Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Özlem nerelerdesin ?? Facete de göremiyorum seni. Merak etmiştim. Çok şükür herşey yolundaymış. Kızlara sevgiler canım

Akasya mesajlarını okudum, riskli gebelik için avrupa yakasında dr.önersi istemişsin.Sana şiddetle mecidiyeköydeki Vildan hanımı tavsiye ederim, nettende araştırabişirsin.Perinatoloji ve riskli gebelik dr.benim oğlumu sağlıklı kucsğına almamda önce allah sonra vildan hnm, dır.Eğer istersen özelden tlf.numarasını verebilirim.

iyiyiz inci sitedeki degisikligi anlamaya calisoyorum giremedim telefondan. tatildeyiz. sen nasilsin napiyo cimcime?

Mattika 15.haftaya gelmissin. Cok sevindim. Sana da bebegine de masallah.

Canim ben anadolu yakasindayim. Arda Lembet benim doktorum. Sumeyye avrupa yakasinda riskli gebelik uzmani ariyordu. Onun isine yarayabilir. Cok sagol tavsiyen icin.

Herkese merhabalar...

Konu çoook uzun olduğu için hepsini değil de büyük kısmını okudum...Önceden tüp bebek denildiği zaman hiç başıma geleceği aklıma gelmezdi...Ama artık aklımdan da çıkmaz oldu...

Kısaca kendim hakkında bilgi vereyim. Eşim ve ben 27 yaşındayız. İlk gebeliğimiz trizomi 13 şüphesiyle sonlandırıldı. Fetüsten alınan kan sonucuna göre de kesin sonuç kondu. Bebeğimizde Robertson tipi bir translokasyon çıktı. Yani 13. Kromozom 3. sefer ayrılıp 1 tanesi 14. kromozomla birleşmiş....

Bebeği kaybettik....En son bizden de kan aldılar. Bizde translokasyon taşıyıcılığı olabilirmiş. Aslında sağlıklı görünen her bireyde bu durum olası bir ihtimal. Şimdi önümüde iki seçenek var. Sonuçlara göre yüksek ihtimal taşıyıcı çıkabiliriz. Çıkmazsak zaten her şey doğal olarak başa dönecek ve sil baştan doğla gebelik olacak inş...

Ama Translokasyon taşıyıcısı çıkarsak mutlaka PGT İle TÜP BEBEK şart olacak...

Şimdi sizlere sorum ; PGT İle tüp bebek yaptırmanın maliyeti hakkında bilgi verir misiniz ?
Samsun ya da İstanbul'da nereleri önerirsiniz ?
PGT yaptırıp sağlıklı gebelik yaşayan kimse var mı ( illaki vardır lütfen bize moral )
pgt ile gebe kalabilmek için her şey yolunda giderse kaç ay süreye ihtiyacımız var...

Dua istiyoruz...

ARTVINLI9876, post: 36589872, member: 117838"][/QUOTE]
BEYZA .öncelikle rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin.Benim daha 3 gğn oldu pgt yöntemiyle tüp bebek yaptıralı, çocuk kayıplarım olduğu için pgt yapıldı.Biz memorialde yaptırdık 4 embriyomuza yapıldı 1 tanede uygulandı.Fiyat olarak embriyo başına 750 tl.istiyorlar maliyeti yüksek ama mecbur kalınca yaptırmak gerekiyor işte.Şimdi test günümü bekliyorum hakkımızda hayrllısı.

Önce hiç bir şekilde umudunu kayb etme. Translokasyon olup da normal yoldan bebeğine kovuşan çok arkadaş var (tabii bunun kendi zorlukları, stresi var). Burayı okusan pgt ile sağlıklı bebek sahibi olanları ve doğal yolla sağlıklı bebek sahibi olanları bulursun.

Pgt stress ve mali açıdan zor bir süreç. Allah kolaylık versin. Ben de Memorialin fiyatını yazayım. Arkadaş pgt ücretini yazmış (array yöntemi)+tüp bebek 2100 €+ilaçlar 1000-2000 tl.

iyiyiz inci sitedeki degisikligi anlamaya calisoyorum giremedim telefondan. tatildeyiz. sen nasilsin napiyo cimcime?

