Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Maalesef devlet genetik araştırmayı karşılamıyor sadece hasta çocuk varsa ve yeni bebek kardeşine şifa olacaksa karşılıyormuş . Evet mecburen özel tercih ediyoruz ngs embriyo başına 350 $
Yasso Ngs yeni çıkmış her merkezde var mı acaba ama chg den uygunmuş fiyatı biz emriyo başına 500 dolar ödedik chg de ama çok şükür evladımızı kucağımıza aldık yeni gelen arkadaşlarda var Allah herkese annelik nasip etsin inşallah bu yol zorlu yol ama sonu çok güzel :)

Cnm tedaviyi nerde oldunuz ?

Umut,masal,hayat, maysa,cemre,İstanbul ,Ferda,sezer nasılsınız arkadaşlar umarım herkes iyidir bizde oğlanı hasta ettik yavrum öksürük hırıltı keyfi yok Allah beterinden korusun

Yaso bebekk saol arkadasim senin sayende ngsyide ogrendik bide merkezin hepsini yollamamasi maddi imkani göz onunde bulundurmalari guzel hem emriyo hem biobsi dondurmalarida guzell daha neler cikcak ama ben sadece ogrwncem harekete gecemicem heral ;((

Amin inşallah Allah bebeğin le sağlıklı mutlu uzun yıllar dilerim .ngs her merkezde var mı bilmiyorum

Öyle söyleme canım Allah büyük kime neyi nasip edecek biz bilemeyiz dua et inşallah en kısa zamanda başlarsın tedaviye

Umut,masal,hayat, maysa,cemre,İstanbul ,Ferda,sezer nasılsınız arkadaşlar umarım herkes iyidir bizde oğlanı hasta ettik yavrum öksürük hırıltı keyfi yok Allah beterinden korusun
canım ben iyiyim inşallah, karın ağrılarımla uğraşıyrum :) Masal da ne rahat bir hamileymiişim, bu eşşek beni biraz yoruyor :)

ben şimdi, kapı süsü - lohusa tacı - terliği - magnet falan onlarla uğraşıyorum.. :) sanırım keyifli dönemlere geldim artık.

Masalcim sende mi dogal yolla hamile kaldin yoksa tup bebek mi

Merhaba,

2 tane chg sonucu olumlu 5. gün embriyosu ile gebelik şansı nedir acaba? tecrübeli arkadaşlar bu konuda yorum yapabilir mi?

Masalcim sende mi dogal yolla hamile kaldin yoksa tup bebek mi
canım benim sıralamam aşağıdaki gibi :)

1. gebelik 9 haftalık kalbi durdu kürtaj
2. gebelik normal yol sağlıklı bir kızım var (sonradan öğrendik benimle aynı 13-14 translokason taşıyıcısı)
3. gebelik eşimde morfoloji sebebi ile normal tüp bebek, 6 ve 9 haftalık ikizler kalbi durdu kürtaj
** geetik test yaptırdık ve bingo 13-14 dengeli translokasyon
4. gebelik CHG ile 9 da 1 sağlıklı emb ve mucizem benimle şükürşlr olsun, ikinci kızım geliyor

Merhaba,

2 tane chg sonucu olumlu 5. gün embriyosu ile gebelik şansı nedir acaba? tecrübeli arkadaşlar bu konuda yorum yapabilir mi?
canım ihtimalin çok yüksek, ama kader-kısmet de var..

1. kalite 2 emb ile hamile kalamayanı da var, 1 tane kötü kalite ile hamile kalanı da var..

sen Rabbime dua et, bol bol tesbihler çek inşAllah olumlu haberini alırız..

Allah razı olsun canım. Sende bebişini sağlıkla kucağına alırsın dilerim su gibi geçer doğumun.. Bende öyle telaşlara girdim işte dünden bu yana. Hakkımızda hayırlısı artık..

cnm ne kadar cok sevındım anlatamm rabbım kucagına almayı nasıp etsın bende hamıleyım normal yolla su an ıyı ama tedırgınım bendede tranklasyon var nasıp hersey benımde tam bes dusuk varddır cnm hıc bole durmamıstı rabbım ıns saglıklı bır sekılde kucagıma almayı nasıp etsinnn korkularım cok fazla ıns sen bana ornek olursun 4 ayda banada pgt yapılacak sanırım tamda bellı degıl daha onları konusmadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…