Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Nerede tedavi görüyorsunuz ve yaşınız kaç? Geçmiş olsun

Benimde 20 haftalık erken doğumum var 8haftalık kürtaj sonra öğrendik ben bu ay tekrar normal deneyeceğim aminosentez olacak yaşımda 35 çok Yorgunum beni de kimse anlamıyor

canım teşekkürler 4 haftayı doldurdum :) ama sulu göz oldum bebeişi her gördüğümde ağlıyorum vala.senin nasıl gidiyor gebelik umarım herşey yolundadır
Masllah yaaa. Zaman ne cabuk geciyor. Rabbim bu sayfada olan herkesin yuzunu guldursun, kolay yollardan gecirsin. Aynen bende reklamlara bile aglar oldum. Hem hormonlar hemde yillarin yorgunlugu diye dusunuyorum. Ben de 5. Aya girdim canim. Agrilarim var, hizla kilo aliyorum.. yusyuvarlak oldum. Mide yanmalarim, ayak sisliklerimde basladi.. cok sukur yinede.

Benimde 20 haftalık erken doğumum var 8haftalık kürtaj sonra öğrendik ben bu ay tekrar normal deneyeceğim aminosentez olacak yaşımda 35 çok Yorgunum beni de kimse anlamıyor
Yorgunluk hepimizde var canim. Allahin izniyle olur ins. Ama birakmada mucadeleye devam et. Emeklerin karsiligi elbet bi gun gelecek

Çok sevindim adına.Allah tamamına erdirsin inşallah. Bizlere de nasip etsin.
Bir şey daha sorabilir miyim? Pgt'de ngs mi yapıldı? Yani tüm kromozomlara mı bakıldı? Ve hamileliğinin devsmında herhangi başka kontrol yapılacak mı? Cvs veya amniyosentez gibi?

Sağol. Ngs bizim gibi vakalar için sadece translokasyon sıkıntısını aşmak için tüp bebek öncesi bir aşama. Mesela benim ngs'den gelen 3 sağlam embriyomun ikisi aa, biri ba idi embr kalitesi olarak. O kısım da artık normal tüp bebek süreci başlıyor. Ngs'den sağlam gelme olasılığı bilimsel olarak %33. Tüp bebekde de tutma %50 'dir denilir genelde. Dediğin gibi henüz vakti gelmedi demekki ne yapalım. Doğal yolla da sağlam hamilelik için bana biri cerrahpaşa, biri özelde genetikçi olasılık 6/4 yani yine %33 demişti. Çapa'da ise bana sizin %70 sağlam olabilir doğal yoldan deneyebilirsiniz demişlerdi. Sonuçta bunlar hep sayısal değerler, nihayetinde Allah ol derse olacak.

Bir de sizin hikayeniz nedir? Kısaca yazmanızı rica etsem??

Yorgunluk hepimizde var canim. Allahin izniyle olur ins. Ama birakmada mucadeleye devam et. Emeklerin karsiligi elbet bi gun gelecek
Can'ım benim uzakta da olsa insan içten samimi edilen bir söz bile insana umut veriyor
Bakalım bu ay başlayacağım tedaviye aynı zamanda Cerrahpaşa ya da gideceğim hamile kalırsam çünkü benim tüp benek doktorum normal yolla kalırsan aminosentez e gerek Yok dedi ki atladığı bişey var kontrollerimi çift yaptıracağım orda da perinalog var ona da göstereceğim yol haritamı çizdim

Amin canim insallah sadece pgt islemi yapildi butun kromozonlara bakilmadi sorunlu kromozonlar zaten belliydi. Hamilelikten sonra baska ekstra bisi yapilmicak cunku transfer edilen embriyolar saglikli embriyorlardi betahcg degerleri ve e2 progestronlari takip ediyor doktor suanlik.

Anladım kose4545 hayırlı olsun, sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah. Bizi mutlaka süreçle ilgili bilgilendir buradan. Buradaki her iyi giden süreç bizim için umut. Ve mesela şu an benim yaşadığım gibi her olumsuz süreç de diğer kişiler için tecrübe ve bilgi.
Burada yazılan çizilen herşeyi hepimiz tek tek tecrübe edecek zamanımız yok. Birbirimizin tecrübe ve bilgilerinden de yararlanmalıyız. Ben şu anda tüp ya da normal deneme neye karar verirsem vereyim kontrolü doktorlara değil, kendim alacağım. Evet güveneceğim bi doktor bulacağım ama Açık nokta kalmayacak şekilde şu anda yol haritamı ve listemi yapıyorum. Bu nedenle burada yazılan her yaşanılmış tecrübe, öneri, uyarı çok çok önemli.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Tamam canim Allahin izniyle 28 subatta betahcg testi yaptircaz yine bakalim yukselme olmusmu sizede bilgi veririm biz esimle olumlu olumsuz kendimizi hazirladik hayirlisi insallah.

SİZİN ICIN EN HAYIRLISI VE SAĞLİKLISI BUYMUŞ DEMEKKİ.BILGI PAYLASIMINIZ ICIN COK TESEKKUR EDERİM.ALLAH SAGLIKLI SIHHATLI BEBISINI KUCAGINIZA ALMAYI NASIP ETSİN

ahhhhhh ne güzel şeymiş bu belirtiler gerçekten hamd olsun rabbime.....
büyük uğraşlar büyük emekler... ne güzel 5 aylık olmuşssun bile..rabbim doğurduğumuz günleride yaşatsın bize sağlıklı yavrularımızı kucağımız aldığımız günleri
tüm isteyenlere nas,ip etsin tüm arkadaşlara.....en güzel en doğru zamanda

bende görmeyi çok istiyorum kızımı, haftaya kontrol var, minnak ne yapıyor keyfi yerşnde mi? sen neden hala hamile takvimi yapmadın, emin ol sonrakilere umut olarak kalacak bu sayfada gebelik tavimlerimiz...
canım gerçekten insan merak ediyor bebeğin durumu.ben hala hareketlerini hissedemiyorum ama bazen elime geliyor sanki daha sert oluyor bir kısım bazen raatsız ediyorum evladı..
Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Canım ben çok zor bir hamilelik geçirdim hem çok stresli hemde aşırı şiştim kaburgam batti falan filan birsuru şey ama hepsi geçiyor sonra o günler özleniyor keyfine bak . İnşallah sağ salim kucağına alişin.

bende görmeyi çok istiyorum kızımı, haftaya kontrol var, minnak ne yapıyor keyfi yerşnde mi? sen neden hala hamile takvimi yapmadın, emin ol sonrakilere umut olarak kalacak bu sayfada gebelik tavimlerimiz...
nasıl yapıldığını bilmiyorum biraz araştırayım becerebilirim belki

bizim de sonunda 1 tane sağlıklı çıktı Allaha bin şükür .bir haftadır yerimde duramıyorum 6. gün embriyosu bu ay transfer istiyorum hayırlısıyla inşallah siz transfer öncesi yada sonrası özel birşey yapmışmıydınız

Pgt yaptıran arkadaşlar transfer günü embriyolog size embriyonuz ile ilgili bir rapor verdi mi üzerinde kromozomlar ile ilgili bilgi olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…