- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #45.761
Canımmmm çok çok sağol İnan moral verdin:) İzmir'deki başarısızlıktan Sonra istanbula çok güveniyordum.3 embriyonun en azından bir tanesi sağlıklı gelsin diye çok dua ettim olmayınca da yıkıldım resmen çok üzüldüm.vazgeçmeyi bile düşündüm ama yine de denemek istiyorum.bilmiyorum ara vermem gerekir mi? Doktorum kist oluşmadıysa ara vermeden hemen ilk adette yeniden yumurta geliştirmeye başlayabileceğimizi söyledi.hangisi daha sağlıklı olur bilmiyorum.inş Allah yüzümüzü güldürür.senin transferin oldu mu? Bu topiği Yen'i takip etmeye başladım söylediysen de kaçırmışım kusura bakma.Bak moralini bozma burda tek embriyosu olan ve sağlıklı gelenler var Rabbim ol der ve olur haline şükret ve sabırla bekle .ben gece gündüz o bi tane ye dua ettim 4 de 1 gelince 3 taneden umudum yoktu Allah büyük bak iki tane geldi .Emin ol bizim yerinizde olmak isteyenler var çünkü çok şükür bizim umudumuz var biraz zor da olsa elde etme şansımız var maalesef bunu dahi yaşayamayanlar var .Umutsuzluk yok tamam mı :))))
Öyle bi sansimizdami var bu cok iyiymis ya...sizden bukonuda cok bilgi aldim cok sagolun ya.Donmuslar dan hepsini göndermemistim dr çok maliyetli diye önce bi dört tane gönderelim bakalım sonuca göre tekrar göndeririz demişti
ahh caım benim allah sabır versin çok zor yaşadıkların bir öyle bir böyle derken çok yıpranmışsın haklısın da . allah iyi doktorlarla karşılaştırsın ya gerçekten. inşallahhhh yavrucun sana tutunur sımsıkı. güzel haberlerini verirsin inşalllah. allah isteyen herkese versin . dualarım seninle..Ben uzun süre yazamadım tel arızalıydı en son pgt cgh sonuç beklıyordum havuz yapılmıştı ilk tedavımden bir 2. Tedavimden 4 yani toplam 5 embrıyom önce tek gen hastalığım için pgt ye sonra yaşımdan dolayı cgh ye gönderildi embriyoların birinden biyopsi alınamadı 6.gün donduruldu diğer 4 dü tek gen hastalığımdan 2 taşıyıcı 2 sağlıklı olarak geri döndü mucıze resmen ama cgh den sadece 1 tanesi sağlıklı geldi. Bunada bin şükür sonra başıma gelenleri sormayın transfer öncesi rahim filmi istedi dr um Rahimde yapışıklık polip tek tüpümde hidrosalpenks 10 yıl önce sağ yumurtalığım alınmıştı dr muhtemelen ozamandan olmuş hidrosalpinks dedi iyide dedim benim bir düşük birde doğumum var yani hidrosalpinks düşüşe sepet olur dedim e bebegın öldü ama olüm sebebi belli değil normal yolla bebek sahibi olabildiğimi buraya gelme sebebim tekrar aynı acıları yaşamamak için bebegın doğdu ama yaşıyomu vs böyle can sıkıcı dialoglar geçti aramızda neyse rahim filmine göre lapararoskopi ve histereskopi olmam gereklıymiş eger amelıyat olmazsam %30 olursam % 50 şans verdi tabi önce kabul etmedim ameliyatı ve dr umdan soğudum resmen hep olumsuz dedim olsun böyle transfer edin reçete verdiler bu ılaclara başlayın eve geldım düşündüm neyapcam Allah'ım dedim bana bir yol göster çıkış yolu bekle bekle nereye kadar beklıycem. Bilmiyorum agustos ayından beri beklıyorum bebegımı kaybedeli bir yıl oldu onun acısı zaten bana yetiyor üstüne birde bukadar olumsuzluk kahroldum