Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

drkumut nerelerdesin ya özledim seni.. özel mesajı da kapatmıssın yazamıyorum da ordan
yok canım kapatmadım.bir bakayım halledebilecekmiyim
canım haftaya cuma ankara gidicem
hacettepeden perinatoloji uzmanı gökçen örgül kan bankası benim için aldı randevuyu. hem 2 li tarama testini orda yaptırım diye düşündüm.
progestan vuruluyorum hala 2 ampül.kalbura döndüm :)
12 haftayı doldurdum ama bırakmaya korkuyorum gidince dr sorucam bıraktırır belki depot fln verir.
lekelenmelerim kesildi hamd olsun.
bütün gece uyuyorum :) geçen özene bezene yaptığım pırasa yemeğini yaktım tencere kararmış yani düşün
herşey yolunda yani :) kazasız belasız hayırlısıyla devam eder inşallah isim fln geçiyo bazen aklımdan Zeynep ismi ağır basıyo birazcık.
işyerinde işler çok yoğun pek nete girmeye fırsatım olmuyor 2-3 günde bir mutlaka bakıyorum ama yazmıyorum. sen iyice buyumuşsundur canım benim. çok emek verilen bebekler çok kıymetliler plesanta problemin düzelmiştir umarım.hayırlısıyla sağlıklı güzel bir doğum nasip etsin rabbim kuzucuğunu kucağına alıver. bi resim atarsın bizede prensesin resmini

ne dednediysem işe yaramadı, proseed bile kullandık kaç ay hiç farketmedi, tüp bebek mecburen yapmıştık, sayıyı arttırınca düzelebilr demişlerdi ama olmadı..
İki gündür keçi boynuzu kaynatmaya başldım eşime. Yarın elevit ve proceeds plus da almayı düşnüyorum. Bu üç ay kullansın belki bir işe yarar. Bu arada zaten kromozon testlerimizi yaptırıcaz.

Kizlar rabbim izin verirse bu ay normal yolla gebelik dusunuyorum başliyorum tedaviye okadar heycanliyim ki bi okadar korkularim var 4ve 6 kromozomlarda yer degismesi var dengeli tranklasyon tasiyicisiyim rabbim inşallah bu sefer yuzumu guldurur kizlar bizim gibi oluo da normal yolla hamile olanlar yazsin biz normal yolla hamile kaldik diye bize umut olun lutfen

Ben normal yolla iki sefer kaldım biri rahim ağzı yetmezliğinden kaybettim birinin kalbi atmadı bu ay yine normal deneyeceğim aminosentez yaptıracağım

Slm kızlar nasılsınız? Bugün elevit ve proxeeds plus aldım eşime, keçi boynuzu kürüde yapıyorum hergün,önerebileceğiniz başka bir ilaç veya kür varmı?

Doktora gittim, konustuk kan degerlerim hepsi iyi cikmis, tek tiriyod bezi iyi calismiyormus, ve bu deger yüksek olursa cocugum olmasida zormus, bunu ben bilmiyordum
Herneyse pgt yapacaklar ve tedaviyi anlatilAr, fakat ben bisey anlamadim
Türkiyede saglikli embryo tarama yaptiklarinda ne kadar sürüyor? Burdaki doktor 2 ay sonra sonuc geliyor dedi?!
Sizde nasil oldu?

cnm benım ya sen bana umu ol ıns bende yedıncı haftadayım peki senın ne gıbı kromozom bozuklugu var cnm
Ins canim. Kimse umutsuz kalmasin. Ben de 5 ve 21. Kromozomda dengeli translokasyon var. bi kac dusukten ve 3 tup tedavisinden sonra anlasildi. Tam umudumuzu kaybettik tamam olmucak derken dogal yoldan hamile kaldim. Cok zor bi 3 ay ve onca testten sonra saglikli oldugunu ogrendkmvk sukur. Is seninkide saglikli devam eder

Masallh drkumut cok sevindim 12 haftayi devirmissin. Benim kanamalrim da tam 1den sonra azalmisti. Ins tamamina erdiririz canim. Diger yavrunada sifa olur bebisin

Canim ben de yurt disindayim. Benm embryolarim gitti yaklsik 1 hafta sonra sonuc gelmisti. Sen nerede yaptiracaksin? O kadar uzun surmemesi lazim

Arkadaslar ben tek gen hastaligi var bebegimin hasta olmasi yuzde 25 bende normal yolla hamile kalmak istiyorum ama bir yandan korkuyorum ne yapsam kizlar ya

Canim allah yardimcn olsun. cok zor dogal hamile kalip cvs veya ambiyosentez sonucu beklemek. Ben inan belki 10 yil yaslandim. Tabi karar senin. Ailen falan yardim edemez mi ?
Saol tatlım bir kere daha deneyeceğim kendimi bir yıldır hazırladım çok zor ben geçen yıl bu zamanlar erken Doğum yaptım bu yılda kaybım var iki eşim Yeni babasını kaybetti ailemi yormak istemiyorum çünkü Halamında çocuğu olmuyordu bizi çok zor durumda bırakmıştı görümcem de öyle özel ama para için bizi çokZor durumlara soktular yakınlarımı yormak istemiyorum tabii onlar seve seve yardım eder benim ailem
ikinciye kadar eşim toparlar zaten inş cnm
doktorumla konuşacağım tekrar tabii psikolojim hepten bozulursa onu toparlamak çok Zor olur

Arkadaslar ben tek gen hastaligi var bebegimin hasta olmasi yuzde 25 bende normal yolla hamile kalmak istiyorum ama bir yandan korkuyorum ne yapsam kizlar ya
Cnm hepimizin yüzde yirmibeş ihtimali var düşük riskinde oluyor bende bir kere daha deneyeceğim Allah yardımcımız olsun aminosentez yaptıracağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…