- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #45.361
Bu konuda tecrübem yok cnm ama bildiğim kadarıyla 5. Gün embriyosu üstelik chg sonucu iyi çıktı, tutma şansı çok yüksek. İnşallah bebişlerin seninle kalır.Merhaba,
2 tane chg sonucu olumlu 5. gün embriyosu ile gebelik şansı nedir acaba? tecrübeli arkadaşlar bu konuda yorum yapabilir mi?
Masalım canim bende dört gozle bekliyorum vallasen zaten doçentlik almaddan bu işe başlamayacaksın, walla genetik konusunda tez yazacak kadar bilgilendin kız... harekete geçeceğin zamanı 4 gözle bekliyorum..
Canim hem hamilesin hem 4.ayda pgt mi yapilcak sen yanlis biliyosun sanki 4 ayda aminotensezdircnm ne kadar cok sevındım anlatamm rabbım kucagına almayı nasıp etsın bende hamıleyım normal yolla su an ıyı ama tedırgınım bendede tranklasyon var nasıp hersey benımde tam bes dusuk varddır cnm hıc bole durmamıstı rabbım ıns saglıklı bır sekılde kucagıma almayı nasıp etsinnn korkularım cok fazla ıns sen bana ornek olursun 4 ayda banada pgt yapılacak sanırım tamda bellı degıl daha onları konusmadık
Pgt demislerdi en son tam konusmadikta genetik tarama olacak cnm en erken 16 haftada diye biliyorum amaCanim hem hamilesin hem 4.ayda pgt mi yapilcak sen yanlis biliyosun sanki 4 ayda aminotensezdir
Sen simdi hamilesin dimiPgt demislerdi en son tam konusmadikta genetik tarama olacak cnm en erken 16 haftada diye biliyorum ama
Canim sende benim gibi dogal hamile kalmissin. Sana pgt yapilmaz amniyosentez yapilir. Bebgin amniyotik sivisindan alinip kromozom analizi yapilacak. Ins sonucun guzel gelir. Pgt sadece tup bebekte embryolara yapiliyor.Pgt demislerdi en son tam konusmadikta genetik tarama olacak cnm en erken 16 haftada diye biliyorum ama
KACINCI AYDA YAPILIO CNM SENIN NASIL BEBISIN OLDU MU COK KAFALAR KARISIK SU ANCanim sende benim gibi dogal hamile kalmissin. Sana pgt yapilmaz amniyosentez yapilir. Bebgin amniyotik sivisindan alinip kromozom analizi yapilacak. Ins sonucun guzel gelir. Pgt sadece tup bebekte embryolara yapiliyor.
merhaba canım,deepliner canim tedaviye basladin mi? Sanki bu ay baslayacktn sen yankis mi hatirliyorum. Hersey gonlunce olur ins
Evet cnm bnmki de dogal gebelik. Gebelikte kromozomsal bozukluklari teshis icin iki yontem var. ya cvs tedti (11-13 hafta arasi) yada amniyosentez (16 haftadan sonra). Ben erknden ogrenmk istedgm icin cvs yatirdim 12. Haftada. Cok sukur normal geldi. Sen kacnci haftadasin?KACINCI AYDA YAPILIO CNM SENIN NASIL BEBISIN OLDU MU COK KAFALAR KARISIK SU AN
Ah canim allah yardimcmz olsun. Cok sevindim senin adina. Bizleri haberdar et mutlaka. Buradaki butun arkadaslarim duamda..merhaba canım,
şimdi regl olmayı bekliyorum bugün yarın olurum heralde , sonrada başlıyorum dekort a :) inşallah hayırlısı olsun canım herkese dua ediyorum, sizler de eksik etmeyin nolur. her isteyene allah bir an önce sağlıklı evlatlar versin inşallah.
cnm benım ya sen bana umu ol ıns bende yedıncı haftadayım peki senın ne gıbı kromozom bozuklugu var cnmEvet cnm bnmki de dogal gebelik. Gebelikte kromozomsal bozukluklari teshis icin iki yontem var. ya cvs tedti (11-13 hafta arasi) yada amniyosentez (16 haftadan sonra). Ben erknden ogrenmk istedgm icin cvs yatirdim 12. Haftada. Cok sukur normal geldi. Sen kacnci haftadasin?
ne dednediysem işe yaramadı, proseed bile kullandık kaç ay hiç farketmedi, tüp bebek mecburen yapmıştık, sayıyı arttırınca düzelebilr demişlerdi ama olmadı..Biz daha kromozom testlerimizi yapmadık kızlar bu yüzden yazdığınız translokasyonların ne olduğunu anlayamıyorum
Eşinde morfoloji sorunu olanlar hangi hapları ve bitkisel kürleri kullandı? Ve de probleme bir çare oldularmı?
peki sonuç kötü olursa ne olacakArkadaşlar ben de bu ay başlayacaktım tedaviye eşim de dengeli translasyon var eşimin babası vefat etti artık bu ay başlayacağım ilk normal yolla deneyip aminosentez yaptıracağım hamile kalırsam
Canım biz iyiyiz çok şükür koşturma ile geçiyor. Sende iyisindir inşallah. Oyy kuzum ya dikkatler annesi öksürük kötü ıhlamur verebilirsin biraz çok geçmiş oksunUmut,masal,hayat, maysa,cemre,İstanbul ,Ferda,sezer nasılsınız arkadaşlar umarım herkes iyidir bizde oğlanı hasta ettik yavrum öksürük hırıltı keyfi yok Allah beterinden korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?