Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Canm yaklasik ocak ayindan beri diyetteyim leslie yapiyordm+ekmek yok +pilav makarna yok sebze agirlikli meyve olarak sadece yesil elma bol su aksam 6 dan sonra yemek yok sadece su hatta kahvalti yapiyodm bide aksam 4-6 satt ac kalmaya izen gosteriyodm sonuc 0 biraktm sayilir

Aa bi yerde hata mi yaptin acabaa

kızlar merhaba, tüm yazılanları okudum çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için dualarınız için ama maalesef bebişim bana tutunamadı. değerim düştü 39 dan 33 e düştü 2 günde . sonra bir gün sonra tekrar test yaptırdım 26 çıktı .tutunamadı bebiş. ve iki gün önce adet oldum. hayırlıs olsun diyorum. kısmet değilmiş. tüm güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. transferi olanlar ve transfer bekleyenler her zaman dualarımdasınız. allah herkese bir an önce nasip etsin inşallah anneliği . hayırlısıyla ve doğru zamanda sağlıklı bebeklerimizi alalım hepimiz kucağımıza inşallah..

Canim gecmis olsun insallah tekrarinda nasip eder.beni magzur gor ben merak ettim sorununuz neydi.kacici denemendi.arkadaslar isminizi cok gecirdi merakla beklediler bilmedigimden soruyorum.

Çok üzüldüm canım gerçekten içten üzüldüm inan senin için bakıyorum devamlı ama iyi haber beklemiştim kısmet herseyin bir vakti vardır elbet

Çok üzüldüm canım gerçekten içten üzüldüm inan senin için bakıyorum devamlı ama iyi haber beklemiştim kısmet herseyin bir vakti vardır elbet
çok teşekkür ederim ferdacım. çok saol. kısmet değilmiş diyorum ve önüme bakıyorum. daha kötüsünü yaşadığım için bunda bir hayır var demek ki diyorum. sonrasında kaybetmek çok zor çünkü. zamanı gelince allah verir inşallah.

Hayırlısı olsun canım. Zamanın var daha. İnşallah bu sefer herşey yolunda gidecek ve sağlıklı yavrularına kavuşacaksın canım.
Bu arada benzer durumlar yaşamışız. Benim de değerim katlamayıp sonradan düşmeye başlamıştı. Sağlık olsun, inşallah bu defa güzel şeyler olur hepimiz için..

Geçmiş olsun çok üzüldüm Rabbim herseyin hayırlısını bilir en kisa zamanda tekrar inşallah

Merhaba canm..çok üzüldüm Rabbim sabır versin..hakında hayirlsi olsun..vardır herşeyde bir hayır ..inşallah Rabbim hayırlı sağlıkla evlatlar nasip eder hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…