Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Yer gök dua üstüne gerçekten. Allahım sanada nasip etsin inşallah.

Hayirli olsun cok cok cok sevindim. Ins devami gelir guzelce. Bu sayfadan hep guzel haberler alabilmek duasiyla...

Oyle drkumut,kimseye solememek enniyisi. En yakinim dedigin bile seni bununlamvuruyor bazen. Benm konustugum bi genetik uzmanida aynisini solemisti. 20-30 seneye kadar cok sey degisecek genetikte demisti.

Arada bakıyorum canım. .Rabbim yavrunu sağ salim kucağına versin..İnan senin adına çok mutluyum canım benim..
Canim benim allah razi olsun. Hep beraber mutlu olmak duam. Seni ve buradaki arkadaslari merak ediyorum. Haberdar et beni tedaviye basladigin zaman. Dogal yolla deniyirmusnuz? Yoksa sadece tup mu dusunuyorsun

ahhh canım Rabbim herkese şifa versin inşallah. inşallah şifası olan bir rahatsızlıktır....şu hastalıklar dünyayı terk etse hele hele çocuklar hiç hasta olmasın....
canım sende yüreğine korku salma.evladın sağlıklı canım düşünmemeye çalış bu güzel vakitlerin kıymetini bil.sizdeki genetik hastalık bebek doğar doğmaz anlaşılabilen cinsten değilmiydi? korkualrını bi kenara bırak bikere yaşadın bitti....
şimdi hediyen kollarında öp kokla sar sarmala...
benimde görmek istediğim tek resim iki evladımıda sağlıklı bir şekilde karşımda görmek...tek dileğim tek çabam bu...

biz çok güçlüyüz...... KADINLAR...

Oyle drkumut,kimseye solememek enniyisi. En yakinim dedigin bile seni bununlamvuruyor bazen. Benm konustugum bi genetik uzmanida aynisini solemisti. 20-30 seneye kadar cok sey degisecek genetikte demisti.
bencede canım söylememek en doğrusu.zaten o endişeyi biz anne baba olarak sanırım yüreğimizin bi köşesinde hep hissedicez birde insanların saçma sapan sorularına cevap vermek zorunda kalmayız bari...

Deepliner INSALLAH bebeklerini bu seferki tedavide kucağına alırsın. AMİN... (Testi erken yapmışsın ondan artmamıştır. )

Deepliner INSALLAH bebeklerini bu seferki tedavide kucağına alırsın. AMİN... (Testi erken yapmışsın ondan artmamıştır. )

Canim benim allah razi olsun. Hep beraber mutlu olmak duam. Seni ve buradaki arkadaslari merak ediyorum. Haberdar et beni tedaviye basladigin zaman. Dogal yolla deniyirmusnuz? Yoksa sadece tup mu dusunuyorsun
Haberdar ederim mutlaka. Doğal denemiyoruz canm. Normalde Haziran gibi tedaviye başlayacağız ama son dk ya kadar ne olur düşüncem değişir mi bilmiyorum. Çünkü bir yanım doğal dene diyor diğer yanım cesaret edemiyor. O yüzden bir yandan bu tedaviyi de son kez göreyim olmazsa bir ihtimal doğal deneriz diyorum. Net bir fikrim yok yani.

Maalesef cnm tedavisi yokmuş. West sendromu diye bir rahatsızlıkmış. Bızım kromozom bozuklugu yasamla bagdasmıyor cnm. Bı sorun olsa cıkardı sımdıye kdr. Bin şükür sağlıklı evladım.ama baska seyler yasarım bu rüyam biter diye korku girdi içime işte.
Allahım kalbnden geçeni hayırlı eyleyip yasatsın sana inşallah.
Buradaki herkese hepimize

Canım dualarım seninle

Allah yardımcıları olsun.çok üzücü bebeğin doğuyor heyecanıyla yaşıyorsun en güzel günlerin hastalık kabus gibi çöküyor insanın üzerine...benimde o dönem sütüm fln gitmişti üzülmekten
evladın sağlıklı endişelerle üzme kendini heran hepimizin başına bişey gelebilir sadece dua edicez rabbim kötülükleri uzak tutsun diye.sanırım akrabanın bebeğinin rahatsızlığı da etkilemiş seni biraz
korkma güzel güzel yaşa anneliğini hakettin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…