Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

evet canım taşıyıcı....yeterki sağlıcakla kucağımıza alalım.ilk tedavide sefer çok takılmıştım taşıyıcı olayına...ama aptalca geliyor şimdi onları ozman düşünücez..dediğim gibi tıp ilerliyor kimbilir 20-25 sene sonra neler yapılıyor olur belki bebek için anne rahmine bile gerek kalmaz :)
biz kimseye söylemedik tabiii çocuğumun taşıyıcı olacığını milletmiz dedikoduya pek meraklı

canım çok teşekkür ederim inşallah hayırlısıyla süreci tamamlarım. dualarımdasınız...şimdi yazını okudum tek embriyon varmış transfere uygun Rabbim can versin kan versin o minik meleğe...aksilikler sakın canını sıkmasın geç olsun ama güç olmasın herşeyi yaptır canım...tertemiz bir rahme al yavrunu... dualarım seninle inşallah yüzün gülecek o tek tane annesine tutunacak

Arkadaslar pgt dini yonunu de arastirp soran var mi ben iyice kararsiz kaldim ne yacagimi bilmiyorum
canım dini yönü derken günah kısmından bahsediyorsun sanırım
araştırmadım ben gerek te duymadım açıkçası
çünki bilim önümüze böyle bir imkan sunuyorsa sağlıklı bir evlat sahibi olabilme imkanı......bu büyük bir nimet ve yararlanmanın ne gibi bir sakıncası olabilir ki bence bunları düşünme bu imkanların varlığı ve senin bundan haberdar olman hatta yaptırsammı diye düşünebilmen bile senin kaderin bence

canım hayırlı olsun inşallah sağlıklı katlana katlana ilerler..

Cok merak ediyordum sizi, Rabbim yüzünüzü güldürsün insAllah Rabbim bebeginizi kucaginiza almayi nasip eder....cok sevindim

Allah razı olsun canımm aminnn inşallah Rabbim canverirde annesine tutunur benim içinde bir mucize olur Allah'ın izniyle inşallah...

Cnmmm dualarımı sözcüklerle ifade edemiyorum. Kalbimin en derin yerinden dua edıyorum . Allahın izniyle bu sefer olacak inşallah.

Arkadaslar tek tek etiketleyemıyorum, sık sık yazamıyorum. Ama sürekli okuyorum.hiç aklımdan çıkmıyorsunuz. Kendimde dahil dualarla yasıyorum hepinize dua ediyorum.
Allahım hiçbirimizi evlatla sınamasın.

Kasım ayında2. Dereceden kuzenımın çocuğu oldu. Geçtiğimiz hafta bebeklerinin hasta doğduğunu öğrendik. Perişanlar. Bende sanki en başa geri döndüm.
Rüyalarımda sürekli oğlumu görüyorum hastaymıs ama henüz brlli olmamjş gibi Kabus görüyorum. Artık bu saçma sapan düşünceler yüzünden gün içinde sürekli çocuğumu sorgular duruma geldim.
Bende çok isterdim herşeyden bir haber çocuk doğurmayı, giyinip süslenip poz vermeyi. Ama yaşayamadık bu duyguları maalesef.
Yinede binlerce kez halimize şükürler olsun başka sınavımız olmasın.
Herkese sevgiler

Cnmmm dualarımı sözcüklerle ifade edemiyorum. Kalbimin en derin yerinden dua edıyorum . Allahın izniyle bu sefer olacak inşallah.
Canim benim allah razi olsun cok cok sagol . Allah herkesi saglikli evladina kavustursun insallah. Sen de korkma artik bebegin yaninca cok sukur allaha ki ve saglikli. Allah hastalik vermesin hep dualarimdasin sen ve bebegin. Bana umut oluyorsunuz inan ki.

selamlar,gerçekten burası çokkarışık geliyor yoksa herkesi ayrı ayrı merak ediyorum .
İnşallah hepinizden güzel haberler görürüm.
Benim son durumda ,1 tane embrio vardı zaten o da biopside hastalıklı çıktı .Sürekli denemeyede güc yok...Öyle işte..
Herkese geçmiş olsun

ben 2 yumurta gönderdim ,embrio oluşmadığından incelenemedi bile. sonrasında 4 yumurta vardı 1 i saglıklı alınabildi ve embrio oluştu o da biopside hasta çıktı.
yumurta sayınız bana göre çok güzel , inşallah sonraki denemenizde istediğiniz gibi olur herşey.

istesende karışamıyorsun zaten canım.siz tedbirinizi alın yeterki...

Mara ūzūldūm canim rabbim guc kuvvet versinde bidaha deneyin sonucta elektorayla sonuc aldiniz

Sanada gecmis olsun canim ya herseyi bir zamani var zamanini bekliyor hepimiz icin hayirlisi olsun

İnş cnm şimdiden transferin için de başarılar ,umarım yavrun sana Sağlıkla tutunur bu ilaçları kullanmadan önce memoriala danıştın mı acaba?
Evet bazılarını göstermiştim bir zararı olmaz demişti sana faydası olup olmadığını tedavide anlarız demişlerdi bilemiyorum tabi faydası oldunu artık sonuç bunlar artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…