- 16 Şubat 2016
- 2.837
- 3.718
- 83
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #45.981
Insallah canim. Ben de hapla attim transferi bekliyorumbenim adet olunca 2 günde atiliyor genelde ama insallah yine öyle olur
Aa bi yerde hata mi yaptin acabaaCanm yaklasik ocak ayindan beri diyetteyim leslie yapiyordm+ekmek yok +pilav makarna yok sebze agirlikli meyve olarak sadece yesil elma bol su aksam 6 dan sonra yemek yok sadece su hatta kahvalti yapiyodm bide aksam 4-6 satt ac kalmaya izen gosteriyodm sonuc 0 biraktm sayilir
Hayir ama bebegimi kaybettim iki kere başınız sağolsun size ve eşinize genetik araştırma yapıldı mı?
onu doktorlar daha bilir ama bence yeterliSuan 15 bin var acaba yeter mi pgt icin
Hayirlisi olsun canim saglikla gelsin insallaahMerhaba arkadaşlar artık yolun sonuna geldim su damlam geliyor yani bugün transferim var
Canim gecmis olsun insallah tekrarinda nasip eder.beni magzur gor ben merak ettim sorununuz neydi.kacici denemendi.arkadaslar isminizi cok gecirdi merakla beklediler bilmedigimden soruyorum.kızlar merhaba, tüm yazılanları okudum çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için dualarınız için ama maalesef bebişim bana tutunamadı. değerim düştü 39 dan 33 e düştü 2 günde . sonra bir gün sonra tekrar test yaptırdım 26 çıktı .tutunamadı bebiş. ve iki gün önce adet oldum. hayırlıs olsun diyorum. kısmet değilmiş. tüm güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. transferi olanlar ve transfer bekleyenler her zaman dualarımdasınız. allah herkese bir an önce nasip etsin inşallah anneliği . hayırlısıyla ve doğru zamanda sağlıklı bebeklerimizi alalım hepimiz kucağımıza inşallah..
Çok üzüldüm canım gerçekten içten üzüldüm inan senin için bakıyorum devamlı ama iyi haber beklemiştim kısmet herseyin bir vakti vardır elbetkızlar merhaba, tüm yazılanları okudum çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için dualarınız için ama maalesef bebişim bana tutunamadı. değerim düştü 39 dan 33 e düştü 2 günde . sonra bir gün sonra tekrar test yaptırdım 26 çıktı .tutunamadı bebiş. ve iki gün önce adet oldum. hayırlıs olsun diyorum. kısmet değilmiş. tüm güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. transferi olanlar ve transfer bekleyenler her zaman dualarımdasınız. allah herkese bir an önce nasip etsin inşallah anneliği . hayırlısıyla ve doğru zamanda sağlıklı bebeklerimizi alalım hepimiz kucağımıza inşallah..
çok teşekkür ederim ferdacım. çok saol. kısmet değilmiş diyorum ve önüme bakıyorum. daha kötüsünü yaşadığım için bunda bir hayır var demek ki diyorum. sonrasında kaybetmek çok zor çünkü. zamanı gelince allah verir inşallah.Çok üzüldüm canım gerçekten içten üzüldüm inan senin için bakıyorum devamlı ama iyi haber beklemiştim kısmet herseyin bir vakti vardır elbet
Hayırlısı olsun canım. Zamanın var daha. İnşallah bu sefer herşey yolunda gidecek ve sağlıklı yavrularına kavuşacaksın canım.kızlar merhaba, tüm yazılanları okudum çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için dualarınız için ama maalesef bebişim bana tutunamadı. değerim düştü 39 dan 33 e düştü 2 günde . sonra bir gün sonra tekrar test yaptırdım 26 çıktı .tutunamadı bebiş. ve iki gün önce adet oldum. hayırlıs olsun diyorum. kısmet değilmiş. tüm güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. transferi olanlar ve transfer bekleyenler her zaman dualarımdasınız. allah herkese bir an önce nasip etsin inşallah anneliği . hayırlısıyla ve doğru zamanda sağlıklı bebeklerimizi alalım hepimiz kucağımıza inşallah..
Geçmiş olsun çok üzüldüm Rabbim herseyin hayırlısını bilir en kisa zamanda tekrar inşallahkızlar merhaba, tüm yazılanları okudum çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için dualarınız için ama maalesef bebişim bana tutunamadı. değerim düştü 39 dan 33 e düştü 2 günde . sonra bir gün sonra tekrar test yaptırdım 26 çıktı .tutunamadı bebiş. ve iki gün önce adet oldum. hayırlıs olsun diyorum. kısmet değilmiş. tüm güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. transferi olanlar ve transfer bekleyenler her zaman dualarımdasınız. allah herkese bir an önce nasip etsin inşallah anneliği . hayırlısıyla ve doğru zamanda sağlıklı bebeklerimizi alalım hepimiz kucağımıza inşallah..
Inşallah canımY yaso bebekkk
Canim hayirli ugurlu olsun beraber gun sayiyoruz benim gitti iki kaldi dokuz gun insallah hep beraber arkadaslarimiza guzel haberlerimizi veririz burdan
Merhaba canm..çok üzüldüm Rabbim sabır versin..hakında hayirlsi olsun..vardır herşeyde bir hayır ..inşallah Rabbim hayırlı sağlıkla evlatlar nasip eder hepimizekızlar merhaba, tüm yazılanları okudum çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için dualarınız için ama maalesef bebişim bana tutunamadı. değerim düştü 39 dan 33 e düştü 2 günde . sonra bir gün sonra tekrar test yaptırdım 26 çıktı .tutunamadı bebiş. ve iki gün önce adet oldum. hayırlıs olsun diyorum. kısmet değilmiş. tüm güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. transferi olanlar ve transfer bekleyenler her zaman dualarımdasınız. allah herkese bir an önce nasip etsin inşallah anneliği . hayırlısıyla ve doğru zamanda sağlıklı bebeklerimizi alalım hepimiz kucağımıza inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?