sabaha kadar uyumadım ertesi gün başka bir dr a daha göstereyım rahim filmini dedim tavsiye üzerine ve netten de çok araştırdım yücel Karaman hocaya gittim kendisi gereksiz hiçbir işlem uygulamıyormuş neyse gittim dediki eger birkaç embrıyon olsaydı böyle birkere dene derdim ama hem tek gen hastalığınız var hem bir tane embrıyo bukadar aşamadan gecmış bana sorarsanız bu amelıyatı olun derim dedi ve geçen ay amelıyat oldum bu kararı almama etkısı oldu Yücel hocanın çok iyi bir dr allah razı olsun ondan.. sağ tupum ameliyatla alındı polıp ve yapışıklıkta duzeltıldı amelıyat sonrası tekrar Rahmi fılmı ıstedi dr um çekildim bu sefer tekrar yapışıklık ve dıger tüpüm tamamen kapalı tüp bebek durum tekrar bi işlem yapalım yani histereskopi yapışıklıgı gıderelım spiral takalım ilaç uygulaması yapalım tekrar yapışıklık olmasın dedi 2 ay daha beklıycez sonra yine rahim filmi ondan sonra transfer Allah'ım dedim hep bir engel hep olumsuzluk iyice bittim pes etmek üzerdeydim Yücel hocaya gıttım amelıyatımı o yapmıştı çünkü aynı gün hemen tanısal histereskopı işlemını yaptı ve bu işlemden ücret almadı allah razı olsun ve rahim filmi yanlış çekilmiş yanı yapışıklık yok 1 ay içinde Rahmi fılmı histereskopı laparoskopi tekrar rahim filmi ve tekrar tanısal histereskopi düşünün halimi çok uzun yazdım hakkınızı helal edin paylaşmak istedim şimdi adetimi bekliyorum transfer için hazırlığa başlayacağız umarım herşey yolunda gider ve birtanecik embriyom annesine tutunur ve hayırlısıyla sağlıklı birleşekilde kucağıma aldığım günleride görürüm inşallah...
Amin canımm Rabbim hepimize sabır versin tüp bebek süreci çok zormuş hiç ummadığım şeylerle karşılaştım sonu güzel olur inşallah.. canım benim şimdi senle birlikte gün sayıyoruz hayırlı güzel haberlerini almak için inşallah sırasıyla hepimiz buradan müjdeli haberlerimizi paylaşırızahh caım benim allah sabır versin çok zor yaşadıkların bir öyle bir böyle derken çok yıpranmışsın haklısın da . allah iyi doktorlarla karşılaştırsın ya gerçekten. inşallahhhh yavrucun sana tutunur sımsıkı. güzel haberlerini verirsin inşalllah. allah isteyen herkese versin . dualarım seninle..
Arkadasim ins umduguna nail korktugundan emin olursunkızlar selam;
yarın doktora gidicez kese ve kalp atımı için çok korkuyorum ve tedirginim
Tesekkur ederim canim Allahin emriyle insallahhArkadasim ins umduguna nail korktugundan emin olursun
Merhaba..ben bahceci fulya da yaptirdim.yalnız pgt,ngs yaptırmadım.Sagol.canim memnun kaldinmi toplam ucret nekadar odedin.suan sonuc ney peki cok sordum ama cok karisigim cunku
Cnm benim durumum çok karmakarışık ben zaten normal yoldan 5 kez hamileliğim bar hepsi karnımda öldü bu durumdan dolayı tüp bebeğe karar verildi pgtli bu üçüncü deneme hepsi pgtli oldu ilk tedaviyi başka merkezde yaptırdık tutmadı zaten son ikisini şişli Memorial de yaptırdık önceki tedaviden 6 tane toplandısadece 1 tanesi 5. Güne gitti pgtden sağlıksız geldi transfer iptal bu son tedavide 7 tane gitti hepsi 5.güne gitti sadece bir tanesi pgtye gidecek kalitede değil dedi 6 tane pgtye gitti 3 tanesi