- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #45.581
benim öyle bir talebim olmadı cinsiyet seçimim hiç olmadı önemli olan sağlıkla doğurmak ama bana transfer günü verilen raporda 23. kromozom yerine xy yazıyordu ben de şok oldum yasak neden yazılmış diye pazartesi tekrar doktor kontrolum var soracağım henüz dktora sormadım.A armin55 bize de pgt yaptırdığımız genetik lab'dan geldi ama kanunen cinsiyet bilgisi vermek yasak diye de not vardı. Ancak cinsiyetle taşınan bazı hastalıklarda verilirmiş. Sizde yazmadına şaşırdım. Ama tabii benimkinde de x ve y dizilimleri vardı, ben cinsiyet için araştırmıştım. Ama zaten tutunamadılar canlarım
çok teşekkür ederim canım Allah herkese nasip etsin.kose4545 çok sevindim b hcg değerine.inşallah her aşaması böyle güzel geçsin. Allah yardımcınız olsun, hepimizin olsun.
Merhaba kızlar. Bende de dengeli translokasyon çıktı. 7 haftalık bebeğimin kalp durması sonucu kürtaj oldum. Daha sonra da ardından 2 kimyasal gebelik. 25 yaşıma gireceğim. 2 ay sonra da evliliğimizin 2.yılı olacak. Tüp bebek için çok mu acele ediyorum bilmiyorum ama cumartesi günü Medicana ve Bahçeci hastaneleriyle görüşmelerim var. Doğal yolla denemeye devam mı etmeliyim bilmiyorum..
Yuzde kac diolar doktorlllar olma ihtimali saglikli mesela benim yuzde hic denemeyin cok zor bosuna yipranirsiniz dediler yumurta danosyonu onerdiler cunku cok zor ihtimal diyor doktorlarMerhaba kızlar. Bende de dengeli translokasyon çıktı. 7 haftalık bebeğimin kalp durması sonucu kürtaj oldum. Daha sonra da ardından 2 kimyasal gebelik. 25 yaşıma gireceğim. 2 ay sonra da evliliğimizin 2.yılı olacak. Tüp bebek için çok mu acele ediyorum bilmiyorum ama cumartesi günü Medicana ve Bahçeci hastaneleriyle görüşmelerim var. Doğal yolla denemeye devam mı etmeliyim bilmiyorum..
Benim yuzde uc meselaYuzde kac diolar doktorlllar olma ihtimali saglikli mesela benim yuzde hic denemeyin cok zor bosuna yipranirsiniz dediler yumurta danosyonu onerdiler cunku cok zor ihtimal diyor doktorlar
Benim de eşimde var cnm iki kaybım var benimde biri 5 aylık bu ay tekrar tedaviye başlayacaktım dr umun doçent lık sınavı varMerhaba kızlar. Bende de dengeli translokasyon çıktı. 7 haftalık bebeğimin kalp durması sonucu kürtaj oldum. Daha sonra da ardından 2 kimyasal gebelik. 25 yaşıma gireceğim. 2 ay sonra da evliliğimizin 2.yılı olacak. Tüp bebek için çok mu acele ediyorum bilmiyorum ama cumartesi günü Medicana ve Bahçeci hastaneleriyle görüşmelerim var. Doğal yolla denemeye devam mı etmeliyim bilmiyorum..
Bizim risklerimizde aynıDoktor bana 4 ihtimalin var dedi. 1'i senin gibi sağlıklı ama dengeli taşıyıcı olma ihtimali. 1'i çocuğa dengesiz olarak geçip engelli çocuk ihtimali. 1'i sürekli düşük,anne karnında bebek ölümü vs ihtimali 1'ide tamamen sağlıklı çocuk ihtimali dedi. yani %50 %50 gibi oluyor aslında. Okuduğum kadarıyla da tüp bebek her zaman çözüm olmuyormuş maalesef..
Canim pgt yaptirirsan hastalikli genler eleniyor. ama yuzde yuz sonuc tabiki olmuyor ama hamile kalma riskin cok yukseliyor bu sayede..Arkadaslar ya bizde genetik hastalik pgt yaptiracaz ama buda bile hasta olma riski var diyorlar bana yardimci olur musun
Arkadaslar merhababir arkadasim icin birsey soracagim eger bir bilginiz veya fikriniz varsa yardimci olup yonlendirirseniz sevinirim.arkadasimin normal yoldan bir oglu var oglundan sonra tekrar bebek yapmak istediler ve 6 tane gebeligi var fakat hepsi 3.5-4 aylikken gelisimleri duruyor beyin gelisimi kalbi falan ve 6 kere kurtaj oldu ve hepsinin cinsiyeti kiz.arastirma hastanesi arkadasa test yapmis birsey yok demis ama bebekler hic arastirilmamis.simdi bu arkadas ne yapmali cozumu nedir simdiden tesekkurler
Acaba kan pıhtılaşması falan araştırıldı mı?Arkadaslar merhababir arkadasim icin birsey soracagim eger bir bilginiz veya fikriniz varsa yardimci olup yonlendirirseniz sevinirim.arkadasimin normal yoldan bir oglu var oglundan sonra tekrar bebek yapmak istediler ve 6 tane gebeligi var fakat hepsi 3.5-4 aylikken gelisimleri duruyor beyin gelisimi kalbi falan ve 6 kere kurtaj oldu ve hepsinin cinsiyeti kiz.arastirma hastanesi arkadasa test yapmis birsey yok demis ama bebekler hic arastirilmamis.simdi bu arkadas ne yapmali cozumu nedir simdiden tesekkurler
Canim testlerim yapildi dedi ama kan pihtilasma yapildimi bilmiyorum bugun sorarim.kan pihtilasma varsa bebeklerin gelisimi 4 aylikken bozulurmu?birde cinsiyetlerinin hepsinin kiz olmasi acaba sadece kiz olusturan y kromozumumu acaba bumu sorun falan diye dusundum.Acaba kan pıhtılaşması falan araştırıldı mı?
Yani 6 tane kurtajdan sonra bencede artik baska bi yol denemeleri lazim cunku insan nasil dayanir Rabbim herkezin yardimcisi olsunArkadaşınıza çok geçmiş olsun bildigim kadariyla burda aynı sorunu yaşayan arkadaşlar var ve benim geçen gün Doktorum la da aynı konuyla ilgili bir konuşmamız olmuştu anne babada bir sorun olmasa bile oluşan embriyoda hastalık olabiliyormus onun içinde genetik test öneriyorlar ayrıca çok düşük yapmanın rahmin yapısını bozabilecegini söylemişti doktorum
kan pıhtılaşması noral tüp defektine neden olabilir ve bebeğin önce beyin gelişimi sonra da genel gelişimi durabilir.. Genetik olarak bi sorun varsa zaten 4-5 aya gelmiş bebek genelde doğuma kadar da hasarlı olarak da olsa gelir.. Bir de kadınlarda Y kromozomu olmaz XX olur, Erkeklerde XY canımCanim testlerim yapildi dedi ama kan pihtilasma yapildimi bilmiyorum bugun sorarim.kan pihtilasma varsa bebeklerin gelisimi 4 aylikken bozulurmu?birde cinsiyetlerinin hepsinin kiz olmasi acaba sadece kiz olusturan y kromozumumu acaba bumu sorun falan diye dusundum.
Bizim risklerimizde aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?