Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

benim şuan göbüşümdeki minnak 7 tane içinden tek sağlam gelen... ve gene içlerindeki en kalitesiz embriyo :) yeterki Rabbim ol desin..

ben ona hep güvenmiştim, sende lütfen güven...

benim şuan göbüşümdeki minnak 7 tane içinden tek sağlam gelen... ve gene içlerindeki en kalitesiz embriyo :) yeterki Rabbim ol desin..

ben ona hep güvenmiştim, sende lütfen güven...
Gercektenmirabbim devami i getirsin saglikla kucagina almayo nasip etsin insallahhhh ben gecmis yazilari okuyamadim oyuzden kimin ne yasadigini bilemiyorum cok guzel visey ya gercekten kwndimmis gibi mutlu oldum

Canım başın sağolsun acını düşünmek bile istemiyorum çok zor İnşallah bundan Sonra olacak sağlıklı yavrularınla acını biraz olsun hafifletebilirsin.ben Şişli Memorialda yaptırdım pgt.embriyo başına 295 dolardı.

Kızlar merhaba benim Memorialda 13 yumurtam toplandı 7 si döllendi ve 3 tane 5.gün blastosist embriyo pgt ye gitti.size sorum şu olacak pgt den olumsuz dönüş olursa Eğer nasıl bir yol izliyorlar başına gelen var mı acaba?

Sagol.canim memnun kaldinmi toplam ucret nekadar odedin.suan sonuc ney peki cok sordum ama cok karisigim cunku

Merhabalar ben 27 yaşındayım. 2 kere tüp bebek denedik kimyasal gebelik oldu. benim cikolata kistim oldugu icin dogal yoldan hamile kalamiyorum baska sorun yok.esimle genetik testlerimiz temiz cikti. doktor 3. deneme icin cgh önerdi. biraz korkuyorum. ya cgh de hic sağlıklı embriyom cikmazsa diye... böyle bi durum yaşayan var mi?

Seni asla korkutmak istemem ama ben varım. Ben dort duşukten sonra tup bebekte cgh yaptırdık. Altı embriyodan iki tanesi sağlıklı geldi.bizim de genetikler temiz.ama herkesde boyle olacak diye bişey yok. Ben dort duşukte de hiç kalp atışı gormedim. Cgh de kalp atışı gorduk fakat yedinci haftada durdu kalbi. Senin durumun farklı. Allah yardımcın olsun.46 gun once kurtaj oldum. Uç ay sonra tekrar deniycez.

cok gecmis olsun... cok üzüldüm. Rabbim tez zamanda saglikli gebelik nasip etsin. benim düşük degilde 3 kimyasal gebelik var, ikisi tüp bebekle biri doğal yoldan. doktor 2 neden olabilir dedi ya rahimde goremedigimiz bi sorun var ya da embriyolarin genetiginde. insallah saglikli embriyolarim cikar ve artik saglikli gebelik olur. yoksa umutlarimiz iyice azalacak.

senin ve esinin yaşın kac? sigara filan kullaniyor musunuz?

acaba embriyolarin genetigi neden bozluyor

Insallah temiz cikar hayirlisiyla. Arkadaslar ben bilgi istedim ama kimseden ses yok.bi yardici olsaniz.bilgilerinizle.fiyat konsundada sürec konusundada.daha yeniyim.
Ben Bahçeci de tedavi görüyorum tüp bebek için 6750 ,ilaçlar şu ana kadar 1500 ,ngs ise embriyo başına 350 $ ben 7 tane embriyom gönderdim araştırmaya şu ana kadar toplam 18000 harcadım transferi bekliyorum

Ben Bahçeci de tedavi görüyorum tüp bebek için 6750 ,ilaçlar şu ana kadar 1500 ,ngs ise embriyo başına 350 $ ben 7 tane embriyom gönderdim araştırmaya şu ana kadar toplam 18000 harcadım transferi bekliyorum
bende bahceci umutta yaptiricam insallah. benim cgh olacak. ngs nedir?

Canım ne eşim ne de ben sigara falan hiçbir kotu alışkanlığımız yok. Çok doğal beslenirim. Ben 38 eşim 40 yaşında ama ilk duşukte 33 yaşımdaydım. İlk dordu doğal yoldan hamile kalmıştım. Hiç kalp atımı olmadı ama hiçbiri incelenemedi. İncelense de yaptıracağımız yine cgh idi. Yaptırdık ilk defa kalp atımını gorduk. Ama olmadı işte. Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin. Bizde yapılmadık test kalmadı hiçbir sorun yok. Dollenme hatası olabiliyormuş. Bizim de hep boyle oluyo galiba. Tek umudum bir sonraki tedavim.

kiyamam yaa ne kadar zor. kac sene ugrasmissin.. ne entersan dimi kari koca saglikli ama yumurtası ve spermi saglikli embriyo üretemiyor Rabbim daha fazla ugrastirmaz insallah.

Herkese selam drkumut canımm yolu yarıladın sayılır Allah'ın izniyle az kaldı evladına kavuşmaya Rabbim tamamına erdirsin sağlıcakla evladını kucağına alırsın inşallah..
masal2010 Vicdanazabi arkadaşlarım aynı güzel dileklerim sizlerede ve bu zorlu yolda mücadele veren nekadar arkadaşımız varsa Rabbim hepsine sağlıkla sihatle evlatlarını kucağına almayı nasip etsin inşallah.. deepliner tedavin hayırlı olsun busefer herşey yolunda gidecek Allah'ın izniyle seninde müjdeli haberlerini buradan alacağız inşallah.. @hayatgun canım çok bekledin çok acı cektin Rabbim bu bekleyişin sabrın sonunda sanada mucizeni gönderecek bütün kalbimle inanıyorum.. ismini sayamadığım burada hayat hikayesini okuduğum arkadaşlarım Rabbim hepinize hayırlı ömürlü evlatlar nasip etsin.. evladını kucağına alan arkadaşlarımızada Rabbim evlatlarıyla birlikte sağlıklı hayırlı musmutlu ömürler nasip etsin inşallah..

Çok sağolasın canım düşünüp cevap yazdığınız için araştırayım bakıyım bir

uzun zamandır giremedim ama burda okuyup umutlandığım arkadaşların iletileri gibi bende birilerine umut olurum diye ses vermek istedim. 2 kalp durması sonucu kürtajdan sonra 1 tüp bebek denemesinde sağlıklı embriyo bulunamamasınından sonra. 2. tüp bebek de sağlıklı 2 embriyo bulundu ve şu anda ikizlerim 9. ayın içindeler.. neler çektik neler çekiyorsunuz en iyi ben anlarım ama sakın pes etmeyin moralinizi düşürmeyin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…