Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Canim cok cok tesekkur ediyorum. Evet allahin izniyle bu vakte kadar gelebildik. Sen nasilsin?

Deep, hayirli olsun transferin. Test gunun ne zaman. Bizleri haberdar et. Ins guzel haberler aliriz. Bi arkadasimin 4. Tup denemesinde ikizlere hamile oldunu ogrendim. Ins senden de guzel haberler aliriz.

kiişiye göre değişiyor ama sanırım uzun protokolde daha fazla ymmurta alınıyor. bende iki tüp denemesinde de kısa protokol uygulandı uzuna senden gerek yok dediler.
Masal, bayadir giremiyorum ben. Nasil geciyor hamilelik. Masllah 29. Hftayi girmussun. Heyecanli misin? Ben birden bire agirlasmaya basladim. Elim ayagim hatta burnum bile sisti inanirmisin?
Bide sana birsey soracagim senin simdiki gebeligin yani transfer etttigin embryo senin gibi tasiyici mi yoksa tamamen saglikli mi? Benm dondirucuda kalan embryolarim vardi biliyorsun. Onlari ngs ye
Yolladik vebir tane saglikli ama tasiyici geldi
Biliyormusun. Ve de cinsiyeti kiz. Bilemiyirum tabi cok erken ama transfer etmek istersem ilerde ve olursa eger benm gibi skinti cekecek evlenince. Sonucta kiz. Benm bole oldumu bile bile neden dunyaya getirdiniz dermi acab? Haksizlik mi etmis oluruz? Sana sormak istedim

ne kadar çok sevindm gözlerim dolu dolu oldu anlatamam. allah hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.. böyle güzel umut hikayeleri hepimize moral oluyor.. iyi ki yazdın. bebişine ve kendine dikkat et dularını eksik etme bizlerden:)

canım :) çok mutlu oldum yazmana :) senin rumuzu görünce beni teselli ettiğin geliyor aklıma ...umarım sende de herşey yolundadır. ben 16 haftalık oldum artık yavaş yavaş ilerliyoruz allahın izniyle.....şu gebelik takviminin bilmiyom nasıl yapıldığını o yüzden yapamadım doğurasıya becerebilirim inşallah :)

ahhhhh canım ..... bende bunu çok düşünmüştüm benimde tüp bebeğe başladığımda ilk hla uyumlu gelen embriyo taşıyıcıydı günlerce düşündük ama onun dünyaya gelmesine bağlı bi oğlum vardı...neyse transfer ettirdik ve tutmadı
şuan ki gebelik oluşturan embriyoda taşıyıcı...budefa hç düşünmedim...amacım sadece çocuk sahibi olmak olsaydı da taşıyıcı koydururdum çünki 15-20 yıl sonra kimbilir neler değişir tıp nerelere gelir.hem şuan genlerinde hastalık taşımaya insan varmı herkesin bi aktardığı hastalık var ve tüp bebek taşıyıcılar en azından bilecek ve ona göre önlemini alacak....

Canim allah razi olsun. Aylardir bekledigim gun geldi insallah bu defa hersey yolunda gider. Ne heyecan ne bisey .. bu defa cok tuhafim. Dualarinizi bekliyorum
canım hayırlı uğurlu olsun inşallah pozitfi görüceğiz Allahın izniyle takipteyim dualarım seninle

Arkadaslar pgt yonteminin genetik hastaliklarda basari sansi yuzde kac genetikcileriniz ne diyo bu konu ben pgt ile hamileligi dusunuyorum ama genetikci yine amniyosentez yapilacak dedi bana hamile kalirsam
canım amniyo herkese öneriliyor banada önerildi... aöa yaptırmak konusunda çok ısrarcı olmuyorlar genelde pgt sonucu %99 zaten bu çok yüksek bi oran bence

hepimiz seni çok iyi anlıyoruz...çünki hepimiz aynı yollarda yürüdük o çaresizliği defalarca bende yaşadım...her ay farklı oluyor bi ay hiç transfere uygun bulamazken bi ay 3/2 si sağlıklı olabiliyor o yüzden üzülme tevekkül et du et inan
heşey yolunda gider inşallah

Çok sevindim Rabbim kucağına almayi da nasip etsin

Selam kizlar ben de dondurulmus transfer bekliyorum adetin kacinci gunu oluyo? Erkenden gun veriyolar mi boyle

Benim sonuç geldi 4 tane de 1 tane geldi 23 martta transferim olacak onu bekliyorum tabi ne olur ne olmaz diye 3 tane daha gönderdik onun sonucu da bir kaç gün içinde belli olacak inşallah sağlıklı gelen olursa dondurucaz
Cok iyi yapmissin canim merkezin bu konuda cok iyi yaa sizide dusunerek tek tek yolluyo ngs ye

Slm kızlar uzun zaman oldu .Yeni gelenlerde olmuş ,merkez soranlarda olmuş .Herkese Allah şifalar versin.
Ben doğal yolla hamile kaldığım halde bebek sahibi olamadım.Sonunda Volkan hocayla tanıştık ve bazı genetik testler yapıldı.Embriyo oluşturup saglıklı olan tespit edilip transfer edilecekti.Ama olmadımı olmuoyr embriyolar oluşamadı.
Dün bir kez daha yumurta topplama işlemi yapııldı 4 taneden 1 tane alındı.Ve beklemediğimiz bir haberki Aysun Hanım (Volkan Beyin eşi-GENART) bugün elektro şokla döllenmenin gerçekleştiğini s öyledi.
Tabi daha süreç var. Gelişim tamamlanır ve testlerdeed saglıklı çıkarsa 1 de 1 bizim için mucize olacaktır.
Allah bir ümit verdi kalbimize, hayırlısı olsun bakalım.
Merkez soranlara istinaden yazıyorum .Ben istanbuldayım takiplerim LİV de Deniz hanımla oldu,çatlatma iğnesinden hemen sorna ankaraya GENART a geçtim .

Mara bayadir gozukmuyodun canim insallh sonuna kadar sizinle kalir saglikla kuvagina alirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…