Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Ne bileyim bilmiyorum kafa cok takiliyor bu benim son sansim 3 kere sezayar oldum sansim kalmadi 2 bebegimi kaybettim yuzde 75 sansim var saglikli olma konusunda Allahin isine karismak gibi olur mu diye dusunuyorum bir daha dogal olursa aynisini yasar miyim bilmiyorum aslinda yazin tedaviye basliyacam ama kararsizin

Ne bileyim bilmiyorum kafa cok takiliyor bu benim son sansim 3 kere sezayar oldum sansim kalmadi 2 bebegimi kaybettim yuzde 75 sansim var saglikli olma konusunda Allahin isine karismak gibi olur mu diye dusunuyorum bir daha dogal olursa aynisini yasar miyim bilmiyorum aslinda yazin tedaviye basliyacam ama kararsizin

Canım sizin ki tek gen hastalığı mi

Bir bebegimi 38 haftalik ken kaybettim ama onu arasstimadik diger bebegim 40 gun yasadi onda hastalik ortaya cikti kan sekeri dusuklugu yasadi nadir olan hastalikmis

Arkadaşlar yukarıda yazdığım konuda bilgi verebilecek olan var mı acaba?

Arkadaşlar yukarıda yazdığım konuda bilgi verebilecek olan var mı acaba?
Canım geçmiş olsun ben maliyetli olduğu için önce 4 gönderdim 1 tane geldi her ihtimali düşünerek 3 tane daha gönderdim 2 tane geldi .Bu değişen birsey doktorum öyle söylemişti belki hepsi sağlıklı olur yada hepsi sorunlu olabilir diye nasip canım belli olmuyor ki .Rabbimin takdiri bu bizim elimizde olan birsey değil .Belki de tekrar deneyince hepsi sağlıklı olur

Canm senin sorunun neydi.onu sormayini unutmusum.bide kac yasindasin uasda onemli oldugunu duymustum.benim sorunum 2 yasinda bi kuzumu kaybettim sonra ogrendikki kas hastaligi tasiciligi varmis bende mutasyon belirlendi.doktor eger belirlenmeseydi sizin icin daha riskli olabilirdi cunku ne arastilicagi bilinmezdi dedi.

Benim iki tane gebelik kaybım var bebeklerimin anne karnında kalbi duruyor bende 13-14 kromozomlarda traklasyon çıktı mecburen tüp bebek yapıyoruz

Canım cevap verdiğin için çok teşekkür ederim.senin Yani toplam 7 embriyon vardı öyle mi? Benim maslesef 5.güne 3 tane kalmıştı ve yeterli olmadı.bu arada ilk seferde dörtte bir tutmuşken ikinci de üçte iki sağlıklı olması çok güzel Benim de 5.gün pgt ye gidebilecek embriyo sayımı arttırmam lazım ama nasıl hiç bilmiyorum

Bak moralini bozma burda tek embriyosu olan ve sağlıklı gelenler var Rabbim ol der ve olur haline şükret ve sabırla bekle .ben gece gündüz o bi tane ye dua ettim 4 de 1 gelince 3 taneden umudum yoktu Allah büyük bak iki tane geldi .Emin ol bizim yerinizde olmak isteyenler var çünkü çok şükür bizim umudumuz var biraz zor da olsa elde etme şansımız var maalesef bunu dahi yaşayamayanlar var .Umutsuzluk yok tamam mı :))))

cnm sonradan gonderdiklerim dondurulmus embriyolarmiydi? yoksa tekrardan mi yum toplanip embriyo yapildi?

Üzülme cnm benimde ilk denememde sağlıksız geldi şimdiki denememde 6 tanenin 3 ü sağlıklı geldi tedaviye başlamadan 3 ay önce yumurta ve sperm kalitelerini arttırıcı takviye vitamin al emin ol faydasını görürsün

Canim yumurta kalitesini hangi vitamin arttiriyo

Canımmm çok sağol cevabın İçin içimi rahatlattın İnanki.ilk denemende kaç embriyo gitmişti?yaşın kaç acaba? İkincide 6 embriyoya pgt yapılıp yarısı sağlıklı geldiyse çok güzel bir oran.Kalite arttırıcı derken bir tavsiyen var mı? Ben opu öncesi 20 gün arı sütü kullandım ama faydası olup olmadığını bilmiyorum.senin 2.denemede takviye vitaminin mi etkisi olduğunu düşünüyorsun? Bir de biz çok vakit kaybetmeden ilk adette Yani bu ay sonu başlamayı düşünüyorduk.bu takviyeler o zamana kadar yeterli etkiyi göstermez mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…