Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Kizlar hepinize merhaba sonucum negatif embriyom tutunamamis kismet boyleymis her iste vardir bir hayir bir dahaki transferde insallah gorurum pozitifi sonuc bekleyen arkadaslarim dualarim sizinle
Üzüldüm canm ya ama umudunu yitirme. İnşallah bebişin bir sonraki tedavide seninle olur..

Çok üzüldüm melekannesi insan ne umutla bekliyor ama Rabbimin takdiri bunda da vardır bir hayır
Bi arada senin 10 gün oldu galiba benden iki gün önceydin doktorum ama 15.gun kan testi yapmamı söyledi sen erken mi yaptın hatta ben evde ne zaman test bekleyemem dedim o da yapma erken yaparsan negatif çıkabilir moralin bozulur dedi

Kizlar hepinize merhaba sonucum negatif embriyom tutunamamis kismet boyleymis her iste vardir bir hayir bir dahaki transferde insallah gorurum pozitifi sonuc bekleyen arkadaslarim dualarim sizinle
Çok üzüldüm inş bir dahaki sefere tutar bende normal yolla deneyeceğim bu ay çok korkuyorum korka korka olursa 9 ay geçecek

K Kavimlergocu
Canım tesekkür ederim ins dediğin gibi bir dahaki sefere tutar seni cok iyi anlıyorum insan cok kararsız kalıyor ben birinci kayıptan sonra göze alamadım normal yolla denemeyi ama sende istersen cvs yada amnio sentez yaptırıp içini rahatlatabilirsin artık bir çol çare var insallah gönlündeki seninle olur

Y yaso bebekkk
Çok tesekkür ederim kısmet değilmiş arkadasım simdi sıra sende nisan ayının en güzel haberi senden gelsin insallah ben on nuncu gun yaptırdım beşinci gün embriyosu onuncu günde tutunduysa deger verebiliyor ama benim deger direk 0'540 küsürdü hiç sans yok yani insallah bir sonraki transferde iyi haberler veririm size

Amin, Rabbim yar ve yardimcin olsun, tez zamanda yüzünü güldürsün, kac tane embryo transfer edilmisti?

Canım ya mesajını gördüğümden beri aklımdasin çok üzüldüm gercekten .iyi dileklerin teşekkür ederim inşallah

2 23lxux
Çok tesekkür ederim canım amin insallah ilk deneme olduguniçin tek embriyo transfer edilmişti
Canım ne söylesek teselli etmez biliyorum zor aşamalardan geçiyoruz Rabbim kolaylık versin.. inşallah 2. Demende sağlıklı hayırlı birleşekilde evlatlarını kucağına alırsın.. iyi bir merkezde tedavi görüyorsun ve Yücel hoca çok iyi bir dr ve inanıyorumki Allah'ın izniyle 2. Tedavinde hamile yim diye buradan sevincini bizlerle paylaşacaksın inşallah.. Rabbim yardımcın olsun..

Melek Deniz
Canım cok tesekkürler insallah seninde dediğin gibi ikincide hamileyim diyebilirim sizlere allahın izniyle evet doktoruma güveniyorum bugun saolsun yarım saat dertleştik inanıyoruz hepbirlikte olucak insallah

Kızlar bişi sormak istiyorum ben ataşehir memorialde tedavi görüyorum ilk tedavimde sağlıklı embriyo bulunamadı 2.ye başlıcaz doktorla görüştüm özellikle sordum ama herhangi bi test falan istemedi ve tedavi öncesi herhangi bi vitamin falan vermedi sizin nasıldı tedavi öncesi yaptıgınız bişiler varmı yada doktorunuzuzn tavsiyesi.

Bana tedavi öncesi qenzim10 verdi. Yumurta sayı ve kalitesi için. Daha doğrusu ben bu ilaçtan bahsettim öyle verdi drum.

Tedaviden önce doktorum benden iki ay ilaç kullanmamı istedi omega -3 , d vitamini, b-12 vitamini ve elevit kullandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…