Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

acaba
Canim malesef dedigim gibi pgt yi devlet karsilamiyor
Sizin dediginiz sadece embriolara genetik test yapiliyo ya acaba devlet onumu karsilamiyoki.yumurta toplama isleminde falanmi devlet karsiliyoki cunku medical parkta ozel ve pahali bi hastane ve siz o islemlere cok uygun ucret odemissiniz.sasirdim ben burdaki medicalpark a sordum 6bin dediler yumurta toplama transfer falan pgtyede ayri ucret aliyoruz dedi

Bide canim bu bizim 2. Denememiz medikalparkata ilkindede hamile kaldim fakat bos gebelik olustu onda rapor cikarmistik.

Canim 1. tup bebekte bos gebelik olusunca kurtaj oldum. Ahmet hoca bu sefer genetik test istedi esimle benim. Iyikide yaptirmis esimde translokasyon tasiyicilik cikti genler yer degistirmis daha bu anlasilinca ahmet hoca pgt yapicaz dedi.

Canim 1. tup bebekte bos gebelik olusunca kurtaj oldum. Ahmet hoca bu sefer genetik test istedi esimle benim. Iyikide yaptirmis esimde translokasyon tasiyicilik cikti genler yer degistirmis daha bu anlasilinca ahmet hoca pgt yapicaz dedi.
Anladim canim. Cok guzel yaa Allah bagislasin yavrucuklarini. Darisi bizlere. Yasin tutuyor mu ikiz icin senin canim

Mrh Allah hamileliğinizi sağlıcakla tamamına erdirsin inşallah. Sizin embriyolara uygulanan yöntem hangisi? Pgt mi cgh ya da ngs mi? Kaçıncı denemede hamile kaldınız?
İkinci denemeymiş şimdi okudum. :)

Son düzenleme:
Arkadaslar merhaba uzun zamandir giremiyordum sali gunu pgd li dondurulmus embriyo transferim var umarim guzel haberleri paylasmak nasip olur sizlerle dualarinizi benden de esirgemeyin hepinize selamlarrr
Çok sevindim senin adına. İnşallah çok güzel haberler alırsın. Allah emeğini araya vermesin.

Mrh Allah hamileliğinizi sağlıcakla tamamına erdirsin inşallah. Sizin embriyolara uygulanan yöntem hangisi? Pgt mi cgh ya da ngs mi? Kaçıncı denemede hamile kaldınız?
İkinci denemeymiş şimdi okudum. :)

Amin canim Allah herkese nasip etsin pgt islemi yaptirdik canim. bu bizim 2. Denememiz.

Aa benim daha ilk denemem bir tane kaldi zaten. Tutmazsa soyleyeyim yaa. Medikalde ucuzmus genetik test ama bi goruscem olmazsa denemem
Transfer sirasinda 1 tane embriyo transfer edicekti hocam bana 2 tane transfer edin dedim maddi manevi gucum kalmadi dedim 1 tanede olmassa bidaha yaptitamayiz dedim daha sonra biraz dusundu tamam dedi eminmisin dedi bak bunlar cok saglikli dedi senin icin riskli olcak dedi ben herseye raziyim hocam dedim 2 tane transfer etti :)

Ay ne guzel yaaaa. Allah bagislasinnn

Senin acaba pgt oldugundan mi uygun cgh ngs fiyatlari pahali midir acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…