- 5 Nisan 2013
- 998
- 771
- 303
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #45.961
Toplanirken anestezi alıyoruz bişey anlamıyorum uyaninda dehşet ağrım oluyor amHayirli olsun yumurtalar toplanirken herhangi agri oluyor mu
merhaba sonuçlarınız benimkine çok benzediği için yazmak istedim benim de 4 embriyodan 1 sağlıklı geldi bu aytransferim var inşallah hayırlısıyla mutlu güzel haberler alırızmelekkannesi merhaba inşallah tedaviniz olumlu sonuçlanır benimde cgh den 5 emriyomdan 1 tane sağlıklı geldi diğer ay transferim var dualarım sizinle
maşallah inşallah allah hepimizi güldürsün inşallah nerde yaptırdınızKizlar hepinize iyi gunler dondurulmus pgd li saglikli embriyom bugun transfer edildi suan merkezde dinlendiriliyorum allah isteyen herkese nasip etsin umarim on gun sonra guzel haberler veririm sizlere dualarinizi benden de esirgemeyin
insallah cnm :) benim genelde adetle atiliyor ama insan yine de bi tedirgin oluyor. bi de istanbula gidicem tedavi icin heyecanliyim:)ShinSeGi inşallah atılır canım geç olsun da yeter ki güzel haberler alalım inşallah atılır kistin
transfer cok kolay oluyor korkma. benim tek sıkıntım transferde cok sıkışıyorum kasiklarim patlicak gibi oluyor yarim saat zor yatiyorum sürye de yapamiyorum mecbur wc ye kalkiyorum. bu sefer daha az su icip gidicem transfere :)))Bende çok heyecanlıydım hala da heyecanlıyım insan tutamıyor kendini ve şimdi de transferden çok korkuyorum zor mu oluyor diye hem heyecan hem korku var inşallah güzel sonuçlar alırız
Benim de bi taneydi hap kullandim gecti simdi canimbende bu adetle tedaviye baslicaktim ama 2 tane 2.5 cm folikuler kistim olmus umarim adetle atilir
benim adet olunca 2 günde atiliyor genelde ama insallah yine öyle olurBenim de bi taneydi hap kullandim gecti simdi canim
Yaa kilo aldim onu vermeye calisiyoruummm :)Bessst zaten zayifsin ne guzel dah zayif olcaksin işin sirri ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?