Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

kızlar merabalar sizden bi bilgi almak istiyorum bu konu hakkında çok fazla bilgiye sahip değilim akraba evliliği yapan biriyim pgt yönteminden yararlanmak istiyorum genetik tanı merkeziyle görüştüm ailenizde bilinen bir hastalık yoksa bütün hastalıklara bakılması mümkün değil dediler daha sonra tüp merkeziyle görüştüm orası da bilgi almak için bekleriz dediler randevu verdiler yakın bi zamanda gitcem size sorum başından böyle birşey geçen var mı? pgt yaptırabilir miyim şartları ne oluyor? bana ne önerirsiniz lütfen yardımcı olursanız sevinirim..

masal2010 canim kizimizin adi pek guzel masallh adiyla uzub saglikli guzel omru olsun rabbim kizlarini sana bagislasin
ya ben aslında Öykü olmasını çok istedim, eşim de Zeynep diye tutturdu sonra ikimizde inatlaştık, ikisi de olmaz dedik :)

sonuçta ortak bir paydada buluştuk şükürler olsun :) bene çok beğendim içime sindi. Aslı ya da Sıla dedik sonra Sıla da karar vverdik :)

tüm hastalıklara bakamazlar doğru ama kromozom bozukluğu kontrol edilebilir sadece. down, trizomi 13 gibi sendromlara bakılabilir.

Canim bastan beri bende öykū olur diyordum cunki masala cok yakisiyo tamamliyo birbirini

Canim bastan beri bende öykū olur diyordum cunki masala cok yakisiyo tamamliyo birbirini
kız sırf ben Zeynep e karşı cıktım diye Öykü istemedi :)

bide tek isim olsun ki benm soyismimi de taşısın istedi o yüzden iki isim de koyamadık, kıyamadım öyle deyince, tekrar chg imaknımız olmayacak, Rabbim bilir ama başka çocuk muhtemelen olmayacak, bende çok da üstüne gitmedim..

zaten özlenen bebekti Sıla da hoş geldi

Kizlar size bisey sorcam.sizin cevrenizde gereksiz insanlar cok konustumu aaa bunlar boyle yapcakmis soyle olcakmis diye yemin ediyorum pskolojimi bozdular.bi bebegimi kaybettim.aa senin cocugun oluyo niye tup bebek millete aciklama yapmaktan yoruldum diz karsilastinizmi.nasil mucadele ettiniz.yemin ediyorum kafayi yedirdiler bana

Milletin ağzına o lafı vermemek için biz tedavi gördüğümüzü söylemedik. Dedikodu yapacak malzeme arıyorlar zaten.

kimseye söylemedik. Aileden bile bilen yok. Böylesi inan daha rahat. Eğer imkanın varsa tedavi görsen bile görmediğini söyle. En azından psikolojin düzelir.

Anladim hanimlar birine dedim sagolsun yaymis neyse artik kulak arkasi yapmaya calisicam.ben evladimin acisi yasarken bide tadavi gorcem zaten gereksizler cok neyse

Kızlar çok kararsızım lütfen yardım edin ikinci tedaviye başlıycam ama bu aymı başlasam ramazan sonrasımı birtürlü karar veremiyorum ilk tedavim ocakta olmuştu ve olumsuz geçti ikinci için nisan ayı erkenmi sizce nisanda başlamazsam temmuza kalıyo çok geçmiş gibi geliyo ama bilmiyorum temmuza kadar normal yoldanmı denesem acaba yardım edin lütfen.

Bende bugün ignelerime baslayacagim, Rabbim izin verirde saglikli olursa Ramazandan sonra transfer olmasina istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…