sağlıklı geldi çok şükür cuma günü transferim var ben tedaviye başlamadan 3 ay önce qenzim q10 selenyum efa s1200 ephnal arısütlü polen propolis karışım içinde bişeyler vardi ama tam bilmiyorum keçi boynuzu pekmezi civan perçemli karışım eşimle beraber normalde ikimizdede problem yok ama bebekler karnımda ölüyor bilemiyorum faydası olur mu olmaz mı ben yaptım çaresizlik diyelim yaşım 29 allahım inş sonunu hayırlı ederCanımmm çok sağol cevabın İçin içimi rahatlattın İnanki.ilk denemende kaç embriyo gitmişti?yaşın kaç acaba? İkincide 6 embriyoya pgt yapılıp yarısı sağlıklı geldiyse çok güzel bir oran.Kalite arttırıcı derken bir tavsiyen var mı? Ben opu öncesi 20 gün arı sütü kullandım ama faydası olup olmadığını bilmiyorum.senin 2.denemede takviye vitaminin mi etkisi olduğunu düşünüyorsun? Bir de biz çok vakit kaybetmeden ilk adette Yani bu ay sonu başlamayı düşünüyorduk.bu takviyeler o zamana kadar yeterli etkiyi göstermez mi?
Genetiginiz arastirildimi peki onda temiz cikti.Cnm benim durumum çok karmakarışık ben zaten normal yoldan 5 kez hamileliğim bar hepsi karnımda öldü bu durumdan dolayı tüp bebeğe karar verildi pgtli bu üçüncü deneme hepsi pgtli oldu ilk tedaviyi başka merkezde yaptırdık tutmadı zaten son ikisini şişli Memorial de yaptırdık önceki tedaviden 6 tane toplandısadece 1 tanesi 5. Güne gitti pgtden sağlıksız geldi transfer iptal bu son tedavide 7 tane gitti hepsi 5.güne gitti sadece bir tanesi pgtye gidecek kalitede değil dedi 6 tane pgtye gitti 3 tanesi sağlıklı geldi çok şükür cuma günü transferim var ben tedaviye başlamadan 3 ay önce qenzim q10 selenyum efa s1200 ephnal arısütlü polen propolis karışım içinde bişeyler vardi ama tam bilmiyorum keçi boynuzu pekmezi civan perçemli karışım eşimle beraber normalde ikimizdede problem yok ama bebekler karnımda ölüyor bilemiyorum faydası olur mu olmaz mı ben yaptım çaresizlik diyelim yaşım 29 allahım inş sonunu hayırlı eder
İnş cnm şimdiden transferin için de başarılar ,umarım yavrun sana Sağlıkla tutunurCnm benim durumum çok karmakarışık ben zaten normal yoldan 5 kez hamileliğim bar hepsi karnımda öldü bu durumdan dolayı tüp bebeğe karar verildi pgtli bu üçüncü deneme hepsi pgtli oldu ilk tedaviyi başka merkezde yaptırdık tutmadı zaten son ikisini şişli Memorial de yaptırdık önceki tedaviden 6 tane toplandısadece 1 tanesi 5. Güne gitti pgtden sağlıksız geldi transfer iptal bu son tedavide 7 tane gitti hepsi 5.güne gitti sadece bir tanesi pgtye gidecek kalitede değil dedi 6 tane pgtye gitti 3 tanesi sağlıklı geldi çok şükür cuma günü transferim var ben tedaviye başlamadan 3 ay önce qenzim q10 selenyum efa s1200 ephnal arısütlü polen propolis karışım içinde bişeyler vardi ama tam bilmiyorum keçi boynuzu pekmezi civan perçemli karışım eşimle beraber normalde ikimizdede problem yok ama bebekler karnımda ölüyor bilemiyorum faydası olur mu olmaz mı ben yaptım çaresizlik diyelim yaşım 29 allahım inş sonunu hayırlı eder
