Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Insallah ya aynen esimede oyle demis bide sgkdan bi kagit istemisler o ne oluyo anlamadim rapor ciksinda o basit ya
ben daha once baska bi yerde raporlu denemistim oraya raporu, vukuatli nufus kayit ornegi, kimlik fotokopisi,,evlilik cüzdanı fotokopisi bi de sgk hizmet dökümü (e devletten cikartiliyor) bunlari goturmustum umutta da bunlari isterler mi bilmiyorum arayip sorcam bende bi ara

Merhaba kızlar bende 3. Tüp bebek tedavime başladım bu sefer pgt uygulanacak çarşamba günü yumurtalarımi toplayacaklar allah hepimizin yardımcısı olsun

Arkadaslar benim genetik sonuclar var ama tekrardan yapilmasinin nedeni ney ayrica bunun icinde ekstradan para istiyorlar

S Songullum merhaba benim 1 ay önce yumurta toplandı uyutuyorlar zaten ama bende karın ağrısı oldu sonrasında ağrı kesici yaptılar korkun olmasın canım Rabbim kucaklarımızı doldursun inşallah

genetik test derken bir eşlere yapılan var birde embriyoya size yapıldıysa eğer belki eksikler vardır ama bence embriyoya demişlerdir

Bi
Arkadaslar benim gebezmilar var ama tekrardan yapilmasinin nedeni ney ayrica bunun icinde ekstradan para istiyorlar
iBizimde tekrarlandi ama bizim doktorumuz tup bebek merkezinde yaptirmadiki ucret odemiyelim diye bende mutasyon bulundi ama esimde bulunmadigi icin tekrar yapalim dedi normalde ucretloydi sagolsun genetik doktorumuz hic ucret aldirtmadi bizzat kendi gorustu muane ucreti bile almadi kendisi docent cok yardimci oldu.sonuclar ciksin snra tup bebek merkezine gidin yoksa genetik test icinde ucret alinir dedi bize sagolsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…