- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #45.421
Saol cvp icin gidis gelis ler zor olyr diye korkuyorum kac kere gidip gelecez ben hatayda ogretmenim ancak yaz tatili olur bizim icinSongullum ben antepli yim ana burada güzel bi yer bulamadım en iyi nova var onuda pek beğenmedim biz istanbula gidiyoruz her defasında
hayırlı olsun kararınız. çok sevindim bir karar vermene gerçekten. inşallah gönlünüze göre olsun herşey. :)Kızlar biz evlat edinmeye karar verdik cuma günü ilk görüşmemiz var pgt bizim için pek iyi geçmemisti 13 emriyoda sıfır artık ümidim de tükendi çok zor eşimle problem ldugundan dolayi normal yolladı deneyemiyoruz hem Maddi hem manevi tükendik kimseyle gorusmuyorum soracaklar diye eve kapattim kendimi böyle giderse toparlayamacagiz pgt arada gücüm olur yine deneyeceğim olursa kısmet ikisini buyuturum olmazsa bi evladım olur. Şimdi deneyip deneyip hiç olmazsa bu defa da yaşım geçmiş olacak geriye dönüp keşke evlat edinseydik demek istemiyorum Rabbim nasip ederse evlat hasretin bi çözüm olur yoksada ben evlatlik kelimesini sevmiyorum ama o minik benim yavrum olur bende ona anne olurum. Sizinle paylaşmak istedim
Rabbim büyük, herkesin ayri ayri imtihani var, herhalimize sükürler olsunKızlar biz evlat edinmeye karar verdik cuma günü ilk görüşmemiz var pgt bizim için pek iyi geçmemisti 13 emriyoda sıfır artık ümidim de tükendi çok zor eşimle problem ldugundan dolayi normal yolladı deneyemiyoruz hem Maddi hem manevi tükendik kimseyle gorusmuyorum soracaklar diye eve kapattim kendimi böyle giderse toparlayamacagiz pgt arada gücüm olur yine deneyeceğim olursa kısmet ikisini buyuturum olmazsa bi evladım olur. Şimdi deneyip deneyip hiç olmazsa bu defa da yaşım geçmiş olacak geriye dönüp keşke evlat edinseydik demek istemiyorum Rabbim nasip ederse evlat hasretin bi çözüm olur yoksada ben evlatlik kelimesini sevmiyorum ama o minik benim yavrum olur bende ona anne olurum. Sizinle paylaşmak istedim
İnş Can'ım çok sevindim adınaKızlar biz evlat edinmeye karar verdik cuma günü ilk görüşmemiz var pgt bizim için pek iyi geçmemisti 13 emriyoda sıfır artık ümidim de tükendi çok zor eşimle problem ldugundan dolayi normal yolladı deneyemiyoruz hem Maddi hem manevi tükendik kimseyle gorusmuyorum soracaklar diye eve kapattim kendimi böyle giderse toparlayamacagiz pgt arada gücüm olur yine deneyeceğim olursa kısmet ikisini buyuturum olmazsa bi evladım olur. Şimdi deneyip deneyip hiç olmazsa bu defa da yaşım geçmiş olacak geriye dönüp keşke evlat edinseydik demek istemiyorum Rabbim nasip ederse evlat hasretin bi çözüm olur yoksada ben evlatlik kelimesini sevmiyorum ama o minik benim yavrum olur bende ona anne olurum. Sizinle paylaşmak istedim
Slm kızlar nasılsınız? Bugün elevit ve proxeeds plus aldım eşime, keçi boynuzu kürüde yapıyorum hergün,önerebileceğiniz başka bir ilaç veya kür varmı?
