- 11 Şubat 2013
- 1.684
- 1.615
- 158
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #45.201
canımsın kıyamam sana..arkadaşlar bugun dr ilaç yazdırmaya gittim
kontrol de oldum.
ilk sorduğum soru kalbi atıyormu oldu
sonra sesini duydum kalbinin kollarını oynattı bacaklarını oynattı hepsini gördüm ve ben ağladım
hiç yaşayamıyacağımı düşündüm bu anı....
paylaşmak istedim sizinle
rabbim bu yolda emek veren herkese yaşatsın bu mutluluğu
Canim sakin para felan odeme devlete gitt yaptir telefonla ugrasma direk devletin genetik bolumune git
drkumut maşallah diyelim Rabbim kucağına sağlıkla alıp o hareketlerini görmeyi nasip etsin .Bende ikinci gebeliğimde yaşamıştım o duyguyu Dr kalp atışı var dedi ve bana dinletti odadan ağlayarak çıktım esim bebege bişey oldu zannetmisti ama onlar mutluluk gözyaşlarıydı.arkadaşlar bugun dr ilaç yazdırmaya gittim
kontrol de oldum.
sonra sesini duydum kalbinin kollarını oynattı bacaklarını oynattı hepsini gördüm ve ben ağladım
benden belge istemediler canım.. bir kürtaj bir tane de kendi kendine düşüğüm oldu dersin, ben dra gittiğimde açık açık söyledim..Canım ulaştım başka devlet hastanesine gel direk yaparız dediler kürtaj belgemi istediler. Bir düşük diye yapmamazlık yapmazlar inş. Ordan tüp bebek doktoruma mı gideyim orda söylerler mi bozukluk varsa
benden belge istemediler canım.. bir kürtaj bir tane de kendi kendine düşüğüm oldu dersin, ben dra gittiğimde açık açık söyledim..
benim 1 kürtaj + 1 sağlıklı doğum + 1 kürtajım oldu, ama çok şüphelerim var kafam beynim cok rahatsız dedim.. sağolsun dr hemen testlerimizi yazdı, hatta bende sorun çıkınca kızım için de test yazdı o da ben gibi 13-14 taşıyıcı olduğunu öğrendik..
Masalcim seninde mi dogal yolla hamile kaldn cnmcanımsın kıyamam sana..
bende ilaç yazırma bahanesiyle ilk başlarda 10 günde bir devlet hastanesine gidiordum, drla açık açık korkularımı durumumu konuşmuştum, bana randevu almadan gelebileceğimi her seferinde bakacağını söylemişti Allah razı olsun, hareketleri hissedene kadar 10 gnde 1 işe gelmeden o doktorun başındaydımgünü benimle açıyordu.
seni o kadar iyi anlıyorum ki, ama bu korkular bi peşimizi bıraksa da rahatlasak, bende hep organ taramasından sonra rahatlıycam diyordum olmadı, bakalım ctesi kontrolde plasentamız yükselmiş mi? inşAllah, herşey yolundadır da derin bir oh çekerim ya...
artık hareketleri iyice kuvvetlendi, hıçkırıklarını ayırt edebiliyorum.. dönmelerini tekmelerinin sertliğinden anlıyorum.
o kadar güzel şeyler ki bunlar, Rabbim hepimize yaşatsın inşAllah.. sağlıkla hepimizin yavrularını kucağımıza versin inşAllah..
Canım biz testlerimizi yaptırdık. Hiç bir sorun bulunamadı. Bir tane kızım var. (Doğal yolla) Kardeş olsun istedik olmadı... Yaşımda 38 sayılır artık...Cnm bence seninki sağlıksız bebekler eşinle beraber kromozom sayısına baktırdınız mı bu arada yaşın kaç ben 29 sen genetikçi tüp bebek yaptırman lazım
Canim kurtaj belgeni neden istediler acaba.twk kurtajla yapamayiz derlerse masalin dedigi gibi bitanede kendim dusurdum de tabi sadece sana yapilmasin esinide gotur onada bakilsin ..tabiki dna hasar testi farkli o esine yapilacak..bide gen analizini sor onuda yaptirinBende biran önce genetik test yaptırıp kafamı rahatlatmak istiyorum verdiğin bilgiler için sağol canım.
İnş hakkımızda hayırlısı olur. Sonuçlarımı acayip merak ediyorum. Peki canım kromozomlar da bişi çıkmazsa neden şüphelenebilirim başka sperm DNA hasarı olabilir mi mesela hep farklı şeyler bunlar dimi
Aynen sakın paranı harcama testlere. Ben Zeynep Kamili öneririm İstanbul'daysan...[
Telefonu açan olsa devlette, kaç gündür arıyorum
Hiç kendimi bu kadar çaresiz hissetmemiştim nerden başlasam nasıl yapsam bilmiyorum. Sizdede morfoloji miydi sorun.
Siz butun testlerinizi yaptirdinizmi kromozom ve gen testlerinimerhaba arkadaşlar biz daha önce bir normal ikisi dondurulmuş 3 deneme yaptık hepsi birinci kalite(AA) embriyo olmasına rahmen negetif sonuç aldık işallah şubat ayında tekrar başlıycaz doktor embriyoların genetiğinde bir sıkıntı olabilir dedi o yüzden bu sefer eşime tese yöntemi uygulanarak denencek benim durumumda olan var mı? burda fazla tüp bebek merkezi olmadığı için herkesde aynı yöntem mi deneniyor merak ediyorum
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin İnşallah.. Aminn..arkadaşlar bugun dr ilaç yazdırmaya gittim
kontrol de oldum.
amin canım çok sağol gerçekten başka bi duygu oluyo..drkumut maşallah diyelim Rabbim kucağına sağlıkla alıp o hareketlerini görmeyi nasip etsin .Bende ikinci gebeliğimde yaşamıştım o duyguyu Dr kalp atışı var dedi ve bana dinletti odadan ağlayarak çıktım esim bebege bişey oldu zannetmisti ama onlar mutluluk gözyaşlarıydı.
amin canım rabbim herkese nasip etsi inşallahRabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin İnşallah.. Aminn..
sakın sakın öyle düşünme....ben de çok uğraştım rabbim veriyo sadece zamanı var demekki.çok zor biliyorum.inan herşeyin güzel olucağına.çabalamayı bırakmaNe mutlu sana aynı şeyleri ben hissediyorum yaşayamayacak gibi. Herşeyden vazgeçmiş gibiyim..
Aynen sakın paranı harcama testlere. Ben Zeynep Kamili öneririm İstanbul'daysan...
sakın sakın öyle düşünme....ben de çok uğraştım rabbim veriyo sadece zamanı var demekki.çok zor biliyorum.inan herşeyin güzel olucağına.çabalamayı bırakma
Rabbim en kısa zamanda en doğru zamanda sağlıklı evlat nasip etsin inşallah
pes etme
Olucak inşallah o günlerde gelip geçecek hep beraber burda onun sevincini de yaşayacağızamin canım çok sağol gerçekten başka bi duygu oluyo..
ilk gebeliğimde de heyecanlanmıştım ama bu 1,5 yıllık 6 tedavinin çabası ve abisinin ilacı çok emek verdiğimiz bebek olunca daha farklı duygular yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?