Oh iyi tatiller :)
Maşallah 15 haftalık olmuşsunuz :) bulantılar geçti mi? Cinsiyeti belli oldu mu?
Biz de iyiyiz şükür. Cimcime büyüyor her gün yeni davranışların şahit ediyor bizi :)

Merhaba Beyza. Geçmiş olsun. Burada translokasyonlu olan arkadaşlardan tüp bebekle de evlat sahibi olan var doğal yoldan da olan var.
Maliyet hastaneye göre değişiyor. İstanbul'da Memorial var en önemli tüp bebek ve pgt merkezlerinden. Sümeyye fiyatlarını yazmış. Ben de orada tedavi gördüm. 3.denememde çok şükür kızıma kavuştum.
Inşaallah siz de sağlıkla yavrunuza kavuşursunuz.

tam yemelik olmustur inci senin kiz. her gun yeni bisey ogrenir allah herkese yasatsin bu duyguyu. bulantilar azaldi ama var yine. kilo almadim iyi oldu.
sumeyye sizin nasil gidiyor iki bebek geliyirmus masallah.
translokasyon vqr bizde de 13-14 dogal yolla saglikli bir oglum var ins saglikli bir bebegim daha olacak. ttanslokasyon ayniolunca yazdm soran arkadasla. pgt bir cozum ama bizim durumumuzda tek yol zorunlu yol degil.

İyi olmanıza sevindim. Biz de umarım ki, iyiyiz. Bulantılarla başım dertde, elhamdulillah. Çok zorluyor, ama içim rahat oluyor çok şükür.

merhaba arkadaşlar sizler tüpbebek tedavisiyle bebişinize kavuşmuş yada kavuşacak annelersiniz.sizden bir ricam olacak eğer elinizde tüpbebek tedavisinden kalma ilaçlarınız varsa ihtiyaç sahibi bir arkadaşım için ilaç topluyoruz şu anda elimizde 2 adet 600lük puregon var devamını bulursak çevremizdekilerin yardımıyla 15 senelik evli arkadaşımın tüpbebek tedavisini yaptırıcaz .elinde ilaç bulunan ve yardımcı olmak isteyen arkadaşlar lütfen bana özelden ulaşsınlar şimdiden teşekkür ederim

teşekkur ederım yardımlarını ıcın cevab yazan arkadaşlara.. yaa transklokasyon cıkarsa aynen senın dedıgın gıbı norma yollada olma ıhtımalı var ama cesaret edebılır mıyım bılmıorumm sonclarımız cıksın bı hayırlsı ıle ... bakcaz, eger transklasyon cıkarsa pgt ıle tup bebek dusuncez kesın malıyetı toplam 8.000 , 10.000 arasında ... hakkımızda hayırlsııı ... normal yolla gebe kalan arkaddaşlar bu konus yardımcı oalbılırlerse sevınırımmmm

sizin durum farklı demı tup bebek sızın kı galıba pgt ıle degıl...benım gıbı olsaydı bır kac soru daha sorcaktımdaa

mrb mattika...bızde genetk sonuclar yapıldı.. bızde 13 14 tranklasyon olma ıhtımalı varmışş...senı gorunce sevındım.. senle gorusebılır mırım acaba .. msj atsam :) saglıklı bı oglundda var ay cok guzel benım ıcın umut oldun bılıormsunn kara kara so nucları beklıoruz tranklasyon cıkarsa nabarım felan diyee

bu arada biz de göztepe Medicalpark'ten fiyat aldık eğer translokasyon çıkarsa diye...

Doktor Yaman bey ile görüştük. Yaman Bey tüm maliyetler ( PGT+TÜP BEBEK + İLAÇLAR ) 7.500 tl gibi bir şey tutar dedi. PGT ile fish yöntemi uygulanacak dedi. Çünkü eğer sizde 13-14 translokasyon varsa bebekte örneğin 18de çıkması çok ama çok düşük dedi. 13-14 ve duruma göre 18ve 21e bakacağını söyledi. Tabi bular raporumuz çıkmadan havada kalacak bilgiler. Eşim arrow yöntemini sordu, onun için de fazladan 3.500 lira felan tutar ama gerek yok bence dedi...

Memorial'de söylenen fiyata PGT dahil mi ve yapılacak pgt arrow yöntemiyle mi olacak arkadaşlar...

Âmin canım. Maşallah bundan sonrası da kolay geçer, sağlıkla kavuşursunuz inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…