- 15 Mayıs 2013
- 6.264
- 4.986
- 148
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #45.801
Canim benim allah razi olsun cok cok sagol . Allah herkesi saglikli evladina kavustursun insallah. Sen de korkma artik bebegin yaninca cok sukur allaha ki ve saglikli. Allah hastalik vermesin hep dualarimdasin sen ve bebegin. Bana umut oluyorsunuz inan ki.
deepliner gözün aydın, çok sevindim senin adına. İnşallah değerin kat kat artar. Yavru(larını) sağlıcakla kucağına alırsın inşallah..
Hayirli olsun cok cok cok sevindim. Ins devami gelir guzelce. Bu sayfadan hep guzel haberler alabilmek duasiyla...merhaba, test yaptım..
cumartesi transfer olmuştum. bir hafta sonra pazar günü test yaptım 26,24 çıktı bugün yani iki gün sonra test yaptırdım 37,9 çıktı. ilk testi biraz erken yaptırmıştım. tam iki kat artmamış maalesef. hemşireyle görüştüm perşembe günü tekrarlayın hayırlı olsun dedi. inşallah herşey yolunda gider bu defa . dualarınızı eksik etmeyin nolur. artması lazım değerimin.
Oyle drkumut,kimseye solememek enniyisi. En yakinim dedigin bile seni bununlamvuruyor bazen. Benm konustugum bi genetik uzmanida aynisini solemisti. 20-30 seneye kadar cok sey degisecek genetikte demisti.evet canım taşıyıcı....yeterki sağlıcakla kucağımıza alalım.ilk tedavide sefer çok takılmıştım taşıyıcı olayına...ama aptalca geliyor şimdi onları ozman düşünücez..dediğim gibi tıp ilerliyor kimbilir 20-25 sene sonra neler yapılıyor olur belki bebek için anne rahmine bile gerek kalmaz :)
biz kimseye söylemedik tabiii çocuğumun taşıyıcı olacığını milletmiz dedikoduya pek meraklı
Canim benim allah razi olsun. Hep beraber mutlu olmak duam. Seni ve buradaki arkadaslari merak ediyorum. Haberdar et beni tedaviye basladigin zaman. Dogal yolla deniyirmusnuz? Yoksa sadece tup mu dusunuyorsunArada bakıyorum canım. .Rabbim yavrunu sağ salim kucağına versin..İnan senin adına çok mutluyum canım benim..
ahhh canım Rabbim herkese şifa versin inşallah. inşallah şifası olan bir rahatsızlıktır....şu hastalıklar dünyayı terk etse hele hele çocuklar hiç hasta olmasın....Arkadaslar tek tek etiketleyemıyorum, sık sık yazamıyorum. Ama sürekli okuyorum.hiç aklımdan çıkmıyorsunuz. Kendimde dahil dualarla yasıyorum hepinize dua ediyorum.
Allahım hiçbirimizi evlatla sınamasın.
Kasım ayında2. Dereceden kuzenımın çocuğu oldu. Geçtiğimiz hafta bebeklerinin hasta doğduğunu öğrendik. Perişanlar. Bende sanki en başa geri döndüm.
Rüyalarımda sürekli oğlumu görüyorum hastaymıs ama henüz brlli olmamjş gibi Kabus görüyorum. Artık bu saçma sapan düşünceler yüzünden gün içinde sürekli çocuğumu sorgular duruma geldim.
Bende çok isterdim herşeyden bir haber çocuk doğurmayı, giyinip süslenip poz vermeyi. Ama yaşayamadık bu duyguları maalesef.
Yinede binlerce kez halimize şükürler olsun başka sınavımız olmasın.
Herkese sevgiler
bencede canım söylememek en doğrusu.zaten o endişeyi biz anne baba olarak sanırım yüreğimizin bi köşesinde hep hissedicez birde insanların saçma sapan sorularına cevap vermek zorunda kalmayız bari...Oyle drkumut,kimseye solememek enniyisi. En yakinim dedigin bile seni bununlamvuruyor bazen. Benm konustugum bi genetik uzmanida aynisini solemisti. 20-30 seneye kadar cok sey degisecek genetikte demisti.
