Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Cnm ngs dediğin yöntem nedir?

Kızlar pgt sonucu çıktı 13 emriyoda hiçbiri sağlıklı değil transfer iptal oldu en azından bi tane çıkar diye bekliyodum sabahtan beri ruh gibi dolaşıyorum iyice ümidim kırıldı

Kızlar pgt sonucu çıktı 13 emriyoda hiçbiri sağlıklı değil transfer iptal oldu en azından bi tane çıkar diye bekliyodum sabahtan beri ruh gibi dolaşıyorum iyice ümidim kırıldı
Adına üzüldüm seni anlayabiliyorum
Çünkü aynı şey iki defa benimde başıma geldi ama ümidini kaybetme bunun da zamanı vardır. Rabbim nasip etmedi ise sebebi vardır.dua et bol bol.bu mesajı belki kendini iyi hissedersin diye yazıyorum çünkü böyle zamanlarda insan bir umut ışığına ihtiyaç duyuyor.şimdi benim iki kızım var altı yaşında rabbim isteyen herkese nasip etsin inş. Hayirlisiyla sağlıkla en kisa zamanda inş. Sevgiler.

Hituci sen cook eskilerdensin dimi okumustum seni ne iyi ettin yazdinn

Allah razi olsun senin evlatlarinida sana bagislasin eskilerden biri girip biseyler yazinca daha cok guçlu oluyorum ve diyorumki asla pes etmek yok bu yolda

Allah razi olsun senin evlatlarinida sana bagislasin eskilerden biri girip biseyler yazinca daha cok guçlu oluyorum ve diyorumki asla pes etmek yok bu yolda
Amin canim Allah razi olsun.herkesin evladini bagislasin rabbim.
Kesinlikle pes etmek yok
Bol sabır
Bol dua var bu yolda.
Bende okadar çok araştırdım ki pozitif sonuç alan varmi diye.ben 1 kisi bulmustum o zamanlar onun için çok iyi anlıyorum sizleri.şimdi pozitif olan çoğaldı umut da çoğaldı inşaallah.

Tekrarlayan gebelik kayıplarım var o yüzden genetik istendi bekliyorum hala
Merhaba benim de kendiliginden kaldigim 4 hamileligim dusukle sonuclandi. Cgh onerdiler. Tup bebekte 18 yumurta toplandi 10u olgundu 9u dollenmis. 5. Gune 3 tane kaldi ama sadece 1i inceleme yapilabilecek boyuta geldi o gonderildi temiz cikti ama orta kaliteymis gelecek adette transfer var umudum yok. Yumurta kalitesi sorun sanirim yasim da 25 aslinda. Uzuldum. Senin adina cok sevindim 1. Kalite 3 embriyo super gelisme.

Çok üzüldüm canım üzül ama lütfen ümidini kaybetme Rabbim de bizi böyle sınava tabii tutuyor dua ve şükürle yola devam edicez inşallah .bak araştırmak için 13 embriyon var onu dahi bulamayan var

Cgh den sonra çıkan yeni yöntemmiş hem tüm kromozomlara hemde gen hastalığı açısından inceleme yapıyorlarmış
Evet canim arastirdm cok iyi bi yontemmis hem emriyodan alinan biopsi sagliksiz ama emriyonunn kendisi saglikli olabiliyirmus bu yontemle onun onune gecilmiş..hem genetik hastalik hem kromozomsa anca beni bu yontem kurtarir para biriktirmeye devam

hakkında hayırlısı canım...
çok üzücü ama inan her seferinde böyle olmuyor her ay yumurtalarla birlikte hastalık oranları da değişiyor bazen hiç bulunamazken bazen çoğu sağlıklı gelebiliyor. üzmemeye çalış kendini inşallah en kısa sürede rabbim bebeğini nasip etsin sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…