- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #45.601
Canim testlerim yapildi dedi ama kan pihtilasma yapildimi bilmiyorum bugun sorarim.kan pihtilasma varsa bebeklerin gelisimi 4 aylikken bozulurmu?birde cinsiyetlerinin hepsinin kiz olmasi acaba sadece kiz olusturan y kromozumumu acaba bumu sorun falan diye dusundum.
Can'ım yazını beğendim başımıza gelenleri değil yanlış anlama sakınM missecee ve K Kavimlergocu benim de size benzer durumum. 1.de 7 haftalık düşük, 2.de ddngesiz translokasyon nedeni ile 26 haftalık sonlandırma, 3.de tüple deneme 9 embriyodan 3 sağlıklı embr elde edildi, 2 transfer yapıldı. 2si de kimyasal gebelik.
Bir sürü perinotolog ve genetikçiyle görüştüm. Çapa yaşınız genç normal deneyin ve cvs diyorlar ( bu arada genç değilim bence 33 genç mi yahu, 35 sınırına az kaldı) başka bir kaç genetikçi ve benim asıl gittiğim perinotolog normal deneme çılgınlık diyor. Tutmadı bi daha bi daha bunları yaşamak ve her defasında bir sonraki için şansı düşürüyorsunuz, rahminiz işlem görüyor sonlandırma, kürtaj vs gibi diyor. Kafam karıştı çok. Karar vermeye çalışıyorum. Ama mesela M missecee mesela benim dengesiz çok ciddi anomali olan masum yavrucum 26 hafta yaşadı, düşmedi. Ama senin düşüyor. Gelişemeden düşmesi hem iyi hem kötü. Gelişemeyip düşüyorki anomali bebekmiş. Bi nevi sigorta. Ama bu çok dazla tekrarlarsa yani ileti haftalara bir türlü gelemiyorsa demekki pgt ile tüp denemek lazım. Ama yaşınız çok genç, şanslısınız.
Ben yarın perinotolog ve tüp bebek druma gideceğim konuşmak için. Yazarım sizlere de buraya.
Herşeyden önce vakti gelince Allah yüp veya normal hepimize nasip edecek. İşimiz zor ama Allah var, gam yok
Can'ım yazını beğendim başımıza gelenleri değil yanlış anlama sakın
Benim eşim de var bu durum
benim yaşımda 35 dr bir normal daha deneyelim diyor
Benimde psikolojim alt üst iyi değilim birde dediğin gibi adet dönemimde beta biraz yükseliyor 0.01 olmuyor belkide kimyasal gebelik yaşıyorum benim ilk bebekte anomani saptanmadı henüz bilinmiyordu baktığımızda sağlıklıydı rahim ağzı yetmezliğinden şüpheleniyor
Benim dr um Volkan Turan henüz tüp bebek olmadı ilk genetik dr undan öğrendik durumumuzu hayırlısı dediğimiz gibiGeçmişe bakmayalım artık boşverin, önümüzd bakalım :)
Siz tüp bebek tedavisi hiç yapmamıştınız değil mi?
Doktorunuz kim? Memnun musunuz? Ve doktorunuz perinatolog mu? Genetik danışmanlık aldınız mı?
Ay canım çok mutlu oldum seni görünce hiç problem yokmuydu eşinde ve sende bende 5 düşük yaptım pgtli tüp bebek yaptık bu ay transferim var ay Umut oldun bana çok sevindim anlatamam kendinden bahsedermisin yaşım 29Bizde genetik sorun yoktu 4 kez düşük yaptım o sebepten pgt li yaptık çok şükür kalp atışını duyduk
Benim hamile kalmakla ilgili problemim yok sadece genetik hastalikdan dolayi dusunuyorumCanim pgt yaptirirsan hastalikli genler eleniyor. ama yuzde yuz sonuc tabiki olmuyor ama hamile kalma riskin cok yukseliyor bu sayede..
Hayırlı olsun Hakkında benim gebeliklerin 3 tanesi doğal yolla hamile kaldım ilki dış gebelik diğer 2 is kimyasal gebelik oldu böyle olunca ben de 4.de tüp bebek yaptırdım ama normal yaptılar pgt siz ve yine kimyasal oldu 5.de ise artık pgt litre karar verildi ve çok şükür bu sefer tuttu darısı başına Can'ımAy canım çok mutlu oldum seni görünce hiç problem yokmuydu eşinde ve sende bende 5 düşük yaptım pgtli tüp bebek yaptık bu ay transferim var ay Umut oldun bana çok sevindim anlatamam kendinden bahsedermisin yaşım 29
Canim sorun ne sizde neden yumurta donosyonu ??Yuzde elli gene iyimis benim yuzde uc malesef benim hic olmayacak gibi o yuzden yumurta danosyonu dusunuyorum
Kromozom bozuklugu herkeste var gen tasiyiciligi felan neden hemen deneme demislerki anlamadim sende esinde ikinizdemi sorun??Cunku kromozom bozuklugu var yuzde uc sansim var hic denecek kadar az malesef
Ama hep dogal mi oldunuz siz ?? Bence deneyin havuz sistemiyle cook yumurta ile ngsye gonderilir ve insallh bulunur saglikli cunki danosyon ile sizin kendi bebeginiz bir olmazParanizi bosuna harcamayin dediler cok yipranacaksinz maddi manevi cok yikilirsinz dediler cok az sansim ama yuzde uc cok az bes defa belki alti defa hamile kaldim gecen kurtaj oldum malesef ole
Canim dondurulmus transferim yapildi az once. Dualarinizi eksik etmeyin.. iki tane transfer edildi insallah hu defa hersey yolunda gider. Cok tesekkur ederim simdiden hepinie :)
Allah kucagina almayi nasip etsin canim..Canim dondurulmus transferim yapildi az once. Dualarinizi eksik etmeyin.. iki tane transfer edildi insallah hu defa hersey yolunda gider. Cok tesekkur ederim simdiden hepinie :)
Hayırlı olsun hadi bakalım iyi haberlerini bekliyoruzCanim dondurulmus transferim yapildi az once. Dualarinizi eksik etmeyin.. iki tane transfer edildi insallah hu defa hersey yolunda gider. Cok tesekkur ederim simdiden hepinie :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?