- 25 Ocak 2016
- 317
- 440
- 53
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #45.661
Canim cok cok tesekkur ediyorum. Evet allahin izniyle bu vakte kadar gelebildik. Sen nasilsin?Herkese iyi geceler..
Sayfalari okuyorum hizlica ama ancak bu saatte yazabildim malesef..
Öncelikle yeni bir çok arkadaş katılmış herkes hosgelmis insallah emeklerinizin karşılığını alırsınız bunu tüm kalbimle diliyorum.
@Elifellam ,hoşgeldin hikayeni okudum ınan kaybına çok üzüldüm..ngs ile temiz gelen embriyolar bile dusukle sonuçlanmış..demek ki altta yatan başka bir durum var..ama sakin umudunu yitirme zamanı değilmiş sadece insallah sende meleğine kavusacaksin.
Vicdanazabi ,hayirli ugurlu olsun kucağına almak da nasip olsun insallah.
Ve birlikte yol aldığım arkadaşlarım,
drkumut canim hamile sayfa ni yap artık ayıp yaa yazilarinda duydugun heyecani mutlulugu burdan cok net hissediyorum senin adına ayrıca çok çok sevinmiştim, her okuduğumda da dua ediyorum inaniyorum devamı da gelecek.
@masal2010 ,masalın ve kiz kardesinin annesi..sona az kalmis..heyecanlar baslamistir tatli telaslar ohhh ne guzel...
hayat_gun canim nerelerdesin neler yapiyorsun merak tayin bir ses ver.
Maysa2011 canim sen bu kadar bilgiyle artık emin ve sağlam adımlarla ilerleyeceksin hamile haberini okuyacagiz bundan eminim.
@panikli ,@cemre y @hally @eastnbull miniklerle hayat nasil gidiyor varmi cildirmaya az kalan
deepliner canim sanırım dondurulmuş tedavin olucak di opu da yakında galiba..burdaki diğer arkadaslar gibi dualarim da sende varsın.bloğunu bir türlü okuyamadım ama okuyup hikaye mi yazicam insallah.
Hepinizi gerçekten de çok seviyorum kizkardeslerim gibisiniz.şimdilik iyi geceler hep takipteyim ve çoksizi.
Hayat nasilsin canim? Neler yapiyorsun?Tedaviye nezaman baslayacaksin?Aminn inşallah..Teşekkür ederim..:))
Deep, hayirli olsun transferin. Test gunun ne zaman. Bizleri haberdar et. Ins guzel haberler aliriz. Bi arkadasimin 4. Tup denemesinde ikizlere hamile oldunu ogrendim. Ins senden de guzel haberler aliriz.hoşgeldin , keşke böyle şeyler yaşamasaydın hiç , h,ç birimiz yaşamasaydık tabiki. ilk tüp bebek deneyiminiz başarısız öncesinde düşük vs yaşamış mıydınız acaba? inşallah nisan ayındaki yumurtalar sağlıklı döllenir ve bu sefer kavuşursunuz bebeğinize. umutsuzluk hepimide var olan bi durum maalesef. ancak başımıza gelenleri arkamıza atıp yolumuza devam ediyoruz işte.. umarım güzel haberlerini yazarsın buraya
Masal, bayadir giremiyorum ben. Nasil geciyor hamilelik. Masllah 29. Hftayi girmussun. Heyecanli misin? Ben birden bire agirlasmaya basladim. Elim ayagim hatta burnum bile sisti inanirmisin?kiişiye göre değişiyor ama sanırım uzun protokolde daha fazla ymmurta alınıyor. bende iki tüp denemesinde de kısa protokol uygulandı uzuna senden gerek yok dediler.
ne kadar çok sevindm gözlerim dolu dolu oldu anlatamam. allah hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.. böyle güzel umut hikayeleri hepimize moral oluyor.. iyi ki yazdın. bebişine ve kendine dikkat et dularını eksik etme bizlerden:)Merhaba kizlar. Beni hatirlarsiniz cogunuz 1 19 dengeli translokasyon uzerine yasadigim 2 kurtaJim bir de kimyasal gebelik uzerine ben de bir Cogunuzun girdigi pgt yolunda gectim.18 e yakin yumurtadan (havuz)systemi ile saglikli gelen olmayinca gectigimiz yaz bir daha denedik.6 tane toplandi ve bir tane saglikli transfer edilmisti.Agustosta onun da tutunamamasi uzerine buradan sizlere umudumu yitirmedigimi ama bir sure bebek olayina ara verdigimi soylemistim.Bu hatirlatmamin ardindan sizlere umut olsun ve inancinizi yitirmeyin diye Mucize min haberini veriyorum.Spontan gebelik sonucu su anda 5 aylik hamileyim.Cvs yaptirdim ve bebis de benim gibi dengeli tasiyici cikti. çok sukur dun 5 .ay ayrintili tarama vardi.O da guzel sonuclandi.Biz simdiye kadar cinsiyetini ögrenmek istemedik ama dun erkek oldugunu da agzindan kacirdi doktor. Ben size illaki normal deneyin demiyorum .sadece iste her sey ortada.Allah buyuk O ne zaman ol derse oluyor.Umudunuzu yitirmeyin gunlerinizi kendinize zehretmeyin.Bizim durumumuz çözümsüz degil unutmayin. Tek ihtiyacimiz biraz nefes almak ve panige kapilmadan her seyi zamana.birakmak.Bu hikayem basladiginda 31 yasindayim. Simdi 34 yasindayim. 3 sene zordu ama yasamaya.devam ettim. Vazgecmedim hayattan..Lutfen sizler.de devam edin.Dualarinizi esirgemeyin.Sizler de.hep benim dualarimdasiniz..
