Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Canim ankara pgt icin muhterem bahce 4750 tl dedi pazarlik yaptik hatta 16 embriyoya bakamam dedi zorla hepsini yaptirdik :) 4250 tlye indirdik medikal park ahmet hocaya surekli gittigimiz icin ordanda indirim geldi artik abone olduk resmen hastaneye :)) 1. tup bebekte orda yapilmisti yine.

Anladim canim. Iyiymis yaaa. Iki tane olmasi heleeee

sizin sorunuz esimde demistiniz o dediginiz sorunda normalde pahali bi durum kisiye ozel setup yapiliyomus o setup icinde bisuru para aliniyomus siz baya ucuza yaptirmissiniz.

Canim kusura bakma cok soru soruyorum ama bisey daha sorcam. Ilk denemende kac yumurta toplandi kac tane kaldi geriye? Ikincide kac toplandi?

Arkadaslar istanbulda pgt ile tüp bebek yaptiran varmi peki hem uygun hemde guvenilir bi yer okadar cok tup bebek merkezi varki hangisine guvenip gitcegimi bilemiyorum.bide istanbulda sgk anlasmali varmi bi arkadas yok dedi ama ben olabilcegini dusunuyorum.bilgilerinizi paylasirsaniz sevinirim.buarada bana suan bahceci umut tup bebek merkezi sicak geliyo ama yinede bilemiyorum.

sizin sorunuz esimde demistiniz o dediginiz sorunda normalde pahali bi durum kisiye ozel setup yapiliyomus o setup icinde bisuru para aliniyomus siz baya ucuza yaptirmissiniz.
Canim esime setup yapildi ama esime uygun prob bulundu ona para odemedik bulunmasaydi 200 eur para oducektik.

Pgt maliyeti genetik merkezine göre değişiyor demek. Bizim ki mikrogende yapıldı. Paket ücret ödedik. İlk tedavi 2500 dolar, ikinci tedavide 2000 dolar ödedik.

Canim kusura bakma cok soru soruyorum ama bisey daha sorcam. Ilk denemende kac yumurta toplandi kac tane kaldi geriye? Ikincide kac toplandi?

Yok canim sikinti yok istedigin kadar sorabilirsin ilk tup bebek denememizde 9 tane toplandi 2 tanesi orta kalite 3. Gunde transfer edildi. Gebe kaldim fakat betahcg degerinde 1002 de kaldi yukselmedi ultrasyonda bos kese gorduk. Kurtaj oldum daha sonra.

Ik8nci de baya toplandi sanirim? Onlarin kaliteleri nasil? Bisey kullandin mi ekstra canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…