- 11 Kasım 2016
- 242
- 239
- 23
- 40
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #45.621
Eşinizin neden öyle düşünüyor akraba olduğunuz için mi? Benim anne babam da amca çocukları ama çocukları olarak hiçbirimiz de bi sorun yok tabii bu kimsede olmayacak demek değil.Önce genetik doktoruna gidin derim ben çünkü bu yol öyle kolay değil maalesef maddi manevi çok yoruyor insanı stres,sinir ,korku vs hertürlü duyguyu yaşıyorsunHerkese merhaba.29yaşındayım Eşimle amca çocuklarıyız. 11 aylık evliyiz.artık hamile kalmak istiyorm ama eşim normal yoldan hamileliği istemediğini olursa ancak pgt ile olmasını istediğini söyledi. İlk defa duydum pgt yi biraz araştırdım netten.daha hiç doktora dalan gitmedik muayene olmadık görüşme falan olmadı. Ne yapmam gerektiğini nasıl yaklaşmam gerektiğini bilmiyorum bu konuya. Tek bildiğim hamil kalmak istiyorum artık. Maraştayız. Eşim mühendis haftasonları dahi izni yok Bu durumlar içerisinde neler yapmam gerektiği konusunda yardımcı olursanız çok sevineceğim. Cevaplarınızı merakla bekliyorum. Allaha emanet olun. Rabbim herkese çocuğunu kucağına alma duygusunu tattırsın inşallah.
Benim gebeliklerim normal yolla oldu bebeklerim ölünce tüp bebeğe karar verdik ve pgtli yaptırdık tüpünün bir tanesi alındımı kimyasal gebelik ne oluyorHayırlı olsun Hakkında benim gebeliklerin 3 tanesi doğal yolla hamile kaldım ilki dış gebelik diğer 2 is kimyasal gebelik oldu böyle olunca ben de 4.de tüp bebek yaptırdım ama normal yaptılar pgt siz ve yine kimyasal oldu 5.de ise artık pgt litre karar verildi ve çok şükür bu sefer tuttu darısı başına Can'ım
Herkese merhaba.29yaşındayım Eşimle amca çocuklarıyız. 11 aylık evliyiz.artık hamile kalmak istiyorm ama eşim normal yoldan hamileliği istemediğini olursa ancak pgt ile olmasını istediğini söyledi. İlk defa duydum pgt yi biraz araştırdım netten.daha hiç doktora dalan gitmedik muayene olmadık görüşme falan olmadı. Ne yapmam gerektiğini nasıl yaklaşmam gerektiğini bilmiyorum bu konuya. Tek bildiğim hamil kalmak istiyorum artık. Maraştayız. Eşim mühendis haftasonları dahi izni yok Bu durumlar içerisinde neler yapmam gerektiği konusunda yardımcı olursanız çok sevineceğim. Cevaplarınızı merakla bekliyorum. Allaha emanet olun. Rabbim herkese çocuğunu kucağına alma duygusunu tattırsın inşallah.
Kimyasal gebelik erken gebelik kaybı Bebek gözükmeden Regli ile beraber düşük yaparsın.labaraskopi oldum ve dış gebelik olan tüpüm alındı.Benim gebeliklerim normal yolla oldu bebeklerim ölünce tüp bebeğe karar verdik ve pgtli yaptırdık tüpünün bir tanesi alındımı kimyasal gebelik ne oluyor
Evet yakın akraba olduğumuz için böyle bir riski alamam karambole çocuk yapamam diyor. Bende normal yollardan hamile kalamayan birisi değilim ben diye karşı çıkıyorum ama doğru mu yoksa yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum. Bu fikri dile getirdiğinden beri uyku uyuyamaz oldum. Süreç nasıl işliyor ne yapılması gerekiyor diye.Eşinizin neden öyle düşünüyor akraba olduğunuz için mi? Benim anne babam da amca çocukları ama çocukları olarak hiçbirimiz de bi sorun yok tabii bu kimsede olmayacak demek değil.Önce genetik doktoruna gidin derim ben çünkü bu yol öyle kolay değil maalesef maddi manevi çok yoruyor insanı stres,sinir ,korku vs hertürlü duyguyu yaşıyorsun
Amin inşallah sağolasın.Merhaba,
Akraba evliliği ise tabii ki dikkatle gitmek lazım. Tavsiyem mutlaka genetik danışmanlık alın, onlar size gerekli genetik testleri yapıp, sizi yönlendireceklerdir. Artık devlet hastanelerinde de randevu alıp gidebiliyorsunuz. Tıbbi genetik bölümünden randevu almalısınız.
