- 11 Şubat 2013
- 1.684
- 1.615
- 158
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #45.701
benim şuan göbüşümdeki minnak 7 tane içinden tek sağlam gelen... ve gene içlerindeki en kalitesiz embriyo :) yeterki Rabbim ol desin..Gunaydin kizlar, gecen ay 3 emb.ngs gondermisti. 1tanesi sagliklo gelmisti. Daha sonradan kalan son emb.gonderelim dedi dokturum azonce aradilar sagliksizmis sonuc olarak 4 taneden 1 tanesi saglikli. Morelim bozuldu 1 taneyle gebelik sansim azalmismi oluyor kizlar.
Livde yapıldı, genetikçi ise Genetix laboratuvarını kullanmıştıkora neresi ben bilmiyorum.banada suan bahceci sicak geliyo ama nasil olur biter bilmiyorum kafam karmakarisik.
Gercektenmirabbim devami i getirsin saglikla kucagina almayo nasip etsin insallahhhh ben gecmis yazilari okuyamadim oyuzden kimin ne yasadigini bilemiyorum cok guzel visey ya gercekten kwndimmis gibi mutlu oldumbenim şuan göbüşümdeki minnak 7 tane içinden tek sağlam gelen... ve gene içlerindeki en kalitesiz embriyo :) yeterki Rabbim ol desin..
ben ona hep güvenmiştim, sende lütfen güven...
Canım başın sağolsun acını düşünmek bile istemiyorum çok zorMerhaba arkadaslar ben yeni uyeyim.bize pgt ile tup bebek uygulanicak.tabi bende normal yollardan hamile kalabiliyorum ama genetigimizde kas hastaligi tasiciligi cikti.bundan evvel 2 yasinda bir kuzumu kaybettim.bundan yola cikarak genetik test falan derken sonuc bu oldu.yavrumun acisi hale yuregimi kor gibi yakiyo ama bunun ilacinin bi bebek olcagini dusunuyorum pgt ile tup bebek nerde yaptiriyosunuz.fiyat nedir.bunla ilgili bilgisi olanlar yardimci olabilirmi
Sagol.canim memnun kaldinmi toplam ucret nekadar odedin.suan sonuc ney peki cok sordum ama cok karisigim cunkuCanım başın sağolsun acını düşünmek bile istemiyorum çok zorİnşallah bundan Sonra olacak sağlıklı yavrularınla acını biraz olsun hafifletebilirsin.ben Şişli Memorialda yaptırdım pgt.embriyo başına 295 dolardı.
Seni asla korkutmak istemem ama ben varım. Ben dort duşukten sonra tup bebekte cgh yaptırdık. Altı embriyodan iki tanesi sağlıklı geldi.bizim de genetikler temiz.ama herkesde boyle olacak diye bişey yok. Ben dort duşukte de hiç kalp atışı gormedim. Cgh de kalp atışı gorduk fakat yedinci haftada durdu kalbi. Senin durumun farklı. Allah yardımcın olsun.46 gun once kurtaj oldum. Uç ay sonra tekrar deniycez.Merhabalar ben 27 yaşındayım. 2 kere tüp bebek denedik kimyasal gebelik oldu. benim cikolata kistim oldugu icin dogal yoldan hamile kalamiyorum baska sorun yok.esimle genetik testlerimiz temiz cikti. doktor 3. deneme icin cgh önerdi. biraz korkuyorum. ya cgh de hic sağlıklı embriyom cikmazsa diye... böyle bi durum yaşayan var mi?
cok gecmis olsun... cok üzüldüm. Rabbim tez zamanda saglikli gebelik nasip etsin. benim düşük degilde 3 kimyasal gebelik var, ikisi tüp bebekle biri doğal yoldan. doktor 2 neden olabilir dedi ya rahimde goremedigimiz bi sorun var ya da embriyolarin genetiginde. insallah saglikli embriyolarim cikar ve artik saglikli gebelik olur. yoksa umutlarimiz iyice azalacak.Seni asla korkutmak istemem ama ben varım. Ben dort duşukten sonra tup bebekte cgh yaptırdık. Altı embriyodan iki tanesi sağlıklı geldi.bizim de genetikler temiz.ama herkesde boyle olacak diye bişey yok. Ben dort duşukte de hiç kalp atışı gormedim. Cgh de kalp atışı gorduk fakat yedinci haftada durdu kalbi. Senin durumun farklı. Allah yardımcın olsun.46 gun once kurtaj oldum. Uç ay sonra tekrar deniycez.
