Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

canım çok sağol. inşallah herkes mutlu sona ulaşır öyle ya da böyle .. kötü günler hiç gelmesin artık. bekliyorum tatlım. herkesten bekliyorum.
Can'ım benim çok sevindim hayırlı olsun gözün aydın

evet canım dondurulmuş transferi yaptırıcam :) masalcımm inşallah canım dualarını eksik etme :)

canım bende memorıalda tedavi görüm semra hocayı transferine rahatlıkla isteyebilirsin ücret fln yok. belli ünler hastanede olmuyordu eğeer dondurulmuş transferi ise biraz oynama olabildiğinden onun hastanede olduğu güne isteyebilirsin transferini.herşey gönlünce olsun umarım pozitifi görürsün

canım etdavin hayırlı uğurlu olur inşallah... yavrun sana tutunsun...artık başlıycz ozaman gün saymaya

Döndürülmüş olacak. İyi dileklerin için çok sağol.

Kızlar ben tedaviye hâlen başlamadım eşimde translokasyon çıktı sperm sayısı 300.000 ya çocuğum olmazsa çok korkuyorum, eşimi çok seviyorum tek istediğim sağlıklı bir çocuğumuzun olması.. mart nisan gibi İstabul'a Semra Hocanın yanına gitmeyi planlıyoruz.. çok üzgünüm, hiç hamile kalamadım eşimle ikimizin yaşı 30.

Canim baslamanin tek yolu baslamak. Erken kalkan yol alir. Bizim durumumuz zaman alan bi surec. Maddi olarak bi engelin yoksa eninde sonunda olur allahin izniyle. Yasin genc, sagliklisin. Iyi bir doktor ve klinik bulmaya calis.

Merhaba arkadaslar beninde gecen csrsamba gunu pgtli transferim gerceklesti 17 tane embriyo pgtye gitti 6 tanesi saglikli geldi. 2 tanesi gecen carsamba transfer edildi cok sukur bugun mutlu haberi aldik kan testi yaptirdim betahcg degerim 113 cikti.Allah herkese nasip etsin cuma gunu tekrar betahcg katlamismi kontrol edilcek..

Hayırlı olsun. Sizin ne kadar tuttu 17 embriyo. Bir de sıkıntı neydi

Tesekkur ederim canim esimde resipprotokal tasiyiciligi cikti
9-12-13-14kromozonlar yes degistirmis.17 tane pgt 1100 dolar tuttu 2defa opu yapildi onun maliyetide 8000 tl tuttu.
Gözünüz aydın allaha kucağınıza almayı nasip etsin . Nerede yaptırdınız fiyat bayag uygun geldide

MERHABA HANGI MERKEZDE CHG YAPTIRDINIZ ACABA ?BIRDE NGS ILE FARKI NEDİR ?EŞİMDE 9 KROMOZOM VE 17 KROMOZOM BOLUNEREK YER DEĞİŞTİRMİŞ. DENGELI TRANSLOKASYON VAR.BAZI DOKTORLAR FISH PGT YETERLI OLUR DEDİ. KAFAM KARISTI. SİZİN SORUN NEYDİ ACABA

Kizlar ngs sonuclarim gelmis. 1.embiryom normal.....2.embriyom monozomi 7 trizomi 21 cikmis...... 3.embriyom komplex anoploidi cikmis. Cok sukur 3 taneden 1 tanesi saglikli, 6. Gune giden 1 tane daha embriyom vardi simdi onuda gonderiyoruz ngs icin 10 sonra sonuc cikicak ona gore 1 veya 2 tane tranferim gerceklesek allahin izniyle. Ama sonuc gelen kadar öldüm öldüm dirildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…