canım :) çok mutlu oldum yazmana :) senin rumuzu görünce beni teselli ettiğin geliyor aklıma ...umarım sende de herşey yolundadır. ben 16 haftalık oldum artık yavaş yavaş ilerliyoruz allahın izniyle.....şu gebelik takviminin bilmiyom nasıl yapıldığını o yüzden yapamadım doğurasıya becerebilirim inşallah :)Herkese iyi geceler..
Sayfalari okuyorum hizlica ama ancak bu saatte yazabildim malesef..
Öncelikle yeni bir çok arkadaş katılmış herkes hosgelmis insallah emeklerinizin karşılığını alırsınız bunu tüm kalbimle diliyorum.
@Elifellam ,hoşgeldin hikayeni okudum ınan kaybına çok üzüldüm..ngs ile temiz gelen embriyolar bile dusukle sonuçlanmış..demek ki altta yatan başka bir durum var..ama sakin umudunu yitirme zamanı değilmiş sadece insallah sende meleğine kavusacaksin.
Vicdanazabi ,hayirli ugurlu olsun kucağına almak da nasip olsun insallah.
Ve birlikte yol aldığım arkadaşlarım,
drkumut canim hamile sayfa ni yap artık ayıp yaa yazilarinda duydugun heyecani mutlulugu burdan cok net hissediyorum senin adına ayrıca çok çok sevinmiştim, her okuduğumda da dua ediyorum inaniyorum devamı da gelecek.
@masal2010 ,masalın ve kiz kardesinin annesi..sona az kalmis..heyecanlar baslamistir tatli telaslar ohhh ne guzel...
hayat_gun canim nerelerdesin neler yapiyorsun merak tayin bir ses ver.
Maysa2011 canim sen bu kadar bilgiyle artık emin ve sağlam adımlarla ilerleyeceksin hamile haberini okuyacagiz bundan eminim.
@panikli ,@cemre y @hally @eastnbull miniklerle hayat nasil gidiyor varmi cildirmaya az kalan
deepliner canim sanırım dondurulmuş tedavin olucak di opu da yakında galiba..burdaki diğer arkadaslar gibi dualarim da sende varsın.bloğunu bir türlü okuyamadım ama okuyup hikaye mi yazicam insallah.
Hepinizi gerçekten de çok seviyorum kizkardeslerim gibisiniz.şimdilik iyi geceler hep takipteyim ve çoksizi.
ahhhhh canım ..... bende bunu çok düşünmüştüm benimde tüp bebeğe başladığımda ilk hla uyumlu gelen embriyo taşıyıcıydı günlerce düşündük ama onun dünyaya gelmesine bağlı bi oğlum vardı...neyse transfer ettirdik ve tutmadıMasal, bayadir giremiyorum ben. Nasil geciyor hamilelik. Masllah 29. Hftayi girmussun. Heyecanli misin? Ben birden bire agirlasmaya basladim. Elim ayagim hatta burnum bile sisti inanirmisin?
