Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Embriyo başına 350$ evet pahalı
benim pgt yapılacak üniversite hastanesinde tedavim istda genetiks labaratuarina gonderildi. 400 $ alindi. 5 tane gonderdim .bizde kromozom olarak bir sikinti yok sadece 2 basariz tup bebek olunca önerdiler. Birde benim 3. Gun yapildi islem . Sizce neye gore gun belirliyorlar

Merhaba. Ben de cgh yaptırdım 2 tanecik embriyom kalmıştı mecbur gönderdik. 1i sağlıklı olarak geldi ve şimdi 7 haftalık hamileyim. Dün kalp atışlarını da duyduk çok şükür. Serklaj olcam demişsin özellikle o dikkatimi çekti eskileri de okuyamadim çok. Bende de rahim ağzı yetmezligi var 22 haftakik bebeğimi kaybettim bu yüzden. İnşallah bu kez ben de serklaj ile yoluma devam edicem. Sen de genetik tarama yaptirmis mıydın? Cvs yaptıracagini yazmışsın yine de gerek oluyor mu acaba?

Merhaba arkadaşlar. Ben de cgh yaptırdım tek kalan embriyomuz transfer edildi. Çok şükür 7 haftalık hamileyim dün kalp atışlarını da duyduk. Bekleyen isteyen herkes olumlu sonucu alsın inşallah, çok zor bir süreç yaşayan biliyor. Benim bir sorum olacak. Dün ultrasonda rahimde hâlâ yumurtalar olduğunu söyledi drum. Benim transfer hemen oldu, yani dondurulmuş değildi yumurta toplamadan t gün sonra. Bir ay ara mi vermek gerekiyordu acaba? Dra sordum ne olacak bu yumurtalar diye takip edicez kafanı takma dedi ama baya da büyük sayılır 3 tane. Böyle bir şey başına gelen oldu mu? Kendiliğinden yok olur mu dersiniz?

Slm cnm ben şuan normal deniyorum pko var bende puregon deniyorum Dr um cvs aminosentez e gerek Yok dedi
Genetik Dr u hayır yaptırmalısın diyor bende Dr umu ikna ettim zaten anlaşıyoruz
Benimde 20 haftalık kaybım var onun için serklaj olacağım cnm

Anladım çok beklemeden güzel haberi alırsın inşallah. Büyük kayıp çok zor bir daha göstermesin.

Anladım çok beklemeden güzel haberi alırsın inşallah. Büyük kayıp çok zor bir daha göstermesin.
Amin canım benim birde 8 haftalık kaybım oldu sonradan ondan bahsetmiyorum bile 5 ay kızıma çok alışmıştım büyük olunca insan daha bir bağlanıyor Rabbim bir daha göstermesin

Amin canım benim birde 8 haftalık kaybım oldu sonradan ondan bahsetmiyorum bile 5 ay kızıma çok alışmıştım büyük olunca insan daha bir bağlanıyor Rabbim bir daha göstermesin
Benim de sonradan bir hamileligim daha oldu. 12.haftada ikili taramaya gittigimizde genetik anomoli olduğunu öğrendik. Pek çok sorunu vardı, sonlandırmak zorunda kaldık. Serklaji düşünürken bu kez sağlıklı mi değil mi stresi çıkınca bu kez de hamile kalamadım. Tüp bebekte de olmuşken pgt yaptırayım bu korkuyu biraz olsun azaltayim istedim. Hiçbir şeyin garantisi yok tabi olacak olduktan sonra. Benim de kızdi. Bugünleri unutturacak sağlıklı bebeklerimiz olsun tek dileğim bu.

En iyisini yapmışsın cnm maddi gücün yetiyorsa seneye bu zamanlar bebeğimizi yazarız cnm herşeyin hayırlısı sen tedavini nerde görüyorsun takibini kim yapıyor

Y yaso bebekkk
Cok tesekkur ederiz insallah ben deep ve bi cogumuz senin gibi mujdeleriz ben kismetse bir regl donemi gecirip ondan sonra hemen transfer olmak istiyorum suan ki planlamamiz o sekilde yapildi yani mayis sonu haziran basi oluyor tabi allah nasip ederse simdi senin sirada kese ve kalp atisi var onlarinda haberlerini bekliyoruz

Merhaba arkadaşlar ben izmirden beşinci deneme için istanbulda şişli memorialle görüşme yaptım.yaşım ve bir kaybım olduğu için pgt önerdiler.haziran ayında tedaviye başlıcam.o zamana kadar yumurta kalitesi ve sayısını arttırmak amaçlı olarak önerebileceğiniş şeyler var mı.yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşekkürler

Canim Bende de aynı dert var ama dün bi aktara gittim bi macun önerdi içinde bi sürü şey var ise yarar mi bilemedim bi de biraz pahalı bisey di 750 lira gibi şuanda onu başka bi aktara yaptirsam mi diyorum

Canim Bende de aynı dert var ama dün bi aktara gittim bi macun önerdi içinde bi sürü şey var ise yarar mi bilemedim bi de biraz pahalı bisey di 750 lira gibi şuanda onu başka bi aktara yaptirsam mi diyorum
Polen iyi geliyor yumurta için diyorlar bende almadım sen içeriği yaz bende fiyat alayım cnm
Ben hayt tohumu kullandım adetim 36 . Güne kadar uzuyordu o ay 29. Günde oldu Dr um da çok kullanma karaciğerden atılıyor zararı olur çok kullanırsan dedi

Ya ben de Baya uzun zamandir hayit iciyordum zararli miymis. İçeriği şöyle safran
Sahlep
Polen
Arisütü
Oğul balı
Hayit
Civanpercemi
Zencefil
Zerdeçal
Bunlardı canim

Çok pahalıymış.ama içeriğinde bylunanlar doğal şeyler insan kullanmak istiyor, bir yandan da korkuyor.organik arı sütü, bal, polen, propolis karışımına başladım.burada okuduğum kadarıyla avokadoyu da öneriyorlar.bool su içmek de önemliymiş.bir de benim endokrin doktorum şeker direnci 5 seviyelerinde olursa yumurta üretimi ve kalitesi artar demişti.zayen direncim yüksek olduğu içün ilaç kullanıyorum.belki benim de sana bi faydam olur.cevabın içün teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…