Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Sagol canim iyi dileklerin icin. Inan kendim icin miutlu oluyorum ama bi yanim hep bu gurupta. Eksik yani. Burada sikinti ceken yillarini burikimlerini hayatlarini vermis arkadaslariminda mutlu sonlarini gormek dilegim. Sen napiyorsun? Yeni tedavi var mi gorunurde

Ahhh drkumut. Bende ole dusunuyorum senin gibi ama bi aklimda olmaz brncillik etme. Demek seninkide tasiyici. Tasiyicilar transfer ediliyor buradada. Dogru soluyosumn 15-20 sene sonra kim bilir ne gelismeler
Olacak tup bebekte. Sununmsurasi pgt bile 5-6 yillik bi gelisme.

Ben uzun süre yazamadım tel arızalıydı en son pgt cgh sonuç beklıyordum havuz yapılmıştı ilk tedavımden bir 2. Tedavimden 4 yani toplam 5 embrıyom önce tek gen hastalığım için pgt ye sonra yaşımdan dolayı cgh ye gönderildi embriyoların birinden biyopsi alınamadı 6.gün donduruldu diğer 4 dü tek gen hastalığımdan 2 taşıyıcı 2 sağlıklı olarak geri döndü mucıze resmen ama cgh den sadece 1 tanesi sağlıklı geldi. Bunada bin şükür sonra başıma gelenleri sormayın transfer öncesi rahim filmi istedi dr um Rahimde yapışıklık polip tek tüpümde hidrosalpenks 10 yıl önce sağ yumurtalığım alınmıştı dr muhtemelen ozamandan olmuş hidrosalpinks dedi iyide dedim benim bir düşük birde doğumum var yani hidrosalpinks düşüşe sepet olur dedim e bebegın öldü ama olüm sebebi belli değil normal yolla bebek sahibi olabildiğimi buraya gelme sebebim tekrar aynı acıları yaşamamak için bebegın doğdu ama yaşıyomu vs böyle can sıkıcı dialoglar geçti aramızda neyse rahim filmine göre lapararoskopi ve histereskopi olmam gereklıymiş eger amelıyat olmazsam %30 olursam % 50 şans verdi tabi önce kabul etmedim ameliyatı ve dr umdan soğudum resmen hep olumsuz dedim olsun böyle transfer edin reçete verdiler bu ılaclara başlayın eve geldım düşündüm neyapcam Allah'ım dedim bana bir yol göster çıkış yolu bekle bekle nereye kadar beklıycem. Bilmiyorum agustos ayından beri beklıyorum bebegımı kaybedeli bir yıl oldu onun acısı zaten bana yetiyor üstüne birde bukadar olumsuzluk kahroldum sabaha kadar uyumadım ertesi gün başka bir dr a daha göstereyım rahim filmini dedim tavsiye üzerine ve netten de çok araştırdım yücel Karaman hocaya gittim kendisi gereksiz hiçbir işlem uygulamıyormuş neyse gittim dediki eger birkaç embrıyon olsaydı böyle birkere dene derdim ama hem tek gen hastalığınız var hem bir tane embrıyo bukadar aşamadan gecmış bana sorarsanız bu amelıyatı olun derim dedi ve geçen ay amelıyat oldum bu kararı almama etkısı oldu Yücel hocanın çok iyi bir dr allah razı olsun ondan.. sağ tupum ameliyatla alındı polıp ve yapışıklıkta duzeltıldı amelıyat sonrası tekrar Rahmi fılmı ıstedi dr um çekildim bu sefer tekrar yapışıklık ve dıger tüpüm tamamen kapalı tüp bebek durum tekrar bi işlem yapalım yani histereskopi yapışıklıgı gıderelım spiral takalım ilaç uygulaması yapalım tekrar yapışıklık olmasın dedi 2 ay daha beklıycez sonra yine rahim filmi ondan sonra transfer Allah'ım dedim hep bir engel hep olumsuzluk iyice bittim pes etmek üzerdeydim Yücel hocaya gıttım amelıyatımı o yapmıştı çünkü aynı gün hemen tanısal histereskopı işlemını yaptı ve bu işlemden ücret almadı allah razı olsun ve rahim filmi yanlış çekilmiş yanı yapışıklık yok 1 ay içinde Rahmi fılmı histereskopı laparoskopi tekrar rahim filmi ve tekrar tanısal histereskopi düşünün halimi çok uzun yazdım hakkınızı helal edin paylaşmak istedim şimdi adetimi bekliyorum transfer için hazırlığa başlayacağız umarım herşey yolunda gider ve birtanecik embriyom annesine tutunur ve hayırlısıyla sağlıklı birleşekilde kucağıma aldığım günleride görürüm inşallah...