Cnm nasılsın? Kaç gündür yoksun. Eşim sabahtan akşama kadar aç karnı ilaç içmekten dün şikayetlendi bana. Bende çıldırdım resmen, ben dünyanın iğnesini yiyorum her yanım ağrıyor gıkım çıkmıyor dedim. Birazda sen kendinden ödün ver diyorum. Bu arada bir arkadaş akşamdan zeytinyağında beklemiş kuru inciri de aç karnı yemesini yazmıştı eşimin. Onu da yapıyorum ben ekstra. Birde bitkisel bir hap buldum . Eczacım özellikle araştırdı benim ve eşim için , buğdaydan yapılıyomuş özellikle. Kadında yumurta kalitesi erkekte de sperm kalitesini artırıyomuş. İkimizde içiyoruz. Birde bizim gibi durumda olan kişilerin a vitamininden uzak durması gerekiyormuş. Sen neler yapıyorsun? Herhangi bir tedaviye başladınızmı? Kromozon tahlillerini yaptınızmı?Şifa olsun inş. bende halen iyi değilim sürekli gelgitler yaşıyorum
ne kadar güzel bir evsiz yetime yuva olabilmek. benim bir arkadaşım vardı o da çocuk sahibi olamıyordu, evlat edinmek için gittiler 1 yaşında bir kız çocuğunu evlat edineceklerdi, 3 ya da 4 yaşında bir ablası varmış, onları birlikte kucak kucağa oturur halde görünce ayırmaya kıyamayıp ikisine de talip olmuştu, kardeş evlat edinmelerde öncelik de tanıyorlarmış, ikisine birden yuva oldu. 2-3 senedir birlikteler çok da güzel bir hayatları var artık. Hakkında hayırlısı neyse Rabbim nasip etsinKızlar biz evlat edinmeye karar verdik cuma günü ilk görüşmemiz var pgt bizim için pek iyi geçmemisti 13 emriyoda sıfır artık ümidim de tükendi çok zor eşimle problem ldugundan dolayi normal yolladı deneyemiyoruz hem Maddi hem manevi tükendik kimseyle gorusmuyorum soracaklar diye eve kapattim kendimi böyle giderse toparlayamacagiz pgt arada gücüm olur yine deneyeceğim olursa kısmet ikisini buyuturum olmazsa bi evladım olur. Şimdi deneyip deneyip hiç olmazsa bu defa da yaşım geçmiş olacak geriye dönüp keşke evlat edinseydik demek istemiyorum Rabbim nasip ederse evlat hasretin bi çözüm olur yoksada ben evlatlik kelimesini sevmiyorum ama o minik benim yavrum olur bende ona anne olurum. Sizinle paylaşmak istedim
Buğday ruşeym yağı cnm, bitkisel bir hapmış. Sabah akşam eşimle birer tane içiyoruz. Özellikle spermin baş kısmındakü bölgeye çok yararınvarmış, yumurtayı delip geçmesinde çok etkiliymiş. Tabi yumurta kalitesinede iyi geliyomuş. Denemekten bir zarar gelmez tabi.Canim ilacin ismi ne yazarmisin burda hepimizin istegi kaliteli yumoslarrin olmasi
Cnm hemşire doğru söylemiş, 20 günde çıkıcaksa sonuç sana ilaç başlatamazlar ki şümdiden. Belkide 3üde sağlıklı gelecektir.dondurulmuştan daha sonra parça alınaniliyomu genetiğe göndermek için?Iyi aksamlar kizlar kafam cok karisik 3 subatta yumurta toplamam oldu 3 tanesini genetige gonderdik 1 tanesi dondurduk. Opudan sonra hemsire bana 1 hafta sonra adet olucksin hemsireleri ara ilac kullanicaksin dedi. bende bugun oldum aradim, hemsire genetikten sonuc gelmeden ilac vermenin bir anlami yok dedi 20 gun sonra sonuc gelsin bikere daha adet olucan ondan sonra igne vericem kullanicksin daha sonra transer oluck dedi yani ozaman nisan gibi olucak. Yaptiran arkadaslar bu sekildemi oluyor. Ayrica 20 gun nasil gecer 3 tanecikten kactanesi saglikli gelebilirki
Insalllah saglikli gelir, egerki saglikli gelmezse genetiksiz yranfer yaptiriz diye dusunduk, senin bahsettigini sormak aklima gelmedi, kendimi sadece gelecek sonuca hedefledim aklim fikrim ordaCnm hemşire doğru söylemiş, 20 günde çıkıcaksa sonuç sana ilaç başlatamazlar ki şümdiden. Belkide 3üde sağlıklı gelecektir.dondurulmuştan daha sonra parça alınaniliyomu genetiğe göndermek için?
