Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

kızlr günaydın piezo elektrik yöntemini araştırıyorum döllenme olmayanlarda umut oluyormuşbiri yaptırmış sanırım ama en son aralık ayında girmiş kkya bilginiz var mı ? genrt nasıl bir merkez
canım ben genartta tedavi görmedim ama görüşmeye gitmiştim bana hiç ılımlı gelmedi.
ama görüş bence aklında kalmasın bu bahsettiğin tekniği hiç duymadım

Yok canim ya zaman onemli deil ne zman gidersen git genetik testtin hep ayni cikar bu degisen bisey deilki

Psikolojik olarak çok korkuyorum canım ya inş bişi çıkmaz gerçi ilk düşük diyorum tüp bebekle hamile kaldın diyorum doğal yolla hiç hamile kalamadım çünkü.Neden durduk yere psikolojimi bozuyorum anlamıyorum Dna hasarı vardı beilki diyorum acabalarım hiç bitmiyor..Biran önce bu testleri yapıp kafamı rahatlatmak istiyorum devlette sonuçlar geç çıkıyor sanırım

canım ben genartta tedavi görmedim ama görüşmeye gitmiştim bana hiç ılımlı gelmedi.
ama görüş bence aklında kalmasın bu bahsettiğin tekniği hiç duymadım
Neden gelmedi doktorumu beğenmedin ilgiyi mi .. benim hastanem de herkes ayrı ilgiliydi hemşiresinden embriyoloğuna kadar kan alanlar bile o ilgiyi her hastanede ararım öyle ilgi yoksa boşa görüşmüş olurum

cnım bizim gibiler için süreç daha ayrı bir zor kendini rhatlatacak uğraşlar bul hiç birşey bulamıyorsan nefesini dinle birkaç dakika burundan al ağızdan ver çok iyi gecelecektir

cnım bizim gibiler için süreç daha ayrı bir zor kendini rhatlatacak uğraşlar bul hiç birşey bulamıyorsan nefesini dinle birkaç dakika burundan al ağızdan ver çok iyi gecelecektir

Sizin sorun neydi canım. kendime kızıyorum daha ortada bişi yokken kötüyü çağırıyorum sanırım düşükten sonra böyle oldum aslında çok pozitif insandım..

Sizin sorun neydi canım. kendime kızıyorum daha ortada bişi yokken kötüyü çağırıyorum sanırım düşükten sonra böyle oldum aslında çok pozitif insandım..
Sende haklisin canım bulupta kaybetmek daha zordur sanki .. orak hücre taşıyoruz eşim ile ... şansa bırakmak istemedik işimizi

Neden gelmedi doktorumu beğenmedin ilgiyi mi .. benim hastanem de herkes ayrı ilgiliydi hemşiresinden embriyoloğuna kadar kan alanlar bile o ilgiyi her hastanede ararım öyle ilgi yoksa boşa görüşmüş olurum
Canim orda tedavi gormedim.sadece gorusmeye gittim guven vermedi bana kucuk bi yer.parada konustuk adamin hic eyvallahi yok.kizmistim bende.cok iyi arastir.

Slm kızlar, benim de 2 tüp bebek geçmişim var. Eşimde Sperm yeteri kadar var ama kalıtımsal bozukluk var. İlk tüp bebekde boş gebelik yaşadım. Kese oluşmuştu ama bebek yoktu. 2. Sinde 8+2 de bebeğimin kalbi durdu geçen hafta. 2. Denemem donmuşla olmuştu, artık elimde hiç dondurulmuş embriyo da kalmadı. Doktorum bundan sonra embriyoların genetik taramaya gideceğini söyledi. Nette araştırmalarıma göre genetik testler varmış kadınla erkeğe yapılan bir de kan pıhtılaşması varmı onun sa testi varmış. Bana bunlar yapılmadı. Kafamda deli sorular acaba genetik bozukluktan dolayımı yoksa başka bir sorumu vardı da kalbi durdu? 8 hafta ne bir kanama ne bir sorun yaşadım. Herşey çok güzeldi. Hatta 7. Haftada kalbini dinledik kalbi gümbür gümbür dedi doktorum çok sağlıklı dedi, tam günü günneydi ölçümleride . İnanılmaz bir üzüntü yaşadım ongün ve hala atlatamıyorum. İşte benim hikayem de bu kızlar

Ahh canim ahh cok gecmis olsun oyle cok uzuluyorumki tup bebek yaparken daha pirtilasmaya bile bakilmamasina doktorlar nasil istemez anlamiyorum..oncelikle toparlan hic uzulme yaptir butun testlerini ona gore ne ne deil bulur konusursun doktorunla

Ahh canim ahh cok gecmis olsun oyle cok uzuluyorumki tup bebek yaparken daha pirtilasmaya bile bakilmamasina doktorlar nasil istemez anlamiyorum..oncelikle toparlan hic uzulme yaptir butun testlerini ona gore ne ne deil bulur konusursun doktorunla
Cnm bu testler haricinde başka baktırmam gereken bir test varmı biliyorsan? Artık her yeni testte bu son başka bir eksiğim yok diyorum ve çıkıyor. 9 haftaya kadar gelip kaybetmek çok kötü bişey. Allahım bu acıyı yaşatmasın hiçkimseye, hele ki bu zorlu süreçlerle elde ediyoruz bebeklerimizi onlara hiç yaşatmasın.

Aynı şeyi bende yaşadım canım benimde kanamam falan olmuyordu ama iki tane kalbi durdu ikinci de bende bir hafta önce kalp atışı duydum 10.haftada gittim kalp atışı yok dedi bana iki düşükte test yapmıyoruz dediler ama ben ısrarla yaptırdım devlet yada üniversite hastanelerinde genetik bölümü olan yerlere git ve test yaptır o testte zaten pıhtılaşma ve genetik testi yapıyorlar bende genetik sorun çıktı

Kizlar maalesef 7 haftalik bebegimin kesesini gördük ama kalp atişini duymadik. Yarin beta baktiricaz ama hiç umudum yok. Artik umutlar pgt li dondurulmuşuma kaldi.
Canım ama 7 hafta erken biz 9 da gördük 7 haftakikken doktor bana kese boş demişti hatta lütfen moralini bozma

Canım çok yeni yaptırdım bu testleri genetik Dr U pıhtılaşma ve genetik testi yapıyor tüp bebek Dr da rahim filmi ve yine başka testler istedi onları ben sana bulup göndereyim

Canım çok yeni yaptırdım bu testleri genetik Dr U pıhtılaşma ve genetik testi yapıyor tüp bebek Dr da rahim filmi ve yine başka testler istedi onları ben sana bulup göndereyim

Eklentiler

• Screenshot_2017-02-04-16-53-43.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 78
  • Screenshot_2017-02-04-16-53-25.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 85
  • Screenshot_2017-02-04-16-53-03.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 122
Cnm bu testleri banada yaptılar, genetik testi yapmadılar sadece eşimle bana birde kan pıhtılaşma testi yapılmadı. Ben kendim talep ettim, yaptıracam en yakn zamanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…