcime?
Herkese merhabalar...
Konu çoook uzun olduğu için hepsini değil de büyük kısmını okudum...Önceden tüp bebek denildiği zaman hiç başıma geleceği aklıma gelmezdi...Ama artık aklımdan da çıkmaz oldu...
Dua istiyoruz...
İyi olmanıza sevindim. Biz de umarım ki, iyiyiz. Bulantılarla başım dertde, elhamdulillah. Çok zorluyor, ama içim rahat oluyor çok şükür.tam yemelik olmustur inci senin kiz. her gun yeni bisey ogrenir allah herkese yasatsin bu duyguyu. bulantilar azaldi ama var yine. kilo almadim iyi oldu.
sumeyye sizin nasil gidiyor iki bebek geliyirmus masallah.
translokasyon vqr bizde de 13-14 dogal yolla saglikli bir oglum var ins saglikli bir bebegim daha olacak. ttanslokasyon ayniolunca yazdm soran arkadasla. pgt bir cozum ama bizim durumumuzda tek yol zorunlu yol degil.
Merhaba Beyza. Geçmiş olsun. Burada translokasyonlu olan arkadaşlardan tüp bebekle de evlat sahibi olan var doğal yoldan da olan var.
Maliyet hastaneye göre değişiyor. İstanbul'da Memorial var en önemli tüp bebek ve pgt merkezlerinden. Sümeyye fiyatlarını yazmış. Ben de orada tedavi gördüm. 3.denememde çok şükür kızıma kavuştum.
Inşaallah siz de sağlıkla yavrunuza kavuşursunuz.
tam yemelik olmustur inci senin kiz. her gun yeni bisey ogrenir allah herkese yasatsin bu duyguyu. bulantilar azaldi ama var yine. kilo almadim iyi oldu.
translokasyon vqr bizde de 13-14 dogal yolla saglikli bir oglum var ins saglikli bir bebegim daha olacak. ttanslokasyon ayniolunca yazdm soran arkadasla. pgt bir cozum ama bizim durumumuzda tek yol zorunlu yol degil.
sizin durum farklı demı tup bebek sızın kı galıba pgt ıle degıl...benım gıbı olsaydı bır kac soru daha sorcaktımdaa
tam yemelik olmustur inci senin kiz. her gun yeni bisey ogrenir allah herkese yasatsin bu duyguyu. bulantilar azaldi ama var yine. kilo almadim iyi oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?