Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Eşinizin neden öyle düşünüyor akraba olduğunuz için mi? Benim anne babam da amca çocukları ama çocukları olarak hiçbirimiz de bi sorun yok tabii bu kimsede olmayacak demek değil.Önce genetik doktoruna gidin derim ben çünkü bu yol öyle kolay değil maalesef maddi manevi çok yoruyor insanı stres,sinir ,korku vs hertürlü duyguyu yaşıyorsun

Benim gebeliklerim normal yolla oldu bebeklerim ölünce tüp bebeğe karar verdik ve pgtli yaptırdık tüpünün bir tanesi alındımı kimyasal gebelik ne oluyor

Merhaba,

Akraba evliliği ise tabii ki dikkatle gitmek lazım. Tavsiyem mutlaka genetik danışmanlık alın, onlar size gerekli genetik testleri yapıp, sizi yönlendireceklerdir. Artık devlet hastanelerinde de randevu alıp gidebiliyorsunuz. Tıbbi genetik bölümünden randevu almalısınız.
Allah kalbinize göre versin.

Benim gebeliklerim normal yolla oldu bebeklerim ölünce tüp bebeğe karar verdik ve pgtli yaptırdık tüpünün bir tanesi alındımı kimyasal gebelik ne oluyor
Kimyasal gebelik erken gebelik kaybı Bebek gözükmeden Regli ile beraber düşük yaparsın.labaraskopi oldum ve dış gebelik olan tüpüm alındı.

Evet yakın akraba olduğumuz için böyle bir riski alamam karambole çocuk yapamam diyor. Bende normal yollardan hamile kalamayan birisi değilim ben diye karşı çıkıyorum ama doğru mu yoksa yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum. Bu fikri dile getirdiğinden beri uyku uyuyamaz oldum. Süreç nasıl işliyor ne yapılması gerekiyor diye.

Amin inşallah sağolasın.

Canim dondurulmus transferim yapildi az once. Dualarinizi eksik etmeyin.. iki tane transfer edildi insallah hu defa hersey yolunda gider. Cok tesekkur ederim simdiden hepinie :)
merhaba canm..inşallah hayirlsi ile pozitif sonuç alirsin..guzrl haberler vermeni isterim ..Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Canım sıkma canını zaten durduk yere kimseye tüp bebek yapmazlar .senin yapman gereken öncelikle bi sorun var mı yok mu gidip genetik doktoruna danışmak hastanelerin tıbbi genetik bölümü var .ordan randevu al git .şimdiden stres yapma

Canim dondurulmus transferim yapildi az once. Dualarinizi eksik etmeyin.. iki tane transfer edildi insallah hu defa hersey yolunda gider. Cok tesekkur ederim simdiden hepinie :)
Oh oh buz bebekler anneye transfer edilmiş hamileymiş kizlar haberini alacağız insallah. hayirli olsun canım dikkat et kendine,tabiki dua edicem.

merhaba canm..inşallah hayirlsi ile pozitif sonuç alirsin..guzrl haberler vermeni isterim ..Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Canim allah razi olsun. Aylardir bekledigim gun geldi insallah bu defa hersey yolunda gider. Ne heyecan ne bisey .. bu defa cok tuhafim. Dualarinizi bekliyorum

Merhaba @calikusu2912 iyiyim aynı şekilde devam ediyorum.Şu an bebiş düşünmeye biraz ara verdik.Siteye daha az giriyorum.Sen yogunsundur şimdi Allah kolaylik versin..

Deepliner diger yorumlara bakmadim ama bu bugün aldığım en güzel haber.Hayırlı uğurlu olsun,rabbim sana hayırlı sağlıklı uzun ömürlü salih saliha evlat(lar) yapsın. Mucizene kavuşmuş ol innnşallah..:))))))

Arkadaslar pgt yonteminin genetik hastaliklarda basari sansi yuzde kac genetikcileriniz ne diyo bu konu ben pgt ile hamileligi dusunuyorum ama genetikci yine amniyosentez yapilacak dedi bana hamile kalirsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…