- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #45.401
Cnm pgt 9 kromozoma bakılıyormuş, son çıkan yöntem ngs, onda tüm kromozomlara bakılıyormuş.Gaziantepde pgt yontemiyle tup bebek yaptiran var mi
Siz nerdesiniz antep boyle bir yer var miCnm pgt 9 kromozoma bakılıyormuş, son çıkan yöntem ngs, onda tüm kromozomlara bakılıyormuş.
Hangi merkezde yaptıracaksın cnmK Kavimlergocu S Songullum kızlar çok büyük geçmiş olsun. Benimde iki düşüğüm var tüp bebekle. İkinci denememizde 9. Haftada kalbi durdu bebeğimin, iki hafta oldu kürtaj olalı ve ben daha kendimi toparlayamadım bile. Tekrardan aynı şeyi yaşayabilirmiyim bilemiyorum. Normal yolla zaten hamile kalamıyorum ben , eşimde morfoloji sorunu var. Kısmetse 3 ay sonra tekrar denemeyi planlıyoruz bu sefer ngsye gönderilecek embriyolar. Umarım sağlam embriyomuz çıkar.
Cnm brüksel tüp bebek merkezini araştırıyorum şimdi. Çok iyi diyolar. Burada topiği var o merkezin. Hemen hemen ilk denemede hamile kalıyo hastalar.kafam biraz karışık nerede yaptıracağım konusunda. Ngsye de gönderileceği için masrafımız yüksek olacak bu yüzden acele karar vermek istemiyorum merkez konusunda.Hangi merkezde yaptıracaksın cnm
Hiç bilmiyorum cnm antepde varmı yokmu. Sen antepdemisin, kendi kadın doğum doktoruna sor bir yönlendirsin seni cnm. Mutlaka vardır orada da merkez. Google dan araştırdınmı?Siz nerdesiniz antep boyle bir yer var mi
AVusturyada, sen nerde yaptirdin?Canim ben de yurt disindayim. Benm embryolarim gitti yaklsik 1 hafta sonra sonuc gelmisti. Sen nerede yaptiracaksin? O kadar uzun surmemesi lazim
Abd, CA dayim ben. Acaba baska ulkeye mi yolluyorlar lab work icin?AVusturyada, sen nerde yaptirdin?
Evet baska ülkeye gitcekAbd, CA dayim ben. Acaba baska ulkeye mi yolluyorlar lab work icin?
Songulum antwplimisin hic aklima gelnedi antep benim bizede yakinGaziantepde pgt yontemiyle tup bebek yaptiran var mi
vala canım vakit akıp geçiyo. şuan herşey yolunda inşallah böyle ilerler sen nasılsın bebek nekadarlık oldu?Masallh drkumut cok sevindim 12 haftayi devirmissin. Benim kanamalrim da tam 1den sonra azalmisti. Ins tamamina erdiririz canim. Diger yavrunada sifa olur bebisin
Antep degilim ama hatay liyim yakin oraya nova la konustumSongulum antwplimisin hic aklima gelnedi antep benim bizede yakin
Eee ne diyo nova ??Antep degilim ama hatay liyim yakin oraya nova la konustum
Kusura bakma yeni gordum msj 30 milyara para cikartti bide belli olab genetik hastaligi tekrardan tahlil yaptirmak istediler bunu sacma buldum sirf para icin tekrardan tahlil yaptirmak istedilerEee ne diyo nova ??
Ne yapmışlar öyle, 30 milyarın ğçğnde ne var ki? Çok pahalı. Embriyolara ngs yapcaklarsa ve 6-7 embriyon olacaksa anca ilaçlar herşey dahil o kadar etmez ki.Kusura bakma yeni gordum msj 30 milyara para cikartti bide belli olab genetik hastaligi tekrardan tahlil yaptirmak istediler bunu sacma buldum sirf para icin tekrardan tahlil yaptirmak istediler
Songullum ben antepli yim ana burada güzel bi yer bulamadım en iyi nova var onuda pek beğenmedim biz istanbula gidiyoruz her defasındaAntep degilim ama hatay liyim yakin oraya nova la konustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?