- 16 Ocak 2016
- 3.030
- 2.546
- 133
- 33
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #45.841
Aminn inşallah..Aynen işi gūcū biraktim deep bekliyorum hayir olsun ya canim arkadasim anneligi çok hakkediyor rabbim yūzūne baksin
Canım bahceci umut ta arkadaşım tedavi olucak.rapor çıkarınca 3.800 demişler.Arkadaslar bisey sorcam bahceci umut merkezi varmis sgkliymis.orda pgt ile tüp bebek yaptiran varmi ne kadar tuttu fiyat fulyadaki merkezleri cok pahali.bide baska bi hastanede yaptiran varmi sigorta nekadarini karsiliyo ne olur bilgisi olan varsa bi cevap yazarmisiniz
Peki rapor nasil cikariliyor benim dogal yoldan gebe kaliyorum ama genetik sikinti oldugu icin tup bebek olmasi gerektigini soyledi bezmialemdeki genetik doktorumuzCanım bahceci umut ta arkadaşım tedavi olucak.rapor çıkarınca 3.800 demişler.
Pgtli tup bebek islemine malesef rapor cikaramiyorsunuz devlet karsilamiyor.Peki rapor nasil cikariliyor benim dogal yoldan gebe kaliyorum ama genetik sikinti oldugu icin tup bebek olmasi gerektigini soyledi bezmialemdeki genetik doktorumuz
Siz pgt ilemi hamile kaldiniz nerede yaptirdiniz bana biraz bilgi verebilirmisiniz .bu konu arastrmadyim bisey bilmiyorum ve cok karisigim.ramazandan sonra baslamayi dusunuyoruz.nekadar harcama yaptiniz.ben sgk yarisini karsiliyo diye dusunuyodum hic olmazsa ilaclari falanPgtli tup bebek islemine malesef rapor cikaramiyorsunuz devlet karsilamiyor.
Cnm peki arkadasina pgt ile tup bebekmi uygulanicakCanım bahceci umut ta arkadaşım tedavi olucak.rapor çıkarınca 3.800 demişler.
Canim benim pgtli tup bebek yapildi esimde translokasyon vardi izmir medikal park prof.dr ahmet zeki isik yapti. Pgt icin 16 embriyomuz ankara muhterem bahceye gitti 6 tane saglikli embriyomuz geldi 2 tanesi transfer edildi. Suan 7 haftalik ikizlere hamileyim ucret olarak doktorumuz 2 kere yumurta toplama islemi yapti bize isi saglama almak icin 1. Yumurta toplama islemi 3500 tl 2. Toplama islemi icin 4200 ankaraya pgt islem ucreti 4250tl verdik 1500 tlye yakinda ilaclar tuttu.Siz pgt ilemi hamile kaldiniz nerede yaptirdiniz bana biraz bilgi verebilirmisiniz .bu konu arastrmadyim bisey bilmiyorum ve cok karisigim.ramazandan sonra baslamayi dusunuyoruz.nekadar harcama yaptiniz.ben sgk yarisini karsiliyo diye dusunuyodum hic olmazsa ilaclari falan
Hayir ama bebegimi kaybettim iki kere pgt denildisi
size pgt yaptılar mı?
Siz cok uyguna yaptirmissiniz bizim tahmini 20 bin tlyi buluyo sgk varsa daha uyguna yapilir diye dusunmustum.Canim benim pgtli tup bebek yapildi esimde translokasyon vardi izmir medikal park prof.dr ahmet zeki isik yapti. Pgt icin 16 embriyomuz ankara muhterem bahceye gitti 6 tane saglikli embriyomuz geldi 2 tanesi transfer edildi. Suan 7 haftalik ikizlere hamileyim ucret olarak doktorumuz 2 kere yumurta toplama islemi yapti bize isi saglama almak icin 1. Yumurta toplama islemi 3500 tl 2. Toplama islemi icin 4200 ankaraya pgt islem ucreti 4250tl verdik 1500 tlye yakinda ilaclar tuttu.
Siz cok uygun
Siz cok uyguna yaptirmissiniz bizim tahmini 20 bin tlyi buluyo sgk varsa daha uyguna yapilir diye dusunmustum.
Siz cok uygun
Siz cok uyguna yaptirmissiniz bizim tahmini 20 bin tlyi buluyo sgk varsa daha uyguna yapilir diye dusunmustum.
Canim 16 tane embriyoyu nasil oyle uyguna yaptilar embriyo basi almiyorlar mi ucreti?Canim malesef dedigim gibi pgt yi devlet karsilamiyor
Vallahi canim sanirim medikal parkin anlasmasi var hemde biz pgt yi yapan profesor muhterem bahceyle anlastik fiyat konusunda hepsini yaptilar.Canim 16 tane embriyoyu nasil oyle uyguna yaptilar embriyo basi almiyorlar mi ucreti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?