Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

canım gözün aydın çok sevindim inşallah bebiş tutunur sana

Canım doktorunuz kimdi ? Benim de eşimde translokasyon var, sperm sayımız 300.000 .. korkuyorum
Canim izmir medikal park hastanesi doktorumuz prof dr. .ahmet zeki isik korkma canim derdi veren Allah dermaninida veriyor sikinti sitres yapmayin benimde esimde translokasyon vardi pgt yaptirdik cok sukur hamile kaldim esimdede spremlerde sikinti vardi varikosel ameliyati oldu cok sukur oda duzeldi. Sikinti sitres yapmayin iyi bir merkez bulun kendinize...

Pgt yaptıran arkadaşlar transfer günü embriyolog size embriyonuz ile ilgili bir rapor verdi mi üzerinde kromozomlar ile ilgili bilgi olan
A armin55 bize de pgt yaptırdığımız genetik lab'dan geldi ama kanunen cinsiyet bilgisi vermek yasak diye de not vardı. Ancak cinsiyetle taşınan bazı hastalıklarda verilirmiş. Sizde yazmadına şaşırdım. Ama tabii benimkinde de x ve y dizilimleri vardı, ben cinsiyet için araştırmıştım. Ama zaten tutunamadılar canlarım

Evet canim eskilerden arada bakıyorum böyle. Çoğunuzu çok iyi anlıyorum. Rabbim isteyen herkesi En kıza zamanda hayirlisiyla saglikla bebek sahibi yapsın diye dua ediyorum hep.
H hituci merhaba. Allah bağışlasın evlatlarını. Çok kısa yazar mısın hikayeni rica etsem? Bu ara tüp mü normal mi karar vermeye çalışıyorum da.

Merhaba arkadaşlar bende pgt yaptırdım aslında doktorum ilk başta cgh yapalım dedi ams bende mozaik turner çıktı embriyolog mozaik turner pgt ile görülür pgt yapalım dedi ve pgt yaptık. 6 yumurtam vardı hepsi döllendi hepsinden 4. Gün biyopsi alındı ve pgt ye gitti söz sadece 2 tanesi sağlıklı geldi diğer sağlıksız gelenlerden 3 tanesinde bendeki x kromozomu bozukluğundan dolayı hastalık çıkmış yani cinsiyete baktılar ve 3 tanesi kızmış hasta olanların çünkü benim hastalığım kızlarda görülüyor sadece diğer 1 tanesini trizomi 13 geldi sanırım geriye 2 tane erkeğimiz kaldı :) 23 şubatta transferim oldu belliyoruz bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…