Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

kordon kanı derken anlayamadım arkadaşım

Peki ne kadar ücret ödedin pgt ye canım

inş canım aratmadan versin inş rabbim bu yıl değil ama seneye kısmetse tüp bebek artık maddi manevi etkilendik şu sıra akndan mı bakılıyor bu genetiklere

kordon kanı derken anlayamadım arkadaşım
canım benim çocuğum rahatsız ve kemik iliği nakli olması gerekiyor..o sebepten tüp bebek etdavisi gördüm. pgt ile sağlıklı ve doku uyumlu bir embriyo transfer ettiler ve gebelik oluştu hamd olsun.kordon kanının toplanması gerekiyor doğumda ki hasta çocuğuma nakil edilebilsin o yüzden yazdım üstteki yazıyı ankarada doğum yapmam ve orada toplanması gerekiyormuş hekim bilgisi olan vardır diye yazdım

Ben kendiliğimden hiç hamile kalmadım ama tedaviyle kaldım.Ben normal yolla da hamile kalsaydım o zaman bu düşük yinemi olacaktı. Ben dışarda döllendirmeye bağlamıştım aslında.Kafam çok karışık internette her gebelik farklıdır yazıyor her embriyoda kromozom bozukluğu olacak değil yazıyor. Ben bu işten hiçbirşey anlamadım canım.Genetik testleri yaptırın onda birşey çıkmazsa pgt şart değil yazıyor

geçmiş olsun canım inşallah herşey sorunsuz devam eder .. çok özel olacak neyi vardı çocuğunuzun

Iyi aksamlar arkadaslar ben istanbul bahceciyle gorustum tup bebek icin setup icin 810euro pgt icin2970 euro tup bebek icin de 6750 tl soylediler fiyatlar cok pahali deil mi bilmiyorum ben yardimci olursaniz seviniriz birde istanbulda degiliz ayrica git gel kalna masraflari

Cnm nerde yaptırdın tüp bebeğini normalde kromozomlarda bir sıkıntın varmıydı benim de 7 tane toplandı 7 is döllendi 6 tane 1. Ci kalite embriyo pgt ye gitti şimdi senin yazını görünce korktum 15 gün oldu hala haber gelmedi akşama sabaha gelir İnan'ın elim yüreğimde bekliyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun

korkma kuzum :) herşey olacağına varıyor,

benim doktorum doşarıdan, Banu Çiftçi, merkez ve embriyolog ise Liv hospitali kullanddık ulusta, hastaneden ve embriyologdan çok memnun kaldım. 10 yumurtadan, 9 döllendi

ilk denemem memorial ataşehirdi, Cem bey çok iyi bir adam ama merkez biildiğin ssk hastanesi gibiydi, zaten döllenme başarısı da ortada. 7 yumurrtadan 4 döllenme olmuştu

benim 13-14. genlerde dengeli translokasyon var, ilk tüp denemem erkek morfolojiden dolayı yapmıştık, 2 tane 1. kalite embriyo ile ikiz hamile kalıp sonra kalpleri durdugu için kürtajla alınmak zorunda kalınmıştı,

benim chg sonucu 17 günde gelmişti, az zaman kalmış. güzel haberlerini bekliyoruz.

Cnm ben 5 kez hamile kaldım hepsi karnımda öldü şimdi 3. Cü tüp benek denememiz olacak pgtli cghli yaptırıyoruz bakalım yaş kaç bu arada
Svdmrl merhaba. Düşüklerin sebebi bulundu mu acaba? Sizde veya eşinizde genetik bir problem var mı yoksa hiç
birşey yok mu? Bende ve eşimde bir sorun çıkmadığı halde benim de 5 düşüğüm var

Kizlar benim 20 yumurta toplandı 5 tane dollendi daha once doktormuz cgh yapalim demisti şimdi fish yapalim diyor en basindan beri cgh di ancak ne olduysa fish karar vermisler dondurulmuş yumurtalarida açılacak 8 tanede orada var giderse toplam 13 tane olacak ne kadar şansım var bilmiyorum şimdiden çok korkuyorum sizi fikriniz nedir sizce fish mi cgh mi daha iyi olurdu

Hayırlı olsun canm..13 embriyo çok iyi canm.Allah'in izniyle sağlıklıların fazla çıkar diye düşünüyorum.İçini ferah tut iyi düşün..Bence iyi sonuçlar çıkacak burdan ve inşallah güzel haberlerini verirsin..

Şansını dene tekrar konuş.İllaki tek embriyo diyorsa tek transfer ettirirsin.Diğer bebişler yine senin.İnşallah bu tedavi olumlu sonuçlanirsa kardes için tekrar denersin.

13 embryo iyi mutlaka sağlıklı yakalanır, haydi rasgele

Slm kizlar bayadr giremiyorum buraya.aklim szde .yeni arkadaslar gelmis.hepinize hayirli tedaviler saglikli bebisler.frsat buldukca geriye donup okuyacagm merak ediyorum hamile arkadaslar vardi tedavye bsslayanlar vardi insallh iyi haberler vardr
haberler sende şekerim biz iyiyiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…