Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Canımmmm çok çok sağol İnan moral verdin:) İzmir'deki başarısızlıktan Sonra istanbula çok güveniyordum.3 embriyonun en azından bir tanesi sağlıklı gelsin diye çok dua ettim olmayınca da yıkıldım resmen çok üzüldüm.vazgeçmeyi bile düşündüm ama yine de denemek istiyorum.bilmiyorum ara vermem gerekir mi? Doktorum kist oluşmadıysa ara vermeden hemen ilk adette yeniden yumurta geliştirmeye başlayabileceğimizi söyledi.hangisi daha sağlıklı olur bilmiyorum.inş Allah yüzümüzü güldürür.senin transferin oldu mu? Bu topiği Yen'i takip etmeye başladım söylediysen de kaçırmışım kusura bakma.

ahh caım benim allah sabır versin çok zor yaşadıkların bir öyle bir böyle derken çok yıpranmışsın haklısın da . allah iyi doktorlarla karşılaştırsın ya gerçekten. inşallahhhh yavrucun sana tutunur sımsıkı. güzel haberlerini verirsin inşalllah. allah isteyen herkese versin . dualarım seninle..

Amin canımm Rabbim hepimize sabır versin tüp bebek süreci çok zormuş hiç ummadığım şeylerle karşılaştım sonu güzel olur inşallah.. canım benim şimdi senle birlikte gün sayıyoruz hayırlı güzel haberlerini almak için inşallah sırasıyla hepimiz buradan müjdeli haberlerimizi paylaşırız
Burada okadar samimi duygular varki yüreği yaralı anne ve anne adaylarıyız birbirimize ettiğimiz bütün dualar samimi ve yürekten ve inanıyorumki Rabbim bu yaralı annelerin ve anne adaylarının dualarını kabul edecek inşallah...

Cnm benim durumum çok karmakarışık ben zaten normal yoldan 5 kez hamileliğim bar hepsi karnımda öldü bu durumdan dolayı tüp bebeğe karar verildi pgtli bu üçüncü deneme hepsi pgtli oldu ilk tedaviyi başka merkezde yaptırdık tutmadı zaten son ikisini şişli Memorial de yaptırdık önceki tedaviden 6 tane toplandısadece 1 tanesi 5. Güne gitti pgtden sağlıksız geldi transfer iptal bu son tedavide 7 tane gitti hepsi 5.güne gitti sadece bir tanesi pgtye gidecek kalitede değil dedi 6 tane pgtye gitti 3 tanesi sağlıklı geldi çok şükür cuma günü transferim var ben tedaviye başlamadan 3 ay önce qenzim q10 selenyum efa s1200 ephnal arısütlü polen propolis karışım içinde bişeyler vardi ama tam bilmiyorum keçi boynuzu pekmezi civan perçemli karışım eşimle beraber normalde ikimizdede problem yok ama bebekler karnımda ölüyor bilemiyorum faydası olur mu olmaz mı ben yaptım çaresizlik diyelim yaşım 29 allahım inş sonunu hayırlı eder

Genetiginiz arastirildimi peki onda temiz cikti.

İnş cnm şimdiden transferin için de başarılar ,umarım yavrun sana Sağlıkla tutunur bu ilaçları kullanmadan önce memoriala danıştın mı acaba?

Bu arada 2.ve 3.tedavin arasında Ne kadar ara verdin cnm?

Insallah bebeğini kucağına alırsın :) Amin

merhaba, test yaptım..
cumartesi transfer olmuştum. bir hafta sonra pazar günü test yaptım 26,24 çıktı bugün yani iki gün sonra test yaptırdım 37,9 çıktı. ilk testi biraz erken yaptırmıştım. tam iki kat artmamış maalesef. hemşireyle görüştüm perşembe günü tekrarlayın hayırlı olsun dedi. inşallah herşey yolunda gider bu defa . dualarınızı eksik etmeyin nolur. artması lazım değerimin.

Canımm hayırlı olsun inşallah değerlerin katlanarak artsın Rabbim tamamına erdirsin inşallah aminnn...

Canim hayirlisi olsun bence sikinti yok artis olmus illa 2 kat artacak diye bisi yok daha yeni yukselmeye baslamis zamanla daha yukselmeye baslicak Allahin izniyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…