Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Maysa2011
Canımm cok tesekkürler aminnn insallah güzel haberler arka arkaya gelsin burda benden cok tutacagına inanan deepliner gibi mükemmel arkadaslarım var onun kadar kuvvetli ve iyi kalpli bir sürü insanın duası var allahım cabalarımızı bosa cıkarmasın en hayırlısı ne zamansa o zaman saglıkla nasip etsinn

Canım hurma yeme rahim kadilmasi yapar

Memorialde genetik sonucu kaç günde çıkıyor biliyor musunuz ?arkadaşlar. embriyolarım donduruldu genetikte sıra.

Arkadaşlar merhaba merak ettiğim bir konu var aranızda pgd chg ngs yaptırıp ileryen haftalarda amnio sentez yada cvs yaptıranınız var mı yada tanıdıklarınız var mı sizce yapılmalı mı ?

Arkadaşlar merhaba merak ettiğim bir konu var aranızda pgd chg ngs yaptırıp ileryen haftalarda amnio sentez yada cvs yaptıranınız var mı yada tanıdıklarınız var mı sizce yapılmalı mı ?
Cogu doktorlar basta soyluyo eger gebelik olursa ilerde butun tetkiklerin yapilacagini ikili ūclu tesler ayrintili ultrason ve amino yapilmasi gerektigini bastan soyluyolar temkinli davraniyolar ama ilerleyen surecte takiplerle gerek gormezlerse yapiyolar .masal arkadasimizin doktoru butun testleri istemisti

Maysa2011
Benim doktorum da garantilemek icin yapilabilir dedi bide bizim rahatsizlik detayli ultrason da falan da belli olmadigindan hersekilde cvs yada amnio gerekli oluyor gecen sefer cvs yaptirmistim bu sefer kuvvetli muhtemel amnio yaptiracagim pofff o kadar ugras ugras pgd si cgh si bide amnio su bize hic rahat yok soyle ayaklarimizi uzatip rahatca geciremiyoruz hamileligi

Cvs kacinci haftada yapilir

Merhaba herkese bende nisan sonunda tedaviye başlıyorum kızlar bendede dengeli translokasyon var ocakta denedik ama sağlıklı çıkmadı pgtden inşallah bu kez çıkar dua edin banada hepimizin yüzü güler inşallah.ataşehir memorial cem demirel doktorum tavsiye edebilceniz başka doktor varmı ve tedavi öncesi tavsiye edebilcenizniz yapmamız gereken şeyler varmı.

Goksay90
Tedavin şimdiden hayırlı olsun canım insallah bir sürü saglıklı embriyo bulunur burda herkes herkes için dua ediyor inan doktor meselesine gelince bu ince bir mevzu herkesin düşüncesi baska ben şöyle bişey diyebilirim benim doktorum brüksel tüp bebekten dr yücel karaman hakkında yorumlara bakabilirsin iyisi ile kötüsü ile fikir sahibi olursun iyihaftalar

Doktorlar herseyden emin olmak icin amino sentez oneriyo ama yaptiran anneler sonuc beklerken cok yipraniyo bide dusunuyorum okadar zor sey atlacaz tup chg derken sonrada bide amino cikiyo acaba dogal deneyip sonrami amino yapsak bugun bu kafadaki tilkiler fena dolaniyo maddiyat zor yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…