Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Amin tatlım hepimiz için Allah ım işimizi kolaylaştırsın benim iki kaybım var biri 20 haftalıktı Dr um bu kadar şeyi nerden öğrendin dedi en baştan okuyup not alıyorum buradaki arkadaşlar da çok yardımcı oldular Dr um aminosentez i önermiyor ama mecbur yaptıracağım ben tabi tutarsa

Tedaviden önce doktorum benden iki ay ilaç kullanmamı istedi omega -3 , d vitamini, b-12 vitamini ve elevit kullandım
Canim dana biseydaha sorcam sen doktorunu kendinmi sectin yoksa yonnlendilermi.mustafa bahceciyi dusunuyorum ben ama onda tadavi olan fazla yok genelde diyer doktorlarda tedavi oluyolar neden acaba.bi bilgin varmi

Canim dana biseydaha sorcam sen doktorunu kendinmi sectin yoksa yonnlendilermi.mustafa bahceciyi dusunuyorum ben ama onda tadavi olan fazla yok genelde diyer doktorlarda tedavi oluyolar neden acaba.bi bilgin varmi
Bana doktorumu geçen yıl tedavi olan bir arkadaşım önerdi ona da bahcecide çalışan birisi önermisti ben doktorumu seviyorum sanki aileden biri gibi davranıyor .mustafa bahceci hakkında bir bilgim yok maalesef ama bence o da iyidir sonuçta merkezin sahibi ayrıca hastanede kadro da gayet iyi

Dr um yumurtan kaliteli olursa çok iyi olur dedi puregon vuruluyorum vitamin de alıyım
Aynen canm bence biran önce başla. Qenzim vitamin ilacında özellikle teatrio öneriliyor. Ondaki qenzim oranı daha fazla çünkü. Biraz pahalı ama sonu güzel olsun da sonuçta ne paralar harcıyoruz. İşimizi sağlama alalım. Şuan 30luk olan 170_180 lira civarında.

Cnm neler harcanıyor alırım saol cnm Öner'in için

Tmm cnm
Arkadaşlar hangi vitaminleri kullandınız
Kavimlergöçü bana verilen ilaçlar
1-solgar omega - 3 kapsül
2-solgar D vitamini
3-Benexol B12 tablet
4-Elevit tablet
Hepside günde bir tane tok karna tedaviden iki ay önce başladım hala kullanıyorum bildiğim kadarıyla gebeliğin ilk üç ayında kullanıcam

Arkadaslar nerdeyse 1 senedir burada bi aile olduk bastan beri destek olduk ne yaptik ne ettik herzaman iyi kotu herturlu birbirimize ailelerimizden çok sahip çiktik rabbim herkesin bu ugurda yolunu açik etsin hesabimi kapatiyorum unutmayin hepimiz saglikli evlatlara hayirli bir sekilde sahip olacagiz rabbim emeklerimizi bosa vermesin ..tek tek isim sayamadim ama hepiniz duamdasiniz ....

Günaydın cnm önerilerin için çok teşekkür ederim mutlaka kullanacağım
Maysa2011 sana da güle güle

Türkiye gov dan sende yaz istek olarak cimer e çoğumuz yazdık bir kişi bir kişidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…