- 28 Temmuz 2016
- 286
- 205
- 33
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #45.921
rapor hakkin varsa rapora basvur derim yaklaşık 4 bin lira cebinde kalir. fulyada rapor gecmiyor ama umuttu geciyor. dedigin gibi laboratuvar aynidir bende öyle düşünüyorum. ben on görüşmeyi yaptim. rapor cikinca ve adet olunca tedaviye baslicaz insallahYa cok sagol en sonunda cvbimi alabildim.bu merkezin bide fulyada ozel yeri var galiba ortak calisiyolar.yani embriolari ayni yerde inceleniyor.inceleme yerleri cok onemli cunku bakalim yarin bide biz gorusucez telde eger kafamiza yatarsa ora olur
Tek gen hastaligi olup saglikli bebek dunyaya getiren v
pgt ile tek gene bakılıyor tüm kromozom taraması yapılmıyor yani.o yüzden fiyatlar embriyo başına değil memorıalda da tur başınaydı 350 dolar kaçtane varsa okadar embriyoya bakılıyorsizin sorunuz esimde demistiniz o dediginiz sorunda normalde pahali bi durum kisiye ozel setup yapiliyomus o setup icinde bisuru para aliniyomus siz baya ucuza yaptirmissiniz.
canım dulalarım seninle herşey güzel olacak inşallahkose4545
Cok tesekkur ederim canim allah dualarimizi kabul etsin seninde hamileligin hayirli olsun allah saglikla kucagina almayi nasip etsinn
canım tabi bu Allahın takdiri diyelimde sıkıntı sırf buysa bütün tetkiklerin yapıldıysa sıkıntı görülmediyse tabiki hamile kalabilirsin. benimde 1 yumurtalığımda çikolata kisti esimdede gen translokasyon taşıyıcılığı çıktı bunları zayıflatmayı başardı doktorumuz hamile kaldım. Allah sanada nasip etsin inşallah.Benim hamile kalmakla bir problemim yok genetikdwn dolayi pgt yapilacak acaba ilk denemede hamile kalabilirmiyim
Insallahcanım tabi bu Allahın takdiri diyelimde sıkıntı sırf buysa bütün tetkiklerin yapıldıysa sıkıntı görülmediyse tabiki hamile kalabilirsin. benimde 1 yumurtalığımda çikolata kisti esimdede gen translokasyon taşıyıcılığı çıktı bunları zayıflatmayı başardı doktorumuz hamile kaldım. Allah sanada nasip etsin inşallah.
Peki rapor nasil cikiyor doktorumuz bize sizin tup bebek yaptirmaniz gerek size bi kagit yazcam onla yaptiracaksiniz dedi bizde bilmedigimiz icin nedir diye sormadik ben bi bebegimi kaybettim 2 yasinda ondan dolayi genetik test yapildi ve bende kas hastaligi tasicisi cikti esimde bulunmadi ama doktor esime tekrar yapti onun sonucunu bekliyoruz.sonra size kagit yazcem tup bebek yapilacak dedi bezmialem hastanesi acaba rapormu yazcak nasil cikartiliyor rapor bilgilendirirmisin beni.rapor hakkin varsa rapora basvur derim yaklaşık 4 bin lira cebinde kalir. fulyada rapor gecmiyor ama umuttu geciyor. dedigin gibi laboratuvar aynidir bende öyle düşünüyorum. ben on görüşmeyi yaptim. rapor cikinca ve adet olunca tedaviye baslicaz insallah
son dakka başka şeyler çıkabiliyor, hazırlıklı olup 20 bine tamamlamakta fayda var.Pgt tup bebek icin 15bin tl yeter mi
maalesef bir sağlıklı çocuğun varsa banka hesabın ve sen başbaşasınAyrica benim saglik bir cocugum var ikisini kaybedince genetik hastalik anlasildi bizde rapor cikarbilir miyiz
ben kalabildim canım ama bu işin kader kısmı da var, Rabbim nasip ederse neden olmasınBenim hamile kalmakla bir problemim yok genetikdwn dolayi pgt yapilacak acaba ilk denemede hamile kalabilirmiyim
canim genetik hastalik olunca nasil isliyor rapor süreci bilmiyorum ama muhtemelen sizde daha kolay çıkar. bizimki sebepsiz infertiliteye giriyor genetik rahatsizlik filan da yok ondan rapor cikartmak biraz zahmetli bi sürü şartı, evragi vs var.Peki rapor nasil cikiyor doktorumuz bize sizin tup bebek yaptirmaniz gerek size bi kagit yazcam onla yaptiracaksiniz dedi bizde bilmedigimiz icin nedir diye sormadik ben bi bebegimi kaybettim 2 yasinda ondan dolayi genetik test yapildi ve bende kas hastaligi tasicisi cikti esimde bulunmadi ama doktor esime tekrar yapti onun sonucunu bekliyoruz.sonra size kagit yazcem tup bebek yapilacak dedi bezmialem hastanesi acaba rapormu yazcak nasil cikartiliyor rapor bilgilendirirmisin beni.
canım benimde normal yolla çocuğum var. yani hamile kalmada problem yok diye başladık bu yola ama 6. seferde gebe kaldım..Benim hamile kalmakla bir problemim yok genetikdwn dolayi pgt yapilacak acaba ilk denemede hamile kalabilirmiyim
Esim umut tup bebek merkeziyle gorustu raporla yari yariya duser demis.doktorumuza mail attim rapor vericekmisiniz bize diye genetik doktorumuza cvp vermedi insallah rapor verilirde enazindan miktar duser.bakalimcanim genetik hastalik olunca nasil isliyor rapor süreci bilmiyorum ama muhtemelen sizde daha kolay çıkar. bizimki sebepsiz infertiliteye giriyor genetik rahatsizlik filan da yok ondan rapor cikartmak biraz zahmetli bi sürü şartı, evragi vs var.
canim ama sadece tüp bebek ucreti yariya iniyor. yani normalde 6750 civari ama raporlu 3080 lira bi de ilaclar cok uyguna geliyor raporla. diğer saydigim herseyin ücretini ekstra aliyorlar. ilk muayne 450 + embriyo dondurma 500+ cgh embriyo basina 350 dolar vs. bende gidip görüştüm. adet olunca baslicam heralde orda. insallah sizinde rapor cikar.Esim umut tup
Esim umut tup bebek merkeziyle gorustu raporla yari yariya duser demis.doktorumuza mail attim rapor vericekmisiniz bize diye genetik doktorumuza cvp vermedi insallah rapor verilirde enazindan miktar duser.bakalim
Insallah ya aynen esimede oyle demis bide sgkdan bi kagit istemisler o ne oluyo anlamadim rapor ciksinda o basit yacanim ama sadece tüp bebek ucreti yariya iniyor. yani normalde 6750 civari ama raporlu 3080 lira bi de ilaclar cok uyguna geliyor raporla. diğer saydigim herseyin ücretini ekstra aliyorlar. ilk muayne 450 + embriyo dondurma 500+ cgh embriyo basina 350 dolar vs. bende gidip görüştüm. adet olunca baslicam heralde orda. insallah sizinde rapor cikar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?