Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Kizlar maalesef 7 haftalik bebegimin kesesini gördük ama kalp atişini duymadik. Yarin beta baktiricaz ama hiç umudum yok. Artik umutlar pgt li dondurulmuşuma kaldi.

Canim genetik çile gorusemedim ama doktorun dediğine göre sorun hangi genleri olduğu belli olduğu için cgh gerek yok dedi bu yeterli olacaktır dedidediniz elimizden geleni yaptık gerisi allaha kaldı inşallah herkes isteğine kavusur

Kizlar maalesef 7 haftalik bebegimin kesesini gördük ama kalp atişini duymadik. Yarin beta baktiricaz ama hiç umudum yok. Artik umutlar pgt li dondurulmuşuma kaldi.
Sezer yaa çok canım sıkıldı dediğine ama allahtan ümit kesilmez dur bakalım yarın ne olacak inşallah Rabbim sana bebeğine de yardım etsin hersey güzel olur inşallah

Sezer neden bu kadar cabuk vazgeciyosun bebeginden hele dur 8 haftalik kalp atisi olanda var

:) canım itiraf etmeyelim ki bende ilaç yazdırma bahanesiyle gittim
öyle kıpır kıpır olacağı aklıma gelmemişti.çok mutlu oldum.
11 haftam bitti biraz daha rahatım artık
senin bebeiş kocaman olmuştur artık anneciğini tekmeleriyle uyandırır
rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin
inşallah cumartesi kontrolün güzel geçer yaz buraya.dualarım seninle

maşallah canım çok mutlu oldum bu duygularını yaşadığın için rabbim hrkese nasip etsin kelimelere sığmaz mutluluğu

kese içinde bebek yok muydu?
dur bakalım hemen pes etme her gecenin sabahı var, yeni kontrol ne zaman..

kızlr günaydın piezo elektrik yöntemini araştırıyorum döllenme olmayanlarda umut oluyormuşbiri yaptırmış sanırım ama en son aralık ayında girmiş kkya bilginiz var mı ? genrt nasıl bir merkez

Kızlar 20 gün oldu hala hala pgt sonucu açıklanmadı kafayı yememek elde değil telefonun her çaldığında yüreğim yerinden hopluyor korkudan arayamıyorum da kaldım öyle

Kızlar 20 gün oldu hala hala pgt sonucu açıklanmadı kafayı yememek elde değil telefonun her çaldığında yüreğim yerinden hopluyor korkudan arayamıyorum da kaldım öyle
Güzel sonuçlar alırsın inşallah canım ... sorun neydi neden bu kadar uzun sürüyor sonuç

kese içinde bebek yok muydu?
dur bakalım hemen pes etme her gecenin sabahı var, yeni kontrol ne zaman..

Canım bu genetik testler için üstünden zaman geçmeli mi ben kürtaj olalı 15 gün falan olmuş olacak bir adet süresi geçirmem gerekli mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…