- 11 Kasım 2016
- 242
- 239
- 23
- 40
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #45.221
Siz butun testlerinizi yaptirdinizmi kromozom ve gen testlerini
Tahliller normal cikiyo anne baba saglikli ama emriyolar yinede sagliksiz olabiliyor buyuzden insallh saglikliyla hamile kaliriz hepimizevet tüm genetik tahlillerimiz normal çıktı diğer testlerde
Canim genetik çile gorusemedim ama doktorun dediğine göre sorun hangi genleri olduğu belli olduğu için cgh gerek yok dedi bu yeterli olacaktır dedidediniz elimizden geleni yaptık gerisi allaha kaldı inşallah herkes isteğine kavusurcanım bunun en iyisi genetikçiler biliyor aslında drlar değil maalesef ki keşke genetikçiyle direk görüşebilsen yüz yüze. bana Array CGH yapıldı, benim bildiğim CHG 24 kromozomun analizi, fish ve array ise örnekleme şekli.
çünkü embriyoloğum bana biopsileri yaparken array için aldım dedi ama testte array CGH yazıyor.. bana normalde 6 tane gene bakılaak şekilde PGT yapılacaktı ama sonradan örnekleme yanlış alındığı için CGH yapılmıştı. sistemlerin şeklinden çok bilgidar değilim ama..
Sezer yaa çok canım sıkıldı dediğine ama allahtan ümit kesilmez dur bakalım yarın ne olacak inşallah Rabbim sana bebeğine de yardım etsin hersey güzel olur inşallahKizlar maalesef 7 haftalik bebegimin kesesini gördük ama kalp atişini duymadik. Yarin beta baktiricaz ama hiç umudum yok. Artik umutlar pgt li dondurulmuşuma kaldi.
İyiyim canım sağol. Uğraşıyorum öyle is güç derken zaman geçiyor. Sen bebişle baya yoğunsundur.:))
herşey gönlünce olur inşallah.inşallah son tedavin olurBu yıl testleri yaptırıp önümüzdeki yıl tekrar tüp bebek düşünüyorum vücudum toplasın kendini
:) canım itiraf etmeyelim ki bende ilaç yazdırma bahanesiyle gittimcanımsın kıyamam sana..
bende ilaç yazırma bahanesiyle ilk başlarda 10 günde bir devlet hastanesine gidiordum, drla açık açık korkularımı durumumu konuşmuştum, bana randevu almadan gelebileceğimi her seferinde bakacağını söylemişti Allah razı olsun, hareketleri hissedene kadar 10 gnde 1 işe gelmeden o doktorun başındaydımgünü benimle açıyordu.
seni o kadar iyi anlıyorum ki, ama bu korkular bi peşimizi bıraksa da rahatlasak, bende hep organ taramasından sonra rahatlıycam diyordum olmadı, bakalım ctesi kontrolde plasentamız yükselmiş mi? inşAllah, herşey yolundadır da derin bir oh çekerim ya...
artık hareketleri iyice kuvvetlendi, hıçkırıklarını ayırt edebiliyorum.. dönmelerini tekmelerinin sertliğinden anlıyorum.
o kadar güzel şeyler ki bunlar, Rabbim hepimize yaşatsın inşAllah.. sağlıkla hepimizin yavrularını kucağımıza versin inşAllah..
maşallah canım çok mutlu oldum bu duygularını yaşadığın için rabbim hrkese nasip etsin kelimelere sığmaz mutluluğuarkadaşlar bugun dr ilaç yazdırmaya gittim
kontrol de oldum.
ilk sorduğum soru kalbi atıyormu oldu
sonra sesini duydum kalbinin kollarını oynattı bacaklarını oynattı hepsini gördüm ve ben ağladım
hiç yaşayamıyacağımı düşündüm bu anı....
paylaşmak istedim sizinle
rabbim bu yolda emek veren herkese yaşatsın bu mutluluğu
dualarım seninle...Arkadaşlar benim ngs sürecim başladı 2 gün oldu ne olur dua edin bana 20 gün sonra sonuç belli olacak
kese içinde bebek yok muydu?Kizlar maalesef 7 haftalik bebegimin kesesini gördük ama kalp atişini duymadik. Yarin beta baktiricaz ama hiç umudum yok. Artik umutlar pgt li dondurulmuşuma kaldi.
Güzel sonuçlar alırsın inşallah canım ... sorun neydi neden bu kadar uzun sürüyor sonuçKızlar 20 gün oldu hala hala pgt sonucu açıklanmadı kafayı yememek elde değil telefonun her çaldığında yüreğim yerinden hopluyor korkudan arayamıyorum da kaldım öyle
cnım keseyi görmüşsün kalp atışınıda duyarsın üzme kendini hemenKizlar maalesef 7 haftalik bebegimin kesesini gördük ama kalp atişini duymadik. Yarin beta baktiricaz ama hiç umudum yok. Artik umutlar pgt li dondurulmuşuma kaldi.
kese içinde bebek yok muydu?
dur bakalım hemen pes etme her gecenin sabahı var, yeni kontrol ne zaman..
Tekrarlayan gebelik kayıplarım var o yüzden genetik istendi bekliyorum halaGüzel sonuçlar alırsın inşallah canım ... sorun neydi neden bu kadar uzun sürüyor sonuç
Yok canim ya zaman onemli deil ne zman gidersen git genetik testtin hep ayni cikar bu degisen bisey deilkiCanım bu genetik testler için üstünden zaman geçmeli mi ben kürtaj olalı 15 gün falan olmuş olacak bir adet süresi geçirmem gerekli mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?