Bide sana birsey soracagim senin simdiki gebeligin yani transfer etttigin embryo senin gibi tasiyici mi yoksa tamamen saglikli mi? Benm dondirucuda kalan embryolarim vardi biliyorsun. Onlari ngs ye
Yolladik vebir tane saglikli ama tasiyici geldi
Biliyormusun. Ve de cinsiyeti kiz. Bilemiyirum tabi cok erken ama transfer etmek istersem ilerde ve olursa eger benm gibi skinti cekecek evlenince. Sonucta kiz. Benm bole oldumu bile bile neden dunyaya getirdiniz dermi acab? Haksizlik mi etmis oluruz? Sana sormak istedim
canım hayırlı uğurlu olsun inşallah pozitfi görüceğiz Allahın izniyle takipteyim dualarım seninleCanim allah razi olsun. Aylardir bekledigim gun geldi insallah bu defa hersey yolunda gider. Ne heyecan ne bisey .. bu defa cok tuhafim. Dualarinizi bekliyorum
canım amniyo herkese öneriliyor banada önerildi... aöa yaptırmak konusunda çok ısrarcı olmuyorlar genelde pgt sonucu %99 zaten bu çok yüksek bi oran benceArkadaslar pgt yonteminin genetik hastaliklarda basari sansi yuzde kac genetikcileriniz ne diyo bu konu ben pgt ile hamileligi dusunuyorum ama genetikci yine amniyosentez yapilacak dedi bana hamile kalirsam
hepimiz seni çok iyi anlıyoruz...çünki hepimiz aynı yollarda yürüdük o çaresizliği defalarca bende yaşadım...her ay farklı oluyor bi ay hiç transfere uygun bulamazken bi ay 3/2 si sağlıklı olabiliyor o yüzden üzülme tevekkül et du et inanUzun zamandır üye olmadan takip ediyordum bu konuyu. Ama artık burdayım, hepinize merhaba☺
Biz 4 yıldır evliyiz. Tüp bebekten başka çaremiz yok. Eşimde marker kromozom var ve embriyolara genetik test mecburi. Medicalpark bahçelievlerde tedavi görüyoruz. Geçen ay 4 embriyomuz vardı ama maalesef CGH den anomalili geldi hepsi: trizomi 15, 16, 17 ve 22.
Bir gün iyiysem diğer gün ağlıyorum. Hayatımı durdurdum tüp bebek için.
Şimdi herşeye yeniden başlayacağız nisan ayında. Küçük bi es verdik.
Böyle işte...
Çok sevindim Rabbim kucağına almayi da nasip etsinMerhaba kizlar. Beni hatirlarsiniz cogunuz 1 19 dengeli translokasyon uzerine yasadigim 2 kurtaJim bir de kimyasal gebelik uzerine ben de bir Cogunuzun girdigi pgt yolunda gectim.18 e yakin yumurtadan (havuz)systemi ile saglikli gelen olmayinca gectigimiz yaz bir daha denedik.6 tane toplandi ve bir tane saglikli transfer edilmisti.Agustosta onun da tutunamamasi uzerine buradan sizlere umudumu yitirmedigimi ama bir sure bebek olayina ara verdigimi soylemistim.Bu hatirlatmamin ardindan sizlere umut olsun ve inancinizi yitirmeyin diye Mucize min haberini veriyorum.Spontan gebelik sonucu su anda 5 aylik hamileyim.Cvs yaptirdim ve bebis de benim gibi dengeli tasiyici cikti. çok sukur dun 5 .ay ayrintili tarama vardi.O da guzel sonuclandi.Biz simdiye kadar cinsiyetini ögrenmek istemedik ama dun erkek oldugunu da agzindan kacirdi doktor. Ben size illaki normal deneyin demiyorum .sadece iste her sey ortada.Allah buyuk O ne zaman ol derse oluyor.Umudunuzu yitirmeyin gunlerinizi kendinize zehretmeyin.Bizim durumumuz çözümsüz degil unutmayin. Tek ihtiyacimiz biraz nefes almak ve panige kapilmadan her seyi zamana.birakmak.Bu hikayem basladiginda 31 yasindayim. Simdi 34 yasindayim. 3 sene zordu ama yasamaya.devam ettim. Vazgecmedim hayattan..Lutfen sizler.de devam edin.Dualarinizi esirgemeyin.Sizler de.hep benim dualarimdasiniz..
Yaso canim sen sonucmu bekliyirsun?Çok sevindim Rabbim kucağına almayi da nasip etsin
Benim sonuç geldi 4 tane de 1 tane geldi 23 martta transferim olacak onu bekliyorum tabi ne olur ne olmaz diye 3 tane daha gönderdik onun sonucu da bir kaç gün içinde belli olacak inşallah sağlıklı gelen olursa dondurucazYaso canim sen sonucmu bekliyirsun?
Mrh canm iyiyim tedaviye yazın başlayabiliriz ama kesin bişey yok.Hayırlısı olur inşallah.Sen nasılsın bebiş nasıl? Allah sağ salim kucağına versin inşallah..Hayat nasilsin canim? Neler yapiyorsun?Tedaviye nezaman baslayacaksin?
Cok iyi yapmissin canim merkezin bu konuda cok iyi yaa sizide dusunerek tek tek yolluyo ngs yeBenim sonuç geldi 4 tane de 1 tane geldi 23 martta transferim olacak onu bekliyorum tabi ne olur ne olmaz diye 3 tane daha gönderdik onun sonucu da bir kaç gün içinde belli olacak inşallah sağlıklı gelen olursa dondurucaz
slm canım , sagol hayırlısıyla inşallah...Mara bayadir gozukmuyodun canim insallh sonuna kadar sizinle kalir saglikla kuvagina alirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?