Allah kalbinize göre versin.
merhaba canm..inşallah hayirlsi ile pozitif sonuç alirsin..guzrl haberler vermeni isterim ..Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinCanim dondurulmus transferim yapildi az once. Dualarinizi eksik etmeyin.. iki tane transfer edildi insallah hu defa hersey yolunda gider. Cok tesekkur ederim simdiden hepinie :)
Canim dondurulmus transferim yapildi az once. Dualarinizi eksik etmeyin.. iki tane transfer edildi insallah hu defa hersey yolunda gider. Cok tesekkur ederim simdiden hepinie :)
Canım sıkma canını zaten durduk yere kimseye tüp bebek yapmazlar .senin yapman gereken öncelikle bi sorun var mı yok mu gidip genetik doktoruna danışmak hastanelerin tıbbi genetik bölümü var .ordan randevu al git .şimdiden stres yapmaEvet yakın akraba olduğumuz için böyle bir riski alamam karambole çocuk yapamam diyor. Bende normal yollardan hamile kalamayan birisi değilim ben diye karşı çıkıyorum ama doğru mu yoksa yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum. Bu fikri dile getirdiğinden beri uyku uyuyamaz oldum. Süreç nasıl işliyor ne yapılması gerekiyor diye.
Oh oh buz bebekler anneye transfer edilmişCanim dondurulmus transferim yapildi az once. Dualarinizi eksik etmeyin.. iki tane transfer edildi insallah hu defa hersey yolunda gider. Cok tesekkur ederim simdiden hepinie :)
Canim allah razi olsun. Aylardir bekledigim gun geldi insallah bu defa hersey yolunda gider. Ne heyecan ne bisey .. bu defa cok tuhafim. Dualarinizi bekliyorummerhaba canm..inşallah hayirlsi ile pozitif sonuç alirsin..guzrl haberler vermeni isterim ..Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Insallahhh cok cok tesekkur ederimm dualarin icinDualarımız seninledeepliner inşallah her şey güzel olacak
Evet canim buzluktan cikip geldiler :) cok tesekkur ederimmm coook sagol:)Oh oh buz bebekler anneye transfer edilmişhamileymiş kizlar haberini alacağız insallah. hayirli olsun canım dikkat et kendine,tabiki dua edicem.
Can'ım dualarım seninle herşey gönlünüzce olsunCanim allah razi olsun. Aylardir bekledigim gun geldi insallah bu defa hersey yolunda gider. Ne heyecan ne bisey .. bu defa cok tuhafim. Dualarinizi bekliyorum
Merhaba @calikusu2912 iyiyim aynı şekilde devam ediyorum.Şu an bebiş düşünmeye biraz ara verdik.Siteye daha az giriyorum.Sen yogunsundur şimdi Allah kolaylik versin..Herkese iyi geceler..
Sayfalari okuyorum hizlica ama ancak bu saatte yazabildim malesef..
Öncelikle yeni bir çok arkadaş katılmış herkes hosgelmis insallah emeklerinizin karşılığını alırsınız bunu tüm kalbimle diliyorum.
E Elifellam ,hoşgeldin hikayeni okudum ınan kaybına çok üzüldüm..ngs ile temiz gelen embriyolar bile dusukle sonuçlanmış..demek ki altta yatan başka bir durum var..ama sakin umudunu yitirme zamanı değilmiş sadece insallah sende meleğine kavusacaksin.
@Vicdanazabi ,hayirli ugurlu olsun kucağına almak da nasip olsun insallah.
Ve birlikte yol aldığım arkadaşlarım,
@drkumut canim hamile sayfa ni yap artık ayıp yaayazilarinda duydugun heyecani mutlulugu burdan cok net hissediyorum senin adına ayrıca çok çok sevinmiştim, her okuduğumda da dua ediyorum inaniyorum devamı da gelecek.
@masal2010 ,masalın ve kiz kardesinin annesi..sona az kalmis..heyecanlar baslamistir tatli telaslar ohhh ne guzel...
hayat_gun canim nerelerdesin neler yapiyorsun merak tayin bir ses ver.
Maysa2011 canim sen bu kadar bilgiyle artık emin ve sağlam adımlarla ilerleyeceksin hamile haberini okuyacagiz bundan eminim.
@panikli ,@cemre y @hally @eastnbull miniklerle hayat nasil gidiyor varmi cildirmaya az kalan
deepliner canim sanırım dondurulmuş tedavin olucak di opu da yakında galiba..burdaki diğer arkadaslar gibi dualarim da sende varsın.bloğunu bir türlü okuyamadım ama okuyup hikaye mi yazicam insallah.
Hepinizi gerçekten de çok seviyorum kizkardeslerim gibisiniz.şimdilik iyi geceler hep takipteyim ve çoksizi.
Deepliner diger yorumlara bakmadim ama bu bugün aldığım en güzel haber.Hayırlı uğurlu olsun,rabbim sana hayırlı sağlıklı uzun ömürlü salih saliha evlat(lar) yapsın. Mucizene kavuşmuş ol innnşallah..:))))))Canim dondurulmus transferim yapildi az once. Dualarinizi eksik etmeyin.. iki tane transfer edildi insallah hu defa hersey yolunda gider. Cok tesekkur ederim simdiden hepinie :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?