Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Sizin duz pgt miydi canim?
Evet canm pgt yapıldı. İkisinde de iki embriyo yerleştirildi. İlki tutmadı, ikincisi tutundu ancak değerim katlanmadı ve düşükle sonuçlandı. Ben de myom vardı drum önce myomun alınmasını önermişti ama ben süreç uzar diye kabul etmedim. Sonra da olumsuz sonuçlandı tedavim. Drum myoma bağladı düşüğümü. Kapalı ameliyat oldum. Beklemedeyim şuan..

Arkadaslar herkes cok uygu
Arkadaslar bide pgt demi siralama var anlamadim .nekadar karisik bi durum bana bi gorusmemde embrio basina 350 dolar odenicek dendi.

Canim bende cikolata kisti var ilk once doktor kistimi iyice zayiflatti daha sonra gobekten ilac tedavisine basladik yumurtalarim 2 denemede birsuru yumurta olusmus biz bile inanamadik doktor bile masallah dedi biz dedi bidaha yumurta toplayalim dedi isimizi saglama alalim dedi cunku pgtye gidecekler dedi ilk toplamadan saglikli gelmeyebilir dedi bidaha ilac tedavisi yumurta toplama uygulandi cok sukur 16 taneden 6 saglikli geldi cok sasirdik biz 1 yada2 zorla cikar diyorduk suan 3 tanede hastanede dondurulmus embriyomuz var. Allahima cok sukur..

Cok iyi yaaaa. Darisi basima insallaaaah

canim ben umutta yaptirmayi düşünüyorum. raporlu tüp bebek 3080 tl + ilaclar (ortalama 500tl) + ilk muayne ucreti bi seferlik 450 tl + dondurma ücreti 500 tl + cgh icin embriyo basina 350 dolar

Peki rapor nasil cikariliyor benim dogal yoldan gebe kaliyorum ama genetik sikinti oldugu icin tup bebek olmasi gerektigini soyledi bezmialemdeki genetik doktorumuz

Pgtli tup bebek islemine malesef rapor cikaramiyorsunuz devlet karsilamiyor.
kizlar rapor varsa tüp bebek ücreti ve ilaclari raporlu olarak ödüyorsun ama cgh islemi icin ayriyetten para veriyorsun devlet sadece o kısmı karşılamıyor

canim ben umutta yaptirmayi düşünüyorum. raporlu tüp bebek 3080 tl + ilaclar (ortalama 500tl) + ilk muayne ucreti bi seferlik 450 tl + dondurma ücreti 500 tl + cgh icin embriyo basina 350 dolar
Ya cok sagol en sonunda cvbimi alabildim.bu merkezin bide fulyada ozel yeri var galiba ortak calisiyolar.yani embriolari ayni yerde inceleniyor.inceleme yerleri cok onemli cunku bakalim yarin bide biz gorusucez telde eger kafamiza yatarsa ora olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…