Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Canım pgt işleminden geçmiş olmasına rağmen benim ki de aynı şekil oldu. Drum myomdan dolayı dedi ama senin ki de düşükle sonuçlandı. Bilmiyorum acaba ngs ya da cgh mi daha mantıklı? Emin olamıyoruz.
tutmama sebebi ne diye düşünmüyorum ben kısmet değilmiş diyorum.. pgt yetersiz gibi düşünüyorum ben de aynen. cgh ya da ngs daha net sonuçlar vereceği için bir daha denersem eğer cgh ya da ngs yaparım diye düşünüyorum

Aramizda ngs yaptiran yaso bebek var ve trasfer oldu gun sayiyo insallh hamile kalir digerlerini unutm
Yaa benimde 4 emb. 1 tanesi saglikli geldi tabi buarada daha onceki kurtajimdan yapisiklik olmus 22 gun once histereskopinoldun ve spiral takildi yaklasik 1 ay daha kalicak sonra cikartip tekrandan rahik.filmi ve sorun yoksa transfer olucak allahin izniyle ama icim cok tuhaf 1 tane diye insalllahh guzel sonuclar alirim(aliriz). tek 1 tane emb. Acaba sansim dahami az diye dusunmeden edemiyorum.

Çok iyi 1 tane.düşünsene hiç de çıkmayabilirdi benim de 3 tane genetiğe gitti inş ssğlıklı çıkar diye dua ediyorum.senin de inş tutar

Aynen canım biraz da nasip kısmet ama ister istemez tereddütte kalıyor insan. Bana myomdan demesine rağmen emin olamıyorum. O yüzden tedaviye başlarsam bu ngs yöntemi konusunu druma açmayı düşünüyorum.

Bazı drlar birden fazla sağlıklı çıksa da sadece bir tane transfer ediyorlar. O yüzden hiç olumsuz düşünme. Bakarsın o bir tane bölünür iki tane olur göbüşünde.. :)

Arkadaslar pgt ney ngs veya cgh inanin cok karisik bizim genetik doktorumuz cgh yapilacak dedi.bunlari bu siteden ogrendim.ben hepsi ayni sey saniyodum
İyi canm işte cgh yapılacakmış. Pgt de bazı kromozomlara bakılıyor. Cgh de hepsine bakılıyor. İçin rahat olsun.

Bazı drlar birden fazla sağlıklı çıksa da sadece bir tane transfer ediyorlar. O yüzden hiç olumsuz düşünme. Bakarsın o bir tane bölünür iki tane olur göbüşünde.. :)
Insalllah canim ya, bikac hafta once yine paylasmistim burda, 1 tane oldugu icin korkuyorum diye baska bir arkadasta ayni senin gibi cevap vermisti belkide bolunur iki tane olur diye insalllahhhhh rabbim tutunmasina izin verirde saglikla alirim kucagima(kucagimiza)fazlasinda gozum yok ama iki tanede olsa hic fena olmaz ❤

Olumsuz düşünme hiç tek embriyo ile hamile kalan çok. Bölünüp ikiz olanları bile duydum. Hakkında hayırlısı olsun, inşallah gönlündeki senin için hayırlı olandır.

kizlar hepinize iyi hafta sonlari olsun bugun transferimin 4.gunu biraz bel agrim disinda iyim yarin normalde regl gunum umarim kendileri tesrif etmezler transfer olmus arkadaslar ben hep kabizlik problemi ceken insanim lakin transferden beri duzenli olarak tuvalete gidiyorum umre den hurma getirdi yakinlarim hurmadan mi bilmiyorum ama gunde on tane yiyip ustune su iciyorum keske onceden de hep yapsaymisim inanilmaz bagirsak calistiriyor birde devamli kivi ve ananas tuketiyorum sizinle de paylasmak istedim umarim transfer olan ve olacak olan arkadaslar hepimiz icin hayirlisi olurrr

Çok iyi 1 tane.düşünsene hiç de çıkmayabilirdi benim de 3 tane genetiğe gitti inş ssğlıklı çıkar diye dua ediyorum.senin de inş tutar

Benimde 3 tane gitmisti cgh ye ve 1 saglikli geldi transferin 12.gunudeyim ama test gunum 28 mart bahcecideyim,sana insallah guzel hbrler gelir arkadasim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…