- 16 Şubat 2017
- 51
- 57
- 8
- 47
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #45.501
Merhaba bu soruyu bende genetik laboratuvarına sordum. Doktor takibi sırasında gerek görülme ihtimali var olabilirmiş. Doktorunuz tavsiye ederse bu ve benzeri tetkikleri yapılmasında fayda var dediler.Arkadaslar pgt yontemiyle gamile kalip amniyosentez yaptirnamiz gerekir mi
Can'ım benim çok sevindim hayırlı olsun gözün aydıncanım çok sağol. inşallah herkes mutlu sona ulaşır öyle ya da böyle .. kötü günler hiç gelmesin artık. bekliyorum tatlım. herkesten bekliyorum.
En iyisi pgt Can'ım bende normal deniyeceğim ama kısmet bakayım biBilmiyorum kafam karisik nisan da ankaraya gidecem bakalim aslinda kararsızım
evet canım dondurulmuş transferi yaptırıcam :) masalcımm inşallah canım dualarını eksik etme :)Masalcım maşallah sona az kaldı şimdi vakitte geçmiyordur sana, bana 30 haftadan sonra çok çabuk geçmişti...sağlıkla eline al bebeğini inşallah.. Canım deep dondurulmuşu vardı sanırım onunla transfer olmayacakmıydı kaçırmadıysam ben öyle hatırlıyorum
canım bende memorıalda tedavi görüm semra hocayı transferine rahatlıkla isteyebilirsin ücret fln yok. belli ünler hastanede olmuyordu eğeer dondurulmuş transferi ise biraz oynama olabildiğinden onun hastanede olduğu güne isteyebilirsin transferini.herşey gönlünce olsun umarım pozitifi görürsünBana sonuç 20 günü bulur dediler ama bugün arandım. Ben de dün sordum bu pgt nin hangi yöntemi diye. %98 güvenilir dediler. Herşeyde olduğu gibi bunda da yanılma payı var. 12 bin gitti bile sanırım daha da çıkacak birşeyler . Artık hayırlısı olsun da gerisi önemini kaybetti Benim için. Senin ne kadar tuttu. Birde transfer için hangi doktoru seçeceksin. Semra hoca transferi yaparsa ekstra ödeme var mı acaba? Soramadım henüz. Umarım herşey yolunda gider senin için, güzel haberler alman dileğimle.
canım etdavin hayırlı uğurlu olur inşallah... yavrun sana tutunsun...artık başlıycz ozaman gün saymayamerhaba panikli.:) geldi sonunda 8 gün gecikmeli geldi adetim.. yarın iş çıkışı gidiyorum doktora ilk muayeneye. adetimin başladığı günden itibaren dekort 0,75 liğe başladım. şimdi bakalım ne ilaçlara başlayacağım bilemiyorum. yarın akşam belli olur. tahmini hangi gün transfer olurum acaba . haftasonuna denk gelse keşke..
benim linki kopyalamama izin vermiyor canım. ama şu şekilde yazabilirsin :)
beklemeler nokta blogspot nokta com
iyi okumalar. .
bu arada kızlar hikayelerinizi bekliyorum
Döndürülmüş olacak. İyi dileklerin için çok sağol.canım bende memorıalda tedavi görüm semra hocayı transferine rahatlıkla isteyebilirsin ücret fln yok. belli ünler hastanede olmuyordu eğeer dondurulmuş transferi ise biraz oynama olabildiğinden onun hastanede olduğu güne isteyebilirsin transferini.herşey gönlünce olsun umarım pozitifi görürsün
Canim baslamanin tek yolu baslamak. Erken kalkan yol alir. Bizim durumumuz zaman alan bi surec. Maddi olarak bi engelin yoksa eninde sonunda olur allahin izniyle. Yasin genc, sagliklisin. Iyi bir doktor ve klinik bulmaya calis.Kızlar ben tedaviye hâlen başlamadım eşimde translokasyon çıktı sperm sayısı 300.000 ya çocuğum olmazsa çok korkuyorum, eşimi çok seviyorum tek istediğim sağlıklı bir çocuğumuzun olması.. mart nisan gibi İstabul'a Semra Hocanın yanına gitmeyi planlıyoruz.. çok üzgünüm, hiç hamile kalamadım eşimle ikimizin yaşı 30.
Hayırlı olsun. Sizin ne kadar tuttu 17 embriyo. Bir de sıkıntı neydiMerhaba arkadaslar beninde gecen csrsamba gunu pgtli transferim gerceklesti 17 tane embriyo pgtye gitti 6 tanesi saglikli geldi. 2 tanesi gecen carsamba transfer edildi cok sukur bugun mutlu haberi aldik kan testi yaptirdim betahcg degerim 113 cikti.Allah herkese nasip etsin cuma gunu tekrar betahcg katlamismi kontrol edilcek..
Tesekkur ederim canim esimde resipprotokal tasiyiciligi ciktiHayırlı olsun. Sizin ne kadar tuttu 17 embriyo. Bir de sıkıntı neydi
Gözünüz aydın allaha kucağınıza almayı nasip etsin . Nerede yaptırdınız fiyat bayag uygun geldideTesekkur ederim canim esimde resipprotokal tasiyiciligi cikti
9-12-13-14kromozonlar yes degistirmis.17 tane pgt 1100 dolar tuttu 2defa opu yapildi onun maliyetide 8000 tl tuttu.
Gözünüz aydın allaha kucağınıza almayı nasip etsin . Nerede yaptırdınız fiyat bayag uygun geldide
Pgt fiyatı çok uygunmuş. Nerde yaptirdinizTesekkur ederim canim esimde resipprotokal tasiyiciligi cikti
9-12-13-14kromozonlar yes degistirmis.17 tane pgt 1100 dolar tuttu 2defa opu yapildi onun maliyetide 8000 tl tuttu.
Hastane genlabla mı anlaşmalı. Siz mı anlatınız orasiylaTesekkur ederim canim Allah herkeze nasip etsin Benim 2.ci Denemem canim tupbebek izmir medikal park hastanesinde yaptirdim pgt islemi Ankara Muhterem bahce genlabda oldu.
Hastane genlabla mı anlaşmalı. Siz mı anlatınız orasiyla
ahhh ahhh bilmez miyim ne paralar dökülüyor bu yolda, ne umut tacirleri var, Çok şükür ben düşmedim öylelere, herkes bana çok yardımcı oldu, doktorumdan Allah razı olsun öncelikle..
ben translokasyon olduğumu öğrendikten sonraki ilk chg tüp denememde hamile kaldım şükürler olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?