Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

melekkannesi merhaba inşallah tedaviniz olumlu sonuçlanır benimde cgh den 5 emriyomdan 1 tane sağlıklı geldi diğer ay transferim var dualarım sizinle
merhaba sonuçlarınız benimkine çok benzediği için yazmak istedim benim de 4 embriyodan 1 sağlıklı geldi bu aytransferim var inşallah hayırlısıyla mutlu güzel haberler alırız

Kizlar hepinize iyi gunler dondurulmus pgd li saglikli embriyom bugun transfer edildi suan merkezde dinlendiriliyorum allah isteyen herkese nasip etsin umarim on gun sonra guzel haberler veririm sizlere dualarinizi benden de esirgemeyin
maşallah inşallah allah hepimizi güldürsün inşallah nerde yaptırdınız

bende bu adetle tedaviye baslicaktim ama 2 tane 2.5 cm folikuler kistim olmus umarim adetle atilir

Bende çok heyecanlıydım hala da heyecanlıyım insan tutamıyor kendini ve şimdi de transferden çok korkuyorum zor mu oluyor diye hem heyecan hem korku var inşallah güzel sonuçlar alırız

Bende çok heyecanlıydım hala da heyecanlıyım insan tutamıyor kendini ve şimdi de transferden çok korkuyorum zor mu oluyor diye hem heyecan hem korku var inşallah güzel sonuçlar alırız
transfer cok kolay oluyor korkma. benim tek sıkıntım transferde cok sıkışıyorum kasiklarim patlicak gibi oluyor yarim saat zor yatiyorum sürye de yapamiyorum mecbur wc ye kalkiyorum. bu sefer daha az su icip gidicem transfere :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…