Ankara daora neresi ben bilmiyorum.banada suan bahceci sicak geliyo ama nasil olur biter bilmiyorum kafam karmakarisik.
Ben Bahçeci de tedavi görüyorum tüp bebek için 6750 ,ilaçlar şu ana kadar 1500 ,ngs ise embriyo başına 350 $ ben 7 tane embriyom gönderdim araştırmaya şu ana kadar toplam 18000 harcadım transferi bekliyorumInsallah temiz cikar hayirlisiyla. Arkadaslar ben bilgi istedim ama kimseden ses yok.bi yardici olsaniz.bilgilerinizle.fiyat konsundada sürec konusundada.daha yeniyim.
bende bahceci umutta yaptiricam insallah. benim cgh olacak. ngs nedir?Ben Bahçeci de tedavi görüyorum tüp bebek için 6750 ,ilaçlar şu ana kadar 1500 ,ngs ise embriyo başına 350 $ ben 7 tane embriyom gönderdim araştırmaya şu ana kadar toplam 18000 harcadım transferi bekliyorum
Canım ne eşim ne de ben sigara falan hiçbir kotu alışkanlığımız yok. Çok doğal beslenirim. Ben 38 eşim 40 yaşında ama ilk duşukte 33 yaşımdaydım. İlk dordu doğal yoldan hamile kalmıştım. Hiç kalp atımı olmadı ama hiçbiri incelenemedi. İncelense de yaptıracağımız yine cgh idi. Yaptırdık ilk defa kalp atımını gorduk. Ama olmadı işte. Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin. Bizde yapılmadık test kalmadı hiçbir sorun yok. Dollenme hatası olabiliyormuş. Bizim de hep boyle oluyo galiba. Tek umudum bir sonraki tedavim.cok gecmis olsun... cok üzüldüm. Rabbim tez zamanda saglikli gebelik nasip etsin. benim düşük degilde 3 kimyasal gebelik var, ikisi tüp bebekle biri doğal yoldan. doktor 2 neden olabilir dedi ya rahimde goremedigimiz bi sorun var ya da embriyolarin genetiginde. insallah saglikli embriyolarim cikar ve artik saglikli gebelik olur. yoksa umutlarimiz iyice azalacak.
senin ve esinin yaşın kac? sigara filan kullaniyor musunuz?
acaba embriyolarin genetigi neden bozluyor
kiyamam yaa ne kadar zor. kac sene ugrasmissin.. ne entersan dimi kari koca saglikli ama yumurtası ve spermi saglikli embriyo üretemiyorCanım ne eşim ne de ben sigara falan hiçbir kotu alışkanlığımız yok. Çok doğal beslenirim. Ben 38 eşim 40 yaşında ama ilk duşukte 33 yaşımdaydım. İlk dordu doğal yoldan hamile kalmıştım. Hiç kalp atımı olmadı ama hiçbiri incelenemedi. İncelense de yaptıracağımız yine cgh idi. Yaptırdık ilk defa kalp atımını gorduk. Ama olmadı işte. Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin. Bizde yapılmadık test kalmadı hiçbir sorun yok. Dollenme hatası olabiliyormuş. Bizim de hep boyle oluyo galiba. Tek umudum bir sonraki tedavim.
Tek umudumuz bir mucize olması.. Allah buyuk...kiyamam yaa ne kadar zor. kac sene ugrasmissin.. ne entersan dimi kari koca saglikli ama yumurtası ve spermi saglikli embriyo üretemiyorRabbim daha fazla ugrastirmaz insallah.
bende bahceci umutta yaptiricam insallah. benim cgh olacak. ngs nedir?
Cgh nin daha gelişmiş şekli en son teknolojibende bahceci umutta yaptiricam insallah. benim cgh olacak. ngs nedir?
Çok sağolasın canım düşünüp cevap yazdığınız için araştırayım bakıyım birMerhaba Pgt46 canım bugün nette tüp bebekle ilgili bilgi veren videoları izliyordum akraba evliliği yapanlar için yapılan bir test varmış adı recombine testiymis bi araştır bakalım ben ayrıntısını bilmiyorum
Masllah calikusu, cok sevindim. Darisi hepimizin basina olsunÇok sukur bende kizim da iyiyiz..insallah kucaginiza aldığınız gunu de göreceğiz...darisi tüm bekleyenlerin başına olsun insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?