Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Biz daha kromozom testlerimizi yapmadık kızlar bu yüzden yazdığınız translokasyonların ne olduğunu anlayamıyorum

Eşinde morfoloji sorunu olanlar hangi hapları ve bitkisel kürleri kullandı? Ve de probleme bir çare oldularmı?

Merhaba,

2 tane chg sonucu olumlu 5. gün embriyosu ile gebelik şansı nedir acaba? tecrübeli arkadaşlar bu konuda yorum yapabilir mi?
Bu konuda tecrübem yok cnm ama bildiğim kadarıyla 5. Gün embriyosu üstelik chg sonucu iyi çıktı, tutma şansı çok yüksek. İnşallah bebişlerin seninle kalır.

Canim hem hamilesin hem 4.ayda pgt mi yapilcak sen yanlis biliyosun sanki 4 ayda aminotensezdir

Arkadaşlar ben de bu ay başlayacaktım tedaviye eşim de dengeli translasyon var eşimin babası vefat etti artık bu ay başlayacağım ilk normal yolla deneyip aminosentez yaptıracağım hamile kalırsam

Canim simdi cok testler var kac haftaliksin mesela hormany var coxukta sknti olup olmadigina bakiliyo cok varya arastir ama sana galiba aminosentez yapilcak

Pgt demislerdi en son tam konusmadikta genetik tarama olacak cnm en erken 16 haftada diye biliyorum ama
Canim sende benim gibi dogal hamile kalmissin. Sana pgt yapilmaz amniyosentez yapilir. Bebgin amniyotik sivisindan alinip kromozom analizi yapilacak. Ins sonucun guzel gelir. Pgt sadece tup bebekte embryolara yapiliyor.

Canim sende benim gibi dogal hamile kalmissin. Sana pgt yapilmaz amniyosentez yapilir. Bebgin amniyotik sivisindan alinip kromozom analizi yapilacak. Ins sonucun guzel gelir. Pgt sadece tup bebekte embryolara yapiliyor.
KACINCI AYDA YAPILIO CNM SENIN NASIL BEBISIN OLDU MU COK KAFALAR KARISIK SU AN

deepliner canim tedaviye basladin mi? Sanki bu ay baslayacktn sen yankis mi hatirliyorum. Hersey gonlunce olur ins
merhaba canım,
şimdi regl olmayı bekliyorum bugün yarın olurum heralde , sonrada başlıyorum dekort a :) inşallah hayırlısı olsun canım herkese dua ediyorum, sizler de eksik etmeyin nolur. her isteyene allah bir an önce sağlıklı evlatlar versin inşallah.

KACINCI AYDA YAPILIO CNM SENIN NASIL BEBISIN OLDU MU COK KAFALAR KARISIK SU AN
Evet cnm bnmki de dogal gebelik. Gebelikte kromozomsal bozukluklari teshis icin iki yontem var. ya cvs tedti (11-13 hafta arasi) yada amniyosentez (16 haftadan sonra). Ben erknden ogrenmk istedgm icin cvs yatirdim 12. Haftada. Cok sukur normal geldi. Sen kacnci haftadasin?

Ah canim allah yardimcmz olsun. Cok sevindim senin adina. Bizleri haberdar et mutlaka. Buradaki butun arkadaslarim duamda..

cnm benım ya sen bana umu ol ıns bende yedıncı haftadayım peki senın ne gıbı kromozom bozuklugu var cnm

ne dednediysem işe yaramadı, proseed bile kullandık kaç ay hiç farketmedi, tüp bebek mecburen yapmıştık, sayıyı arttırınca düzelebilr demişlerdi ama olmadı..

Arkadaşlar ben de bu ay başlayacaktım tedaviye eşim de dengeli translasyon var eşimin babası vefat etti artık bu ay başlayacağım ilk normal yolla deneyip aminosentez yaptıracağım hamile kalırsam
peki sonuç kötü olursa ne olacak ben bu ihtimali göze alamamıştım...

Umut,masal,hayat, maysa,cemre,İstanbul ,Ferda,sezer nasılsınız arkadaşlar umarım herkes iyidir bizde oğlanı hasta ettik yavrum öksürük hırıltı keyfi yok Allah beterinden korusun
Canım biz iyiyiz çok şükür koşturma ile geçiyor. Sende iyisindir inşallah. Oyy kuzum ya dikkatler annesi öksürük kötü ıhlamur verebilirsin biraz çok geçmiş oksun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…