- 23 Ocak 2015
- 232
- 284
- 103
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #46.161
Canım hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin inşallah..Canım dayanamadım şimdi evde test yaptım ikinci çizgi biraz silik çıktı galiba pozitif dr evde yapma idrar testi erken belli olmuyor demişti
Canım benim inşallah öyledir dediğin gibi ben önce bir kan testi sonucunu görüp öyle sevinmek istiyorumCanım ben hayırlı olsun, gözün aydın dicem. :)) Çünkü silik te olsa ikinci çizginin oluşması hamile olduğunu gösteriyor. İnşallah kan testinde de çok güzel değerler görürsün. Rabbim kimseyi hayal kırıklığına uğratmasın. Gelsin pozitifler inşallah..
Benim fikrim Cuma'yı beklemene gerek yok. Yarın da kan testi yapsan net sonuç verir. Yine de sen bilirsin canm. Amaaa ben çok sevindim senin adına. Bence hamişsin(innnşallah).. :)))Canım benim inşallah öyledir dediğin gibi ben önce bir kan testi sonucunu görüp öyle sevinmek istiyorum
İnşallah Rabbim hepimize yaşatsın bu güzel duyguyu .Bu yol çok zahmetli maddi bi tarafa manevi yorgunluk çok zor beklemek çok zor ilaçlar igneler...Allahım hiç kimseye negatif göstermesin bu kadar uğraştan sonraBenim fikrim Cuma'yı beklemene gerek yok. Yarın da kan testi yapsan net sonuç verir. Yine de sen bilirsin canm. Amaaa ben çok sevindim senin adına. Bence hamişsin(innnşallah).. :)))
Hayatcım dr cuma dedi bende o gün yaptırayım diyorumBenim fikrim Cuma'yı beklemene gerek yok. Yarın da kan testi yapsan net sonuç verir. Yine de sen bilirsin canm. Amaaa ben çok sevindim senin adına. Bence hamişsin(innnşallah).. :)))
Aslında cvs benim için daha uygun çünkü serklajda olacağım kaçıncı hafta da da çıktı sonucun cnm birde cvs ücretin ne kadardı ben tedavi aşamasındayım ama yarım yanlış bilgilerle yarı yolda kalmak istemiyorumK Kavimlergocu
Canim merhaba amnio sentez icin doktor sormussun ben amnio yaptirmamistim cvs yaptirmistim dr recep has i tavsiye ederim birde atil hoca var bu iki dr bu isin uzmani
Inşallah canım Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün kucaklarımızı sağlıklı hayırlı bebeklerle doldursunY yaso bebekkk
Canim tebrik ederim simdiden allah yuzunu guldursun insallah saglikla kavus bebislerine
Tamm canm öyle yap. Rabbim tamamına erdirsin sağsalim kucağına versin innnşallah..Hayatcım dr cuma dedi bende o gün yaptırayım diyorum
Kızlarrr nasılsınız niye gidiyorsunuz.. maysa noldu ki.. ben fırsat buldukça yazmaya çalışıyorum yazamasamda hergün mutlaka okuyorum..Yen'i arkadaşlar Allah yardımcınız olsun inşallah bu yol zorlu Bi yol ama inşallah hepinizin sağlıklı hayırlı evladı olur.. herşeyin Bi zamanı varmış ben bebeğimi elime alınca anladım ki Allah herkesin duasını kabul ediyor yeter ki sabır edelim ayrıca deep arkadaşım üzüldüm negatif olmasına zamanı gelmemiş demekkimasal umut cemre Çalıkuşu ferda İstanbul nerdesiniz neler yapıyorsunuz
Cnm iyiyiz çok şükür. 9 nisanda 9 aylık olacağız Allah izin verirse. Büyüdük serpildik hareketlendik hatta dillendik:) allahım herkese nasip etsin. Ama yaşadığım süreçler beni paranoyak yaptı. Sürekli çocuğumu sorgulayarak yaşıyorum.
Aslında hiçbirşeyi yok ama varsa sonra çıkarsa diye yıprandım mahvoldum.
Bi yanımda oğlum 1,5-2 yaşına geldiğinde 2. Yi yap diyor. İşe başlayınca kafam dağılır herhalde.
