- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #45.161
kordon kanı derken anlayamadım arkadaşımarkadaşlar..
kordon kanı toplanması için ankarada doğum yapmam gerekiyormuş.özel firmaya toplatsam fln dedim ama kabul etmediler.bizim denetimimizde olması gerekiyor dediler....
ya hacettepede yada ankara tıpta doğum yapmam gerekiyormuş. hacettepe 15 haftadan sonra ankara tıp 20 haftadan sonra gebe kabul etmiyormuş.
şimdi ankaraya yolu düşen arkadaşlardan yardım bekliyorum hekim konusunda bilgisi olan varmı hiçbir bilgim yok bu konuda
bununn maalesef emb kalitesiyle ya da döllenmeyle, gebelik hormnuyla alakası yok. benim toplam 7 emb genetiğe girmişti, 6 tanesi 5AA en iyi kalite ve 1 tane de 4BB orta kalite emb vardı, 1. kalite olan 6 tanesi sorunlu cıktı testten, sadece orta kalite emb şimdi benim göbüşümde. diğerlerini imha ettirdim.
Gecmis olsun canim tabiki ikinciyi pgtli yada chgli yaptir bidaha riske atma derim.ama bundan önce illaki kendine ve eşine genetik kromozm pirtilasma butun gerekli testleri yaptir sorun hangi gen yada kromozmda ise bulunsun ona gore yolunu cizersin ..pgtli tup bebek ise emriyolar toplandiktan sonra 5.gune gelmesi beklenip biopsi alinip donduruluyo alinan biopsiler testte giriyor pgtde belli kromozomlar chgde ise butun kromozomlara bakiliyo saglikli olanlar anneye trasfer ediliyo bu sayfayi tabip et cunki daha cook sey ogrenirsin ve asla umudunu kaybetme buradaki herkes bu sorunlarla burada ve cocugu olmayan kalmadi
Ins cnm allah yardimcimiz olsun ins bana cok dua edin arkadaslar bebisimiz bize tutunsunsenle ilgili güzel düşünüyorum, bu sayfadaki yeni mucizelerden biri olacak o minnak
canım benim çocuğum rahatsız ve kemik iliği nakli olması gerekiyor..o sebepten tüp bebek etdavisi gördüm. pgt ile sağlıklı ve doku uyumlu bir embriyo transfer ettiler ve gebelik oluştu hamd olsun.kordon kanının toplanması gerekiyor doğumda ki hasta çocuğuma nakil edilebilsin o yüzden yazdım üstteki yazıyı ankarada doğum yapmam ve orada toplanması gerekiyormuş hekim bilgisi olan vardır diye yazdımkordon kanı derken anlayamadım arkadaşım
bununn maalesef emb kalitesiyle ya da döllenmeyle, gebelik hormnuyla alakası yok. benim toplam 7 emb genetiğe girmişti, 6 tanesi 5AA en iyi kalite ve 1 tane de 4BB orta kalite emb vardı, 1. kalite olan 6 tanesi sorunlu cıktı testten, sadece orta kalite emb şimdi benim göbüşümde. diğerlerini imha ettirdim.
geçmiş olsun canım inşallah herşey sorunsuz devam eder .. çok özel olacak neyi vardı çocuğunuzuncanım benim çocuğum rahatsız ve kemik iliği nakli olması gerekiyor..o sebepten tüp bebek etdavisi gördüm. pgt ile sağlıklı ve doku uyumlu bir embriyo transfer ettiler ve gebelik oluştu hamd olsun.kordon kanının toplanması gerekiyor doğumda ki hasta çocuğuma nakil edilebilsin o yüzden yazdım üstteki yazıyı ankarada doğum yapmam ve orada toplanması gerekiyormuş hekim bilgisi olan vardır diye yazdım
Cnm nerde yaptırdın tüp bebeğini normalde kromozomlarda bir sıkıntın varmıydı benim de 7 tane toplandı 7 is döllendi 6 tane 1. Ci kalite embriyo pgt ye gitti şimdi senin yazını görünce korktum 15 gün oldu hala haber gelmedi akşama sabaha gelir İnan'ın elim yüreğimde bekliyorum Allah hepimizin yardımcısı olsunbununn maalesef emb kalitesiyle ya da döllenmeyle, gebelik hormnuyla alakası yok. benim toplam 7 emb genetiğe girmişti, 6 tanesi 5AA en iyi kalite ve 1 tane de 4BB orta kalite emb vardı, 1. kalite olan 6 tanesi sorunlu cıktı testten, sadece orta kalite emb şimdi benim göbüşümde. diğerlerini imha ettirdim.
