Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Ben doktoruma özellikle sordum ama folik asittwn başka bişi vermedi yumurta için bişi yapamayız dedi herkesin farklı her ay farklı falan dedi tedaviyede 2 hafta falan kaldı ne yapsam.

Rabbim yolunu açık etsin Maysa..Dilerim tez vakitte Rabbim gönlündekini karşına çıkarır.
Alışmıştık.. Gidişine üzüldüm. . Çoğu zaman ben de kapatmak istiyorum hesabımı. Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin..

Arkadaşlar kapatmayın hesaplarınızı bize kim yol gösterecek arada girin nolur bazı dr lardan bile çok şey biliyoruz

Çok üzüldüm buradan ayrılmana bende hemen hemen bır yıldır bu sayfayı takip ediyorum buranın en araştırmacı ve en aktif kullanıcısı sendin ve renk katıyordun ve her bilgiyi gündemde tutuyordun masal2010 arkadaşımızda öyleydi çok fazla bilgiye sahip ve herkese yardımcı oluyordu herkes yavaş yavaş gidiyor yeni arkadaşlara yer açıyor sanırım arada girin ne olur buradaki insanların sizden öğreneceği çok şey var.. sana katılıyorum canım evet buradaki herkes inş hayırlı bir şekilde evlatlarına kavuşacak Allah'ın izniyle sende umarım güzel haberlerle dönersin bu sayfaya Rabbim yardımcın olsun tez zamanda evlatlarına kavuştursun Allah'a emanet ol..

Arkadaşlar kapatmayın hesaplarınızı bize kim yol gösterecek arada girin nolur bazı dr lardan bile çok şey biliyoruz
Aynen canm birbirimize yol gösteriyoruz, hiç bilmediğimiz bilgileri burda birbirimizden alıyoruz. Allah herkesin hakkında hayırlısını versin..

Aynen canm birbirimize yol gösteriyoruz, hiç bilmediğimiz bilgileri burda birbirimizden alıyoruz. Allah herkesin hakkında hayırlısını versin..
Ben burdan öğrendiklerimi Dr uma söyledim asistanlarıma sorsam bazıları bu konuları bilmeyebilir dedi okuyum Notlar alıyorum bana yardımları dokunan herkesten Allah razı olsun
Benim de birilerine faydan olursa ne mutlu bu Zor yolda birbirimizi bırakmayalım

İnşallah gidersek te güzel haberlerimizi paylaşıp gidelim ki, burayı okuyanlara umut olalım. Çünkü ben de burayı ilk farkettiğimde yazan kişilerin profillerine bakıyordum. Sonucunda evladına kavuşmuşsa umutlanıyordum. Bazıları mesela bir süre sonra yazmayı bırakmış ama hayaline kavuşmuş mu kavuşmamış mı yazmadığı için ister istemez bir merak ta oluyordu. Dediğin gibi burdan çok şey öğrendik. Eşimle hemşire odasında hemşireyle konuşurken cgh konusu ve tedaviyle ilgili bazı bilgileri paylaştıktan sonra dışarda eşim hemşirenin bilmediklerini sen bildin falan dedi. Hep burdan öğrendiklerim. Yoksa tüp bebekle ilgili hiçbir fikrim yoktu. Hala eksiklerimiz var, hergeçen gün yeni bilgiler öğreniyoruz.

Ben burayı araştırmadan önce biriyle konuşuyordum kk da oda genetik yaptıracaktı düşüğü vardı senin gibi olsam aman çaresi Yok ki dedi öğrensem nolacak dedi gözümden yaşlar süzüldü sonra buradaki arkadaşlarla tanıştım yardumcı oldular bilmediklerimi yanıtladılar sayfaları okudum

Kızlarrr nasılsınız niye gidiyorsunuz.. maysa noldu ki.. ben fırsat buldukça yazmaya çalışıyorum yazamasamda hergün mutlaka okuyorum..Yen'i arkadaşlar Allah yardımcınız olsun inşallah bu yol zorlu Bi yol ama inşallah hepinizin sağlıklı hayırlı evladı olur.. herşeyin Bi zamanı varmış ben bebeğimi elime alınca anladım ki Allah herkesin duasını kabul ediyor yeter ki sabır edelim ayrıca deep arkadaşım üzüldüm negatif olmasına zamanı gelmemiş demekkimasal umut cemre Çalıkuşu ferda İstanbul nerdesiniz neler yapıyorsunuz

Bende birçok şeyi burdan ögrendim bence çok önemli bu sayfa bizim için sonuçta herkeste olan bi durum degil bizim durumumuz burda bilmediklerimizi ögreniyoruz herkes tecrubesini yazıyo ögreniyoruz bi şekilde lütfen sonucu pozitif olanlarda bırakmasın çünkü pozitif olanlar olmayınca umudumuz azalıyo rabbim isteyen herkese verir inşallah.

Inan.
Canım dayanamadım şimdi evde test yaptım ikinci çizgi biraz silik çıktı galiba pozitif dr evde yapma idrar testi erken belli olmuyor demişti
Canım dayanamadım şimdi evde test yaptım ikinci çizgi biraz silik çıktı galiba pozitif dr evde yapma idrar testi erken belli olmuyor demişti
Ya inan benim fikrim hamilesin cunku biri silik cikiyo normaldede.

senin
[QUOTE="abazaganu, post: 50827179, member: 820138 ngs yapilmisti demi bide sorunun neydi bize genetik doktorumuz cgh ydi galiba ondan yapilacak bakalim

Canım ben hayırlı olsun, gözün aydın dicem. :)) Çünkü silik te olsa ikinci çizginin oluşması hamile olduğunu gösteriyor. İnşallah kan testinde de çok güzel değerler görürsün. Rabbim kimseyi hayal kırıklığına uğratmasın. Gelsin pozitifler inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…