- 11 Şubat 2009
- 682
- 198
- 323
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #45.281
O da dogru, sadece maddi acidan biraz daha zorlancaz, bu yoldaki herkese rabbim yardimci olsun nerde varsaKaybedecek birşeyin yokki biraz sabır onlardan sağlıklı gelmezse diğerlerinden gönderirsin zaten embriyoların donmus şekilde bekliyor sadece zaman kaybın olur
Cnm ngs dediğin yöntem nedir?Bak canım benim 13-14 kromozomlarda traklasyon var bende ngs yaptırıyorum bende Dr a 4 az değil mi dwdim oda boşuna paran gitmesin ben daha önce seninle aynı sorunu yasayanlara da aynısını uyguladım benim için sağlıklı gelmemesi sürpriz olur dedi .ama belli de olmaz masal da benimle aynı sorunu yaşıyor o 7 tanede 1 tane sağlıklı gelmiş yinede belli olmaz yani ne olacağını Rabbim bilir sen önce 3 tane gönder bakalım inşallah gelir sağlıklı
Benim sorun belli olduğu için dondurmadan ngs için hücre alındı ama dondurulmuş olandan çözüp alıyorlar mı bilmiyorumCnm dondurulmuşları da gönderebiliyormuyuz daha sonra pgt ye?
Pgt nin en gelişmiş yöntemi tüm kromozomlar inceleniyorCnm ngs dediğin yöntem nedir?
Amin Rabbim emeklerimizi boşa çıkmasın hepimizin kucakları bebislerle dolsun inşallahO da dogru, sadece maddi acidan biraz daha zorlancaz, bu yoldaki herkese rabbim yardimci olsun nerdevarsa
Pgtye göre daha pahalı bir test olmalı, embriyo sayısı artınca fiyatta kabarık oluyor, bilmiyorum ki nasıl olcakPgt nin en gelişmiş yöntemi tüm kromozomlar inceleniyor
Embriyo başına 350$ evet pahalıPgtye göre daha pahalı bir test olmalı, embriyo sayısı artınca fiyatta kabarık oluyor, bilmiyorum ki nasıl olcak
Adına üzüldüm seni anlayabiliyorumKızlar pgt sonucu çıktı 13 emriyoda hiçbiri sağlıklı değil transfer iptal oldu en azından bi tane çıkar diye bekliyodum sabahtan beri ruh gibi dolaşıyorum iyice ümidim kırıldı
Hituci sen cook eskilerdensin dimi okumustum seni ne iyi ettin yazdinnAdına üzüldüm seni anlayabiliyorum
Çünkü aynı şey iki defa benimde başıma geldi ama ümidini kaybetme bunun da zamanı vardır. Rabbim nasip etmedi ise sebebi vardır.dua et bol bol.bu mesajı belki kendini iyi hissedersin diye yazıyorum çünkü böyle zamanlarda insan bir umut ışığına ihtiyaç duyuyor.şimdi benim iki kızım var altı yaşında rabbim isteyen herkese nasip etsin inş. Hayirlisiyla sağlıkla en kisa zamanda inş. Sevgiler.
Evet canim eskilerden arada bakıyorum böyle. Çoğunuzu çok iyi anlıyorum. Rabbim isteyen herkesi En kıza zamanda hayirlisiyla saglikla bebek sahibi yapsın diye dua ediyorum hep.Hituci sen cook eskilerdensin dimi okumustum seni ne iyi ettin yazdinn
Amin canim Allah razi olsun.herkesin evladini bagislasin rabbim.Allah razi olsun senin evlatlarinida sana bagislasin eskilerden biri girip biseyler yazinca daha cok guçlu oluyorum ve diyorumki asla pes etmek yok bu yolda
Merhaba benim de kendiliginden kaldigim 4 hamileligim dusukle sonuclandi. Cgh onerdiler. Tup bebekte 18 yumurta toplandi 10u olgundu 9u dollenmis. 5. Gune 3 tane kaldi ama sadece 1i inceleme yapilabilecek boyuta geldi o gonderildi temiz cikti ama orta kaliteymisTekrarlayan gebelik kayıplarım var o yüzden genetik istendi bekliyorum hala
Cgh den sonra çıkan yeni yöntemmiş hem tüm kromozomlara hemde gen hastalığı açısından inceleme yapıyorlarmışYaso bebek chgde butun kromozomlar inceleniyo ngs daha mi farkli yani...
Çok üzüldüm canım üzül ama lütfen ümidini kaybetme Rabbim de bizi böyle sınava tabii tutuyor dua ve şükürle yola devam edicez inşallah .bak araştırmak için 13 embriyon var onu dahi bulamayan varKızlar pgt sonucu çıktı 13 emriyoda hiçbiri sağlıklı değil transfer iptal oldu en azından bi tane çıkar diye bekliyodum sabahtan beri ruh gibi dolaşıyorum iyice ümidim kırıldı
Evet canim arastirdm cok iyi bi yontemmis hem emriyodan alinan biopsi sagliksiz ama emriyonunn kendisi saglikli olabiliyirmus bu yontemle onun onune gecilmiş..hem genetik hastalik hem kromozomsa anca beni bu yontem kurtarir para biriktirmeye devamCgh den sonra çıkan yeni yöntemmiş hem tüm kromozomlara hemde gen hastalığı açısından inceleme yapıyorlarmış
gözün aydın canım.Kızlar pgt sonucum çıktı 6 embriyo dan 3 ü sağlıklı çıktı çok şükür allahım a inş sonu hayırlı olur
hakkında hayırlısı canım...Kızlar pgt sonucu çıktı 13 emriyoda hiçbiri sağlıklı değil transfer iptal oldu en azından bi tane çıkar diye bekliyodum sabahtan beri ruh gibi dolaşıyorum iyice ümidim kırıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?