Deepliner INSALLAH bebeklerini bu seferki tedavide kucağına alırsın. AMİN... (Testi erken yapmışsın ondan artmamıştır. )merhaba, test yaptım..
cumartesi transfer olmuştum. bir hafta sonra pazar günü test yaptım 26,24 çıktı bugün yani iki gün sonra test yaptırdım 37,9 çıktı. ilk testi biraz erken yaptırmıştım. tam iki kat artmamış maalesef. hemşireyle görüştüm perşembe günü tekrarlayın hayırlı olsun dedi. inşallah herşey yolunda gider bu defa . dualarınızı eksik etmeyin nolur. artması lazım değerimin.
Deepliner INSALLAH bebeklerini bu seferki tedavide kucağına alırsın. AMİN... (Testi erken yapmışsın ondan artmamıştır. )merhaba, test yaptım..
Mara ūzūldūm canim rabbim guc kuvvet versinde bidaha deneyin sonucta elektorayla sonuc aldiniz
Sağol canım iyiyim sen nasılsın? Evet beklemedeyim şuan. Sağol Allah razı olsun. Senin bebiş nasıl? :) :)Cnm nasılsın? Nasıl gidiyor? Beklemedesin okuduğum kadarıyla. Hepinize tek tek dua ediyorum.
Haberdar ederim mutlaka. Doğal denemiyoruz canm. Normalde Haziran gibi tedaviye başlayacağız ama son dk ya kadar ne olur düşüncem değişir mi bilmiyorum. Çünkü bir yanım doğal dene diyor diğer yanım cesaret edemiyor. O yüzden bir yandan bu tedaviyi de son kez göreyim olmazsa bir ihtimal doğal deneriz diyorum. Net bir fikrim yok yani.Canim benim allah razi olsun. Hep beraber mutlu olmak duam. Seni ve buradaki arkadaslari merak ediyorum. Haberdar et beni tedaviye basladigin zaman. Dogal yolla deniyirmusnuz? Yoksa sadece tup mu dusunuyorsun
ahhh canım Rabbim herkese şifa versin inşallah. inşallah şifası olan bir rahatsızlıktır....şu hastalıklar dünyayı terk etse hele hele çocuklar hiç hasta olmasın....
canım sende yüreğine korku salma.evladın sağlıklı canım düşünmemeye çalış bu güzel vakitlerin kıymetini bil.sizdeki genetik hastalık bebek doğar doğmaz anlaşılabilen cinsten değilmiydi? korkualrını bi kenara bırak bikere yaşadın bitti....
şimdi hediyen kollarında öp kokla sar sarmala...
benimde görmek istediğim tek resim iki evladımıda sağlıklı bir şekilde karşımda görmek...tek dileğim tek çabam bu...
biz çok güçlüyüz...... KADINLAR...
Sağol canım iyiyim sen nasılsın? Evet beklemedeyim şuan. Sağol Allah razı olsun. Senin bebiş nasıl? :) :)
Canım dualarım seninlemerhaba, test yaptım..
Allah yardımcıları olsun.çok üzücü bebeğin doğuyor heyecanıyla yaşıyorsun en güzel günlerin hastalık kabus gibi çöküyor insanın üzerine...benimde o dönem sütüm fln gitmişti üzülmektenMaalesef cnm tedavisi yokmuş. West sendromu diye bir rahatsızlıkmış. Bızım kromozom bozuklugu yasamla bagdasmıyor cnm. Bı sorun olsa cıkardı sımdıye kdr. Bin şükür sağlıklı evladım.ama baska seyler yasarım bu rüyam biter diye korku girdi içime işte.
Allahım kalbnden geçeni hayırlı eyleyip yasatsın sana inşallah.
Buradaki herkese hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?