- 11 Kasım 2016
- 242
- 239
- 23
- 40
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #45.261
Rahim filmi cektirdin mi kürtaj sonrası rahimde yapışıklık oluyormuş bende çok az rahim ağzında varmış opu da Dr düzelttiCnm bu testleri banada yaptılar, genetik testi yapmadılar sadece eşimle bana birde kan pıhtılaşma testi yapılmadı. Ben kendim talep ettim, yaptıracam en yakn zamanda.
Cnm daha 6 gün oldu kürtaj olalı. Tüp bebek doktorumdan talep edecem mutlaka histereskopi yapsın bana diye.Rahim filmi cektirdin mi kürtaj sonrası rahimde yapışıklık oluyormuş bende çok az rahim ağzında varmış opu da Dr düzeltti
Hayırlısı olsun cnm, transferin ne zaman olacak?Kızlar çok teşekkür ediyorum hepinize allahım inş sonu hayırlı olsun o kadar mutlu oldum ki anlatamam sonuç 20 günde çıktı ben artık Böyle oldum
Şimdi bir kez adet oldum bitti önümüzdeki ay adetimde olacak inşHayırlısı olsun cnm, transferin ne zaman olacak?
Günaydın cnm. Hayırlısı olsun. Benim 2. Denememde 1 b ve 2 c transfer edildi ve biri tuttu ama 9. Haftada kalbi durdu bebişimin. Biz pgt yaptırmadık ama. Dna hasar testleri yaptıracaz şimdi eşimle. Doktorum pgtye gönderilecek dedi bundan sınraki denemelerimiz. Senin şansın yüksek bence .Herkese merhabalar, ben de uzun zamandır tüp bebek denemesi yapmış ve olumlu sonuç alsmayanlardanım.
Son 2 deneme pgt ile oldu geçen yılki denememde 4 embriyonun 1 tanesi temiz çıktı ve kalite olarak 4cc idi. Yani pek de iç açıcı değil. Çok kaliteli olmadığı için transfer yapmadık. Bu ay tekrar denedik 8 embriyodan 2'si sağlıklı çıktı ki 3 bb ve 5bb. Anladığım kadarıyla orta kaliteli oluyorlar.
Bilgisi olan var mı acaba ?
2. Periyodumla transfer yapmayı düşünüyorum.
Benim durumumda var mı birileri acaba?
Onemli olan saglikli cikmasi kalitesi deil die biliyorum ben olsam saglikli cikani degerlendirirdm trasfr isterdmHerkese merhabalar, ben de uzun zamandır tüp bebek denemesi yapmış ve olumlu sonuç alsmayanlardanım.
Son 2 deneme pgt ile oldu geçen yılki denememde 4 embriyonun 1 tanesi temiz çıktı ve kalite olarak 4cc idi. Yani pek de iç açıcı değil. Çok kaliteli olmadığı için transfer yapmadık. Bu ay tekrar denedik 8 embriyodan 2'si sağlıklı çıktı ki 3 bb ve 5bb. Anladığım kadarıyla orta kaliteli oluyorlar.
Bilgisi olan var mı acaba ?
2. Periyodumla transfer yapmayı düşünüyorum.
Benim durumumda var mı birileri acaba?
Günaydın, teşekkür ederim cevabın için. Bizde eşimde sperm problemi var ve de morfolojik sorun. O nedenle Doktorumuz pgt öneriyor. Çok sıkıcı bi durum her şey yolunda gibi ama sonuçlar iyi çok çıkmayınca yıkılıyor insan.Günaydın cnm. Hayırlısı olsun. Benim 2. Denememde 1 b ve 2 c transfer edildi ve biri tuttu ama 9. Haftada kalbi durdu bebişimin. Biz pgt yaptırmadık ama. Dna hasar testleri yaptıracaz şimdi eşimle. Doktorum pgtye gönderilecek dedi bundan sınraki denemelerimiz. Senin şansın yüksek bence .
tabii tabii ransfer edcez, maalesef başka şansım yok. Sevinmiştim 8 tane pgt olacak diye enazından yarısı kalsa iyi olacak derken 2 tane kaldı. Buna da şükür. Allah yardımcımız olsunOnemli olan saglikli cikmasi kalitesi deil die biliyorum ben olsam saglikli cikani degerlendirirdm trasfr isterdm
Cnm ne kadara mal oldu size 8 embriyonun pgt si?Günaydın, teşekkür ederim cevabın için. Bizde eşimde sperm problemi var ve de morfolojik sorun. O nedenle Doktorumuz pgt öneriyor. Çok sıkıcı bi durum her şey yolunda gibi ama sonuçlar iyi çok çıkmayınca yıkılıyor insan.
Şubat Sony gibi muhtemelen transfer olacak iki embriyo ile ama içim daralıyor Artık.
