- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #45.741
Ne bileyim bilmiyorum kafa cok takiliyor bu benim son sansim 3 kere sezayar oldum sansim kalmadi 2 bebegimi kaybettim yuzde 75 sansim var saglikli olma konusunda Allahin isine karismak gibi olur mu diye dusunuyorum bir daha dogal olursa aynisini yasar miyim bilmiyorum aslinda yazin tedaviye basliyacam ama kararsizincanım dini yön derken..yapmak günah mj acaba diyorsun..günahı yoktur sonuçta bir nevi hastalık tedavi aşaması yaşıyorsun ..nasıl ki kalp böbrek v.b hastalık geçince tedavi ediyoruz kendimiz i bu da onun gibi birsey
Ne bileyim bilmiyorum kafa cok takiliyor bu benim son sansim 3 kere sezayar oldum sansim kalmadi 2 bebegimi kaybettim yuzde 75 sansim var saglikli olma konusunda Allahin isine karismak gibi olur mu diye dusunuyorum bir daha dogal olursa aynisini yasar miyim bilmiyorum aslinda yazin tedaviye basliyacam ama kararsizincanım dini yön derken..yapmak günah mj acaba diyorsun..günahı yoktur sonuçta bir nevi hastalık tedavi aşaması yaşıyorsun ..nasıl ki kalp böbrek v.b hastalık geçince tedavi ediyoruz kendimiz i bu da onun gibi birsey
Canım sizin ki tek gen hastalığı miNe bileyim bilmiyorum kafa cok takiliyor bu benim son sansim 3 kere sezayar oldum sansim kalmadi 2 bebegimi kaybettim yuzde 75 sansim var saglikli olma konusunda Allahin isine karismak gibi olur mu diye dusunuyorum bir daha dogal olursa aynisini yasar miyim bilmiyorum aslinda yazin tedaviye basliyacam ama kararsizin
Evet abcc8 gen mutasyon oldugugu cikti esim de ben de tasiyicigizCanım sizin ki tek gen hastalığı mi
Arkadaşlar yukarıda yazdığım konuda bilgi verebilecek olan var mı acaba?Arkadaşlar merhaba,ben izmirde 2 başarısız tüp bebek denemesi yaşadıktan Sonra İstanbul Şişli Memorialda karar kıldım.37 yaşındayım.13 yumurta toplandı 7 si döllendi ve 3 tanesi 5.gün blastosist olup pgt ye gönderildi Ancak dün öğrendim ki maalesef hiç biri sağlıklı değilmişbenzer şeyler yaşayanlar vardır sanırım.2. Denemede sağlıklı olma şansı olur diye umuyorum.Bir de pgt,Cgh ve ngs mi ne bunlsrın birbirinden farkı Ne arkadaşlar kafam karıştı? Sizler mesela kaç embriyo gönderdiniz kaçı sağlıklı çıktı ve transfer edildi?
Canım geçmiş olsun ben maliyetli olduğu için önce 4 gönderdim 1 tane geldi her ihtimali düşünerek 3 tane daha gönderdim 2 tane geldi .Bu değişen birsey doktorum öyle söylemişti belki hepsi sağlıklı olur yada hepsi sorunlu olabilir diye nasip canım belli olmuyor ki .Rabbimin takdiri bu bizim elimizde olan birsey değil .Belki de tekrar deneyince hepsi sağlıklı olurArkadaşlar yukarıda yazdığım konuda bilgi verebilecek olan var mı acaba?
Sen Sağol canım biraz önce güzel bir haber aldım bildiginiz gibi 4 tane 1 sağlıklı gelince son paramla 3 tane daha göndermiştim VEE müjdeli haber geldi 2 tane daha geldi ve 3 tane minnak beni bekliyor Rabbim bekleyen herkese müjdeli haberler v
Canm senin sorunun neydi.onu sormayini unutmusum.bide kac yasindasin uasda onemli oldugunu duymustum.benim sorunum 2 yasinda bi kuzumu kaybettim sonra ogrendikki kas hastaligi tasiciligi varmis bende mutasyon belirlendi.doktor eger belirlenmeseydi sizin icin daha riskli olabilirdi cunku ne arastilicagi bilinmezdi dedi.Canım geçmiş olsun ben maliyetli olduğu için önce 4 gönderdim 1 tane geldi her ihtimali düşünerek 3 tane daha gönderdim 2 tane geldi .Bu değişen birsey doktorum öyle söylemişti belki hepsi sağlıklı olur yada hepsi sorunlu olabilir diye nasip canım belli olmuyor ki .Rabbimin takdiri bu bizim elimizde olan birsey değil .Belki de tekrar deneyince hepsi sağlıklı olur
Benim iki tane gebelik kaybım var bebeklerimin anne karnında kalbi duruyor bende 13-14 kromozomlarda traklasyon çıktı mecburen tüp bebek yapıyoruzCanm senin sorunun neydi.onu sormayini unutmusum.bide kac yasindasin uasda onemli oldugunu duymustum.benim sorunum 2 yasinda bi kuzumu kaybettim sonra ogrendikki kas hastaligi tasiciligi varmis bende mutasyon belirlendi.doktor eger belirlenmeseydi sizin icin daha riskli olabilirdi cunku ne arastilicagi bilinmezdi dedi.
