- 11 Kasım 2016
- 242
- 239
- 23
- 40
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #46.121
Ve bunların hamile kalmak isteyen özellikle tüp bebek yapacak olanların kullanmasının iyi olacağını televizyonda bi kaç tüp bebek doktorundan duydum bu yılTedaviden önce doktorum benden iki ay ilaç kullanmamı istedi omega -3 , d vitamini, b-12 vitamini ve elevit kullandım
Elifdemirelif hayirli olsun
Amin tatlım hepimiz için Allah ım işimizi kolaylaştırsın benim iki kaybım var biri 20 haftalıktı Dr um bu kadar şeyi nerden öğrendin dedi en baştan okuyup not alıyorum buradaki arkadaşlar da çok yardımcı oldular Dr um aminosentez i önermiyor ama mecbur yaptıracağım ben tabi tutarsaK Kavimlergocu
Canım tesekkür ederim ins dediğin gibi bir dahaki sefere tutar seni cok iyi anlıyorum insan cok kararsız kalıyor ben birinci kayıptan sonra göze alamadım normal yolla denemeyi ama sende istersen cvs yada amnio sentez yaptırıp içini rahatlatabilirsin artık bir çol çare var insallah gönlündeki seninle olur
Evet bazi doktorlar saglikli emriyo icin anne babaya ilac vitamin vriyo faydasini baya goren varBana tedavi öncesi qenzim10 verdi. Yumurta sayı ve kalitesi için. Daha doğrusu ben bu ilaçtan bahsettim öyle verdi drum.
Canim dana biseydaha sorcam sen doktorunu kendinmi sectin yoksa yonnlendilermi.mustafa bahceciyi dusunuyorum ben ama onda tadavi olan fazla yok genelde diyer doktorlarda tedavi oluyolar neden acaba.bi bilgin varmiTedaviden önce doktorum benden iki ay ilaç kullanmamı istedi omega -3 , d vitamini, b-12 vitamini ve elevit kullandım
Bana doktorumu geçen yıl tedavi olan bir arkadaşım önerdi ona da bahcecide çalışan birisi önermisti ben doktorumu seviyorum sanki aileden biri gibi davranıyor .mustafa bahceci hakkında bir bilgim yok maalesef ama bence o da iyidir sonuçta merkezin sahibi ayrıca hastanede kadro da gayet iyiCanim dana biseydaha sorcam sen doktorunu kendinmi sectin yoksa yonnlendilermi.mustafa bahceciyi dusunuyorum ben ama onda tadavi olan fazla yok genelde diyer doktorlarda tedavi oluyolar neden acaba.bi bilgin varmi
SPERM SAYISI FAZLA ONDA SIKINTI YOK BIZIM GENETIKTE KROMOZON BOZUKLUGU VARSperm sayınız nedir canım ?
Kendimiz alsak salı günü Dr a gitcemEvet bazi doktorlar saglikli emriyo icin anne babaya ilac vitamin vriyo faydasini baya goren var
Tmm cnmBurada kullanip faydasini gorenlerden vitaminlerin ismini alin baslayin
Canım ben qenzim10 u çok duydum. Yumurta sayı ve kalitesi için çok faydalı.Tmm cnm
Arkadaşlar hangi vitaminleri kullandınız
Dr um yumurtan kaliteli olursa çok iyi olur dedi puregon vuruluyorum vitamin de alıyımCanım ben qenzim10 u çok duydum. Yumurta sayı ve kalitesi için çok faydalı.
Aynen canm bence biran önce başla. Qenzim vitamin ilacında özellikle teatrio öneriliyor. Ondaki qenzim oranı daha fazla çünkü. Biraz pahalı ama sonu güzel olsun da sonuçta ne paralar harcıyoruz. İşimizi sağlama alalım. Şuan 30luk olan 170_180 lira civarında.Dr um yumurtan kaliteli olursa çok iyi olur dedi puregon vuruluyorum vitamin de alıyım
Cnm neler harcanıyor alırım saol cnm Öner'in içinAynen canm bence biran önce başla. Qenzim vitamin ilacında özellikle teatrio öneriliyor. Ondaki qenzim oranı daha fazla çünkü. Biraz pahalı ama sonu güzel olsun da sonuçta ne paralar harcıyoruz. İşimizi sağlama alalım. Şuan 30luk olan 170_180 lira civarında.
Kavimlergöçü bana verilen ilaçlarTmm cnm
Arkadaşlar hangi vitaminleri kullandınız
Günaydın cnm önerilerin için çok teşekkür ederim mutlaka kullanacağımKavimlergöçü bana verilen ilaçlar
1-solgar omega - 3 kapsül
2-solgar D vitamini
3-Benexol B12 tablet
4-Elevit tablet
Hepside günde bir tane tok karna tedaviden iki ay önce başladım hala kullanıyorum bildiğim kadarıyla gebeliğin ilk üç ayında kullanıcam
Türkiye gov dan sende yaz istek olarak cimer e çoğumuz yazdık bir kişi bir kişidirarkadaslar bende sgk belki karsilar diye aratirma yaptim daha dogrusu rize tip fakuldesi hastanesinde stajer doktor kuzenime arastirttim malesef dogal yoldan hamile kalan ve genetik sorun olanlar sgkdan yararlanamiyomus hic hamile kalamiyanlar yararlanabiliyomus sadece.ben ilk defa pgt tup bebek deniycem ya tutmassa diye arastirdim normalde 3 kere hamile kaldim.insallah tutarda rabbim verirde o sikintilari yasamayiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?