- 19 Kasım 2016
- 120
- 99
- 28
- 35
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #46.081
İnşallah saglıklı olur inşallah herşey yolunda gider bizde bugün doktorla görüştük ve ramazandan önceye karar verdik inşallah ilk adetimde başlıcaz rabbim isteyen herkese versin.Bende bugün ignelerime baslayacagim, Rabbim izin verirde saglikli olursa Ramazandan sonra transfer olmasina istiyorum
Hersekildemi yani bizim tup bebegi sigorta karsilamiyo.ama bunu karsiliyomukiArkadaşlar transfer sonrası kullanılan ilaçlar aile hekimi dahi yazsa SGK ödüyor boşuna para vermeyin benim ilaçlar 400 tl yi geçiyordu eczane ile görüştüm devlet ödüyor dedi aile hekimine yazdırdım 100 tl civarında verdim .Artık nerden daha az ödesem kar diyorum.size de bilgi vermek istedim
Benimde tüp bebeği karşılamıyor ben transfer sonra ilaçların içeriğine baktım hormon ilaçlarıymıs onun için bi şansımı denedim ödüyormuşHersekildemi yani bizim tup bebegi sigorta karsilamiyo.ama bunu karsiliyomuki
Hatta bu ilaclari transferden önce başladık o zaman parayla aldım ikinci kutulara geçince aklıma geldiBenimde tüp bebeği karşılamıyor ben transfer sonra ilaçların içeriğine baktım hormon ilaçlarıymıs onun için bi şansımı denedim ödüyormuş
Bahçeci fulyaCok iyiymis sen nerde tedavi gordun
Seninle msjlasmismiydik inan hatirlamadim daha dogrusu sordummu diye...doktorun kim kacinci denemen suan durumin hangi asamada nekadar odeme yaptin beni bilgilendirebilirmisin.bende bahceci fulyada basliycam.ramazandan sonra mustafa bajceciyi dusunuyorum.Bahçeci fulya
Doktorum Erbil Yağmur tüp bebekte ilk denemem 7 gün önce transferim yapıldı canım ben toplamda 20 bin harcadım 6750 tüp bebek 500 rahim dinlendirme ilaçlar 2 bini geçti 7 tane embriyo incelendi tanesi 350 $ ve son olarak 3 sağlıklı embriyom vardı biri transfer edildi 2 tanesini de 1 500t ye dondurduk yani küçük bir servet harcadım şimdi bebegimin bana tutunmasını bekliyorumSeninle msjlasmismiydik inan hatirlamadim daha dogrusu sordummu diye...doktorun kim kacinci denemen suan durumin hangi asamada nekadar odeme yaptin beni bilgilendirebilirmisin.bende bahceci fulyada basliycam.ramazandan sonra mustafa bajceciyi dusunuyorum.
cok sagol ya galiba bizde her ihtimale karsi 20 bini ayarlamamaiz lazim.sonuc mutluluk olsunda...Doktorum Erbil Yağmur tüp bebekte ilk denemem 7 gün önce transferim yapıldı canım ben toplamda 20 bin harcadım 6750 tüp bebek 500 rahim dinlendirme ilaçlar 2 bini geçti 7 tane embriyo incelendi tanesi 350 $ ve son olarak 3 sağlıklı embriyom vardı biri transfer edildi 2 tanesini de 1 500t ye dondurduk yani küçük bir servet harcadım şimdi bebegimin bana tutunmasını bekliyorum
Inallah bebisin tutunur canim.mutluluk haberlerini verirsin insallahDoktorum Erbil Yağmur tüp bebekte ilk denemem 7 gün önce transferim yapıldı canım ben toplamda 20 bin harcadım 6750 tüp bebek 500 rahim dinlendirme ilaçlar 2 bini geçti 7 tane embriyo incelendi tanesi 350 $ ve son olarak 3 sağlıklı embriyom vardı biri transfer edildi 2 tanesini de 1 500t ye dondurduk yani küçük bir servet harcadım şimdi bebegimin bana tutunmasını bekliyorum
Inşallah canımInallah bebisin tutunur canim.mutluluk haberlerini verirsin insallah
Pardon nifty cnm trizomi 13,18 ve 21 bakılacakmış zaten diğerleri yaşamla bağdaşmazmışKavimlergocu hakkina hayirlisi olsun yani dogal deneyip erken bi testmi yapacaksin ..infiyt neki ??
Sperm sayınız nedir canım ?MERHABA HANGI MERKEZDE CHG YAPTIRDINIZ ACABA ?BIRDE NGS ILE FARKI NEDİR ?EŞİMDE 9 KROMOZOM VE 17 KROMOZOM BOLUNEREK YER DEĞİŞTİRMİŞ. DENGELI TRANSLOKASYON VAR.BAZI DOKTORLAR FISH PGT YETERLI OLUR DEDİ. KAFAM KARISTI. SİZİN SORUN NEYDİ ACABA
Benim Dr um da ngs dediSperm sayınız nedir canım ?
Canım onu anladım da sperm değerleriniz ne eşinizinBenim Dr um da ngs dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?