Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Kaç tane göndermiştiniz. Hayırlı olsun. İnş yavrunuza kavusursunuz
Bizim 3 tane 5 güne gidebilmişti. Kaliteleri de 6AA ve 6AB idi. Bunu sanırım genetikle değilde transeferde tutunmayla ilgisi varmış. Herşey kısmet işi olursa güzel olur ama. Hayırlısını diliyorum isteyen herkese.

Üçte iki çok güzel bir oran. İnş sonu da güzel olur. Haberdar et bizi

Aaaa cok sevindm bak demistim sana masallh yaa ikna et doktoru ikisinide trasfer ettir canim ne guzel hem sansin daha yuksek olur
Maysa maalesef yapmıyorlar birden fazla kasımda bende Dr ile anlamistim iki tane transfer edecekti ama şimdi devlet çok sıkı tutuyor izin vermiyor hatta bi hastaneye ceza vermişler dedi galiba onun için yapmıyorlar

Hayırlı olsun çok sevindim maşallah senin sonuç iyi çıktı benim 4 de 1 geldi bu arada sizin sorun neydi
Teşekkür ederim. Önemli olan transfer sonrası bize tutunmaları. İnşallah tutunur hepimizin ki. Bizdeki sorun sebepsiz infertilite. Ama ben yumurtalarımın yaştan dolayı kalitesiz olduğunu anladım muayenelerde. Yani adı sebepsiz ama bulunamayan bir neden var bence. Hakkında hayırlısı ve gönlüne göre olan olsun inşallah.

Yaa kizlar ben inanmiyorum yasak felan lafina isteyen doktor bal gibide yapiyo cok gordm burdada ..@ihtimalinihtimali canim sen israrci ol nede olsa yasinda var bidahami cekecen bunlari ikizin olur bari cocuk olayida biter

Cnm senin adına çok sevindim benimde 6 embriyodan 3 tanesi kaliteli geldi ve hepsini doktor en iyi kalite dediler sonu hayırlı olsun diyorum her zaman hangi hastanede yaptırdın ngs yi

Cnm senin adına çok sevindim benimde 6 embriyodan 3 tanesi kaliteli geldi ve hepsini doktor en iyi kalite dediler sonu hayırlı olsun diyorum her zaman hangi hastanede yaptırdın ngs yi
Yaa kizlar ben inanmiyorum yasak felan lafina isteyen doktor bal gibide yapiyo cok gordm burdada ..@ihtimalinihtimali canim sen israrci ol nede olsa yasinda var bidahami cekecen bunlari ikizin olur bari cocuk olayida biter
bende istedim ama ısrarla tek transefer dediler. Özellikle sağlıklı gebelik ve daha az risk içinmiş. Ama yinede şansımı deneyeceğim.

Ocak ta tedavi başlandı şubat 2 sinde opu oldu. Bugünde genetiğin sonucu geldi. Ben şişli memorial da oluyorum tedaviye. Yapılan yorumlara istinaden seçtim. Doğru adres olur umarım.

Ocak ta tedavi başlandı şubat 2 sinde opu oldu. Bugünde genetiğin sonucu geldi. Ben şişli memorial da oluyorum tedaviye. Yapılan yorumlara istinaden seçtim. Doğru adres olur umarım.
Aaa bende orda yaptırdım inş allahtan bişey olmazsa mart 15 gibi transferim var bende aralık 25 gibi tedaviye başladım ngs mi yapılıyormuşbenimde sonucum 10 gün felan oldu geleli rabbim utandırmasın 24 kromozom yazıyor ama çift sayılıyor diyorlar ama valla anlamıyorum birde bekadar ücret verdin

Bana sonuç 20 günü bulur dediler ama bugün arandım. Ben de dün sordum bu pgt nin hangi yöntemi diye. %98 güvenilir dediler. Herşeyde olduğu gibi bunda da yanılma payı var. 12 bin gitti bile sanırım daha da çıkacak birşeyler . Artık hayırlısı olsun da gerisi önemini kaybetti Benim için. Senin ne kadar tuttu. Birde transfer için hangi doktoru seçeceksin. Semra hoca transferi yaparsa ekstra ödeme var mı acaba? Soramadım henüz. Umarım herşey yolunda gider senin için, güzel haberler alman dileğimle.

Valla cnm benim 13 bin tuttu herşey içinde ilaçlarda benim genetiğe 6 tane gitti o yüzden de çok para verdim önemli değil artık ne yapim bana da sonuç 20 günde geldi ama öldüm öldüm dirildim benim muayenelerimi Semra hanım ve Yücel bey yaptı opu yi Melih bey yaptı transferi Semra hanım yapsın istiyorum ama hafta sonu Semra hanım transfer yapmıyormuş diye biliyorum ama emin değilim kaç tane toplandı benim sorunum normal yoldan tekrarlayan gebelik kayıplarım var o yüzden tüp bebek ve genetik önerildi hayırlısı olsun artık daha ücret alınırmı bilmiyorum dondurma işlemi için bende bu şekilde

Beni de farklı doktorlar takip etti. Ama hiç Semra hanımla tanışmadım. Bilemiyorum ama tahminin benimde pazartesi salı gününe denk gelecek transfer. Hepsine güveniyorum aslında ama ne bileyim en en iyisi kimse onu seçip sanki şansa bırakmayayım işimi diyorum. Bende doğal yolla 1 gebelik geçirdim çok şükür. Ama ikincisi kısmet olmadı. İnşallah sorun kalmaz ve bebeklerin sana tutunur sağlıklı gebelik geçirip kavuşursun. Artık bekleyip göreceğiz sabır sadece sabır gerekiyor hepimize.

Peki 3 te 2 sağlıklı dediniz ya o bi tanedeki sorun nedir ögrenemediniz mi ? inşallah bundan sonrası hepimiz için sağlıklı bebek olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…