Bu arada 32 yaşındayımBenim iki tane gebelik kaybım var bebeklerimin anne karnında kalbi duruyor bende 13-14 kromozomlarda traklasyon çıktı mecburen tüp bebek yapıyoruz
Canım yerinde olsam bıçağa doğal deneyerek riske atmazdım sezeryan hakkın kalmıyor cynku artikEvet abcc8 gen mutasyon oldugugu cikti esim de ben de tasiyicigiz
Valla bilmiyorum korkuyorum kismet Allah im dogru beyse onu nasip etsinCanım yerinde olsam bıçağa doğal deneyerek riske atmazdım sezeryan hakkın kalmıyor cynku artik
Canım cevap verdiğin için çok teşekkür ederim.senin Yani toplam 7 embriyon vardı öyle mi? Benim maslesef 5.güne 3 tane kalmıştı ve yeterli olmadı.bu arada ilk seferde dörtte bir tutmuşken ikinci de üçte iki sağlıklı olması çok güzel Benim de 5.gün pgt ye gidebilecek embriyo sayımı arttırmam lazım ama nasıl hiç bilmiyorumCanım geçmiş olsun ben maliyetli olduğu için önce 4 gönderdim 1 tane geldi her ihtimali düşünerek 3 tane daha gönderdim 2 tane geldi .Bu değişen birsey doktorum öyle söylemişti belki hepsi sağlıklı olur yada hepsi sorunlu olabilir diye nasip canım belli olmuyor ki .Rabbimin takdiri bu bizim elimizde olan birsey değil .Belki de tekrar deneyince hepsi sağlıklı olur
Bak moralini bozma burda tek embriyosu olan ve sağlıklı gelenler var Rabbim ol der ve olur haline şükret ve sabırla bekle .ben gece gündüz o bi tane ye dua ettim 4 de 1 gelince 3 taneden umudum yoktu Allah büyük bak iki tane geldi .Emin ol bizim yerinizde olmak isteyenler var çünkü çok şükür bizim umudumuz var biraz zor da olsa elde etme şansımız var maalesef bunu dahi yaşayamayanlar var .Umutsuzluk yok tamam mı :))))Canım cevap verdiğin için çok teşekkür ederim.senin Yani toplam 7 embriyon vardı öyle mi? Benim maslesef 5.güne 3 tane kalmıştı ve yeterli olmadı.bu arada ilk seferde dörtte bir tutmuşken ikinci de üçte iki sağlıklı olması çok güzel Benim de 5.gün pgt ye gidebilecek embriyo sayımı arttırmam lazım ama nasıl hiç bilmiyorum
Anladim canim bizimde 21.kromozonda mutasyon bulundu.bakalim ramazandan sonra basliycaz rabbim insallah hayira sonuclandirir.Benim iki tane gebelik kaybım var bebeklerimin anne karnında kalbi duruyor bende 13-14 kromozomlarda traklasyon çıktı mecburen tüp bebek yapıyoruz
cnm sonradan gonderdiklerim dondurulmus embriyolarmiydi? yoksa tekrardan mi yum toplanip embriyo yapildi?Canım geçmiş olsun ben maliyetli olduğu için önce 4 gönderdim 1 tane geldi her ihtimali düşünerek 3 tane daha gönderdim 2 tane geldi .Bu değişen birsey doktorum öyle söylemişti belki hepsi sağlıklı olur yada hepsi sorunlu olabilir diye nasip canım belli olmuyor ki .Rabbimin takdiri bu bizim elimizde olan birsey değil .Belki de tekrar deneyince hepsi sağlıklı olur
Üzülme cnm benimde ilk denememde sağlıksız geldi şimdiki denememde 6 tanenin 3 ü sağlıklı geldi tedaviye başlamadan 3 ay önce yumurta ve sperm kalitelerini arttırıcı takviye vitamin al emin ol faydasını görürsünArkadaşlar merhaba,ben izmirde 2 başarısız tüp bebek denemesi yaşadıktan Sonra İstanbul Şişli Memorialda karar kıldım.37 yaşındayım.13 yumurta toplandı 7 si döllendi ve 3 tanesi 5.gün blastosist olup pgt ye gönderildi Ancak dün öğrendim ki maalesef hiç biri sağlıklı değilmişbenzer şeyler yaşayanlar vardır sanırım.2. Denemede sağlıklı olma şansı olur diye umuyorum.Bir de pgt,Cgh ve ngs mi ne bunlsrın birbirinden farkı Ne arkadaşlar kafam karıştı? Sizler mesela kaç embriyo gönderdiniz kaçı sağlıklı çıktı ve transfer edildi?
Canim yumurta kalitesini hangi vitamin arttiriyoÜzülme cnm benimde ilk denememde sağlıksız geldi şimdiki denememde 6 tanenin 3 ü sağlıklı geldi tedaviye başlamadan 3 ay önce yumurta ve sperm kalitelerini arttırıcı takviye vitamin al emin ol faydasını görürsün
Donmuslar dan hepsini göndermemistim dr çok maliyetli diye önce bi dört tane gönderelim bakalım sonuca göre tekrar göndeririz demişticnm sonradan gonderdiklerim dondurulmus embriyolarmiydi? yoksa tekrardan mi yum toplanip embriyo yapildi?
Canımmm çok sağol cevabın İçin içimi rahatlattın İnanki.ilk denemende kaç embriyo gitmişti?yaşın kaç acaba? İkincide 6 embriyoya pgt yapılıp yarısı sağlıklı geldiyse çok güzel bir oran.Kalite arttırıcı derken bir tavsiyen var mı? Ben opu öncesi 20 gün arı sütü kullandım ama faydası olup olmadığını bilmiyorum.senin 2.denemede takviye vitaminin mi etkisi olduğunu düşünüyorsun? Bir de biz çok vakit kaybetmeden ilk adette Yani bu ay sonu başlamayı düşünüyorduk.bu takviyeler o zamana kadar yeterli etkiyi göstermez mi?Üzülme cnm benimde ilk denememde sağlıksız geldi şimdiki denememde 6 tanenin 3 ü sağlıklı geldi tedaviye başlamadan 3 ay önce yumurta ve sperm kalitelerini arttırıcı takviye vitamin al emin ol faydasını görürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?