Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Bende bugün ignelerime baslayacagim, Rabbim izin verirde saglikli olursa Ramazandan sonra transfer olmasina istiyorum
İnşallah saglıklı olur inşallah herşey yolunda gider bizde bugün doktorla görüştük ve ramazandan önceye karar verdik inşallah ilk adetimde başlıcaz rabbim isteyen herkese versin.

Arkadaşlar transfer sonrası kullanılan ilaçlar aile hekimi dahi yazsa SGK ödüyor boşuna para vermeyin benim ilaçlar 400 tl yi geçiyordu eczane ile görüştüm devlet ödüyor dedi aile hekimine yazdırdım 100 tl civarında verdim .Artık nerden daha az ödesem kar diyorum.size de bilgi vermek istedim

Hersekildemi yani bizim tup bebegi sigorta karsilamiyo.ama bunu karsiliyomuki

Doktorum Erbil Yağmur tüp bebekte ilk denemem 7 gün önce transferim yapıldı canım ben toplamda 20 bin harcadım 6750 tüp bebek 500 rahim dinlendirme ilaçlar 2 bini geçti 7 tane embriyo incelendi tanesi 350 $ ve son olarak 3 sağlıklı embriyom vardı biri transfer edildi 2 tanesini de 1 500t ye dondurduk yani küçük bir servet harcadım şimdi bebegimin bana tutunmasını bekliyorum

cok sagol ya galiba bizde her ihtimale karsi 20 bini ayarlamamaiz lazim.sonuc mutluluk olsunda...

Inallah bebisin tutunur canim.mutluluk haberlerini verirsin insallah

Günaydın arkadaşlar ben Dr dayım bu ay normal puregonla deneyip infitfy test yapacağız sonra bunda olmazsa ngs

Kavimlergocu hakkina hayirlisi olsun yani dogal deneyip erken bi testmi yapacaksin ..infiyt neki ??
Pardon nifty cnm trizomi 13,18 ve 21 bakılacakmış zaten diğerleri yaşamla bağdaşmazmış
aminosentez istemiyor Dr um çok korkuyorum bugün başlıyorum tedaviye doktorum doçent oldu bu arada bu ay

Kizlar hepinize merhaba sonucum negatif embriyom tutunamamis kismet boyleymis her iste vardir bir hayir bir dahaki transferde insallah gorurum pozitifi sonuc bekleyen arkadaslarim dualarim sizinle

Sperm sayınız nedir canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…