- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #46.061
ya ben aslında Öykü olmasını çok istedim, eşim de Zeynep diye tutturdu sonra ikimizde inatlaştık, ikisi de olmaz dedik :)masal2010 canim kizimizin adi pek guzel masallh adiyla uzub saglikli guzel omru olsun rabbim kizlarini sana bagislasin
tüm hastalıklara bakamazlar doğru ama kromozom bozukluğu kontrol edilebilir sadece. down, trizomi 13 gibi sendromlara bakılabilir.kızlar merabalar sizden bi bilgi almak istiyorum bu konu hakkında çok fazla bilgiye sahip değilim akraba evliliği yapan biriyim pgt yönteminden yararlanmak istiyorum genetik tanı merkeziyle görüştüm ailenizde bilinen bir hastalık yoksa bütün hastalıklara bakılması mümkün değil dediler daha sonra tüp merkeziyle görüştüm orası da bilgi almak için bekleriz dediler randevu verdiler yakın bi zamanda gitcem size sorum başından böyle birşey geçen var mı? pgt yaptırabilir miyim şartları ne oluyor? bana ne önerirsiniz lütfen yardımcı olursanız sevinirim..
Canim bastan beri bende öykū olur diyordum cunki masala cok yakisiyo tamamliyo birbiriniya ben aslında Öykü olmasını çok istedim, eşim de Zeynep diye tutturdu sonra ikimizde inatlaştık, ikisi de olmaz dedik :)
sonuçta ortak bir paydada buluştuk şükürler olsun :) bene çok beğendim içime sindi. Aslı ya da Sıla dedik sonra Sıla da karar vverdik :)
Canim bastan beri bende öykū olur diyordum cunki masala cok yakisiyo tamamliyo birbirini
kız sırf ben Zeynep e karşı cıktım diye Öykü istemedi :)Canim bastan beri bende öykū olur diyordum cunki masala cok yakisiyo tamamliyo birbirini
Milletin ağzına o lafı vermemek için biz tedavi gördüğümüzü söylemedik. Dedikodu yapacak malzeme arıyorlar zaten.Kizlar size bisey sorcam.sizin cevrenizde gereksiz insanlar cok konustumu aaa bunlar boyle yapcakmis soyle olcakmis diye yemin ediyorum pskolojimi bozdular.bi bebegimi kaybettim.aa senin cocugun oluyo niye tup bebek millete aciklama yapmaktan yoruldum diz karsilastinizmi.nasil mucadele ettiniz.yemin ediyorum kafayi yedirdiler bana
kimseye söylemedik. Aileden bile bilen yok. Böylesi inan daha rahat. Eğer imkanın varsa tedavi görsen bile görmediğini söyle. En azından psikolojin düzelir.Kizlar size bisey sorcam.sizin cevrenizde gereksiz insanlar cok konustumu aaa bunlar boyle yapcakmis soyle olcakmis diye yemin ediyorum pskolojimi bozdular.bi bebegimi kaybettim.aa senin cocugun oluyo niye tup bebek millete aciklama yapmaktan yoruldum diz karsilastinizmi.nasil mucadele ettiniz.yemin ediyorum kafayi yedirdiler bana
E elifdemirelif
Canim insallah guzel sonuclar alir bizleri de sevindirirsin haberlerini bekliyoruz allah yuzune gulsun insallah
Çok sevindim gözün aydınPOzitif arkadasim kan testim iki hafta sonrasina kontrol,rabbim hepimizi tez vakitte sevindorecek insallah...
Çok sevindim gözün aydın
hakkımızda hayırlısı.keşke olabilse canım ama mahkemelerde kanunlara göre karar vermek zorundalar, Sgk da maalesef ki bu konuda bize bir fayda yok, aslında sadece sgk değil özel sağlık sigortaları da bildiğim kadaruıyla karşılamıyor.
Bende bugün ignelerime baslayacagim, Rabbim izin verirde saglikli olursa Ramazandan sonra transfer olmasina istiyorumKızlar çok kararsızım lütfen yardım edin ikinci tedaviye başlıycam ama bu aymı başlasam ramazan sonrasımı birtürlü karar veremiyorum ilk tedavim ocakta olmuştu ve olumsuz geçti ikinci için nisan ayı erkenmi sizce nisanda başlamazsam temmuza kalıyo çok geçmiş gibi geliyo ama bilmiyorum temmuza kadar normal yoldanmı denesem acaba yardım edin lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?