Ben Bahçeci de tedavi görüyorum tüp bebek için 6750 ,ilaçlar şu ana kadar 1500 ,ngs ise embriyo başına 350 $ ben 7 tane embriyom gönderdim araştırmaya şu ana kadar toplam 18000 harcadım transferi bekliyorum
Peki transfer icin ayri ucret odiycekmisiniz. 18000 cok para ya rabbim emeklerimizi karsiligini tez zamanda verir insallah

Ayy c
Ayy canim benim cok üzüldüm neler cekmissin ama umudun var bir tane melek seni bekliyor onu düşün ve gülümse

Peki transfer icin ayri ucret odiycekmisiniz. 18000 cok para ya rabbim emeklerimizi karsiligini tez zamanda verir insallah
Aynen öyle bayagi para harcadık merkeze tüp bebekle ilgili para ödemeyeceğim ama beklediğim embriyomuzdan sağlıklı gelirse onu dondurmak için 1500 daha ödeyecez

be
Aynen öyle bayagi para harcadık merkeze tüp bebekle ilgili para ödemeyeceğim ama beklediğim embriyomuzdan sağlıklı gelirse onu dondurmak için 1500 daha ödeyecez
Bende deniz hanimla gorustum bahcecide orayla ilgilenen biri galiba ayni sizin harcadiginiz miktari dedi.bende cok soru sordum ama memnunmusunuz hangi doktora gidiyosun bahcecide.

be

Bende deniz hanimla gorustum bahcecide orayla ilgilenen biri galiba ayni sizin harcadiginiz miktari dedi.bende cok soru sordum ama memnunmusunuz hangi doktora gidiyosun bahcecide.
Deniz hanım halkla ilişkiler bölümünde galiba .benim doktorum Erbil Yağmur iyi birisi ben biraz garantici birisiyim çok soru sorup ne olup biteceğini o kadar ayrıntılı soruyorum ki gayet sabırla ve samimiyetle cevap veriyor .bana güven kontrol bende diyo şu ana kadar bi sıkıntı yaşamadım . başka yerlerde sorun yaşayan bir arkadaşım erbil bey sayesinde bebegini kucağına aldı onun tavsiyesiyle gittim.Tek sorun ben fulya bahceci ye gidiyorum çok yoğun biryer muayenelerde biraz bekliyorum ama hiç bir konuda bir aksilik karışıklık yaşamadım

Arkadaşlar merhaba,ben izmirde 2 başarısız tüp bebek denemesi yaşadıktan Sonra İstanbul Şişli Memorialda karar kıldım.37 yaşındayım.13 yumurta toplandı 7 si döllendi ve 3 tanesi 5.gün blastosist olup pgt ye gönderildi Ancak dün öğrendim ki maalesef hiç biri sağlıklı değilmiş benzer şeyler yaşayanlar vardır sanırım.2. Denemede sağlıklı olma şansı olur diye umuyorum.Bir de pgt,Cgh ve ngs mi ne bunlsrın birbirinden farkı Ne arkadaşlar kafam karıştı? Sizler mesela kaç embriyo gönderdiniz kaçı sağlıklı çıktı ve transfer edildi?

C
Bende cvbinizla rahatladim ya bende cok ince ayrintiyi bile dusunurum bazen bu huyumu sevmesemde bazende gerekiyo.cvblariniz icin cok sagolun rabbim insallah hepimize tez zamanda bebislerimizi nasip eder.

C

Bende cvbinizla rahatladim ya bende cok ince ayrintiyi bile dusunurum bazen bu huyumu sevmesemde bazende gerekiyo.cvblariniz icin cok sagolun rabbim insallah hepimize tez zamanda bebislerimizi nasip eder.
Sen Sağol canım biraz önce güzel bir haber aldım bildiginiz gibi 4 tane 1 sağlıklı gelince son paramla 3 tane daha göndermiştim VEE müjdeli haber geldi 2 tane daha geldi ve 3 tane minnak beni bekliyor Rabbim bekleyen herkese müjdeli haberler versin beklemek çok zormuş

Arkadaslar pgt dini yonunu de arastirp soran var mi ben iyice kararsiz kaldim ne yacagimi bilmiyorum
canım dini yön derken..yapmak günah mj acaba diyorsun..günahı yoktur sonuçta bir nevi hastalık tedavi aşaması yaşıyorsun ..nasıl ki kalp böbrek v.b hastalık geçince tedavi ediyoruz kendimiz i bu da onun gibi birsey

Canim cinsiyet konusunda diyosan onu soylemiyolar bi hastalik tasiyicisi olmadikca. Diger turlu dusuk yapmamak icin saglikli olani secip koyuyolar. Ne var ki bunda

yani 7 taneden 3 tanesimi temiz cikti cok sevindim ozaman dondurmada olcak. Rabbim insallah tamamina erdirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…