Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Deep bugun tahlil yaptinmi insallh katlanmistir degerin..ben eminim hamilesin felan yazmak istemiyorum cunki hayal kirikligi daha kotu sadece dua ediyorum rabbkm busefer yuzunu guldursun die

İyiyiz bızde cnm evhamlar dısında bır sorun yok cok sukur. Takipteyim. Öpüyorum kocaman
Evhamlar olmasın canım içini ferah tut,yavrun sağlıklı maşallah. Allah size bağışlasın, uzuunn uzun sağlıklı ömürler nasip etsin inşallah.. Ben de seni ve bebişi kocaman öpüyorum.. :))

Allah yardımcıları olsun bende duramadım internetten baktım Bi hastalığa Allah şifasını versin inşallah kimseyi evladıyla sınamasın .. amin

Herkese iyi akşamlar kızlar.Benim tüp bebekten umudum tam bitmiş gibiydi ama bugün bi tanıdığım sekizinci denemesinde hemde ngs yaptırarak tek embriyo ile hamile ve bende tekrar umutlar yeşerdi.Allahın izniyle herşey zamanla olacak deyip kendimi tekrardan hazır hissediyorum ama eşim istemiyo bana dua edin kızlar eşim kabul etsin tedaviyi yeniden.yoksa başka çare yok çocuk sahibi olmamız için.herkesin duacısıyım rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inşlh..

hally cim öncelikle hayırlı olsun gebeliğin nasılsın? yazışamadık doğuröuşsundur yavrularını İnşaAllah?

amin siz nezaman başlıyacaksınız İnşaAllah? sizin sorun neydi ki başlayamadınız eğer özel değilse paylaşırsanız belki yardımcı olabilirim İnşaAllah

amin siz nezaman başlıyacaksınız İnşaAllah? sizin sorun neydi ki başlayamadınız eğer özel değilse paylaşırsanız belki yardımcı olabilirim İnşaAllah
Başlayamama sebebim para nasil yardimci olcaksiniz şaka bi yana maddi sorun yuzunden baslayamadik insallh duada unutmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…