- 19 Kasım 2016
- 120
- 99
- 28
- 35
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #46.141
Rabbim yolunu açık etsin Maysa..Dilerim tez vakitte Rabbim gönlündekini karşına çıkarır.Arkadaslar nerdeyse 1 senedir burada bi aile olduk bastan beri destek olduk ne yaptik ne ettik herzaman iyi kotu herturlu birbirimize ailelerimizden çok sahip çiktik rabbim herkesin bu ugurda yolunu açik etsin hesabimi kapatiyorum unutmayin hepimiz saglikli evlatlara hayirli bir sekilde sahip olacagiz rabbim emeklerimizi bosa vermesin ..tek tek isim sayamadim ama hepiniz duamdasiniz ....
Arkadaşlar kapatmayın hesaplarınızı bize kim yol gösterecek arada girin nolur bazı dr lardan bile çok şey biliyoruzRabbim yolunu açık etsin Maysa..Dilerim tez vakitte Rabbim gönlündekini karşına çıkarır.
Alışmıştık.. Gidişine üzüldüm. .Çoğu zaman ben de kapatmak istiyorum hesabımı. Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin..
Çok üzüldüm buradan ayrılmana bende hemen hemen bır yıldır bu sayfayı takip ediyorum buranın en araştırmacı ve en aktif kullanıcısı sendin ve renk katıyordun ve her bilgiyi gündemde tutuyordunArkadaslar nerdeyse 1 senedir burada bi aile olduk bastan beri destek olduk ne yaptik ne ettik herzaman iyi kotu herturlu birbirimize ailelerimizden çok sahip çiktik rabbim herkesin bu ugurda yolunu açik etsin hesabimi kapatiyorum unutmayin hepimiz saglikli evlatlara hayirli bir sekilde sahip olacagiz rabbim emeklerimizi bosa vermesin ..tek tek isim sayamadim ama hepiniz duamdasiniz ....
Aynen canm birbirimize yol gösteriyoruz, hiç bilmediğimiz bilgileri burda birbirimizden alıyoruz. Allah herkesin hakkında hayırlısını versin..Arkadaşlar kapatmayın hesaplarınızı bize kim yol gösterecek arada girin nolur bazı dr lardan bile çok şey biliyoruz
Ben burdan öğrendiklerimi Dr uma söyledim asistanlarıma sorsam bazıları bu konuları bilmeyebilir dedi okuyum Notlar alıyorum bana yardımları dokunan herkesten Allah razı olsunAynen canm birbirimize yol gösteriyoruz, hiç bilmediğimiz bilgileri burda birbirimizden alıyoruz. Allah herkesin hakkında hayırlısını versin..
İnşallah gidersek te güzel haberlerimizi paylaşıp gidelim ki, burayı okuyanlara umut olalım. Çünkü ben de burayı ilk farkettiğimde yazan kişilerin profillerine bakıyordum. Sonucunda evladına kavuşmuşsa umutlanıyordum. Bazıları mesela bir süre sonra yazmayı bırakmış ama hayaline kavuşmuş mu kavuşmamış mı yazmadığı için ister istemez bir merak ta oluyordu. Dediğin gibi burdan çok şey öğrendik. Eşimle hemşire odasında hemşireyle konuşurken cgh konusu ve tedaviyle ilgili bazı bilgileri paylaştıktan sonra dışarda eşim hemşirenin bilmediklerini sen bildin falan dedi. Hep burdan öğrendiklerim. Yoksa tüp bebekle ilgili hiçbir fikrim yoktu. Hala eksiklerimiz var, hergeçen gün yeni bilgiler öğreniyoruz.Ben burdan öğrendiklerimi Dr uma söyledim asistanlarıma sorsam bazıları bu konuları bilmeyebilir dedi okuyum Notlar alıyorum bana yardımları dokunan herkesten Allah razı olsun
Benim de birilerine faydan olursa ne mutlu bu Zor yolda birbirimizi bırakmayalım
Ben burayı araştırmadan önce biriyle konuşuyordum kk da oda genetik yaptıracaktı düşüğü vardı senin gibi olsam aman çaresi Yok ki dedi öğrensem nolacak dedi gözümden yaşlar süzüldü sonra buradaki arkadaşlarla tanıştım yardumcı oldular bilmediklerimi yanıtladılar sayfaları okudumİnşallah gidersek te güzel haberlerimizi paylaşıp gidelim ki, burayı okuyanlara umut olalım. Çünkü ben de burayı ilk farkettiğimde yazan kişilerin profillerine bakıyordum. Sonucunda evladına kavuşmuşsa umutlanıyordum. Bazıları mesela bir süre sonra yazmayı bırakmış ama hayaline kavuşmuş mu kavuşmamış mı yazmadığı için ister istemez bir merak ta oluyordu. Dediğin gibi burdan çok şey öğrendik. Eşimle hemşire odasında hemşireyle konuşurken cgh konusu ve tedaviyle ilgili bazı bilgileri paylaştıktan sonra dışarda eşim hemşirenin bilmediklerini sen bildin falan dedi. Hep burdan öğrendiklerim. Yoksa tüp bebekle ilgili hiçbir fikrim yoktu. Hala eksiklerimiz var, hergeçen gün yeni bilgiler öğreniyoruz.
Bekliyorum canım cuma günü gidicem doktoraYaso bebekkk.nerelerde acaba trasfer olmustu.acaba ne oldu merak ettim.eger okuyosa ne olgunu yazarmisin?
trasferden sonra kac gun bekledin adet gunun geciyomuda test yapiliyo.cnmBekliyorum canım cuma günü gidicem doktora
Bugün transferın 12.günü adet günüm de geçti ama ben hiç birşey hissetmiyorum sabırsızlıkla cumayı bekliyorumtrasferden sonra kac gun bekledin adet gunun geciyomuda test yapiliyo.cnm
Im insallah gonlundekini nasip eder.mujdeli haberini bekliyorumBugün transferın 12.günü adet günüm de geçti ama ben hiç birşey hissetmiyorum sabırsızlıkla cumayı bekliyorum
Canım dayanamadım şimdi evde test yaptım ikinci çizgi biraz silik çıktı galiba pozitif dr evde yapma idrar testi erken belli olmuyor demiştirab
Im insallah gonlundekini nasip eder.mujdeli haberini bekliyorum
Canım dayanamadım şimdi evde test yaptım ikinci çizgi biraz silik çıktı galiba pozitif dr evde yapma idrar testi erken belli olmuyor demişti
Ya inan benim fikrim hamilesin cunku biri silik cikiyo normaldede.Canım dayanamadım şimdi evde test yaptım ikinci çizgi biraz silik çıktı galiba pozitif dr evde yapma idrar testi erken belli olmuyor demişti
Evet ngs yapıldı. Benim 13-14 kromozomlarda traklasyon çıktısenin
[QUOTE="abazaganu, post: 50827179, member: 820138 ngs yapilmisti demi bide sorunun neydi bize genetik doktorumuz cgh ydi galiba ondan yapilacak bakalim
Canım ben hayırlı olsun, gözün aydın dicem. :)) Çünkü silik te olsa ikinci çizginin oluşması hamile olduğunu gösteriyor. İnşallah kan testinde de çok güzel değerler görürsün. Rabbim kimseyi hayal kırıklığına uğratmasın. Gelsin pozitifler inşallah..Canım dayanamadım şimdi evde test yaptım ikinci çizgi biraz silik çıktı galiba pozitif dr evde yapma idrar testi erken belli olmuyor demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?