Biliyorum benim durumumda belki daha da kötü durumda olanlar var. Allah bize sabır versin. Başka da bi şey gelmiyor zaten elimizden
tabii tabii ransfer edcez, maalesef başka şansım yok. Sevinmiştim 8 tane pgt olacak diye enazından yarısı kalsa iyi olacak derken 2 tane kaldı. Buna da şükür. Allah yardımcımız olsun
Çok güzel bir haber bu :) hadi bakalım sıra Yen'i güzel haberler bekliyoruz seniKızlar çok teşekkür ediyorum hepinize allahım inş sonu hayırlı olsun o kadar mutlu oldum ki anlatamam sonuç 20 günde çıktı ben artık Böyle oldum
Cnm ne kadara mal oldu size 8 embriyonun pgt si?
Senin sorun ne bilmiyorum ama benim de 11 tane embriyomuzdan 4 tane gönderdik sonuç bekliyorum Dr um çok pahalı önce 4 gönderelim bakarız sağlıklı gelmezse yine göndeririz dediLutfen cevap verin19 yumurta toplandi. mikrocip yontemiyle 2.gune 11 tanesi dollendi ama sadece 3 tanesini pgt'ye gonderebilecegiz, saglikli gelmesi kucuk bir ihtimalmi yasadiklarinizu paylasin lutfen
Bizde sorun yok sebepsiz diyolar 9 senelik evliyiz 1. Tup bebek negatif 2.tup bebek poztif ama bos gebelikten 11.haftada kurtaj olduk bulent tirasa gittik bu yontemi tavsiye etti tutma sansini yukseltir ve saglikli gebelik olur dedi ama benimde kaygilarim var 3 tane cok az gibi dusunuyorum ama gucumuz yok embriyo basina 1600 tl kafam cok karisikSenin sorun ne bilmiyorum ama benim de 11 tane embriyomuzdan 4 tane gönderdik sonuç bekliyorum Dr um çok pahalı önce 4 gönderelim bakarız sağlıklı gelmezse yine göndeririz dedi
Kaybedecek birşeyin yokki biraz sabır onlardan sağlıklı gelmezse diğerlerinden gönderirsin zaten embriyoların donmus şekilde bekliyor sadece zaman kaybın olurBizde sorun yok sebepsiz diyolar 9 senelik evliyiz 1. Tup bebek negatif 2.tup bebek poztif ama bos gebelikten 12.
Bizde sorun yok sebepsiz diyolar 9 senelik evliyiz 1. Tup bebek negatif 2.tup bebek poztif ama bos gebelikten 11.haftada kurtaj olduk bulent tirasa gittik bu yontemi tavsiye etti tutma sansini yukseltir ve saglikli gebelik olur dedi ama benimde kaygilarim var 3 tane cok az gibi dusunuyorum ama gucumuz yok embriyo basina 1600 tl kafam cok karisik
Bak canım benim 13-14 kromozomlarda traklasyon var bende ngs yaptırıyorum bende Dr a 4 az değil mi dwdim oda boşuna paran gitmesin ben daha önce seninle aynı sorunu yasayanlara da aynısını uyguladım benim için sağlıklı gelmemesi sürpriz olur dedi .ama belli de olmaz masal da benimle aynı sorunu yaşıyor o 7 tanede 1 tane sağlıklı gelmiş yinede belli olmaz yani ne olacağını Rabbim bilir sen önce 3 tane gönder bakalım inşallah gelir sağlıklıKaybedecek birşeyin yokki biraz sabır onlardan sağlıklı gelmezse diğerlerinden gönderirsin zaten embriyoların donmus şekilde bekliyor sadece zaman kaybın olur
Cnm bizimde morfoloji bozukluğu var. 2 tüp bebek denemesi , ilki boş gebelik 2. Si 9 haftada bebeğin kalbi durdu. Şimdi dna hasar testlerini yaptırıcaz. Bundan sonraki tüp bebekde embriyolar pgt ye gönderilecek. Çok masraflı bir işlemmiş. Embriyo sayısının çok olması şansı artırıyor tabi birde pgt den sonra transfer ücretide vardır dimi?Selamlar, 8 embriyo dondurma dahil 15. 000 ödedik. Bildiğin araba parası yani tutup tutmayacağı da muallak, ki en çok ona üzülüyor insan. Emeğine, zamanına, parana yazık oluyor. Dilerim bu son olsun.
Siz de mi yaptırdınız, ya da şöyle sorayım sizin sorun ne?
Cnm dondurulmuşları da gönderebiliyormuyuz daha sonra pgt ye?Bak canım benim 13-14 kromozomlarda traklasyon var bende ngs yaptırıyorum bende Dr a 4 az değil mi dwdim oda boşuna paran gitmesin ben daha önce seninle aynı sorunu yasayanlara da aynısını uyguladım benim için sağlıklı gelmemesi sürpriz olur dedi .ama belli de olmaz masal da benimle aynı sorunu yaşıyor o 7 tanede 1 tane sağlıklı gelmiş yinede belli olmaz yani ne olacağını Rabbim bilir sen önce 3 tane gönder bakalım inşallah gelir sağlıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?