- 15 Mayıs 2013
- 6.264
- 4.986
- 148
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #46.181
Y yaso bebekkk bugün test günündü.Güzel haberler ver bizlere
Evet canım hamileyim çok şükür en kısa zamanda darısı size inşallah
tesekkurler.. :)Can'ım burda cevaplar geç geliyor tedavileri olumlu olanlar pek dönmüyor bende sordum aynı soruyu memoriale Semra hocayı demişlerdi önceki sayfalara bakabilirsin ben elimden geldiğince bakıyorum
teşekkürler... :)N Neseli2641 tabiki pgt ile hamile kalan arkadaşlar var burda. Ama tam olarak nerde tedavi gördüler aklımda değil. Kavimlergocu arkadaşımızın dediği gibi önceki sayfalara bak. Umut dolu hikayeler var. Bence fırsat buldukça oku, bilgi de edinirsin nerde nasıl tedavi gördükleri konusunda.
hakkında hayirlisi. Boyleymis demek ki . İns en kisa zamanda guzel haberler alırsın.Bu arada ben de pgt ile hamile kaldım. Ancak değerim artmadı. Artık myom vardı ondan mı başka bir sorun mu vardı bilmiyorum ama drumn dediğine göre myom tutunmasını engellemiş. Sonrasında da myomumu aldırdım. Hayırlısı artık..
Teşekkür ederim canım dualarım sizinle Rabbim en kısa zamanda sizede nasip etsin inşallahY yaso bebekkk Çok sevindim canım ya..Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin innnşallah. Gözün aydın.. Allah mutluluğunu daim etsin..
Sağol canım benim darısı size inşallahCok sevindim rabbim kucagina aldigin o mutlu gunleride yasatsin insallahh
Teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsinY yaso bebekkk hayirli olsun gozun aydın. Kucagina almayida nasip eylesin mevlâm.
Teşekkür ederim testi transferin 14.günü yaptım 1042 çıktı .Bu arada evde 12.gün test yaptım silik te olsa çıkmıştı çift cizgiHayırlı olsun inşallah. Testi kaçıncı gün yaptın, birde değerin ne çıktı öğrenebilir miyim?
Kacinci gun biyopsi alinip doldurulmuştu.Teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin
5.gün embriyolarına işlem yapıldıKacinci gun biyopsi alinip doldurulmuştu.
Merak etmeyin 20 günü buluyor sonuç gelmesi.kullandığımız ilaçlardan dolayı regl değişiyor ben normalda 25 günde bir regl olurum asla degismez bu ama opu sonrasi 20gün de oldum sonraki ay 30 günde oldum doktora sordum ilaçlardan dolayi dediArkadaşlar merhaba.ben de şişli memorialde tedavi görüyorum.cgh embriyolarım gitti 3 tane hala sonuç gelmedi ne zaman gelir bilen var mı? 18 gün oldu.meraktan çatlayacağım.bir de toplamadan 3-gün sonra adet oldum .adet günüm değildi.şimdi de adet günüm de olamadım 6 gün gecikti.neden acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?