korkma kuzum :) herşey olacağına varıyor,Cnm nerde yaptırdın tüp bebeğini normalde kromozomlarda bir sıkıntın varmıydı benim de 7 tane toplandı 7 is döllendi 6 tane 1. Ci kalite embriyo pgt ye gitti şimdi senin yazını görünce korktum 15 gün oldu hala haber gelmedi akşama sabaha gelir İnan'ın elim yüreğimde bekliyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun
Svdmrl merhaba. Düşüklerin sebebi bulundu mu acaba? Sizde veya eşinizde genetik bir problem var mı yoksa hiçCnm ben 5 kez hamile kaldım hepsi karnımda öldü şimdi 3. Cü tüp benek denememiz olacak pgtli cghli yaptırıyoruz bakalım yaş kaç bu arada
İyiyim canım sağol. Uğraşıyorum öyle is güç derken zaman geçiyor. Sen bebişle baya yoğunsundur.:))Cnm nasılsın, iyisindir inşallah. Çok öpüyorum seni.
Hayırlı olsun canm..13 embriyo çok iyi canm.Allah'in izniyle sağlıklıların fazla çıkar diye düşünüyorum.İçini ferah tut iyi düşün..Bence iyi sonuçlar çıkacak burdan ve inşallah güzel haberlerini verirsin..Kizlar benim 20 yumurta toplandı 5 tane dollendi daha once doktormuz cgh yapalim demisti şimdi fish yapalim diyor en basindan beri cgh di ancak ne olduysa fish karar vermisler dondurulmuş yumurtalarida açılacak 8 tanede orada var giderse toplam 13 tane olacak ne kadar şansım var bilmiyorum şimdiden çok korkuyorum sizi fikriniz nedir sizce fish mi cgh mi daha iyi olurdu
Şansını dene tekrar konuş.İllaki tek embriyo diyorsa tek transfer ettirirsin.Diğer bebişler yine senin.İnşallah bu tedavi olumlu sonuçlanirsa kardes için tekrar denersin.Evet bende 2 embriyo transferi için tekrar konuscam ankaraya gidiyorum yine 2. Tüp bebeği de aynı yerde yaptırdım ama benim doktorum prof GATA da eğitim veriyor orda da tüp bebek yapıyor ama benim işlemlerim genart tüp bebek merkezinin Laboratuvarında yapılıyor gen art in doktoru değil
13 embryo iyi mutlaka sağlıklı yakalanır, haydi rasgeleKizlar benim 20 yumurta toplandı 5 tane dollendi daha once doktormuz cgh yapalim demisti şimdi fish yapalim diyor en basindan beri cgh di ancak ne olduysa fish karar vermisler dondurulmuş yumurtalarida açılacak 8 tanede orada var giderse toplam 13 tane olacak ne kadar şansım var bilmiyorum şimdiden çok korkuyorum sizi fikriniz nedir sizce fish mi cgh mi daha iyi olurdu
haberler sende şekerim biz iyiyiz :)Slm kizlar bayadr giremiyorum buraya.aklim szde .yeni arkadaslar gelmis.hepinize hayirli tedaviler saglikli bebisler.frsat buldukca geriye donup okuyacagm merak ediyorum hamile arkadaslar vardi tedavye bsslayanlar vardi insallh iyi haberler vardr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?