- 15 Mayıs 2013
- 6.264
- 4.986
- 148
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #45.901
Evet canm pgt yapıldı. İkisinde de iki embriyo yerleştirildi. İlki tutmadı, ikincisi tutundu ancak değerim katlanmadı ve düşükle sonuçlandı. Ben de myom vardı drum önce myomun alınmasını önermişti ama ben süreç uzar diye kabul etmedim. Sonra da olumsuz sonuçlandı tedavim. Drum myoma bağladı düşüğümü. Kapalı ameliyat oldum. Beklemedeyim şuan..Sizin duz pgt miydi canim?
Arkadaslar bide pgt demi siralama var anlamadim .nekadar karisik bi durum bana bi gorusmemde embrio basina 350 dolar odenicek dendi.Evet canm pgt yapıldı. İkisinde de iki embriyo yerleştirildi. İlki tutmadı, ikincisi tutundu ancak değerim katlanmadı ve düşükle sonuçlandı. Ben de myom vardı drum önce myomun alınmasını önermişti ama ben süreç uzar diye kabul etmedim. Sonra da olumsuz sonuçlandı tedavim. Drum myoma bağladı düşüğümü. Kapalı ameliyat oldum. Beklemedeyim şuan..
Cok iyi yaaaa. Darisi basima insallaaaahCanim bende cikolata kisti var ilk once doktor kistimi iyice zayiflatti daha sonra gobekten ilac tedavisine basladik yumurtalarim 2 denemede birsuru yumurta olusmus biz bile inanamadik doktor bile masallah dedi biz dedi bidaha yumurta toplayalim dedi isimizi saglama alalim dedi cunku pgtye gidecekler dedi ilk toplamadan saglikli gelmeyebilir dedi bidaha ilac tedavisi yumurta toplama uygulandi cok sukur 16 taneden 6 saglikli geldi cok sasirdik biz 1 yada2 zorla cikar diyorduk suan 3 tanede hastanede dondurulmus embriyomuz var. Allahima cok sukur..
Insallah canim bolbol dua edin Allahin izniyle mutluluk kapilari aciliyor.Cok iyi yaaaa. Darisi basima insallaaaah
Insallah canim insallah. Bizlere de dua et olur muInsallah canim bolbol dua edin Allahin izniyle mutluluk kapilari aciliyor.
Tamam canim dualarim seninle insallahInsallah canim insallah. Bizlere de dua et olur mu
canim ben umutta yaptirmayi düşünüyorum. raporlu tüp bebek 3080 tl + ilaclar (ortalama 500tl) + ilk muayne ucreti bi seferlik 450 tl + dondurma ücreti 500 tl + cgh icin embriyo basina 350 dolarArkadaslar bisey sorcam bahceci umut merkezi varmis sgkliymis.orda pgt ile tüp bebek yaptiran varmi ne kadar tuttu fiyat fulyadaki merkezleri cok pahali.bide baska bi hastanede yaptiran varmi sigorta nekadarini karsiliyo ne olur bilgisi olan varsa bi cevap yazarmisiniz
Peki rapor nasil cikariliyor benim dogal yoldan gebe kaliyorum ama genetik sikinti oldugu icin tup bebek olmasi gerektigini soyledi bezmialemdeki genetik doktorumuz
kizlar rapor varsa tüp bebek ücreti ve ilaclari raporlu olarak ödüyorsun ama cgh islemi icin ayriyetten para veriyorsun devlet sadece o kısmı karşılamıyorPgtli tup bebek islemine malesef rapor cikaramiyorsunuz devlet karsilamiyor.
Cok sagol canimmTamam canim dualarim seninle insallah
Ya cok sagol en sonunda cvbimi alabildim.bu merkezin bide fulyada ozel yeri var galiba ortak calisiyolar.yani embriolari ayni yerde inceleniyor.inceleme yerleri cok onemli cunku bakalim yarin bide biz gorusucez telde eger kafamiza yatarsa ora olurcanim ben umutta yaptirmayi düşünüyorum. raporlu tüp bebek 3080 tl + ilaclar (ortalama 500tl) + ilk muayne ucreti bi seferlik 450 tl + dondurma ücreti 500 tl + cgh icin embriyo basina 350 dolar
Canim yapilacak islemlere bagli olarak fiyat degisir bence doktorun 2 defa opu yapabilir fiyat degisir 1 tane yeterli der fiyat degisir ayni sekilde tamamen sana yapilacak islemlere bagli benim dusuncem..Pgt tup bebek icin 15bin tl yeter mi
kose4545
Cok tesekkur ederim canim allah dualarimizi kabul etsin seninde hamileligin hayirli olsun allah saglikla kucagina almayi nasip etsinn[/QUOTE
Amin canimm cok saoll Allah sanada tatli bebisler nasip etsinn..:)
hayat_gun
Cok tesekkur ederim canim amin insallah bu kadar emek bosa cikmaz allah herkese anneligi nasip etsin
kose4545
Cok tesekkur ederim canim allah dualarimizi kabul etsin seninde hamileligin hayirli olsun allah saglikla kucagina almayi nasip etsinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?