- 16 Ocak 2016
- 3.030
- 2.546
- 133
- 33
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #45.641
Yuzde kac ven normal hamilelik icin yuzde 75 saglik yuzde 25 hastalikliEvet pgt chg yada en gelismiş ngs bile yapsan aminosentez yaptiriyorlar canim
hoşgeldin , keşke böyle şeyler yaşamasaydın hiç , h,ç birimiz yaşamasaydık tabiki. ilk tüp bebek deneyiminiz başarısız öncesinde düşük vs yaşamış mıydınız acaba? inşallah nisan ayındaki yumurtalar sağlıklı döllenir ve bu sefer kavuşursunuz bebeğinize. umutsuzluk hepimide var olan bi durum maalesef. ancak başımıza gelenleri arkamıza atıp yolumuza devam ediyoruz işte.. umarım güzel haberlerini yazarsın burayaUzun zamandır üye olmadan takip ediyordum bu konuyu. Ama artık burdayım, hepinize merhaba☺
Biz 4 yıldır evliyiz. Tüp bebekten başka çaremiz yok. Eşimde marker kromozom var ve embriyolara genetik test mecburi. Medicalpark bahçelievlerde tedavi görüyoruz. Geçen ay 4 embriyomuz vardı ama maalesef CGH den anomalili geldi hepsi: trizomi 15, 16, 17 ve 22.
Bir gün iyiysem diğer gün ağlıyorum. Hayatımı durdurdum tüp bebek için.
Şimdi herşeye yeniden başlayacağız nisan ayında. Küçük bi es verdik.
Böyle işte...
Geçmiş olsun canım lütfen umutsuzluğa kapılma evet zor bir yoldan geçiyoruz hepimiz maddi manevi çok yıpranıyoruz ama buna bile şükretmeliyiz çünkü herseye rağmen bir umudumuz var .Benim tanıdığım parası var ama doktorların hiç umut vermedigi evlat sahibi olamayacak ama yine de doktor doktor gezen kişiler var .Tamam bazen bende çok bunalıyorum sonra aklıma bu arkadaşım geliyor sükrediyorum halimeUzun zamandır üye olmadan takip ediyordum bu konuyu. Ama artık burdayım, hepinize merhaba☺
Biz 4 yıldır evliyiz. Tüp bebekten başka çaremiz yok. Eşimde marker kromozom var ve embriyolara genetik test mecburi. Medicalpark bahçelievlerde tedavi görüyoruz. Geçen ay 4 embriyomuz vardı ama maalesef CGH den anomalili geldi hepsi: trizomi 15, 16, 17 ve 22.
Böyle işte...
İnşallah. Hiç düşüğüm olmadı benim. Okudum aylarca buradaki mücadeleleri ağlaya ağlaya, çok zor.. bence yaşamayan anlayamaz. Ama burası umutta verdi bana tek sağlıklı embriyoyla şu anda bebeğini belleyenler de sevinidirdi beni. İnşallah herkesin yüzü güler.hoşgeldin , keşke böyle şeyler yaşamasaydın hiç , h,ç birimiz yaşamasaydık tabiki. ilk tüp bebek deneyiminiz başarısız öncesinde düşük vs yaşamış mıydınız acaba? inşallah nisan ayındaki yumurtalar sağlıklı döllenir ve bu sefer kavuşursunuz bebeğinize. umutsuzluk hepimide var olan bi durum maalesef. ancak başımıza gelenleri arkamıza atıp yolumuza devam ediyoruz işte.. umarım güzel haberlerini yazarsın buraya
Doğru söylüyosun. Sağlıklı embriyolar bulunana kadar deneyeceğiz biz. En azında küçücükte olsa bi umut var. Allah çaresizlik içinde evlat hasreti çekenlere yardım etsin.Geçmiş olsun canım lütfen umutsuzluğa kapılma evet zor bir yoldan geçiyoruz hepimiz maddi manevi çok yıpranıyoruz ama buna bile şükretmeliyiz çünkü herseye rağmen bir umudumuz var .Benim tanıdığım parası var ama doktorların hiç umut vermedigi evlat sahibi olamayacak ama yine de doktor doktor gezen kişiler var .Tamam bazen bende çok bunalıyorum sonra aklıma bu arkadaşım geliyor sükrediyorum halime
ben biraz gerilerden geliyorum kusura bakma canım... hayırlı olsun güzel haberlerini alalım inşallahCanim dondurulmus transferim yapildi az once. Dualarinizi eksik etmeyin.. iki tane transfer edildi insallah hu defa hersey yolunda gider. Cok tesekkur ederim simdiden hepinie :)
kiişiye göre değişiyor ama sanırım uzun protokolde daha fazla ymmurta alınıyor. bende iki tüp denemesinde de kısa protokol uygulandı uzuna senden gerek yok dediler.Pgt yapanlar hangi protokolle daha cok yumurta olustu?
hoşgeldin canım.. benim sağlıklı bir kızım var 6,5 yaşında, gerçi o da dengel translokasyonmuş sonradan öğrendik. ikinci çocuğu yapamayınca bir sürü şey geldi başımıza sırasıyla ne varsa yaşadık sanırımUzun zamandır üye olmadan takip ediyordum bu konuyu. Ama artık burdayım, hepinize merhaba☺
Böyle işte...
