- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #45.861
Sizin dediginiz sadece embriolara genetik test yapiliyo ya acaba devlet onumu karsilamiyoki.yumurta toplama isleminde falanmi devlet karsiliyoki cunku medical parkta ozel ve pahali bi hastane ve siz o islemlere cok uygun ucret odemissiniz.sasirdim ben burdaki medicalpark a sordum 6bin dediler yumurta toplama transfer falan pgtyede ayri ucret aliyoruz dediCanim malesef dedigim gibi pgt yi devlet karsilamiyor
Anladim cok iyiymis ya fiyati. Ahmet hoca hep orada oluyor mu ilgileniyor muVallahi canim sanirim medikal parkin anlasmasi var hemde biz pgt yi yapan profesor muhterem bahceyle anlastik fiyat konusunda hepsini yaptilar.
Evet canim hep orda cok iyi bir doktor hemde isinin ehli bir doktor tavsiye ederim.Anladim cok iyiymis ya fiyati. Ahmet hoca hep orada oluyor mu ilgileniyor mu
Senin tek dis gebeligin mi var dusuk falan yapmadan arastirdi mi hemen doktor genetigiEvet canim hep orda cok iyi bir doktor hemde isinin ehli bir doktor tavsiye ederim.
Anladim canim. Cok guzel yaa Allah bagislasin yavrucuklarini. Darisi bizlere. Yasin tutuyor mu ikiz icin senin canimCanim 1. tup bebekte bos gebelik olusunca kurtaj oldum. Ahmet hoca bu sefer genetik test istedi esimle benim. Iyikide yaptirmis esimde translokasyon tasiyicilik cikti genler yer degistirmis daha bu anlasilinca ahmet hoca pgt yapicaz dedi.
Amin canim Allah herkese nasip etsin 30 yasindayim canimAnladim canim. Cok guzel yaa Allah bagislasin yavrucuklarini. Darisi bizlere. Yasin tutuyor mu ikiz icin senin canim
2. Denemede koyuluyor mu 2 taneAmin canim Allah herkese nasip etsin 30 yasindayim canim
Evet canim koyuyorlar ama biraz doktorunun basinin etini ye :)2. Denemede koyuluyor mu 2 tane
Arkadaslar merhaba uzun zamandir giremiyordum sali gunu pgd li dondurulmus embriyo transferim var umarim guzel haberleri paylasmak nasip olur sizlerle dualarinizi benden de esirgemeyin hepinize selamlarrr
Mrh Allah hamileliğinizi sağlıcakla tamamına erdirsin inşallah. Sizin embriyolara uygulanan yöntem hangisi? Pgt mi cgh ya da ngs mi? Kaçıncı denemede hamile kaldınız?Canim benim pgtli tup bebek yapildi esimde translokasyon vardi izmir medikal park prof.dr ahmet zeki isik yapti. Pgt icin 16 embriyomuz ankara muhterem bahceye gitti 6 tane saglikli embriyomuz geldi 2 tanesi transfer edildi. Suan 7 haftalik ikizlere hamileyim ucret olarak doktorumuz 2 kere yumurta toplama islemi yapti bize isi saglama almak icin 1. Yumurta toplama islemi 3500 tl 2. Toplama islemi icin 4200 ankaraya pgt islem ucreti 4250tl verdik 1500 tlye yakinda ilaclar tuttu.
Çok sevindim senin adına. İnşallah çok güzel haberler alırsın. Allah emeğini araya vermesin.Arkadaslar merhaba uzun zamandir giremiyordum sali gunu pgd li dondurulmus embriyo transferim var umarim guzel haberleri paylasmak nasip olur sizlerle dualarinizi benden de esirgemeyin hepinize selamlarrr
Aa benim daha ilk denemem bir tane kaldi zaten. Tutmazsa soyleyeyim yaa. Medikalde ucuzmus genetik test ama bi goruscem olmazsa denememEvet canim koyuyorlar ama biraz doktorunun basinin etini ye :)
Mrh Allah hamileliğinizi sağlıcakla tamamına erdirsin inşallah. Sizin embriyolara uygulanan yöntem hangisi? Pgt mi cgh ya da ngs mi? Kaçıncı denemede hamile kaldınız?
İkinci denemeymiş şimdi okudum. :)
Cgh la fiyat farki var mi peki pgt nin? Pgt de hepsine bakilmiyor diye biliyorumAmin canim Allah herkese nasip etsin pgt islemi yaptirdik canim. bu bizim 2. Denememiz.
Transfer sirasinda 1 tane embriyo transfer edicekti hocam bana 2 tane transfer edin dedim maddi manevi gucum kalmadi dedim 1 tanede olmassa bidaha yaptitamayiz dedim daha sonra biraz dusundu tamam dedi eminmisin dedi bak bunlar cok saglikli dedi senin icin riskli olcak dedi ben herseye raziyim hocam dedim 2 tane transfer etti :)Aa benim daha ilk denemem bir tane kaldi zaten. Tutmazsa soyleyeyim yaa. Medikalde ucuzmus genetik test ama bi goruscem olmazsa denemem
Ay ne guzel yaaaa. Allah bagislasinnnTransfer sirasinda 1 tane embriyo transfer edicekti hocam bana 2 tane transfer edin dedim maddi manevi gucum kalmadi dedim 1 tanede olmassa bidaha yaptitamayiz dedim daha sonra biraz dusundu tamam dedi eminmisin dedi bak bunlar cok saglikli dedi senin icin riskli olcak dedi ben herseye raziyim hocam dedim 2 tane transfer etti :)
Senin acaba pgt oldugundan mi uygun cgh ngs fiyatlari pahali midir acabaTransfer sirasinda 1 tane embriyo transfer edicekti hocam bana 2 tane transfer edin dedim maddi manevi gucum kalmadi dedim 1 tanede olmassa bidaha yaptitamayiz dedim daha sonra biraz dusundu tamam dedi eminmisin dedi bak bunlar cok saglikli dedi senin icin riskli olcak dedi ben herseye raziyim hocam dedim 2 tane transfer etti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?