- 16 Ocak 2016
- 3.030
- 2.546
- 133
- 33
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #45.821
Evhamlar olmasın canım içini ferah tut,yavrun sağlıklı maşallah. Allah size bağışlasın, uzuunn uzun sağlıklı ömürler nasip etsin inşallah.. Ben de seni ve bebişi kocaman öpüyorum.. :))İyiyiz bızde cnm evhamlar dısında bır sorun yok cok sukur. Takipteyim. Öpüyorum kocaman
Allah yardımcıları olsun bende duramadım internetten baktım Bi hastalığa Allah şifasını versin inşallah kimseyi evladıyla sınamasın .. aminMaalesef cnm tedavisi yokmuş. West sendromu diye bir rahatsızlıkmış. Bızım kromozom bozuklugu yasamla bagdasmıyor cnm. Bı sorun olsa cıkardı sımdıye kdr. Bin şükür sağlıklı evladım.ama baska seyler yasarım bu rüyam biter diye korku girdi içime işte.
Allahım kalbnden geçeni hayırlı eyleyip yasatsın sana inşallah.
Buradaki herkese hepimize
evet doğurmuş Maşallah sizin nasıl doğurdunuz mu?Hally mi? Canim ikizleri dogmustur bile
amin siz nezaman başlıyacaksınız İnşaAllah? sizin sorun neydi ki başlayamadınız eğer özel değilse paylaşırsanız belki yardımcı olabilirim İnşaAllahMaleseff daha tedaviye bile baslamadimki ama gecen sene yazanlar suan bebek bakiyo masallh ..kocisim ikizannesi shelby hally calikusu panikli estnbull ferda milat27 ve daha aklima gelmeyenler rabbim esirgesin cocuklarini buyutuyorlar arada yazip enerji umut verip gidiyorlar
Tek gen hastaligi olup saglikli bebek dunyaya getiren var mi acabaamin siz nezaman başlıyacaksınız İnşaAllah? sizin sorun neydi ki başlayamadınız eğer özel değilse paylaşırsanız belki yardımcı olabilirim İnşaAllah
Ben varım. İlk gebeliğim 20 haftakikken sonlandırıldı 2. De çok şükür şuan sağlıklı bir kızım var doğal yoldanTek gen hastaligi olup saglikli bebek dunyaya getiren var mi acaba
Başlayamama sebebim para nasil yardimci olcaksinizamin siz nezaman başlıyacaksınız İnşaAllah? sizin sorun neydi ki başlayamadınız eğer özel değilse paylaşırsanız belki yardımcı olabilirim İnşaAllah
Ben de çok merak ediyorumDeepp insallh bu sessizligin hayır olsun canim
Ben de bu ay normal deneyeceğim sonra işe başlayıp para birikimi yapacağımBaşlayamama sebebim para nasil yardimci olcaksinizşaka bi yana maddi sorun yuzunden baslayamadik insallh duada unutmayin
size pgt yaptılar mı?Tek gen hastaligi olup saglikli bebek dunyaya getiren var mi acaba
Rabb'imiz yardımcınız (yardımcımız) olsun bunda maddiyatta önemli tabiBaşlayamama sebebim para nasil yardimci olcaksinizşaka bi yana maddi sorun yuzunden baslayamadik insallh duada unutmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?