- 28 Temmuz 2016
- 286
- 205
- 33
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #45.881
Vallahi canim doktor bize ngs cgh fln hic bisi demedi size pgt islemi yapicaz dedi bizde tamam dedik hocam. Ama ngs cgh baya pahali bir tedaviymisCgh la fiyat farki var mi peki pgt nin? Pgt de hepsine bakilmiyor diye biliyorum
Hadi yaaa ben de uygun diye sevinmistim. Cgh cok pahali cunku.Vallahi canim doktor bize ngs cgh fln hic bisi demedi size pgt islemi yapicaz dedi bizde tamam dedik hocam. Ama ngs cgh baya pahali bir tedaviymis
Canim bu islemler gercekten maddi manevi yipratici malesef giden paranin haddi hesabi yokHadi yaaa ben de uygun diye sevinmistim. Cgh cok pahali cunku.
Seenin sayi cokmus fiyat cok iyi o sayiya gore. Sana ne kadardan indirdiler pgtyiCanim bu islemler gercekten maddi manevi yipratici malesef giden paranin haddi hesabi yok
Anladim canim. Iyiymis yaaa. Iki tane olmasi heleeeeCanim ankara pgt icin muhterem bahce 4750 tl dedi pazarlik yaptik hatta 16 embriyoya bakamam dedi zorla hepsini yaptirdik :) 4250 tlye indirdik medikal park ahmet hocaya surekli gittigimiz icin ordanda indirim geldi artik abone olduk resmen hastaneye :)) 1. tup bebekte orda yapilmisti yine.
sizin sorunuz esimde demistiniz o dediginiz sorunda normalde pahali bi durum kisiye ozel setup yapiliyomus o setup icinde bisuru para aliniyomus siz baya ucuza yaptirmissiniz.Canim ankara pgt icin muhterem bahce 4750 tl dedi pazarlik yaptik hatta 16 embriyoya bakamam dedi zorla hepsini yaptirdik :) 4250 tlye indirdik medikal park ahmet hocaya surekli gittigimiz icin ordanda indirim geldi artik abone olduk resmen hastaneye :)) 1. tup bebekte orda yapilmisti yine.
Canim kusura bakma cok soru soruyorum ama bisey daha sorcam. Ilk denemende kac yumurta toplandi kac tane kaldi geriye? Ikincide kac toplandi?Canim ankara pgt icin muhterem bahce 4750 tl dedi pazarlik yaptik hatta 16 embriyoya bakamam dedi zorla hepsini yaptirdik :) 4250 tlye indirdik medikal park ahmet hocaya surekli gittigimiz icin ordanda indirim geldi artik abone olduk resmen hastaneye :)) 1. tup bebekte orda yapilmisti yine.
Canim esime setup yapildi ama esime uygun prob bulundu ona para odemedik bulunmasaydi 200 eur para oducektik.sizin sorunuz esimde demistiniz o dediginiz sorunda normalde pahali bi durum kisiye ozel setup yapiliyomus o setup icinde bisuru para aliniyomus siz baya ucuza yaptirmissiniz.
Maşallah sağ salim hayırla gelsin bebişler inşallah..Amin canim Allah herkese nasip etsin pgt islemi yaptirdik canim. bu bizim 2. Denememiz.
Insallah canim yaa hayirlisiyla insallah.Maşallah sağ salim hayırla gelsin bebişler inşallah..
Anladim canim rabbim insallah ikizlerinide hayirlisiyla kucagina almayi nasip edrCanim esime setup yapildi ama esime uygun prob bulundu ona para odemedik bulunmasaydi 200 eur para oducektik.
Canim kusura bakma cok soru soruyorum ama bisey daha sorcam. Ilk denemende kac yumurta toplandi kac tane kaldi geriye? Ikincide kac toplandi?
Ik8nci de baya toplandi sanirim? Onlarin kaliteleri nasil? Bisey kullandin mi ekstra canimYok canim sikinti yok istedigin kadar sorabilirsin ilk tup bebek denememizde 9 tane toplandi 2 tanesi orta kalite 3. Gunde transfer edildi. Gebe kaldim fakat betahcg degerinde 1002 de kaldi yukselmedi ultrasyonda bos kese gorduk. Kurtaj oldum daha sonra.
Pgt maliyeti genetik merkezine göre değişiyor demek. Bizim ki mikrogende yapıldı. Paket ücret ödedik. İlk tedavi 2500 dolar, ikinci tedavide 2000 dolar ödedik.
Canim doktor kalitelerini soylmedi ama 2. Denemede orta kaliteydi dedi ikisideIk8nci de baya toplandi sanirim? Onlarin kaliteleri nasil? Bisey kullandin mi ekstra canim
Anladi
Anladim canim rabbim insallah ikizlerinide hayirlisiyla kucagina almayi nasip edr
Benim de orta kalite bi tane kaldi ondan merak ediyorum cok nasil artti acaba bu kadar sayi ek tedavi mi uygulandiCanim doktor kalitelerini soylmedi ama 2. Denemede orta kaliteydi dedi ikiside
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?