- 12 Nisan 2016
- 1.125
- 1.110
- 133
- 40
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #45.781
evet canım taşıyıcı....yeterki sağlıcakla kucağımıza alalım.ilk tedavide sefer çok takılmıştım taşıyıcı olayına...ama aptalca geliyor şimdi onları ozman düşünücez..dediğim gibi tıp ilerliyor kimbilir 20-25 sene sonra neler yapılıyor olur belki bebek için anne rahmine bile gerek kalmaz :)Ahhh drkumut. Bende ole dusunuyorum senin gibi ama bi aklimda olmaz brncillik etme. Demek seninkide tasiyici. Tasiyicilar transfer ediliyor buradada. Dogru soluyosumn 15-20 sene sonra kim bilir ne gelismeler
Olacak tup bebekte. Sununmsurasi pgt bile 5-6 yillik bi gelisme.
canım çok teşekkür ederim inşallah hayırlısıyla süreci tamamlarım. dualarımdasınız...şimdi yazını okudum tek embriyon varmış transfere uygun Rabbim can versin kan versin o minik meleğe...aksilikler sakın canını sıkmasın geç olsun ama güç olmasın herşeyi yaptır canım...tertemiz bir rahme al yavrunu... dualarım seninle inşallah yüzün gülecek o tek tane annesine tutunacakHerkese selamdrkumut canımm yolu yarıladın sayılır Allah'ın izniyle az kaldı evladına kavuşmaya Rabbim tamamına erdirsin sağlıcakla evladını kucağına alırsın inşallah..
@masal2010 @Vicdanazabi arkadaşlarım aynı güzel dileklerim sizlerede ve bu zorlu yolda mücadele veren nekadar arkadaşımız varsa Rabbim hepsine sağlıkla sihatle evlatlarını kucağına almayı nasip etsin inşallah..deepliner tedavin hayırlı olsun busefer herşey yolunda gidecek Allah'ın izniyle seninde müjdeli haberlerini buradan alacağız inşallah.. @hayatgun canım çok bekledin çok acı cektin Rabbim bu bekleyişin sabrın sonunda sanada mucizeni gönderecek bütün kalbimle inanıyorum.. ismini sayamadığım burada hayat hikayesini okuduğum arkadaşlarım Rabbim hepinize hayırlı ömürlü evlatlar nasip etsin.. evladını kucağına alan arkadaşlarımızada Rabbim evlatlarıyla birlikte sağlıklı hayırlı musmutlu ömürler nasip etsin inşallah..
canım benim yaa inşallahh katlanır. allahtan hayırlısını istiyorum hepimiz herkes için. inşallah herşey yolunda gider..Deepp sayfalari nasil korka korka okudum sukur canim yaa insallh hayirla guzel sonuclanir degeri katlanir canim
canım dini yönü derken günah kısmından bahsediyorsun sanırımArkadaslar pgt dini yonunu de arastirp soran var mi ben iyice kararsiz kaldim ne yacagimi bilmiyorum
canım hayırlı olsun inşallah sağlıklı katlana katlana ilerler..merhaba, test yaptım..
cumartesi transfer olmuştum. bir hafta sonra pazar günü test yaptım 26,24 çıktı bugün yani iki gün sonra test yaptırdım 37,9 çıktı. ilk testi biraz erken yaptırmıştım. tam iki kat artmamış maalesef. hemşireyle görüştüm perşembe günü tekrarlayın hayırlı olsun dedi. inşallah herşey yolunda gider bu defa . dualarınızı eksik etmeyin nolur. artması lazım değerimin.
Cok merak ediyordum sizi, Rabbim yüzünüzü güldürsün insAllah Rabbim bebeginizi kucaginiza almayi nasip eder....cok sevindimmerhaba, test yaptım..
cumartesi transfer olmuştum. bir hafta sonra pazar günü test yaptım 26,24 çıktı bugün yani iki gün sonra test yaptırdım 37,9 çıktı. ilk testi biraz erken yaptırmıştım. tam iki kat artmamış maalesef. hemşireyle görüştüm perşembe günü tekrarlayın hayırlı olsun dedi. inşallah herşey yolunda gider bu defa . dualarınızı eksik etmeyin nolur. artması lazım değerimin.
