- 16 Şubat 2017
- 51
- 57
- 8
- 47
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #45.441
Sizin dediginiz yontem CHG.. neden yanlis yapasinki iyiki yollamissin ne guzel saglikli bi gebelik gecirirsin de merak ettim siz saglikli cocugun saglikli neden tup bebek yaptinizMerhaba , böyle bir foruma ilk defa yazıyorum. Bizd 2 şubatta opu oldu. 5. güne gelen embriyo içi pgt yapılacak. Adı pgt ama bize söylenen tüm kromozomlar incelenecekmiş. 10 veya 15 gün sonra sonuç dediler. İşlemin asıl adı ne acaba ? Bilinen bir sorunumuz yok. Sağlıklı çok şükür bir çocuğum da var . Ama çok endişeliyim. Yanlış mı yaptırdık acaba pgt ye göndermekle.
Merhaba bilgi için çok teşekkürler. 2 seneyi geçen süre içinde doğal yolla olmayınca doktorlar bizi bu şekilde yönlendirdi. Testin istenmesinin tek sebebi benim yakında 38 yaşında olmam. Ama ben yaştan dolayı giden embriyoların sağlıklı olup olmayacağı konusunda endişeliyim. Şansım nedir bilemiyorum. İsteyen herkesin yolu bahtı açık olur inşallah. Şu an anladığım gerçekten zor süreçlermiş. Bu durumda olan herkese kolaylıklar diliyorum.Sizin dediginiz yontem CHG.. neden yanlis yapasinki iyiki yollamissin ne guzel saglikli bi gebelik gecirirsin de merak ettim siz saglikli cocugun saglikli neden tup bebek yaptiniz
Connet en son teknoloji ngs, cgh ye göre daha ucuzKizlar pgt-ngs-cgh bunlarin arasindaki fark nedir bide en son olan hangisi kusura bakmayin bu konuda hic bilgim yok , dr konusurken genetige gondericez dediler ama tabi ilk defa duydugum icin ne soracagimida bilemedim simdi hemsireye sordum ngs yontemi sizinki dedi. Yaptiran varsa tecrubelerini paylasabilirmi
Masallahh allah tamamina erdirsin insallah. Bende bu sekilde guzel haberler veririm insalllah, ben emb.basina 425 dolar verdim.Arkadaşlar ngs sonucum geldi 4 embriyomuzdan 1 tane sağlıklı gelmiş buna da şükür inşallah sonu da hayırlı olur bebegime kavuşurum
İşlem nerede yapılıyor acaba bende embriyo başına 295 dolar verdim. Herşey gönlünüzce olur inşallahMasallahh allah tamamina erdirsin insallah. Bende bu sekilde guzel haberler veririm insalllah, ben emb.basina 425 dolar verdim.
Valla tek diyecegim iyi bi doktora dusmussun ki temkinli davranmis ne guzel hic tereddut etme sana saglikli doner insallh hem ne guzel chg olmasi butun kromozomlar inceleniyo insallh hayirlisi olsunMerhaba bilgi için çok teşekkürler. 2 seneyi geçen süre içinde doğal yolla olmayınca doktorlar bizi bu şekilde yönlendirdi. Testin istenmesinin tek sebebi benim yakında 38 yaşında olmam. Ama ben yaştan dolayı giden embriyoların sağlıklı olup olmayacağı konusunda endişeliyim. Şansım nedir bilemiyorum. İsteyen herkesin yolu bahtı açık olur inşallah. Şu an anladığım gerçekten zor süreçlermiş. Bu durumda olan herkese kolaylıklar diliyorum.
Canim sukurki saglikli gelmis yaa insallh seninle kalir saglikla gelir annesiArkadaşlar ngs sonucum geldi 4 embriyomuzdan 1 tane sağlıklı gelmiş buna da şükür inşallah sonu da hayırlı olur bebegime kavuşurum
Maslak acibadem bulent tirasa gidiyorum benİşlem nerede yapılıyor acaba bende embriyo başına 295 dolar verdim. Herşey gönlünüzce olur inşallah
Teşekkürler maysa darısı sana canim benimCanim sukurki saglikli gelmis yaa insallh seninle kalir saglikla gelir annesi
Siz cgh mi yaptırdınız ben ngs yi 350 $ a yaptırdımMasallahh allah tamamina erdirsin insallah. Bende bu sekilde guzel haberler veririm insalllah, ben emb.basina 425 dolar verdim.
Hayir ozellikle bugun hemsireye sordum ngs teknigi ile yapildigi i soyledi, belkide merkezden kaynakli olabilir cunku maslak acibadem normaldede cok pahali bir hastane, bilemedim acikcasi aradaki bu fiyat farklariniSiz cgh mi yaptırdınız ben ngs yi 350 $ a yaptırdım
İyi dileklerin için teşekkürler. Moral buldum sayende. Umarım hepimiz için herşey çok güzel olur.Valla tek diyecegim iyi bi doktora dusmussun ki temkinli davranmis ne guzel hic tereddut etme sana saglikli doner insallh hem ne guzel chg olmasi butun kromozomlar inceleniyo insallh hayirlisi olsun
Insallh canim hem yaştan dolayi saglikli gelmez diye dusunme senin esinin cocugunun saglikli olmasi insallh saglikli donmesi yönū cok yuksek sonucunu bizede yazİyi dileklerin için teşekkürler. Moral buldum sayende. Umarım hepimiz için herşey çok güzel olur.
İnşallah bende iyi haberlerimi sizlere bildireceğim.Insallh canim hem yaştan dolayi saglikli gelmez diye dusunme senin esinin cocugunun saglikli olmasi insallh saglikli donmesi yönū cok yuksek sonucunu bizede yaz
17 gün olduInsalllah rabbim nerde varsa yardimcisi olsun icindede bizlere. Agzimdan dualar dusmuyo insallah rabbim duyar bizleri. Sizin kac gun oldu gideli
Selam arkadaşlar. Benim ngs yöntemi ile incelenmiş. Şimdi haber verdilere 2 tane sağlıklı embriyom varmış. Çok mutlu oldum gerisi kısmet umarım güzel habelerle devam eder. Herkese bol şans diliyorum.İnşallah bende iyi haberlerimi sizlere bildireceğim.
Kaç tane göndermiştiniz. Hayırlı olsun. İnş yavrunuza kavusursunuzSelam arkadaşlar. Benim ngs yöntemi ile incelenmiş. Şimdi haber verdilere 2 tane sağlıklı embriyom varmış. Çok mutlu oldum gerisi kısmet umarım güzel habelerle devam eder. Herkese bol şans diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?