Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

zaten cgh olsun pgd olsun ye bir sürü ödeniyor birde amniyosentez de mi uygulanacak benim transferim diğer ay inşallah tutanur miniğim ama hem maddii hemde manevi açıdan bitmiş durumda oluyoruz özelliklede de ruhen bedenen çok zor aşamalar
 
merhaba benimde tek embriyom sağlıklı geldi cgh yapılmıştı bende ilk başta tek olunca tutmazsa niye tek vs vs düşündüm ama ya hiç olmasaydı dedim şükür ki 1 tane var ve o 1 tanemizde tutunsun o da yeter tek olsun bizim olsunn:))) benim diğer ay transferim inşallah güzel sonuçlar alıp sağlıkla sıhhatle alırız miniklerimizi kucağımıza...Ayrıca bir genetik doktorundan arkadaşım izlemiş tv de sağlıklı embriyolarda tek transferi uygun buluyoruz demiş hakkımızda hayırlısı olsun dualarım sizlerle
 
Benim doğum drum da 'pgt de yaptırsan bu testler yine her şekilde yapılacak. Bence hiç o kadar masraf yapmayın doğal deneyin' demişti de yine de korkuyor insan.
 
arkadaslar bende sgk belki karsilar diye aratirma yaptim daha dogrusu rize tip fakuldesi hastanesinde stajer doktor kuzenime arastirttim malesef dogal yoldan hamile kalan ve genetik sorun olanlar sgkdan yararlanamiyomus hic hamile kalamiyanlar yararlanabiliyomus sadece.ben ilk defa pgt tup bebek deniycem ya tutmassa diye arastirdim normalde 3 kere hamile kaldim.insallah tutarda rabbim verirde o sikintilari yasamayiz.
 
Teşekkür ederim inşallah saglıklı bi emriyo bulunur araştırcam olmazsa birsonrakine başka hastane düşünüyorum.
 
Zeynep kamilde gittigim kadın dogum doktoru bana mahkemeye ver sen ve senin gibiler için devletin karşılaması gerekiyo dedi neden parayla yaptırmak zorundasınız ki dedi ama bilmiyorum mahkeme buna ne der.
 
selam canımcım

bende ikili, 4lü ve ayrıntılı ultrasson yapıldı, amniyosentezi ben istemedim.. sonuçta herşeyin bir yanılma payı var. ama bende Trizomi 13 taşıyıcılığı olduğu için en geç ayıntılıda mutlaka ortaya çıkardı. aslında neredeyse tüm testler yapıldı canım. insanın içi rahatlıyor.
 
Benim doğum drum da 'pgt de yaptırsan bu testler yine her şekilde yapılacak. Bence hiç o kadar masraf yapmayın doğal deneyin' demişti de yine de korkuyor insan.
canım çok para değiller ki bu testler ve zamana yayıldığı için sıkıntı olmuyor,
ikili de drum kan almadı ölçmleri kendi yaptı
4 lü de ultrason + kan 200 liraydı
ayrıntılıda da drum 1 saat inceleme sonucunda benden para almayacaktı ama ben 200 lira verdim. toplasan 400-500 lira bu testler.

amniyosentezi de ben istemedim.. zaten bliyorsun hep düşük tehdidiyle geldim 14. haftaya kadar. bi de 16da falan amniyosenteze cesaretim yoktu.
 
Zeynep kamilde gittigim kadın dogum doktoru bana mahkemeye ver sen ve senin gibiler için devletin karşılaması gerekiyo dedi neden parayla yaptırmak zorundasınız ki dedi ama bilmiyorum mahkeme buna ne der.
keşke olabilse canım ama mahkemelerde kanunlara göre karar vermek zorundalar, Sgk da maalesef ki bu konuda bize bir fayda yok, aslında sadece sgk değil özel sağlık sigortaları da bildiğim kadaruıyla karşılamıyor.
 
masal2010 nerdesin bacım ???hazırlıklar nasıl gidiyor
bacımmm sorma sorma herşey tam gaz... işten son 3 haftaddır 4 de çıkıyorum nasıl yetiştirdiğimi bilmeden. :) bu hafta 32 hafta doluyor artık izne ayrılıp rahatlayacağım hayırlısıyla sakinliycem.

ismi netleşi artık, ikinci kızımın adı SILA olacak hayırlısıyla..

alışverişimi bitirdim, yıkanacak herşeyi yıkadım... ama daha başka da bişey yapmadım. yardım edecek kimsem yok izine ayrıldıktan sonra artık yavaş yavaş yapmam lazım. lohusa taç - terlik, magnetlerim takı yatığım onları falan hep yaptırdım.

hastane çantamı artık hazırlamalıyım :) 7,5 aylık oldum neredeyse.

ctesi günü de dr kontrolümüz var çok merak ediyorum minnakım nasıl oldu ne kadar büyüdü :)

sen neler yaptın asıl, sessiz sakin büyüyorsunuz oralarda,
 
Doğru aslında söylediğin gibi zamana yayıldığı için çok etkilemez ve maliyeti çok yüksek te değilmiş. Tüp bebek tedavi masrafının yanında devede kulak kalıyor. Bir de bukadar işlemden geçmiş embriyoya tekrardan bir sürü test yapmaya çok gerek yok diye düşünüyorum.Zaten cghde yanılma riski %1. O da Allah korusun bizleri bulmaz inşallah. Tabi birgün o hamişliğin tadına varırsak..:)
 

Ayyy ne güzel telaslar insallah saglikla kucaklayin Sılayi:) bende simdi kan vermeye gidiyorum 5.gun cgh den gelen ama 4.deneme bu ve hiiic belirtisiz hic hissiz ,oyle icim bomboş
 
Masal maşallah az kaldı prensesi kucağına almaya şu an senin adına heyacanlandim hamileligin en güzel zamanindasin bebisine hazırlık aşaması
 
az kaldı sabır sabır :) CHG de yanılma %3 dedi bana genetikçim ama benim durumumda ultrason verileri yeterli acıklamayı verir dedi,

ama bence yapılmalı rahaatlıyor insan
 
Ayyy ne güzel telaslar insallah saglikla kucaklayin Sılayi:) bende simdi kan vermeye gidiyorum 5.gun cgh den gelen ama 4.deneme bu ve hiiic belirtisiz hic hissiz ,oyle icim bomboş
Rabbim tahlil kağıdını doldursun inşAllah öyle deme güzel düşün güzel olsun herşey.
idrar testi yapmadın mı? ben yapmıştım çatlarım meraktan yoksa
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…