Allah razı olsun canımm aminnn inşallah Rabbim canverirde annesine tutunur benim içinde bir mucize olur Allah'ın izniyle inşallah...canım çok teşekkür ederim inşallah hayırlısıyla süreci tamamlarım. dualarımdasınız...şimdi yazını okudum tek embriyon varmış transfere uygun Rabbim can versin kan versin o minik meleğe...aksilikler sakın canını sıkmasın geç olsun ama güç olmasın herşeyi yaptır canım...tertemiz bir rahme al yavrunu... dualarım seninle inşallah yüzün gülecek o tek tane annesine tutunacak
Saol arkadasim mayis da gorusmem var tup merkeziyle tup bebek yaptiran arkadaslarin hic cocuklari var mi acabacanım hayırlı olsun inşallah sağlıklı katlana katlana ilerler..
merhaba, test yaptım..
Canim benim allah razi olsun cok cok sagol . Allah herkesi saglikli evladina kavustursun insallah. Sen de korkma artik bebegin yaninca cok sukur allaha ki ve saglikli. Allah hastalik vermesin hep dualarimdasin sen ve bebegin. Bana umut oluyorsunuz inan ki.Cnmmm dualarımı sözcüklerle ifade edemiyorum. Kalbimin en derin yerinden dua edıyorum . Allahın izniyle bu sefer olacak inşallah.
özelden görüşelim istersen.Insallah temiz cikar hayirlisiyla. Arkadaslar ben bilgi istedim ama kimseden ses yok.bi yardici olsaniz.bilgilerinizle.fiyat konsundada sürec konusundada.daha yeniyim.
ben 2 yumurta gönderdim ,embrio oluşmadığından incelenemedi bile. sonrasında 4 yumurta vardı 1 i saglıklı alınabildi ve embrio oluştu o da biopside hasta çıktı.Arkadaşlar merhaba,ben izmirde 2 başarısız tüp bebek denemesi yaşadıktan Sonra İstanbul Şişli Memorialda karar kıldım.37 yaşındayım.13 yumurta toplandı 7 si döllendi ve 3 tanesi 5.gün blastosist olup pgt ye gönderildi Ancak dün öğrendim ki maalesef hiç biri sağlıklı değilmişbenzer şeyler yaşayanlar vardır sanırım.2. Denemede sağlıklı olma şansı olur diye umuyorum.Bir de pgt,Cgh ve ngs mi ne bunlsrın birbirinden farkı Ne arkadaşlar kafam karıştı? Sizler mesela kaç embriyo gönderdiniz kaçı sağlıklı çıktı ve transfer edildi?
istesende karışamıyorsun zaten canım.siz tedbirinizi alın yeterki...Ne bileyim bilmiyorum kafa cok takiliyor bu benim son sansim 3 kere sezayar oldum sansim kalmadi 2 bebegimi kaybettim yuzde 75 sansim var saglikli olma konusunda Allahin isine karismak gibi olur mu diye dusunuyorum bir daha dogal olursa aynisini yasar miyim bilmiyorum aslinda yazin tedaviye basliyacam ama kararsizin
Sanada gecmis olsun canim ya herseyi bir zamani var zamanini bekliyor hepimiz icin hayirlisi olsunselamlar,gerçekten burası çokkarışık geliyor yoksa herkesi ayrı ayrı merak ediyorum .
İnşallah hepinizden güzel haberler görürüm.
Benim son durumda ,1 tane embrio vardı zaten o da biopside hastalıklı çıktı .Sürekli denemeyede güc yok...Öyle işte..
Herkese geçmiş olsun
Evet onda bir sıkıntı yokGenetiginiz arastirildimi peki onda temiz cikti.
Evet bazılarını göstermiştim bir zararı olmaz demişti sana faydası olup olmadığını tedavide anlarız demişlerdi bilemiyorum tabi faydası oldunu artık sonuç bunlar artıkİnş cnm şimdiden transferin için de başarılar ,umarım yavrun sana Sağlıkla tutunurbu ilaçları kullanmadan önce memoriala danıştın mı acaba?
Aşağı yukarı 1 sene varBu arada 2.ve 3.tedavin arasında Ne kadar ara verdin cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?