Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Merhaba, arkadaşınıza çok geçmiş olsun. Anne-baba için mutlaka karyotip kromozom testi ve anne için trombofili paneli (kan pıhtılaşması için) yapılmalı. Bunlarda birşey çıkmazsa tek gen hastalıklarını araştırmasını öneririm. Hep kızların düşmesi cinsiyete bağlı aktarılan bir gen hastalığının taşıyıcısı olabilir eşlerden biri belki. Duyduğum bilgilere göre söylüyorum, tek gen hastalıklarıyla ilgili ayrıntılı bilimsel bilgim yok.
Allah yardımcımız olsun.

Can'ım yazını beğendim başımıza gelenleri değil yanlış anlama sakın
Benim eşim de var bu durum
benim yaşımda 35 dr bir normal daha deneyelim diyor
Benimde psikolojim alt üst iyi değilim birde dediğin gibi adet dönemimde beta biraz yükseliyor 0.01 olmuyor belkide kimyasal gebelik yaşıyorum benim ilk bebekte anomani saptanmadı henüz bilinmiyordu baktığımızda sağlıklıydı rahim ağzı yetmezliğinden şüpheleniyor

Geçmişe bakmayalım artık boşverin, önümüzd bakalım :)
Siz tüp bebek tedavisi hiç yapmamıştınız değil mi?
Doktorunuz kim? Memnun musunuz? Ve doktorunuz perinatolog mu? Genetik danışmanlık aldınız mı?

Benim dr um Volkan Turan henüz tüp bebek olmadı ilk genetik dr undan öğrendik durumumuzu hayırlısı dediğimiz gibi

Bizde genetik sorun yoktu 4 kez düşük yaptım o sebepten pgt li yaptık çok şükür kalp atışını duyduk
Ay canım çok mutlu oldum seni görünce hiç problem yokmuydu eşinde ve sende bende 5 düşük yaptım pgtli tüp bebek yaptık bu ay transferim var ay Umut oldun bana çok sevindim anlatamam kendinden bahsedermisin yaşım 29

Hayırlı olsun Hakkında benim gebeliklerin 3 tanesi doğal yolla hamile kaldım ilki dış gebelik diğer 2 is kimyasal gebelik oldu böyle olunca ben de 4.de tüp bebek yaptırdım ama normal yaptılar pgt siz ve yine kimyasal oldu 5.de ise artık pgt litre karar verildi ve çok şükür bu sefer tuttu darısı başına Can'ım

Erken haftada düşmesi de iyi değil aslında canım sonuçta ben gene kürtaj oldum. Karnımda 15 gün ölü kalmış.. yarın doktorlarla görüşeceğim bakalım ne diyecekler..

Paranizi bosuna harcamayin dediler cok yipranacaksinz maddi manevi cok yikilirsinz dediler cok az sansim ama yuzde uc cok az bes defa belki alti defa hamile kaldim gecen kurtaj oldum malesef ole

Paranizi bosuna harcamayin dediler cok yipranacaksinz maddi manevi cok yikilirsinz dediler cok az sansim ama yuzde uc cok az bes defa belki alti defa hamile kaldim gecen kurtaj oldum malesef ole
Ama hep dogal mi oldunuz siz ?? Bence deneyin havuz sistemiyle cook yumurta ile ngsye gonderilir ve insallh bulunur saglikli cunki danosyon ile sizin kendi bebeginiz bir olmaz

Herkese iyi geceler..
Sayfalari okuyorum hizlica ama ancak bu saatte yazabildim malesef..
Öncelikle yeni bir çok arkadaş katılmış herkes hosgelmis insallah emeklerinizin karşılığını alırsınız bunu tüm kalbimle diliyorum.
E Elifellam ,hoşgeldin hikayeni okudum ınan kaybına çok üzüldüm..ngs ile temiz gelen embriyolar bile dusukle sonuçlanmış..demek ki altta yatan başka bir durum var..ama sakin umudunu yitirme zamanı değilmiş sadece insallah sende meleğine kavusacaksin.
Vicdanazabi ,hayirli ugurlu olsun kucağına almak da nasip olsun insallah.
Ve birlikte yol aldığım arkadaşlarım,
drkumut canim hamile sayfa ni yap artık ayıp yaayazilarinda duydugun heyecani mutlulugu burdan cok net hissediyorumsenin adına ayrıca çok çok sevinmiştim, her okuduğumda da dua ediyorum inaniyorum devamı da gelecek.
masal2010 ,masalın ve kiz kardesinin annesi ..sona az kalmis..heyecanlar baslamistir tatli telaslar ohhh ne guzel...
hayat_gun canim nerelerdesin neler yapiyorsun merak tayin bir ses ver.
Maysa2011 canim sen bu kadar bilgiyle artık emin ve sağlam adımlarla ilerleyeceksin hamile haberini okuyacagiz bundan eminim.
panikli , C cemre y hally eastnbull miniklerle hayat nasil gidiyor varmi cildirmaya az kalan
deepliner canim sanırım dondurulmuş tedavin olucak di opu da yakında galiba..burdaki diğer arkadaslar gibi dualarim da sende varsın.bloğunu bir türlü okuyamadım ama okuyup hikaye mi yazicam insallah.
Hepinizi gerçekten de çok seviyorum kizkardeslerim gibisiniz.şimdilik iyi geceler hep takipteyim ve çok sizi.

Herkese merhaba.29yaşındayım Eşimle amca çocuklarıyız. 11 aylık evliyiz.artık hamile kalmak istiyorm ama eşim normal yoldan hamileliği istemediğini olursa ancak pgt ile olmasını istediğini söyledi. İlk defa duydum pgt yi biraz araştırdım netten.daha hiç doktora dalan gitmedik muayene olmadık görüşme falan olmadı. Ne yapmam gerektiğini nasıl yaklaşmam gerektiğini bilmiyorum bu konuya. Tek bildiğim hamil kalmak istiyorum artık. Maraştayız. Eşim mühendis haftasonları dahi izni yok Bu durumlar içerisinde neler yapmam gerektiği konusunda yardımcı olursanız çok sevineceğim. Cevaplarınızı merakla bekliyorum. Allaha emanet olun. Rabbim herkese çocuğunu kucağına alma duygusunu tattırsın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…