Bu arada 2.ve 3.tedavin arasında Ne kadar ara verdin cnm?Cnm benim durumum çok karmakarışık ben zaten normal yoldan 5 kez hamileliğim bar hepsi karnımda öldü bu durumdan dolayı tüp bebeğe karar verildi pgtli bu üçüncü deneme hepsi pgtli oldu ilk tedaviyi başka merkezde yaptırdık tutmadı zaten son ikisini şişli Memorial de yaptırdık önceki tedaviden 6 tane toplandısadece 1 tanesi 5. Güne gitti pgtden sağlıksız geldi transfer iptal bu son tedavide 7 tane gitti hepsi 5.güne gitti sadece bir tanesi pgtye gidecek kalitede değil dedi 6 tane pgtye gitti 3 tanesi sağlıklı geldi çok şükür cuma günü transferim var ben tedaviye başlamadan 3 ay önce qenzim q10 selenyum efa s1200 ephnal arısütlü polen propolis karışım içinde bişeyler vardi ama tam bilmiyorum keçi boynuzu pekmezi civan perçemli karışım eşimle beraber normalde ikimizdede problem yok ama bebekler karnımda ölüyor bilemiyorum faydası olur mu olmaz mı ben yaptım çaresizlik diyelim yaşım 29 allahım inş sonunu hayırlı eder
Insallah bebeğini kucağına alırsın :) AminCnm benim durumum çok karmakarışık ben zaten normal yoldan 5 kez hamileliğim bar hepsi karnımda öldü bu durumdan dolayı tüp bebeğe karar verildi pgtli bu üçüncü deneme hepsi pgtli oldu ilk tedaviyi başka merkezde yaptırdık tutmadı zaten son ikisini şişli Memorial de yaptırdık önceki tedaviden 6 tane toplandısadece 1 tanesi 5. Güne gitti pgtden sağlıksız geldi transfer iptal bu son tedavide 7 tane gitti hepsi 5.güne gitti sadece bir tanesi pgtye gidecek kalitede değil dedi 6 tane pgtye gitti 3 tanesi sağlıklı geldi çok şükür cuma günü transferim var ben tedaviye başlamadan 3 ay önce qenzim q10 selenyum efa s1200 ephnal arısütlü polen propolis karışım içinde bişeyler vardi ama tam bilmiyorum keçi boynuzu pekmezi civan perçemli karışım eşimle beraber normalde ikimizdede problem yok ama bebekler karnımda ölüyor bilemiyorum faydası olur mu olmaz mı ben yaptım çaresizlik diyelim yaşım 29 allahım inş sonunu hayırlı eder
Canımm hayırlı olsun inşallah değerlerin katlanarak artsın Rabbim tamamına erdirsin inşallah aminnn...merhaba, test yaptım..
cumartesi transfer olmuştum. bir hafta sonra pazar günü test yaptım 26,24 çıktı bugün yani iki gün sonra test yaptırdım 37,9 çıktı. ilk testi biraz erken yaptırmıştım. tam iki kat artmamış maalesef. hemşireyle görüştüm perşembe günü tekrarlayın hayırlı olsun dedi. inşallah herşey yolunda gider bu defa . dualarınızı eksik etmeyin nolur. artması lazım değerimin.
Canim hayirlisi olsun bence sikinti yok artis olmus illa 2 kat artacak diye bisi yok daha yeni yukselmeye baslamis zamanla daha yukselmeye baslicak Allahin izniyle..merhaba, test yaptım..
cumartesi transfer olmuştum. bir hafta sonra pazar günü test yaptım 26,24 çıktı bugün yani iki gün sonra test yaptırdım 37,9 çıktı. ilk testi biraz erken yaptırmıştım. tam iki kat artmamış maalesef. hemşireyle görüştüm perşembe günü tekrarlayın hayırlı olsun dedi. inşallah herşey yolunda gider bu defa . dualarınızı eksik etmeyin nolur. artması lazım değerimin.
melek deniz inşallahh ya inşaallahhhCanımm hayırlı olsun inşallah değerlerin katlanarak artsın Rabbim tamamına erdirsin inşallah aminnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?