Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Senin baştan beri elektro sokla dollenme olmuyormuydu ilkkezmi boyle denendi canim...

Merhaba Pgt46 canım bugün nette tüp bebekle ilgili bilgi veren videoları izliyordum akraba evliliği yapanlar için yapılan bir test varmış adı recombine testiymis bi araştır bakalım ben ayrıntısını bilmiyorum

C
Benim sonuç geldi 4 tane de 1 tane geldi 23 martta transferim olacak onu bekliyorum tabi ne olur ne olmaz diye 3 tane daha gönderdik onun sonucu da bir kaç gün içinde belli olacak inşallah sağlıklı gelen olursa dondurucaz
Caanim transfer gunu ne zaman belli oluyo

C

Caanim transfer gunu ne zaman belli oluyo
Benim embriyo ngs ye gitti sonuç gelince reglin 2.günü gel dediler gittim 15 günlük ilaç verdiler rahimin kalınlasması içindir ilaç bitince tekrar gidicem ve muayene ve kan testi vericem hormonumara bakılacak mış bi aksilik olmazsa 23 Mart dediler bende süreç böyle gelişiyor tabii kişiye göre değişir mi bilmiyorum

Yani adetin 17. Gunu oluyo. Benim de genetige gitti ama kist olustu dogum kontrol hapi kullaniyorum onu bekliyorum cok zor geliyo beklemek

I imdesire niye yazmiyosun tahlil sonucu ciktimi neden ???
Çıktı canım. Anca gidebildik. Sonuç yine bir sebep yok. Olabilşrmiş boyle. Muhtemelen bebekte başka sıkıntı olabilirmiş. İnan hiç ayağım gitmedi doktora. O yuzden geç yazdım. Bu cumartesi de tup bebeği yapan doktorumla goruşucez. Çağırmıştı bi gelin goruşelim diye.

Merhaba D dilbil normal denemee bilinçli mi karar verdiniz? Yoksa yanlışlıkla mı? Normale cesaret edip karar vermek çok zor. Senin şansın iyi gitmiş. Amniyosentez de yapılacak mı ayrıca?
Allah tamamına erdirsin inşallah.

Yani bebekte bi sıknti yokmus ozamn olsa zaten testte ciakardi insallh hakkina hayirlisi olsun canim

Yazmazmiyim canim..fırsatını bulunca giriyorum..bende Cok seviniyorum herseyin yolunda olduğuna ohh 4 aylik olmuş bile..çok sukur sancılı zamanlar azaldı önümüz yaz artık insallah biraz da keyfini yasayabiliriz.inanirmisin bazen gözlerine uzun uzunu bakıp sen gerçekten benim misin bu bir rüya değil dimi diyorum , bakıp bakıp gülüyor...senin doğumunu da minik bebeğinin haberlerini de burdan okuyacağız insallah.
Takvim için,kişisel bilgilere bir ordan aşağıya doğru in tahmini doğum tarihini istiyor yada en son regl tarihini.oraya bilgiyi yazdıktan sonra kaydedince takvimin olusuyor.hadi insallah..opuyorum canim seni.

Gunaydin kizlar, gecen ay 3 emb.ngs gondermisti. 1tanesi sagliklo gelmisti. Daha sonradan kalan son emb.gonderelim dedi dokturum azonce aradilar sagliksizmis sonuc olarak 4 taneden 1 tanesi saglikli. Morelim bozuldu 1 taneyle gebelik sansim azalmismi oluyor kizlar.

Niye azalsinki sonucta en gelismis yontemle incelendi ve saglikli geldi hic oyle dusunme burda bi emriyo gonderip onun saglikli gelmesiyle ikiz olan anne bile vardi yani yeterki vakit saat dolsun canimm

Niye azalsinki sonucta en gelismis yontemle incelendi ve saglikli geldi hic oyle dusunme burda bi emriyo gonderip onun saglikli gelmesiyle ikiz olan anne bile vardi yani yeterki vakit saat dolsun canimm
Gercektemi cok mutlu.oldum. bu beni. 3.denemem olucak kismet olursa. Oncekilerde hep 2tane transfer edilmisti simdi 1 tane olucak tuhaf hissettim asli da senin soyledigin mantikli sonucta en sagliklisi elimizde. Ama iste sende biliyosunki bu donemde duygularimiz dusuncelerimiz alt ust oluyor

Merhaba arkadaslar ben yeni uyeyim.bize pgt ile tup bebek uygulanicak.tabi bende normal yollardan hamile kalabiliyorum ama genetigimizde kas hastaligi tasiciligi cikti.bundan evvel 2 yasinda bir kuzumu kaybettim.bundan yola cikarak genetik test falan derken sonuc bu oldu.yavrumun acisi hale yuregimi kor gibi yakiyo ama bunun ilacinin bi bebek olcagini dusunuyorum pgt ile tup bebek nerde yaptiriyosunuz.fiyat nedir.bunla ilgili bilgisi olanlar yardimci olabilirmi

Ben mayis da anatolia da baslyacagiz bizde genetik hastalik varmis iki bebegimi kaybedince ogrendik oyleki artik bana saplanti oldu

Senin baştan beri elektro sokla dollenme olmuyormuydu ilkkezmi boyle denendi canim...

bilmiyorumki neler oldugunu ,zaten o süreçte bir garip oluyorum.
kısmet bakalım ,az önce embrionun 3 hücre oldugunu ve canlılıgı sürerse inşallah yarın volkan hocaya biopsi için emanet edilecegi bilgisi geldi.
hayırlısı inşallah .1 yumurta sadece ve biopsi de temiz çıkarsa inanılmaz bişi olacak .dua edin banada.

Insallah temiz cikar hayirlisiyla. Arkadaslar ben bilgi istedim ama kimseden ses yok.bi yardici olsaniz.bilgilerinizle.fiyat konsundada sürec konusundada.daha yeniyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…