Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Evet imdesire bende sonucu merak ediyorum cunki bu topicte sanki ilk kez chg ile dusuk oldu gerci gecmistekileri unuttummu bilmiyorum

Arkadaslar merhba. birsey sormak istiyorum.bende nisanda tup bebek yaptiricam pgt yontemiyle.pgtye gidince sonuc 20 gun fln sonra mi geliyor benim dr 1 hafta sonra cikar dedi.birde embriyo saglikli gelirse transfer ne zaman oluyor neye gore belirleniyo transfer gunu cevaplarsaniz cok sevinirim

Canım biz chg yaptırdık ve 1 haftayı bulmadı sonucu almamız.. Genelde bütün merkezler yumurta toplamından bir ay sonrasına erteliyor transferi rahim dinlenmesi için

Deep nasılsın CNm adetin geldimi başladı mı tedavin inşallah.. Senin Bi topiğin vardı Nasıl giricez Oraya CNm buraya kopyala yapıştır yaparmısın ben bulamadım fırsat bulursam okumak istiyorum :)

Deep nasılsın CNm adetin geldimi başladı mı tedavin inşallah.. Senin Bi topiğin vardı Nasıl giricez Oraya CNm buraya kopyala yapıştır yaparmısın ben bulamadım fırsat bulursam okumak istiyorum :)
merhaba panikli.:) geldi sonunda 8 gün gecikmeli geldi adetim.. yarın iş çıkışı gidiyorum doktora ilk muayeneye. adetimin başladığı günden itibaren dekort 0,75 liğe başladım. şimdi bakalım ne ilaçlara başlayacağım bilemiyorum. yarın akşam belli olur. tahmini hangi gün transfer olurum acaba . haftasonuna denk gelse keşke..

benim linki kopyalamama izin vermiyor canım. ama şu şekilde yazabilirsin :)

beklemeler nokta blogspot nokta com

iyi okumalar. .

bu arada kızlar hikayelerinizi bekliyorum

Deep canim insallh saglikla alirsin bebegini kucagina canim senin bloga yazmak istiyorm ama hikayem suanda yarim insallh bi tam olsun bende yazacagim
canım çok sağol. inşallah herkes mutlu sona ulaşır öyle ya da böyle .. kötü günler hiç gelmesin artık. bekliyorum tatlım. herkesten bekliyorum.

canım çok sağol. inşallah herkes mutlu sona ulaşır öyle ya da böyle .. kötü günler hiç gelmesin artık. bekliyorum tatlım. herkesten bekliyorum.
kötü günler geride kaldı artık, şimdi mahsülünü alma zamanı inşAllah, güzel haberlerini peşpeşe alacağız, önce yumuşlar güzelce büyüyecek sonra sayısından emin olucaz ardından döllenmeler ve genetik sonuç zamanı :)

ssonra ddaaaaa diğer güzel haberler inşallahhhhh :):):)

Merhaba, ngs sonucumda 7. Kromozom da PL sonucu var ve açıklamada "parsiyel delesyon 7p" yazıyor. Bu nedemek veya ne tür hastalıkları ifade ediyor. Biraz araştırdım ama yeterli bilgi bulamadım. Fikri olan varsa yardımcı olabilir mi bana.

Masalcım maşallah sona az kaldı şimdi vakitte geçmiyordur sana, bana 30 haftadan sonra çok çabuk geçmişti...sağlıkla eline al bebeğini inşallah.. Canım deep dondurulmuşu vardı sanırım onunla transfer olmayacakmıydı kaçırmadıysam ben öyle hatırlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…