Amiin Rabbim hepimize yardım etsin. Evladınızı sağlıkla kucağınıza alın inşallah☺hoşgeldin canım.. benim sağlıklı bir kızım var 6,5 yaşında, gerçi o da dengel translokasyonmuş sonradan öğrendik. ikinci çocuğu yapamayınca bir sürü şey geldi başımıza sırasıyla ne varsa yaşadık sanırım... sürrekli para biriktirip bir tedavi yolunda gidiyorduk en son genetik konusunda takılı kaldık.
genetik yapılan tüp denememde 9 embriyodan, 7 tanesi 5.6. güne gittiler, sadece 1 sağlıklı geldi ve bana drların dediği %25 genetik anomalili bebeğin olur %75 sağlıklı olur, hani nerde oranlar istatistikler...
diyeceğim şu ki, her ay seçilen yumurtalar değişiyor, şimdi 4ü de sorunlu geldi hepsi öyle olacak değil, yeni denemende 2-3 sağlıklı da yakalayabilirsin.
ama bu işte embriyolog ve genetik laboratuvarının çok önemli olduğunu ilk başta anladım, embriyolog ve hastane seçimini drum yaptı Allah razı olsun kendiisinden ve embriyologdan, genetik laboratuvarıyla da bizzat gittik konuştuk bir çok yerden yanılma paylarını öğrendik.
Allah yardımcın olsun canım..
Haberine öyle mutlu oldum öyle sevindimki defalarca beğen e tıklamak istedim..:)))) O kadar sıkıntının ardından doğal gebelik ve maşallah iyi ilerliyor.Merhaba kizlar. Beni hatirlarsiniz cogunuz 1 19 dengeli translokasyon uzerine yasadigim 2 kurtaJim bir de kimyasal gebelik uzerine ben de bir Cogunuzun girdigi pgt yolunda gectim.18 e yakin yumurtadan (havuz)systemi ile saglikli gelen olmayinca gectigimiz yaz bir daha denedik.6 tane toplandi ve bir tane saglikli transfer edilmisti.Agustosta onun da tutunamamasi uzerine buradan sizlere umudumu yitirmedigimi ama bir sure bebek olayina ara verdigimi soylemistim.Bu hatirlatmamin ardindan sizlere umut olsun ve inancinizi yitirmeyin diye Mucize min haberini veriyorum.Spontan gebelik sonucu su anda 5 aylik hamileyim.Cvs yaptirdim ve bebis de benim gibi dengeli tasiyici cikti. çok sukur dun 5 .ay ayrintili tarama vardi.O da guzel sonuclandi.Biz simdiye kadar cinsiyetini ögrenmek istemedik ama dun erkek oldugunu da agzindan kacirdi doktor. Ben size illaki normal deneyin demiyorum .sadece iste her sey ortada.Allah buyuk O ne zaman ol derse oluyor.Umudunuzu yitirmeyin gunlerinizi kendinize zehretmeyin.Bizim durumumuz çözümsüz degil unutmayin. Tek ihtiyacimiz biraz nefes almak ve panige kapilmadan her seyi zamana.birakmak.Bu hikayem basladiginda 31 yasindayim. Simdi 34 yasindayim. 3 sene zordu ama yasamaya.devam ettim. Vazgecmedim hayattan..Lutfen sizler.de devam edin.Dualarinizi esirgemeyin.Sizler de.hep benim dualarimdasiniz..
Maşallah çok sevindim sizin adınıza. .Mucizeniz sizinle rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin,sizlere hayırlı evlat yapsın inşallah..:))aldılar neyse ki korktuğum gibi olmadı hiçbir şey hissetmedim ve küçük mucizemm artık dünyaya gözlerini açtı ve ilk ben ve eşim gördük çok uzattım kızlar sakın moralinizi bozmayın zamanı gelince oluyor bende çok üzülüyordum belkide anne olamayacam diye ama inanın zamanı gelinceolacaksınız bebis isteyen herkes için hergün duaediyorum doğum anında bile Allah'ım dileyen isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah hepiniz bu güzel duyguyu yaşarsınız.
Çok teşekkür ederim darısı başınıza sizler için hergün dua ediyorum .Allah'ım hepinize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.Maşallah çok sevindim sizin adınıza. .Mucizeniz sizinle rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin,sizlere hayırlı evlat yapsın inşallah..:))
Aminn inşallah..Teşekkür ederim..:))Çok teşekkür ederim darısı başınıza sizler için hergün dua ediyorum .Allah'ım hepinize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.
Biraz kafa dinle tabi sonra dört elle sarilicaksin biliyorum insallah da olucak tüm kalbimle istiyorum.Merhaba @calikusu2912 iyiyim aynı şekilde devam ediyorum.Şu an bebiş düşünmeye biraz ara verdik.Siteye daha az giriyorum.Sen yogunsundur şimdi Allah kolaylik versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?