Öyle işte sen neler yapıyorsun? Büyüdümü bıdık. İsmini ne koydunuz?[/QUOTE ben burada yeniyim acaba ne surec atlattiniz neler yaptiniz bilgilendirirmisiniz
merhaba, bende 5. Gün embriyosunu 3 adet pgt ye gönderdim 2 tane olumlu döndü. 3 Nisanda biri transfer edildi. Şu an beklemedeyim. Sonuç haftaya çarşamba belli olacak. Şişli memorial da tedavim devam ediyor. Sonucu da yazacağım buradan . Umarım benim ve sizler içinde hayırlı olur.Arkadaslar merhaba araniza yeni katılıyorum. Oncelikle rabbim tum dileyen , emek harcayan herkesin kucagini saglikli ve hayırlı evlatlar ile doldursun insallah. 2 defa basarisiz tup bebek denemesi sonrasinda 3. Tedavimde 6 yumurtanın 5i pgt ye gonderdik bugun ( 3. Gunleri) . Sebepsiz aciklanamayan infertilite bixim. Benim durumumda olup pgt ile hamile kalan arkadaslar varmi ve tedaviniz hangi hastanede yapildi. Benimle paylasirsaniz cok mutlu olacağım :)
Canim ya Allah evladına uzun uzun sağlıklı ömürler versin.Sil at artık kafandan olumsuz şeyleri.Evladın karşında ve sağlıklı. Tadını çıkar. .İki dk sonra kendi başımıza da ne geleceğini bilemeyiz.Rabbim yavrunu sizlere bağışlasın,hayırlı evlat yapsın inşallah..Kafan bedenin hazır olduğunda bence de ikinciyi düşünmeye başla. Hayat işte mücadele etmeden de bir yerlere gelemeyiz..Artık olumlu güzel düşün. Bebiş ne de tatlıdır şimdi. Maşallah subhanallah..Cnm iyiyiz çok şükür. 9 nisanda 9 aylık olacağız Allah izin verirse. Büyüdük serpildik hareketlendik hatta dillendik:) allahım herkese nasip etsin. Ama yaşadığım süreçler beni paranoyak yaptı. Sürekli çocuğumu sorgulayarak yaşıyorum.
Aslında hiçbirşeyi yok ama varsa sonra çıkarsa diye yıprandım mahvoldum.
Bi yanımda oğlum 1,5-2 yaşına geldiğinde 2. Yi yap diyor. İşe başlayınca kafam dağılır herhalde.
Öyle işte sen neler yapıyorsun? Büyüdümü bıdık. İsmini ne koydunuz?
rabbim ins mujdeni almayi nasip eder. Sorun neydi neden pgt ye gerek duyuldu.merhaba, bende 5. Gün embriyosunu 3 adet pgt ye gönderdim 2 tane olumlu döndü. 3 Nisanda biri transfer edildi. Şu an beklemedeyim. Sonuç haftaya çarşamba belli olacak. Şişli memorial da tedavim devam ediyor. Sonucu da yazacağım buradan . Umarım benim ve sizler içinde hayırlı olur.
ileri yaş sebebiyle genetik tanı istendi. Çok şükür geçen oldu ama artık gerisi kısmet. Başka yapılacak seçenek yok şimdilik. İnşallah bekleyen isteyen herkesin yüzü güler.rabbim ins mujdeni almayi nasip eder. Sorun neydi neden pgt ye gerek duyuldu.
Can'ım burda cevaplar geç geliyor tedavileri olumlu olanlar pek dönmüyor bende sordum aynı soruyu memoriale Semra hocayı demişlerdi önceki sayfalara bakabilirsin ben elimden geldiğince bakıyorumArkadaslar merhaba araniza yeni katılıyorum. Oncelikle rabbim tum dileyen , emek harcayan herkesin kucagini saglikli ve hayırlı evlatlar ile doldursun insallah. 2 defa basarisiz tup bebek denemesi sonrasinda 3. Tedavimde 6 yumurtanın 5i pgt ye gonderdik bugun ( 3. Gunleri) . Sebepsiz aciklanamayan infertilite bixim. Benim durumumda olup pgt ile hamile kalan arkadaslar varmi ve tedaviniz hangi hastanede yapildi. Benimle paylasirsaniz cok mutlu olacağım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?