öyle düşünmeyin nolur benim 4. denemem ve 4 tane embriyoya cgh yapılacak 20 gün olmak üzere dua ediyorum olumlu sonuçlansın diye iyi düşünmeye çaışıyorum Allah bu sefer hepimizin yüzünü güldürsün inşallahIyi aksamlar kizlar kafam cok karisik 3 subatta yumurta toplamam oldu 3 tanesini genetige gonderdik 1 tanesi dondurduk. Opudan sonra hemsire bana 1 hafta sonra adet olucksin hemsireleri ara ilac kullanicaksin dedi. bende bugun oldum aradim, hemsire genetikten sonuc gelmeden ilac vermenin bir anlami yok dedi 20 gun sonra sonuc gelsin bikere daha adet olucan ondan sonra igne vericem kullanicksin daha sonra transer oluck dedi yani ozaman nisan gibi olucak. Yaptiran arkadaslar bu sekildemi oluyor. Ayrica 20 gun nasil gecer 3 tanecikten kactanesi saglikli gelebilirki
bende genetikten sonuç beklerken ilaca başlamıştık ama iğne falan değil, östrojen tableti ve progestan fitil başlamıştık. ve rahim kalınlığı ölçümlerine başlamıştık, genetikten sonuçlarım 22-23 günde gelmişti son ultrason kontrolundeyken haberi almıştık yani Ağustosta toplamam oldu Eylülde transferim yetişti. eğer sağlıklı gelmeseydi iptal olurdu tedaviIyi aksamlar kizlar kafam cok karisik 3 subatta yumurta toplamam oldu 3 tanesini genetige gonderdik 1 tanesi dondurduk. Opudan sonra hemsire bana 1 hafta sonra adet olucksin hemsireleri ara ilac kullanicaksin dedi. bende bugun oldum aradim, hemsire genetikten sonuc gelmeden ilac vermenin bir anlami yok dedi 20 gun sonra sonuc gelsin bikere daha adet olucan ondan sonra igne vericem kullanicksin daha sonra transer oluck dedi yani ozaman nisan gibi olucak. Yaptiran arkadaslar bu sekildemi oluyor. Ayrica 20 gun nasil gecer 3 tanecikten kactanesi saglikli gelebilirki
pgt 2-3 günde çıkıyor, CHG ise 20 günü buluyor..kızlar pgt de kaç gün sürüyor
Cnm nasılsın? Kaç gündür yoksun. Eşim sabahtan akşama kadar aç karnı ilaç içmekten dün şikayetlendi bana. Bende çıldırdım resmen, ben dünyanın iğnesini yiyorum her yanım ağrıyor gıkım çıkmıyor dedim. Birazda sen kendinden ödün ver diyorum. Bu arada bir arkadaş akşamdan zeytinyağında beklemiş kuru inciri de aç karnı yemesini yazmıştı eşimin. Onu da yapıyorum ben ekstra. Birde bitkisel bir hap buldum . Eczacım özellikle araştırdı benim ve eşim için , buğdaydan yapılıyomuş özellikle. Kadında yumurta kalitesi erkekte de sperm kalitesini artırıyomuş. İkimizde içiyoruz. Birde bizim gibi durumda olan kişilerin a vitamininden uzak durması gerekiyormuş. Sen neler yapıyorsun? Herhangi bir tedaviye başladınızmı? Kromozon tahlillerini yaptınızmı?
Insalllah rabbim nerde varsa yardimcisi olsun icindede bizlere. Agzimdan dualar dusmuyo insallah rabbim duyar bizleri. Sizin kac gun oldu gideliöyle düşünmeyin nolur benim 4. denemem ve 4 tane embriyoya cgh yapılacak 20 gün olmak üzere dua ediyorum olumlu sonuçlansın diye iyi düşünmeye çaışıyorum Allah bu sefer hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Bilmiyorumki canim bana igne kullanicaksin dedi ama genetikten sonuc gelmeden bir anlami yok dediler ve bu yuzden benimki uzunca bir zaman alicak sanirim :)bende genetikten sonuç beklerken ilaca başlamıştık ama iğne falan değil, östrojen tableti ve progestan fitil başlamıştık. ve rahim kalınlığı ölçümlerine başlamıştık, genetikten sonuçlarım 22-23 günde gelmişti son ultrason kontrolundeyken haberi almıştık yani Ağustosta toplamam oldu Eylülde transferim yetişti. eğer sağlıklı gelmeseydi iptal olurdu tedavi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?