Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

N Neseli2641 tabiki pgt ile hamile kalan arkadaşlar var burda. Ama tam olarak nerde tedavi gördüler aklımda değil. Kavimlergocu arkadaşımızın dediği gibi önceki sayfalara bak. Umut dolu hikayeler var. Bence fırsat buldukça oku, bilgi de edinirsin nerde nasıl tedavi gördükleri konusunda.

Bu arada ben de pgt ile hamile kaldım. Ancak değerim artmadı. Artık myom vardı ondan mı başka bir sorun mu vardı bilmiyorum ama drumn dediğine göre myom tutunmasını engellemiş. Sonrasında da myomumu aldırdım. Hayırlısı artık..

teşekkürler... :)

hakkında hayirlisi. Boyleymis demek ki . İns en kisa zamanda guzel haberler alırsın.

Arkadaşlar merhaba.ben de şişli memorialde tedavi görüyorum.cgh embriyolarım gitti 3 tane hala sonuç gelmedi ne zaman gelir bilen var mı? 18 gün oldu.meraktan çatlayacağım.bir de toplamadan 3-gün sonra adet oldum .adet günüm değildi.şimdi de adet günüm de olamadım 6 gün gecikti.neden acaba

Merak etmeyin 20 günü buluyor sonuç gelmesi.kullandığımız ilaçlardan dolayı regl değişiyor ben normalda 25 günde bir regl olurum asla degismez bu ama opu sonrasi 20gün de oldum sonraki ay 30 günde oldum doktora sordum ilaçlardan dolayi dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…